Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Sogno

Južna Toskana, Maremma, Grosseto, zaljev Follonica, Scarlino, Gavorrano

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Kuća je podijeljena na gornja i donja etaža. Do nalazi se na terasi ulaz dvorištu (sa jutarnjim suncem, mali stol, 2 stolice i klupe) što počine na katu dnevni boravak sa otvorenom i zatvorenom spavaće sobe (ovdje: stropni ventilator). Svi kreveti imaju krevet letvice s madracem s oprugama i lampe za čitanje. Prostrana, bijela popločan kupaonica ima tuš, wc, dva umivaonika i perilicu rublja.
Podrum se sastoji od dnevnog, kuhinju i blagovaonicu. Kuhinja je potpuno opremljena s perilicom posuđa, štednjak i hladnjak. Sadržaji uključuju aparat za kavu, toster, ručni mikser, glačalo i stol za glačanje, dosta opreme za kuhanje, posuđe, pribor za jelo i stolici. Iz dnevnog boravka imate izravan pristup na more okrenuto panoramsku terasu s pergolom i temeljne vrtnu terasu. Kuća je izgrađena u tipičnom lokalnom stilu s originalnim materijalima kao što su kamen, glina pločice, izložene kestena gredama i podovima od terakote. U donjem dnevnom boravku nalazi se glazbeni sustav s I-pod docking stanicu.
Susjedna na područje terasama žive, a sve u jugozapadnom izloženosti, imati odgovarajuću sjedenje i stolovi i ležaljci i ležaljke. Odgovarajuća zaštita od sunca pruža pergolom i visoke kvalitete, veliki kišobran. S terase se pruža predivan pogled na okolne doline i more s Elbe. Na dane s dobrom vidljivošću čak možete vidjeti Korzici. Vi ste noći uživati ​​u prekrasnom zalasku sunca.

1 zatvoren spavaću sobu s bračnim krevetom i stropni ventilator,
1 otvorena soba s 2 kreveta u ulaznom prostoru,
1 velika kupaonica s WC-om, dva umivaonika, tuš kabinom i perilicom rublja.
1 veliki dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja. Potpuno opremljena kuhinja sa štednjakom, perilica posuđa, hladnjak itd stolom za 4 osobe, sjedenje u dnevnom boravku za 4 osobe, kamin u dnevnom boravku, mala ostava, pristup terasama, garniturom za sjedenje za 4 osobe.

Na zahtjev i uz premije na cijenu koštanja, nudimo i gostima pranja rublja, tako da ne morate donijeti posteljinu i ručnike. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Jezero 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 90 km Pisa

90 km

Kolodvor 15 km Follonica

15 km

Izlaz s autoceste 80 km Rosignano

80 km


Mjesto i položaj smještaja

Casa Sogno nalazi se u more u blizini južne Toskane (Maremma) u mirnom mjestu viši i srednjovjekovnog sela Gavorrano. Susjednim gradovima su i naselja na vrhovima brežuljaka Caldana, Ravi i Scarlino. Kamena kuća u lokalnom stilu je u suradnji s još tri stana, a ima svoje nagib fantastičan pogled na dolinu na more (zaljev Follonica) i otok Elba. Ona ima dvije do četiri osobe i potpuno je opremljen. Tri terase, ukusno uređena i ima kamin napraviti za opuštanjem. Izleti u unutrašnjosti Maremma, u Chianti području, Siena ( sati), Firenca (2 sata), Rim ( sati) ili mora (udaljenost oko 15 km, Follonica, Piombino, zaljev Baratti, Punta Ala, Casteglione di Pescara, Monte Argentario) pružaju obilje raznolikosti. Za udobnost kuće imaju potpuno opremljenu kuhinju s perilicom suđa, perilicom rublja i prostranom kupaonicom. Za automobil je posebno rezervirano parkirno mjesto u kući. Za sve terase vrtnog namještaja su dostupni. Za obitelji s malom djecom postoji visoka stolica i ljubitelje glazbe će biti na glazbeni sustav s I-pod dock-u stanici. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni iz obzira prema alergijske reakcije drugih gostiju.
DC u dolini naći ćete vrlo velik i vrlo dobro opremljen Coop supermarket i mnoge druge poslove svakodnevnog života, kao i benzinsku stanicu. Golf entuzijasta će se naći u dolini i pristup lijepo se nalazi golf. Još jedan poznati golf je 25 km u Punta Ala. Gavorrano je tipično srednjovjekovno planinski gradić u moru u blizini južne Toskane, Maremma. Gavorrano se nalazi u pokrajini Grosseto u blizini mjesta Scarlino, Ravi i Caldana. Navijanje uskim ulicama, archways, stubišta, stari obrambeni zid, a iznad svega, dominantna crkva, napraviti atmosferu povijesnog grada Gavorranos. Lively sastajalište je mjesto u središtu Piazza. Vi ste u kupovinu na licu mjesta, kao i banke i pošta. Također u neposrednoj blizini Gavorrano preporuča restorana i nekoliko caffe barova. Iz gotovo svake točke povijesnog starog grada imate neusporediv panoramski pogled sve do razine do okolne obale, opsežne pješčanim plažama i Bergpanoramo iz Elba. DC u dolini naći ćete vrlo velik i vrlo dobro opremljen Coop supermarket i mnoge druge poslove svakodnevnog života, kao i benzinsku stanicu. Golf entuzijasta će se naći u dolini i pristup lijepo se nalazi golf. Još jedan poznati golf je 25 km u Punta Ala.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena po boravku za iznos do 60 eura. Troškovi potrošnje su uključeni u najam. Izbrisani. Navedene cijene najma se pristojba uključena u cijenu.

Na zahtjev i uz naknadu troškova od strane stanara i dalje može se provesti tijekom boravka. Cijena za tim dodatnim iznosi 60 eura.

Imajte na umu da uvijek donose posteljinu i ručnike, a kuhinja se ručnici, a to nije dio opreme kuće. Na zahtjev i po cijeni premium cijene, ali gostima nudimo uslugu pranja rublja, tako da ne morate donijeti posteljina i ručnici, koja stiže pogotovo za goste avionom korisnom. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Uvjeti poništenja:

  • CORONA: Mit Blick auf Corona verfahren wir wieder wie in den vergangenen Jahren. Sollte der Aufenthalt aufgrund staatlicher Anordnungen/Maßnahmen nicht möglich/erlaubt sein, sind Sie von Ihrer Leistung befreit und Sie erhalten einen bis dahin möglicherweise bereits entrichteten Mietbetrag zurück überwiesen. Sollten Sie oder jemand aus der Familie selber kurzfristig vor Antritt der Reise an Corona erkranken und eine Anreise von daher nicht möglich/gewollt sein, werden wir hingegen die für eine Stornierung geltenden Bedingungen nicht ausser Kraft setzen können (ab Buchung bis 4 Wochen vor Reiseantritt 50%, danach 100%). Auch hier empfehlen wir den Abschluss einer entsprechenden Reiserücktrittsversicherung!

ostale informacije:

Imajte na umu da uvijek donose posteljinu i ručnike, a kuhinja se ručnici, a to nije dio opreme kuće. Na zahtjev i po cijeni premium cijene, ali gostima nudimo uslugu pranja rublja, tako da ne morate donijeti posteljina i ručnici, koja stiže pogotovo za goste avionom korisnom. Molimo navesti prilikom rezervacije.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Matthias R. iz/od 76135 Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor

Proveli smo naš ljetni odmor ove godine u Casa Sogno i možemo bezrezervno preporučiti kuću.
Položaj, a posebno pogled s terase je jedinstven.
Kuća je super udobna i nema se što dodati na prethodne dvije recenzije.
Također nam se jako svidio jednostavan način rezervacije.
Rado bismo se vratili.

Obitelj Riedel

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2016

Christian iz/od 82327 Tutzing

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Toskana i odmor na plaži u svom najljepšem izdanju u kući za odmor

Kao obitelj već smo proveli 5 prekrasnih ljeta u Casa Sogno i uvijek smo oduševljeni raznolikošću odmora u Maremmi. Smještaj također ima sve što vam treba za samostalni odmor, ukusno je uređen i primjećuje se da vlasnik također koristi kuću. Pogled na dolinu i more je fantastičan u svako doba dana, a za razliku od unutrašnjosti zemlje, uvijek puše povjetarac i ljeti. Možete ići pješice u kupovinu u selu. Tako možete provesti dan kod kuće bez da morate sjesti u automobil. Preporučeni vrhunac za nas je uvijek dan na otoku Giglio. Naša omiljena plaža je dio između Follonice i Piombina. Točno mjesto se zove "Luna Beach".

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2015

Andrea iz/od 80337 München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opusten odmor

Bili smo više puta u Casa Sogno i svaki put smo se osjećali vrlo ugodno. Vrlo ukusno i praktično uređena kuća u kojoj ništa ne nedostaje, i lijepa terasa koja poziva na opuštanje s pogledom na makiju i more u daljini. Unatoč mirnoj lokaciji, sve što vam treba je na pješačkoj udaljenosti: u nekoliko minuta dolazite do središta sela gdje se nalazi bar, mali supermarket, kiosak i pekara.
Za automobil postoji parkiralište pored kuće, ali također možete doći autobusom sa trga sela do obale (do Follonice). Za izlete u okolicu postoje brojne mogućnosti: različite plaže preporučuju se u osnovi sve, posjet Grossetu, Castiglione della Pescaia, Massa Marittima, ali i dnevni izlet u Sijena se isplati. Uvijek se rado vraćamo!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

obitelj E. Posten

obitelj E. Posten

Casa Sogno je pravi obiteljski dom! Koristi se nekoliko puta godišnje od akvizicije u prvom okupacije vlasnika obitelji. U međuvremenu, uživajte u kasnijim generacijama kuću u raznolikom krajoliku Maremma. Južna Toskana posebno se preporučuje u proljeće i jesen. Za kombinaciji s plaže odmor, naravno, ljeto je vrlo posebno prikladan. I u kasnu jesen i zimu smo već proveli veliki dan tamo. Bienvenuti!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 68231

Posljednje ažuriranje: 14.11.2023

Oglas je online od: 9 godina

URL: https://www.resido.hr/68231.htm


«Casa Sogno» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina