Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Šarmantna vila provansalski

L'Ametlla de Mar Les Tres Cales Calafat Sant Jordi d'Alfama Tarragona Costa Dorada Katalonij

maks.  10   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
150m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa TABOADA - Les Tres Cales - L'Ametlla de Mar - Tarragona - Costa Dorada - Katalonija - Španjolska
(Od 1 do maksimalno 10 osoba)

Šarmantna provansalski vila s unutarnje dvorište, privatni bazen, 4 dvokrevetne sobe i 2 kupaonice. Schattenreich Drive pokrivena parking. Lijepa tropska privatni vrt sa širokom terasom za sunčanje, razne natkrivenim terasama i velikim vanjskim kuhinje s pogledom na privatnim bazenom.

U ostalom se nalazi kuća za odmor na Costa Dorada u L'Ametlla de Mar u urbanizacije Les Tres Cales. Obiteljska kuća nalazi se u ulici ima pristup prirodnom usjeku i velike zelene zone. Ona ima svoj privatni tropski vrt od 1200m. 150m2 Vila je atmosferski namješten i uređen s mediteranskim i maurskom utjecaje. U troškove vile još truda spašeni da vam maksimalnu udobnost boravka.

klasifikacija
Dnevni boravak ima prostor za sjedenje i blagovaonicu. Ravnim Digitalna satelitska TV 42 inča, DVD, video i CD glazbeni centar je prisutan. Dvije dvokrevetne francuska vrata dati pristup na natkrivenu terasu u obliku slova L. Potpuno opremljena polu-otvorena kuhinja sa štednjakom na plin (5 vrelišta), mikrovalna kombi pećnica, perilica suđa, hladnjak-zamrzivač, aparat za kavu, mikser, toster, voćni tisak itd Cijela posuđe, čaše i stolni pribor su obilno prisutni. Čovjek, tablica vrlo lijepa kuhinja, imate pogled u dnevnoj sobi arkade. Kuhinja ima izlaz na vrt. Unutrašnjost vrt je natkrivena terase i tikovine stol sa stolicama i naći ovdje maslinu. Postoji mogućnost da uživaju od sunca. da bi idealno mjesto za doručak.

4 spavaće sobe 2 ima u vili i 2 u tornju. Allen ima Kleiderschranken. Jedan ima izlaz na unutarnje dvorište, bračni krevet (). Drugo ima dva međusobno odvojena kreveta za jednu osobu () s garderobom i ova soba ima izlaz na stražnje dvorište, gdje je bazen. Također tu je i kupaonica s kadom, umivaonikom. Popluni i jastuci su prisutni. Pristup u spavaću sobu i kupatilo od strane centralnog hodnika. Dnevni boravak je opremljen sa dvije zidane kaučem () (za djecu).
Druge dvije spavaće sobe nalaze se u tornju. U prizemlju se nalazi spavaća soba s dva kreveta za jednu osobu (). Na prvom katu spavaća soba s bračnim krevetom () i sudoper. Svaka soba ima vlastiti privatni ulaz. Opet, jedan je na ebenredig kupaonicu s tušem, WC i umivaonik. Opet je perilica. (Pokrivači nisu dostupni od 15. lipnja do 15. rujna)

Sve Sleepingrooms Tipična Maures stil (maurskom) sa zidovima, uređenje i očuvanje boje.
Kula se nalazi u stražnjem vrtu. U ovom tropskom vrtu imaju 150 terase. Uz to, (10x5) Veliki privatni bazen. Ovdje imate (4x9m) natkrivene terase s 5 arkada, vanjski kuhinja sa sudoperom. Tu je i ograđeni roštilj. Veliki stol od tikovine za blagovanje sa 10 stolica. Terasa je od prirodnog kamena. Bazen ima rimski stubište i sačuvan je mozaik zastavama i ima halogena rasvjeta. Vila je opremljena namještajem od tikovine, ležaljke, podići sve ovo s jastucima za vašu udobnost. U vrtu imaju tuš. Na bazenu je natkrivena terasa od 5 arkada u kojoj morate polukružno oblik dnevni prostor za sjedenje. Ovaj opuštajući se u chillin se povećati na vašu udobnost.

Ovaj šarmantan vila ima ukupno 14 arkadama, vanjsku rasvjetu iza starog toka obrađene i mnogim drevnim vrčevi za vodu. To je razgovor jer daju ovoj kući kao zasebna prezentaciju i atmosfere.

U ovoj kući nalazi se sušilo za kosu, glačalo i daska za peglanje.
U ovoj kuću za odmor imate visoku stolicu i krevet (za dijete do 3 godine). Za korištenje ove, potreban vam je vrijeme rezervacije izvješće. Ova usluga je besplatna.
Vila ima željeza roštilja i rolete za sve prozore i vrata. Stražnji vrt je u potpunosti ograđeno ogradom. Dakle, imate 100% privatnost. Tu je parking za više automobila u vrtu.

Za više informacija i fotografija vile možete posjetiti našu web stranicu bez obveze CALAFATRETREATS.

Cijena je na zahtjev:
U cijenu je uključena potrošnja plina / vode / struje, održavanje bazena (1 x tjedno) s.
U ovoj kući je moguće dobiti WiFi veze na zahtjev sa uvjetima
Broj licence ili registracije: hutte-002046

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3.1 km

3.1 km

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Restoran 1.2 km

1.2 km

Autobus 1.2 km

1.2 km

Zračna luka 35 km Reus

35 km

Kolodvor 5 km L'Ametlla de Mar

5 km

Izlaz s autoceste 7 km AP - 7

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Kondominijum urbanizacija Les Tres Cales Nalazi se i uz more, okružen prekrasnim plažama s kristalno čistim morem i pješčanim plažama. Vila se nalazi na 3100 metara od mora i plaže sa sitnim pijeskom: Cala FORN.
Les Tres Cales ima mali trgovački centar (1200m od ville) sa supermarket, pekara, restorani, sportski zone s tenis, squash, nogomet, Pétanqueveld, dječje igralište.
Les Tres Cales je 5 km od slikovitog ribarskog mjesta L'Ametlla de Mar Beach. (Uz sve banke, trgovina i blagovaona objekata), kojoj pripada.
Okružen lanac Provence zelenih odjevenih planinama, očuvan turistička zona bez Massa turizam, uvala i plaža nisu gužve, možete pronaći dobru ravnotežu između sunca i mora, čovjeka i prirode.


Lokacija: u Les Tres Cales u L'Ametlla de Mar, Španjolska
Najbliža zračna luka: Reus na 35 Kilometri
Trajektne: Tarragona na 50 Kilometri
Najbliža željeznička: L'Ametlla de Mar na 5 KILOMETARA
Najbliži Autocesta: Izlaz 39, L'Ametlla de Mar na 5 KILOMETARA
Najbliža plaža: Plaža na 3100 metara
Najbliža nudistička plaža u Playa del Torn: 8 km
Car: preporučila etažnu urbanizaciju Les Tres Cales laži i uz more, okružen prekrasnim plažama s kristalno čistim morem i pješčanim plažama. Vila se nalazi na 3100 metara od mora i plaže sa sitnim pijeskom: Cala FORN.
Les Tres Cales ima mali trgovački centar (1200m od ville) sa supermarket, pekara, restorani, sportski zone s tenis, squash, nogomet, Pétanqueveld, dječje igralište.
Les Tres Cales je 5 km od slikovitog ribarskog mjesta L'Ametlla de Mar Beach. (Uz sve banke, trgovina i blagovaona objekata), kojoj pripada.
Okružen lanac Provence zelenih odjevenih planinama, očuvan turistička zona bez Massa turizam, uvala i plaža nisu gužve, možete pronaći dobru ravnotežu između sunca i mora, čovjeka i prirode.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 750 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Vila sa registracijom vikend-registriran u turistički smještaj u Kataloniji registrira.
U cijenu je uključeno: potrošnja plina, potrošnja vode, struje, održavanje bazena (1x tjedno).

Internet WIFI pristup je moguć u vili protiv troškova cijeni od 30, - € za cijeli tjedan za neograničeno korištenje. Da ne bi razočarao si nas mora uputiti na vrijeme, ako je Internet WIFI veza želja vole u trenutku rezervacije vile ispraznim najnovijim 7 dana za putovanje. (Plaćanje je trenutak rezervacije vile ili u trenutku Smjerovi na licu mjesta). Ovaj internet servis je dostupan samo za cijelo razdoblje vašeg boravka. Ako ostanu u našem apartmanu 2 ili 3 tjedna trebate internetskih usluga tvrtki za cijelu obvezu, samo tjedan dana za vrijeme vašeg boravka zapravo nije moguće.

Porez na boravak u turističkim objektima u Kataloniji €. 0,50 po osobi po noći - s maksimalnom stopom od 7 noći do 3,50 € po osobi tjedno, 2 tjedna ili više (iznimke su ljudi 16 godina ili manje, pa u dobi od 17 godina).

Za depozit napraviti bankovni transfer od 30% od ukupnog broja.
Ako je došlo kapara na naš račun poslat ćemo Vam potvrdu.

Depozit (€ 750, -) morate platiti novac na licu mjesta kada se tipke na traci.

Kućni ljubimci su dozvoljeni na upit u ovom trenutku. Ukoliko želite dovesti svoje dobro ponašao pas, morate se vratiti na knjige.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin J. Retreats

gospodin J. Retreats

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 73638

Posljednje ažuriranje: 23.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/73638.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina