Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Oaza od slamnatog krova

Ribolov, Schleswig-Holstein, Schlei, Baltičko more, Brarupholz

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

113 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

113 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Romantična kuća za odmor 'Reetdachoase' nalazi se između Schlei i Baltičkog mora, usred prekrasnog ribarskog krajolika, u blizini grada Kappelna. Impresionira svojim mirnim, prirodnim položajem u istočnim brežuljcima, daleko od užurbane svakodnevice. Staze do najbliže plaže u Ohrfeldhaffu ili Kronsgaardu te do mjesta Kappeln udaljene su 7-10 km. Uživajte u dugim šetnjama idiličnom prirodom, kroz mirna sela Schlei ili uz prekrasne plaže Baltičkog mora s karakterističnim liticama!



Kuća za odmor idealna je za opuštajući odmor u dvoje, zajedno s prijateljima ili cijelom obitelji. Za do 6 osoba, prizemna kuća sa slamnatim krovom nudi udoban namještaj na 140 m² i veliki vanjski prostor s terasom, vrtom od 1500 m² i prekrasnim pogledom na krajolik. Imanje je ograđeno 85 cm visokom ogradom ili zaštitnom živicom pa su i vaši četveronožni prijatelji rado viđeni gosti.



Navedena oaza slamnatog krova potpuno je renovirana i nudi ugođaj s modernim komforom. Rustikalne drvene grede, kamin i ladanjski namještaj od borovine nude obilje prostora za opuštanje. Ljeti terasa mami vrtnom garniturom od tikovine, klupom, ležaljkama i visećom mrežom u vrtu.

Kuća ima dvije kupaonice i tri spavaće sobe (s kvalitetnim perjem ili laganim ljetnim poplunima) koje mogu primiti do 6 osoba.

S vama može putovati i malo dijete - na zahtjev se mogu dobiti dječji krevetić i visoka stolica. Danska kuhinja od punog drva opsežno je opremljena različitim kućanskim aparatima, a nudi i stol za doručak. U dnevnoj i spavaćoj sobi pod je opremljen hrastovim daskama i pločicama koje se lako održavaju, a tu je i veliki blagovaonski stol s udobnim stolicama. Za medijsku zabavu kuća za odmor opremljena je TV-om ravnog ekrana s kino zvukom, DVD/BluRay playerom marke LOEWE i glazbenim sustavom s funkcijom radija/CD-a, tako da su alternativne aktivnosti omogućene i kada je loše vrijeme. Ili možete odabrati uzbudljivu knjigu iz kolekcije i udobno se smjestiti ispred pucketajućeg kamina!



Ekskluzivna usluga vašeg stanodavca čeka vas na plaži Baltičkog mora u Kronsgaardu: rezervirana ležaljka za plažu dostupna vam je besplatno tijekom ljetne sezone!



Bicikle koje ste ponijeli možete spremiti u pomoćnu prostoriju kuće za odmor na sigurno i suho mjesto. Ovdje se također nalazi perilica i sušilica rublja koje se mogu besplatno koristiti.

Kuća ima veliki prilaz - također za više vozila (15 x 7 m).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Zračna luka 153 km Hamburg Flughafen

153 km

Kolodvor 7 km Süderbrarup HBF

7 km

Izlaz s autoceste 38 km A7

38 km


Mjesto i položaj smještaja

Brarupholz je gradić u slikovito vrlo idiličnoj ribarskoj regiji. Poznata seoska trgovina 'Pfefferkorn' sa susjednim restoranom nudi sve namirnice koje su vam potrebne svaki dan, peciva, novine i, uz narudžbu unaprijed, tople obroke svaki dan - također za ponijeti. Najbliži veći gradovi su Süderbrarup udaljen cca 7 km, Gelting 10 km i Kappeln 10 km. Sljedeća plaža Baltičkog mora nalazi se u Ohrfeldhaffu i do nje se također može doći za nekoliko minuta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Doplata za kućnog ljubimca € 8,-/noć/noć

Promjena posteljine tijekom boravka € 10,- jednokratno

opcija završno čišćenje € 99,-jednokratno, opcija dodatne usluge

Minimalni boravak je 7 noći u sezonama A i A+, te 4 noći u sezonama B i C.



Doplata za kućnog ljubimca: 8 € po noćenju i kućnom ljubimcu; Mačke su dopuštene



Drva za ogrjev su uključena u cijenu.



1 pomoćni ležaj može se dobiti besplatno.



Usluga završnog čišćenja može se rezervirati uz nadoplatu od 99 €. Gost ima mogućnost samostalnog čišćenja apartmana.



Početna posteljina (posteljina i ručnici) već je uključena; Promjena kompleta posteljine na zahtjev: 10 € po osobi



Sve cijene su u € po noćenju i uključuju 7% PDV-a

Uvjeti poništenja:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Wolff-van Dijck, Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen dom na određeno vrijeme.

Osjećali smo se kao kod kuće od prvog trenutka u ovoj vrlo ukusno uređenoj oazi na idiličnom selu! U kuhinji je sve što nam je potrebno! Savršeno! Također smo uživali u prekrasnom vrtu! Na hladnim danima ugodno smo se smjestili uz kamin! Poseban vrhunac je vlastiti plažni košar na predivnoj plaži u Kronsgaardu! Kuća je također vrlo pogodna za osobe koje se voze invalidskim kolicima! Samo je potrebno preskočiti mali prag na ulazu, za što smo donijeli malu rampu! Sigurno ćemo se vratiti!

Wolff-van Dijck, Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršeni dom na određeno vrijeme.

Od prvog trenutka osjećali smo se kao kod kuće u ovoj vrlo ukusno uređenoj oazi na idiličnom selu! U kuhinji je sve što je potrebno! Savršeno! Također smo uživali u prekrasnom vrtu! U hladnim danima uživali smo uz kamin! Posebna atrakcija je vlastita plažna košara na prekrasnoj plaži Kronsgaard! Kuća je vrlo dobra i za osobe koje se kreću u kolicima! Samo mala prepreka na ulazu mora se premostiti, za što smo imali malu rampu! Sigurno ćemo se vratiti!

Andrea Täubig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super odmor s djecom i psom

To je bio super boravak, najbolji koji sam dosad imao. U kući ne nedostaje ništa, kuhinja je super dobro opremljena sa svime što vam je potrebno. Kuća je čista i uredna, a lokacija je savršena ako želite opustiti i pobjeći od svakodnevnice. U velikom vrtu je divno za djecu, a ako imate psa, i on se može dobro istrčati. Čim stignete, shvatite da svakodnevica jednostavno ostaje izvan vrata. Mali Edeka od obitelji Pfefferkorn ima sve što trebate, a sljedeće mogućnosti kupnje u Suderbrarupu automobilom nisu previše udaljene (otprilike 7 do 10 minuta). Vrijedno je posjetiti Vikinško selo Haithabu, Schleswig i Kappeln, samo su tri primjera, sve vrlo pristupačno automobilom. Položaj kuće usred zelenila idealan je za sve koji žele mir, ali ne žele odustati od udobnosti. Budući da postoji perilica rublja i sušilica, čak ni tijekom dužeg boravka nije potrebno nositi puno odjeće ili, kao što smo mi, brzo prati dječje stvari kad je to potrebno. Predaja ključeva odvija se bez problema, a i kontakt s vlasnikom uvijek je ugodan i jednostavan. Uživali smo u boravku i rado ćemo se vratiti. Sve u svemu, super odmor s dvoje djece i psom. Smještaj je vrlo preporučljiv, naziv "Oaza" je opravdan.

Andrea Täubig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super sjajan odmor s djecom i psom

Bila je sjajna i divna boravka, najbolji koji sam dosad imao. U kući ne nedostaje ništa, kuhinja je super dobro opremljena sa svime što vam je potrebno.
Kuća je čista i uredna, a položaj je savršen ako želite opustiti i pobjeći od svakodnevnog života. U velikom vrtu je sjajno za djecu i ako imate psa, on se također može dobro igrati u njemu.
Čim stignete, primijetit ćete da svakodnevni život jednostavno ostaje izvan vrata.
Mali Edeka obitelji Pfefferkorn nudi sve što vam je potrebno, a najbliže shopping mogućnosti u Suderbrarupu nisu daleko (oko 7 do 10 minuta autom).
Vrijedno za posjetiti su vikinško selo Haithabu, Schleswig i Kappeln, da navedem samo tri primjera, sve dobro dostupno autom.
Položaj kuće usred zelenila idealan je za sve koji žele mir, ali ne žele odustati od udobnosti.
S obzirom da postoje perilica i sušilica, čak i ako ostanete duže vrijeme, nije potrebno nositi previše odjeće ili prati dječju odjeću kao što smo mi.
Predaja ključeva je bez problema, a kontakt s vlasnikom uvijek je ugodan i bez problema.
Uživali smo u svom boravku i rado ćemo se vratiti.
Sve u svemu, sjajan odmor s dvoje djece i psom.
Smještaj je vrlo preporučljiv, ime "Oaza" je opravdano.

Wolff-van Dijck, Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršeni privremeni dom.

Odmah smo se osjećali kao kod kuće u ovom vrlo ukusno uređenom raju na idiličnoj zemlji! U kuhinji ima sve što vam je potrebno! Savršeno!
Također smo se mogli veseliti prekrasnom vrtu! Hladnijih dana napravili smo si ugodno uz kamin!
Posebno izdvajamo vlastitu plažnu stolicu na prekrasnoj plaži Kronsgaard!
Kuća je također vrlo pogodna za osobe u invalidskim kolicima! Samo mala praga u ulazu mora se prebroditi, za što smo donijeli mali nagibni rampu!
Sigurno ćemo se vratiti!


kontakt

Tvrtka DESIGNER TOURS

Tražite savršen smještaj za najljepše dane u godini? Onda ste došli na pravo mjesto! Osobno pregledavamo sve nekretnine za odmor i ocjenjujemo ih u skladu s DTV smjernicama. Za svakoga ponešto, bilo da se radi o malo jeftinijem apartmanu, kući za odmor višeg standarda ili luksuznoj kući za odmor na samoj plaži, pronaći ćete to ovdje.


ostale informacije

Broj objekta: 73675

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/73675.htm

Flensburger Str. 40

24376 Kappeln

0049-4642-9257520


«Oaza od slamnatog krova» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina