Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

5* Sriblji galeb (MöwenNest Scharbeutz)

Baltičko more, zaljev Lübeck, Scharbeutz

maks.  4   Gosta/Gostiju
63m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
63m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Naša dva apartmana za odmor 4*Seemöwe (2 sobe 58 m2) i 5*Silbermöwe (2 sobe 68 m2) u MöwenNest Scharbeutzu nalaze se na gornjem katu kuće s ukupno devet apartmana.



Naš galeb Herring Gull, opremljen namještajem od pravog drva, ima dnevni boravak s lođom okrenutom prema zapadu, hodnik, spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu s tušem i WC-om te odvojeni WC za goste.



U dnevnom boravku duga stolica poziva vas na razgovor. Uz stereo sustav, TV ravnog ekrana i DVD player, uvijek ste u tijeku s najnovijim događajima - ili navijajte na mjestu zločina u nedjelju navečer. Možete besplatno telefonirati njemačkoj fiksnoj mreži i koristiti naš WLAN pristup Internetu.



U dnevnom dijelu je postavljen parket od pravog hrasta, au kuhinji, kupaonici i WC-u za goste postavljene su visokokvalitetne porculanske keramičke pločice.



Iz dnevnog dijela se izlazi na zapadnu lođu - sa suncem od podneva do zalaska sunca. To možete podnijeti u udobnom balkonskom namještaju. Možda također možete sjesti za stol u blagovaonici i ponovno se igrati. Spremili smo neke igre za vas.



U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet (160*200) i veliki ormar s kliznim vratima s puno prostora za vašu garderobu za odmor. Odavde imate izravan pristup balkonu okrenutom prema jugu.



Kupaonica ima prostranu tuš kabinu s nadglavnim tušem Raindance, prostranu umivaonicu sa sušilom za kosu i WC s električnom ventilacijom.



Moderno ugradbena kuhinja kompletno je opremljena markiranim ugradbenim aparatima, baš kao kod kuće.



U podrumu je praonica i sušionica u podrumu za brzo pranje između. Perilica rublja radi s otvorom za kovanice.



Naši MöwenNest bicikli spremni su za vaše izlete u okolici, aluminijski romobil za najmlađe, ručna kolica i naša kolica za plažu.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 80 km Hamburg-Fuhlsbüttel

80 km

Kolodvor 1.1 km Scharbeutz

1.1 km

Izlaz s autoceste 3 km Pansdorf

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Samo je 300 m do fine pješčane plaže - ravno niz Neue Bergstrasse. Naša ležaljka za plažu MöwenNest čeka vas u 'Korb am Meer' na pristupu plaži 23/24 u sezoni ( do ). Možete se baviti sportom u modernom skate parku ili igrati mini golf na dinama - ili se možete ogledati u crkvi na plaži.



Kilometar dina oko pristaništa s pekarnicama, buticima, širokim rasponom restorana, ljekarna, medicinskom skrbi i lječilišnim parkom s dječjim igralištem i zabavnim sadržajima povezuje se izravno s plažom. Od pristaništa možete krenuti izletničkim parobrodom uz obalu u zaljevu Lübeck do Boltenhagena u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju.



Trgovački centar za svakodnevne potrebe (Aldi, REWE, Penny, Rossmann, Kaufhaus Stolz itd.) udaljen je svega 700m. Medicinski centar s modernim centrom za dijalizu je odmah iza ugla. Od željezničke stanice do MöwenNesta ima 20 minuta hoda.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Naše sezonske cijene najma



Naše sezonske cijene najma vrijede za boravak do dvije odrasle osobe. Za dodatnu osobu stariju od 10 godina naplaćujemo 15 € po noćenju u Seemöweu, za dijete do 10 godina jednokratno 20 €.



Dijete u putnom krevetiću je besplatno. Na zahtjev besplatno možemo osigurati kadicu za kupanje bebe, podlogu za presvlačenje, putni krevetić s posteljinom, visoku stolicu, dječju sjedalicu za bicikl i podlogu za igru.



Za dolaske i odlaske na državne praznike naplaćujemo godišnji odmor od 50€ po komadu. Tijekom festivalskih tjedana Uskrsa, Duhova, Božića i Nove godine vrijedi sezonska cijena najma za jesensku sezonu.



Samo turistički doprinos općine Scharbeutz dodaje se sezonskim cijenama najma.



Tražimo polog od 20% usluga MöwenNest nakon primitka potvrde rezervacije, ostatak četiri tjedna prije vašeg dolaska. Ako uplate ne primimo na vrijeme, imamo pravo odustati od ugovora bez određivanja roka. Tada ste dostupni za zamjenu ako je potrebno. za izgubljeni prihod od najma.



Naše usluge



U dogovorenu sezonsku cijenu najma uključeni su svi prateći troškovi grijanja, struje, vode i kanalizacije te kućni servis.

Također Vam nudimo: posteljinu, kućni ogrtač, kućne papuče, jedan ručnik i jednu kupaonsku krpu za svaku odraslu osobu tjedno te prostirku za kupanje, ručnik za goste i kuhinjsku krpu.



Osim toga, možete besplatno koristiti sobni sef, garažu za svoj automobil limuzinu (maksimalna visina 174 cm), naše MöwenNest bicikle i aluminijske skutere kao i naš WLAN i možete besplatno telefonirati njemačkim fiksnim telefonima.



Od početka svibnja do početka listopada možete besplatno koristiti jednu od naših MöwenNest ležaljki za plažu u Korb am Meer na pristupu plaži 23/24.

Uvjeti poništenja:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 21 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 21 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

ostale informacije:

S našim internim MöwenNest biciklima, možete se voziti samo nekoliko minuta do Haffkruga i Sierksdorfa - tu je HansaPark - ili do Timmendorfer Stranda i Niendorfa, otprilike sat vremena do Travemündea - uvijek uz plažu i uvijek s pogledom na Baltik More. Armin Müller-Stahl, počasni građanin Schleswig-Holsteina, to je nazvao "Vi tamo ništa ne vidite". Usput se opustite na fitness stazi koju sponzorira lokalni Lions Club. Usput, u Niendorfer Hafenu ujutro ima svježe ribe izravno iz ribara - i hladnog točenog Klüverovog piva iz Neustadta.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Ellen B. iz/od 29348 Eschede

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bljeskovito čisto i vrlo udobno

Nikada nismo imali tako lijep apartman. Vrlo moderna kupaonica s velikim tušem. Ugodno blagovaonsko područje, udoban kauč, udoban krevet i funkcionalna kuhinja. Na zapadnoj lođi uvijek je bilo bez vjetra, tako da smo tamo često sjedili na suncu.
Ručnici su bili složeni u obliku cvijeta na prekrivanim krevetima. Veliko hvala ljubaznim najmodavcima.

veljača 2024

Horst S. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična visokokvalitetna oprema.

Imali smo vrlo lijep boravak u ovom visokokvalitetnom apartmanu.
Sve, zaista sve, bilo je dostupno. Prostrana jednoetažna garaža u kojoj su bili bicikli, kolica za plažu i razne plažne stolice na raspolaganju. Kreveti su već bili postavljeni i odlično pripremljeni. Također smo imali veliku raznolikost ručnika.
Sve u apartmanu bilo je visoke kvalitete. Porculan, čaše, pribor za jelo i svi pomoćni kuhinjski aparati. Kuhinja je bila bolje opremljena nego kod nas doma. Čak su bili ostavljeni i kovanice od 0,50 € za perilicu rublja u podrumu.
Dobili smo puno informacija i uputa unaprijed o prilazu, parkiranju i prvom danu. Jednostavno sjajno. Mi ćemo se svakako vratiti.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2023

Barbara H. iz/od Lotte

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsna kuća za odmor

Stan je namješten točno onako kako možete vidjeti na internetu. Upravo savršen.
Bili smo super zadovoljni apartmanom i vrlo ljubaznim gazdama. Ništa nam nije nedostajalo, bicikli su bili spremni za polazak, a također je bilo dostupno za lijepe biciklističke ture (košara i torba za bicikl).
Ponovno bismo rezervirali ovaj apartman u bilo kojem trenutku i naš je odmor tamo bio nevjerojatno opušten od prvog dana. Prava oaza blagostanja.
Preporučujemo.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2021

U. & D. H. iz/od A.

5,0
5 5 5 5 5

Viele Annehmlichkeiten in Ihrer sehr schönen Ferienwohnung

Wir möchten uns ganz herzlich bei Ihnen als ausgezeichnete Gastgeber bedanken.
Trotz des durchwachsenen Wetters haben wir uns gut erholt viel unternommen und uns rundum wohlgefühlt. Die vielen Annehmlichkeiten Ihrer sehr schönen Ferienwohnung haben wir sehr zu schätzen gewusst. Es hat uns an nichts gefehlt und wir werden all das in guter Erinnerung behalten.
Ihnen wünschen wir alles Gute und stets zufriedene Gäste.
Viele Grüße
U. & D. H.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2021

M. H. iz/od Ils.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako ponovno budemo ljetovali u Scharbeutzu, onda samo ovdje.

Željeli bismo dati povratne informacije o ovom prekrasnom smještaju. Pet palaca gore. Vrlo je ukusno namješten ton na ton. Ništa ne nedostaje u kuhinji - od A za baterije u odjeljku za zamrzavanje do Z za cijedilac limuna - sve je tu. Kvaliteta namještaja i dodataka (čaše iz Schott Zwiesela, posuđe iz Frieslanda) vrlo je privlačna i nije svugdje uobičajena. Osjećali smo se vrlo ugodno. Ležaljka za plažu koja pripada apartmanu bila je vrlo ugodna. Dakle, ako želimo provesti još jedan odmor u Scharbeutzu, onda samo ovdje.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2019

Eddy und Ingeborg B. iz/od 22177 Hamburg

4,7
5 3.5 5 5

Sehr schöne, saubere, moderne Wohnung

Mein Frau und ich haben uns in der Wohnung sehr wohl gefühlt. Die persönliche Begrüßung durch die Eigentümer und die kleinen Präsente von ihnen fanden wir sehr nett .
Bei Sonnenschein kann man sich auf beiden Balkonen sonnen und dem Treiben der Menschen zu sehen. Die Wohnung ist in einem super ,sauberen Zustand,es fehlte uns an nichts. Strand ist schnell zu erreichen und dann noch der reservierte Strandkorb für die Gäste,was will man mehr.
Auf diesem Wege noch mal vielen Dank,dass wir Ihre Gäste sein durften.

Preporučeno za: Odmor na plaži

lipanj 2019

L. S. iz/od Bad Sooden-Allendorf

5,0
5 5 5 5

... liebevoll eingerichtete Ferienwohnung

Liebe Gastgeber,
wir möchten uns nochmal herzlich bei Ihnen für den schönen Urlaub bedanken. Wir haben uns sehr über den herzlichen Empfang und die liebevoll eingerichtete Ferienwohnung gefreut. Uns hat es wirklich an nichts gefehlt.
Liebe Grüße aus Nordhessen
L.S.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

prosinac 2018

K. & S. S. iz/od Offenburg

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Zeit in toller Wohnung - trotz Sturmflut.

... Wir möchten uns nochmals für die wunderschöne Zeit bedanken, die wir in Ihrer tollen Wohnung verbringen konnten. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und es hat uns an nichts gefehlt - selbst das Wetter mit Sturmflut hat uns nicht abschrecken können.
Wir wünschen Ihnen eine gute Zeit und kommen bestimmt wieder. ...

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

svibanj 2018

P. & G. S. iz/od G.

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Imamo vrlo lijepa sjećanja na galeba.

Poštovani iznajmljivače,
nažalost, lijepi dani u Scharbeutzu su sutra gotovi. Jako nam se svidjelo u apartmanu. Sve je bilo u redu, od vremena do vrlo lijepog i dobro namještenog apartmana. Vratit ćemo se.
Imamo vrlo lijepa sjećanja na galeba.
Topli pozdravi
P & G S

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2018

Hans-P. S. iz/od Troisdorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Ništa nam nije nedostajalo.

Ovom prilikom Vam se još jednom zahvaljujemo na ljubaznoj dobrodošlici i ugodnom boravku u Vašem prekrasnom apartmanu za odmor. Scharbeutz nam se jako svidio, ne samo zbog sunčanog vremena koje smo imali, već prije svega zbog udobnog smještaja. Ništa nam nije nedostajalo. Rado ćemo ponovno iznajmiti vaš stan kasnije.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2017

Karin S. iz/od 45239 Essen

5,0
5 5 5 5

Unsere schönste Ferienwohnung

Wir waren jetzt das 4.Mal in Scharbeutz, und hatten dieses Mal das Glück, in einer wunderschönen Ferienwohnung wohnen zu können. Alles ganz neu, alles liebevoll eingerichtet, einfach wohlfühlen von Anfang an. Ganz lieben Kontakt zu den Vermietern, es stimmte einfach alles. Wir werden diese Wohnung auf jeden Fall wieder buchen, und freuen uns schon sehr darauf, schon bald wieder die gute Ostseeluft zu schnuppern. Ganz liebe Grüße an dieser Stelle an die Vermieter aus Essen.


kontakt

gospodin M. Radke

gospodin M. Radke

Jutta Werner Na ribnjacima 7 22941 Bargteheide


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 71562

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 8 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/71562.htm

Gospodin Markus Radke

Blumenstr. 40

22885 Barsbüttel

0049(0) 01755256523


«5* Sriblji galeb (MöwenNest Scharbeutz)» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina