Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Kuvi

Otok Ruegen

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća za odmor Kuvi



Samo 150 m od 8 km duge pješčane plaže u ribarskom mjestu Glowe na otoku Rügen, možete provesti prekrasan odmor sa svojom obitelji ili prijateljima sunčajući se, plivajući, vozeći bicikl ili planinareći u našoj novoj kući za odmor Kuvi.


Na 130 četvornih metara stambene površine naći ćete tri spavaće sobe (maksimalno 6 osoba i malo dijete) te kupaonicu s tušem i kutnom kadom u gornjem katu.U prizemlju su dnevni boravak s kaminom i lođom, kuhinja (kompletno opremljen perilicom suđa i mikrovalnom), te ostavom s perilicom i sušilicom rublja, te wc-om.







Odmah do kuće za odmor Kuvi nalaze se dva parkirna mjesta i spremište za bicikle za vaše automobile i bicikle







Kuća za odmor, projektirana od strane arhitekta i lokalne građevinske tvrtke iz Stralsunda i izgrađena uz najvišu razinu majstorstva, okrenuta je prema jugu na parceli od približno 450 m² u vrlo lijepom rezidencijalnom području Glowe. Naći ćete tri lijepo namještene spavaće sobe, kupaonicu s tušem i kutnom kadom, savršeno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i prekrasan veliki dnevni boravak s erkerom, kaminom i natkrivenom lođom.



Cijeli objekt je vrlo kvalitetan u mediteranskom stilu. U pomoćnoj prostoriji nalazi se perilica i sušilica rublja. U vrtnom dijelu nalazi se garnitura za sjedenje, ležaljke, suncobran i roštilj za ugodne sate na otvorenom. Dva parkirna mjesta i spremište za bicikle dostupni su za vaše automobile i bicikle izravno u kući za odmor Kuvi.Naša kuća za odmor Kuvi s 4 zvjezdice nalazi se u mjestu Glowe na prekrasnom otoku Rügen. Poluotok Jasmund završava nekadašnjim ribarskim mjestom Glowe. Odatle ide uz Schaabe u smjeru rta Arkona na poluotoku Wittow. U drugoj polovici 19. stoljeća zasađene su borove šume za zaštitu dina. Kroz njegove se sjene danas šeće ili vozi bicikl uz more. Plaža duga 17 km s obiljem sitnog pijeska poziva na zadržavanje i opuštanje. Glowe također ima prekrasnu luku za sve entuzijaste vodenih sportova. Nudi 81 vez za stanovnike i goste. Kultivirana gastronomija dostupna je našim gostima na razne načine. Posebna poslastica je svježe ulovljena riba koju nudi Baltičko more.



U blizini naše kuće za odmor Kuvi nalazi se farma konja za jahanje u bližoj i daljoj okolici te oko 5 km udaljen zabavni i avanturistički bazen Jasmundtherme.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 100 km Rostock

100 km

Kolodvor 15 km Bergen

15 km

Izlaz s autoceste 55 km Strahlsund

55 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor, projektirana od strane arhitekta i lokalne građevinske tvrtke iz Stralsunda i izgrađena s najvišom razinom majstorstva, okrenuta je prema jugu na parceli od otprilike 450 m² u vrlo lijepom stambenom području od tri vrlo lijepo namještena
spavaća soba, kupaonica s tušem i kutnom kadom,

savršeno opremljena kuhinja s perilicom suđa i prekrasan veliki dnevni boravak s erkerom, kaminom i natkrivenom lođom.

Cijeli objekt je vrlo kvalitetan u mediteranskom stilu.U pomoćnoj prostoriji nalazi se perilica i sušilica rublja.Vrtni dio ima vrtnu garnituru,ležaljke,suncobran i roštilj za ugodne sate na otvorenom. Dva parkirna mjesta i spremište za bicikle dostupni su za vaše automobile i bicikle izravno u kući za odmor Kuvi.Naša kuća za odmor Kuvi s 4 zvjezdice nalazi se u mjestu Glowe na prekrasnom otoku Rügen. Poluotok Jasmund završava nekadašnjim ribarskim mjestom Glowe. Odatle ide uz Schaabe u smjeru rta Arkona na poluotoku Wittow. U drugoj polovici 19. stoljeća zasađene su borove šume za zaštitu dina. Kroz njegove se sjene danas šeće ili vozi bicikl uz more. Plaža duga 17 km s obiljem sitnog pijeska poziva na zadržavanje i opuštanje. Glowe također ima prekrasnu luku za sve entuzijaste vodenih sportova. Nudi 81 vez za stanovnike i goste. Kultivirana gastronomija dostupna je našim gostima na razne načine. Posebna poslastica je svježe ulovljena riba koju nudi Baltičko more.

U blizini naše kuće za odmor Kuvi nalazi se farma konja za jahanje u bližoj i daljoj okolici te oko 5 km udaljen zabavni i avanturistički bazen Jasmundtherme.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Paket za pranje rublja po osobi (posteljina, ručnik za ruke, ručnik) - paket za pranje rublja može donijeti i najmoprimac.



Turistička kartica: Izdaje je i posebno naplaćuje naš menadžer po dolasku.

Uvjeti poništenja:

  • Der Vermieter kann den Vertrag in Fällen höherer Gewalt oder sonstiger nicht voraussehbaren Ereignisse (Wasser-, Sturm-, Brandschäden etc ) kündigen. Kündigt der Mieter den Vertrag, wird der Vermieter versuchen, das Mietobjekt erneut zu vermieten. Sofern eine weitere Vermietung gelingt, hat der Mieter dem Vermieter eine Kostenpauschale von 15% der vereinbarten Miete zu entrichten. Sollte eine Weitervermietung nicht möglich sein, hat der Mieter 80% des vereinbarten Mietpreises für die nicht weitervermietete Zeit zu entrichten. Eine Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen. Zusätzliche Stornierungsbedingungen: Sollte eine Anreise durch die zur Zeit bestehende Corona Pandemie nicht möglich sein (Reisebeschränkung durch die Bundesregierung oder der Landesregierung MV) werde die geleisteten Zahlung zu 100% dem Mieter zurückvergütet.

ostale informacije:

U jesen, zimu i proljeće za vas imamo spremne posebne promotivne cijene (izvan sezone)

Ostanite 7 dana i platite samo 6 dana = 630,00 € uklj. plus 160,00 € paket za pranje rublja po osobi i boravišnu pristojbu.

Ostanite 9 dana i platite samo 7 dana = 745,- € uključujući 160,- € paket za pranje rublja po osobi i boravišnu pristojbu.

Ostanite 14 dana i platite samo 10 dana = 1050 € uključujući paket za pranje rublja od 160 € po osobi i boravišnu pristojbu.

Ostanite 21 dan i platite samo 15 dana = 1.575 € uključujući paket za pranje rublja od 160 € po osobi i boravišnu pristojbu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin A. Brockschmidt

gospodin A. Brockschmidt

Obitelj Brockschmidt sastoji se od četiri osobe: Andreas Brockschmidt, Doris Brockschmidt i naši sinovi Kevin i Timo. Mi smo kozmopolitska i sportska obitelj i volimo more i putovanja. Kuvi - sportska roda - naša je obiteljska maskota i naravno našla je mjesto iu našoj kući za odmor Kuvi.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 6996

Posljednje ažuriranje: 26.02.2024

Oglas je online od: 18 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/6996.htm

Gospodin Andreas Brockschmidt

Schwarzwald Straße 30

71292 Friolzheim

0049(0) 0049 7044940321

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina