Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Romantična koliba osam

Otok Ruegen u Baltičkom moru

maks.  2   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
80m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

193 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 20 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

193 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Lijepo namješten apartman za odmor je opremljen za 2 osobe. U prizemlju je kupaonica s walk-in tušem i podnim grijanjem, WC itd. i ugodno utočište za čitanje, pisanje, slikanje, opuštanje s romantičnim pogledom na lijepo dizajniranu terasu. Na gornjoj etaži prostrana kuhinja s blagovaonicom s pogledom na jezerce i njegove stanovnike te prostrana spavaća soba. Kuhinja-dnevni prostor poziva vas da provedete ugodne večeri ispod starih drvenih greda i opremljen je igrama i knjigama. Apartman ima vlastitu okućnicu od 500 m2 za sunčanje, igru sa psom ili stolni tenis te terasu za doručak, roštilj i sl. Kuća se nalazi na zadnjoj lokaciji u gradu. Izlazite kroz ulazna vrata i odlazite na trčanje do obližnjeg Kreideseea, u šetnju šumom i poljima ili u istraživanje područja s 2 dostupna bicikla. Dobrodošli ste da sa sobom povedete i svog psa, koji će se sigurno razveseliti brojnim livadama oko sebe.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
nije pogodno za djecu nije pogodno za djecu
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Jezero 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 4 km

4 km

Kolodvor 7 km Samtens

7 km

Izlaz s autoceste 19 km

19 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi na jugu otoka Rügen u gradiću Datzow, 4 km od Poseritza, 7 km od Samtensa, najbližeg velikog supermarketa i 28 km od okružnog grada Bergena. Biciklom otkrijte mirne prirodne plaže u blizini, poput Gustowa s malom lukom ili Zudara, prirodne plaže malo dalje. Ali i okolica ima mnogo za ponuditi! Tu je divlje i romantično Kreidesee u Stubbenu za kupanje i pecanje (s dozvolom za ribolov) ili dvije ergele za jahanje, od kojih se do jedne može doći pješice. U Samtensu se nalazi sportsko-rekreacijski centar s bazenom, saunom, stijenom za penjanje, tenisom itd. U vlastitoj mljekari u selu možete kupiti svježe mlijeko, jogurt, najukusniju mlaćenicu i vrhnje te kavu i domaće kolače. i ostale delicije su jako dobre pusti!

Stralsund sa svojom lukom, obnovljenim gradskim središtem i poznatim Oceanografskim muzejom i Ozeaneumom udaljen je 15 km na kopnu. Seoska kuća pod slamnatim krovom stara 120 godina, obnovljena prije 14 godina, nalazi se na jezercu u kojemu na okolnim livadama krekeću žabe, radosno klepeću rode, a jeleni pasu. Od kraja kolovoza zrak je ispunjen zovom ždralova sakupljača - prirodni spektakl posebne vrste - koji se prekrasno može promatrati s prozora kuće ili doline jeke - s pravom jekom - iza kuće. .

Dakle, kuća je dragulj za ljubitelje prirode, nabrijane gradske ljude, ornitologe, ljude željne mira i osame. (Psi na upit, jer i sami imamo 6-godišnju ovčarku)


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 20 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Kuća prilagođena alergijama. Netoksičan test prikladnosti za osobe koje pate od alergija. Certifikat dostupan!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 05.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.7 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2021

Sascha und Christiane N. iz/od Lüneburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bullerby na Rügenu

Tko se sjeća "Wir Kinder aus Bullerbü" Astrid Lindgren? Priče opisuju preobraženi svijet iz kuta djeteta u malom, idiličnom selu Bullerbü. Život koji se prikladno opisuje s "Oh, kako je bilo lijepo". Ako se vozite do Rügena, do Poseritza i tamo do okruga Datzow i zaustavite se kod zadnje kuće, onda ste tamo. U Bullerbu. Usred priča Astrid Lindgren. Kuća broj 8, još građena s izvornom slamom (1836.) i pripadajućom okućnicom, u cjelini je utočište nadahnuća, usporenosti i opuštanja. Smješteni u sredini, na rubu nepreglednih polja, livada, dvorišta, čak i jeleni počivaju u sebi. Kućni broj 8 mogao bi označavati i PAŽNJU ili obraćanje pažnje na sebe. Jednostavno pristaje. Osim toga, vlasnici i operateri Gabriele i Michael Lorenz kombiniraju umjetnost i obrt te vrtni dizajn kako bi stvorili putovanje kroz vrijeme u kojem je svijet još uvijek bio "u redu" u sjećanju. Lijepo je za dušu doživjeti prekrasan vrt koji je dizajnirao Michael sa svojom prirodnošću. Opipati, vidjeti i pomirisati biljke. Osjeti se njegova profesija vrtlara i dizajnera vrtova. A točno u sredini su male, velike skulpture i umjetnička djela, koje je stvorila i izgradila Gabriele Lorenz, jedna od Rügenovih kreativnih umjetnica. Divna simbioza. Inače, na tom se mjestu u zgradi bivše konjušnice nalazi i "Nestwerk", umjetnikov atelje. Posjet i objašnjenja su inspirativni.
Stan je renoviran. Prvo se kroz staru željeznu kapiju, ispletenu ružama, izlazi na terasu stana. Otvorite li stara drvena vrata, u prizemlju ćete pronaći renoviranu kupaonicu s tuš kabinom, garderobu i malu sobu. Na gornjoj etaži nalazi se otvoreni dnevni boravak s kuhinjom i spavaća soba. ...Sada više nema redaka...hvala vam puno. Osjećali smo se kao kod kuće u Nestwerku, kuća 8 zajedno. C+S

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa G. Lorenz:

Was für eine schöne Beschreibung unseres Refugiums. Natürlich sind wir sehr glücklich hier leben zu können und auch darüber hin und wieder von unserer Glückseeligkeit abgeben zu können. Sie konnten es sehr geniessen und das ist für uns als Gastgeber eine grosse Freude. Dankeschön

rujan 2020

Dieter M. iz/od Ebersberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan, opušten odmor na selu

Uživali smo u prekrasnom opuštajućem odmoru ovdje sredinom rujna 2020.

Domaćini Gabriele i Michael vrlo su gostoljubivi, ne samo da su nam pružili ukusno povrće iz svog vrta, već i vrijedne savjete o zemlji, ljudima i prekrasnim mjestima na otoku.
Mirna lokacija, priroda, ambijent oko kuće i s ljubavlju uređena okućnica pridonijeli su sveobuhvatno opuštenom "chilled" odmoru.

Apartman je ukusno namješten i opremljen svime što vam je potrebno te odiše domaćom atmosferom.

Naši znakovi jasno upućuju na "vratiti se".

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Ghalia und Andreas iz/od Wolfenbüttel

5,0
5 5 5 5 5

Ein Traum

Die Ferienwohnung liegt in einer wunderschön idyllischen Umgebung: Felder, Wiesen, Wald, der Teich und der großzügige Garten. Vögel und Tiere sind allgegenwärtig. An diesem Ort ist man mit der Natur per Du. Das reetbedeckte alte Haus mit seiner alten Holztreppe, den Holzbalken und den rundum natürlichen Materialien ist stilvoll. Die Ferienwohnung ist sehr schön eingerichtet, aber auch praktisch und modern z.B. mit der ebenirdischen großen Dusche im Bad. An vielen schönen Details wurde gedacht und die Vermieter, die im gleichen Haus wohnen, sind sehr hilfsbereit und offen für alle Fragen. Die FeWo hat einen separaten Eingang mit verwunschenem Innenhof und Terrasse, sowie eigenem Liegenbereich im Garten. Frau Lorenz hat uns unzählige gute Tipps gegeben für Ausfüge, Restaurants, Badestellen uvm. In der Nähe ist eine Molkerei mit nettem Café, wo man allerlei tolle Produkte kaufen kann, sowie eine Bio-Initiative in einem der nahegelegenen Dörfer, wo man Brot, Gemüse uvm. kaufen kann. Wir sind mit dem Auto gekommen, was schon wichtig ist, wenn man Rügen erkunden möchte, hatten aber die Fahrräder mit, was eine gute Entscheidung war, da man direkt in der Gegend unzählige tolle Touren machen kann. Wir empfehlen die Ferienwohnung uneingeschränkt weiter!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2020

Dirk und Bärbel F. iz/od Tönisvorst

5,0
5 5 5 5 5

Absolute Erholung

Wir haben zwei wundervolle Wochen im Ferienhaus Acht verbracht. Die Wohnung wurde mit viel Liebe zum Detail saniert und kunstvoll eingerichtet und verströmt viel Charme und Athmosphäre. Das naturnahe Refugium ist ein Ort an dem man gerne verweilt und ein guter Ausgangspunkt um ganz Rügen zu entdecken. Im eigenen Gartenbereich konnten wir gemütlich und ungestört entspannen, bei Fragen durften wir uns jederzeit an die Vermieter wenden, die offen und freundlich waren und deren Ausflugstipps immer ein Erlebnis sind.
Absolut empfehlenswert, wir kommen gerne wieder !

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Behse iz/od Vorsfelde

4,3
4 3 5 5

Famile

Grundsauberkeit ist nicht vorhanden, W-Lan ist sehr schwankend und auf den Bildern der Website ist das Grunstück im Ganzen zu sehen nicht nur der Bereich der zur Wohnung gehört!
Vermieter sind nett und wohnen mit auf dem Grundstück.
Die Lage entspricht vollkommen der Beschreibung, ländlich, idyllisch, ruhig.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa G. Lorenz:

Unsere Ferienwohnung wird von einer proffessionellen Putzkraft gereinigt und von mir endinspiziert. Sie wohnen in einem 130 Jahre alten, reedgedecktem Bauernhaus, welches sehr liebevoll und individuell gestaltet ist und somit eventuell nicht sterielen Vorstellungen und Ansprüchen, die eventuell eine Neubauwohnung bieten könnte, entspricht. Da wir selbst mit auf dem 5000 qm grossen Grundstück wohnen, sind wir jederzeit für unsere Gäste verfügbar und können Mängel beheben.

svibanj 2016

Tino Z. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5

sehr gut

Ich habe meine Freundin überrascht. Wir wollten nur uns und die Natur! Jetzt sind wir wie frisch verliebt. Es war einfach wunderschön. Auf dem Teich vorm Haus brütete ein Schwanenpärchen. Reiher und Storch standen dabei. Für uns als Städter wie im Paradis. Grosses Kompliment an die Gastgeber für ihr Haus Acht.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa G. Lorenz

gospođa G. Lorenz

Dvoje kreativnih ljudi - dizajner vrtova i pejzaža i slikar - dali su posebnu dušu jednom posebnom mjestu, staroj kući i njenom okruženju. S ljubavlju renoviran i namješten, s velikim vrtom, svojim starim stablima i posebnim grmljem, biljkama i iznad svega mnogim starim sortama ruža, mirisnih i zavodljivih, ljeti, u proljeće i jesen, ali ništa manje privlačnih. Divlje i romantično mjesto za opuštanje.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 67914

Posljednje ažuriranje: 08.04.2024

Oglas je online od: 9 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/67914.htm


«Romantična koliba osam» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 20 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina