Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Stari Wagnerei

Središnji/sjeverni park prirode Schwarzwald

maks.  5   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Posljednjih godina modernizirali smo i renovirali kuću s velikom pažnjom na detalje. Mnogo smo namještaja i pokućstva mukotrpno obnovili, sami smo ih izradili i s ljubavlju sastavili za vas. Uložili smo svoje srce i dušu u Alte Wagnerei, koja je, usput rečeno, zaštićena zgrada.



Kuća za odmor nalazi se u maloj, mirnoj uličici u srcu Neuhausena. S ukupno 120 m² stambene površine, naša kuća nudi dovoljno mjesta za 5 odraslih osoba i malog djeteta.



Rustikalni objekt ima dvije spavaće sobe, kupaonicu, odvojeni wc, veliku modernu kuhinju te otvorenu blagovaonicu i dnevni boravak.



Kuća je opremljena po modernim standardima. Osim perilice posuđa, aparata za kavu, staklokeramičke ploče za kuhanje, nape, pećnice, mikrovalne pećnice, velikog plazma TV-a, DVD playera, muzičke linije, besplatnog WiFi-a itd., ništa se ne može poželjeti.



Otkrijte povijesni kuhinjski štednjak, veliki stari sudoper ili rustikalne otvorene grede. Sigurni smo: ništa vam neće nedostajati. Doživite uspješan kontrast između tradicionalnog i modernog!



Uz prekrasnu peć na sapunicu u dnevnoj sobi, možete se osposobiti za prekrasnu večer na udobnoj sofi i uživati u pucketanju vatre uz čašu dobrog vina. Imamo izbor vrhunskih vina iz regije spreman za vas u starinskom vinskom kavezu.



Nakon napornog dana poslužite se našim kutkom za knjige. Postoji izbor knjiga za male i velike koje pozivaju na listanje. Od trilera do bajki, postoji nešto za svačiji ukus.



Što kažete na ukusni fondue od sira za našim velikim stolom u ugodnoj blagovaonici u hladnim jesenskim ili zimskim danima? Ili uživajte u kavi na suncu uz veliki komad torte na našoj drvenoj klupi na verandi s pogledom na šarmantnu ulicu Wingertgasse.



Mali i fini vrt poziva vas na boravak u lijepim ljetnim danima. Roštilj na drveni ugljen, veliki prostor za sjedenje sa suncobranom i ležaljkama čekaju vas na korištenje. Začinite svoja jela svježim začinskim biljem iz našeg vlastitog začinskog vrta - vlasac, peršin, majčina dušica, ružmarin i drugo dostupno je za berbu ovisno o sezoni. Razne voćke mame svojim plodovima koje možete grickati.



Naša kuća je prilagođena osobama s alergijama. Podovi su drveni i popločani u cijeloj kući. Nažalost, životinje moraju ostati kod kuće. Pušenje u kući je zabranjeno.



U bivšoj staji Vaši bicikli ili dječja kolica pronaći će zaštićeno sklonište koje se može zaključati.



Privatno parkirno mjesto nalazi se neposredno na posjedu.



Sve sobe se mogu grijati na drva pomoću peći na sapunicu u dnevnoj sobi. Osim toga, u svakoj sobi postoji električna grijalica. Troškovi grijanja naplaćuju se prema potrošnji na vašem odlasku.



U Alte Wagnerei, naša četiri bicikla vas pozivaju da istražite sjeverni Schwarzwald. Ova usluga je naravno također besplatna za vas.



U Neuhausenu ćete pronaći sve potrebne sadržaje: pekare, mesnice, gradsku vijećnicu, trgovine s pićima, restorane, banke, ljekarne, frizerski i kozmetički saloni nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Na kraju mjesta nalazi se veliki diskont s hranom i druge trgovine.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
krevet za bebu
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
dječji krevet (70x160 cm)
dupli krevet (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 16 km

16 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.05 km

0.05 km

Zračna luka 35 km Flughafen Stuttgart

35 km

Kolodvor 5 km Monbachtal

5 km

Izlaz s autoceste 10 km Autobahn 8 Ausfahrt Heimsheim

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Alte Wagnerei nalazi se u prekrasnom središnjem/sjevernom parku prirode Schwarzwald u maloj, mirnoj uličici u samom srcu Neuhausena, južno od Pforzheima.



Na mjestu iu blizini pronaći ćete brojne wellness ponude i sadržaje za svakodnevne potrebe.



Zahvaljujući dobroj povezanosti, kao gradski turist ili poslovni putnik možete brzo i jednostavno stići i do okolnih metropola, lječilišta i poslovnih središta.



Alte Wagnerei idealno je polazište za opsežna planinarenja, ture biciklom i brdskim biciklom te mnoge druge sportove poput golfa (5 km), skijaškog trčanja ili nordijskog hodanja.

Sportski izazovi, wellness, uživanje, prekrasna priroda i kultura ovdje su vrlo blizu. Nakon aktivnog dana provedenog u sportu možete, primjerice, masažom ublažiti bolne mišiće i pustiti da se napetost otopi u termalnim kupkama Paracelsus (Bad Liebenzell, cca. 8 km) udaljenim samo nekoliko minuta od Neuhausena.



Crpite novu snagu, energiju i udahnite svježi zrak Schwarzwalda tijekom nezaboravnog odmora u Alte Wagnerei.



Neuhausen impresionira svojim optimalnim i središnjim položajem između gradova Stuttgart, Karlsruhe, Pforzheim, Böblingen i Sindelfingen. Općina Neuhausen nalazi se na visoravni između Würma i Nagolda na nadmorskoj visini od 430 do 570 metara te je okružena šumom i voćnjacima.



U Neuhausenu ćete pronaći sve potrebne sadržaje: pekare, mesnice, gradsku vijećnicu, trgovine s pićima, restorane, banke, ljekarne, frizerski i kozmetički saloni nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

Na kraju grada nalazi se veliki diskont hrane (1km) i druge trgovine.



Neuhausen je idilično smješten na rubu sjevernog Schwarzwalda, a ujedno graniči s prekrasnim Heckengäuom. Krajolik je originalan i vrlo bogat kontrastima. Područje za odmor između Rajne i Neckara raznolikije je nego bilo koje drugo u Baden-Württembergu.



Livadski voćnjaci, sjenovite šume, pitoma brda i visoka močvarna područja jednako su dio našeg prekrasnog ljetovališta kao i široke doline, uski klanci, dugačke šumovite planine i visoki vrhovi.



Mnogi gradovi, kao što su Stuttgart, Ludwigsburg, Karlsruhe, Pforzheim i Calw pozivaju vas da posjetite i do njih je vrlo lako doći automobilom, autobusom i vlakom.



Doživite nezaboravan odmor u našoj novouređenoj drvenoj kući.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Minimalni boravak 3 noći. Ako situacija s rezervacijom dopušta, moguća su 1 ili 2 noćenja na upit.



Za boravak od 3 tjedna ili više, rado ćemo vam napraviti ponudu prilagođenu vašim potrebama.



Električno grijanje naplaćujemo 0,40 €/kWh prema potrošnji.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Kündigung vor Mietantritt: bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises später als 14 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises

ostale informacije:

Ako tražite lijepo namještenu kuću za odmor za svoj odmor ili tražite smještaj za svoje goste, poslovne partnere ili posjetitelje za kraći ili duži boravak, onda ste došli na pravo mjesto u Alte Wagnerei u Neuhausenu. Monteri ili privremeni zaposlenici također su dobrodošli.



Za sve posjetitelje i goste - bilo da su planinari, biciklisti ili biciklisti - Alte Wagnerei je idealno polazište i odredište za izlete u okolicu. Bezbrojne znamenitosti, fantastično lijepi krajolici, brojne dobro označene pješačke i biciklističke staze, festivali, sajmovi i događanja svake godine privlače posjetitelje u našu prekrasnu regiju. Rado ćemo vam dati savjete o tome gdje se nešto događa.



Izbor aktualnih brošura i letaka, kao i planinarske i biciklističke karte dostupni su vam u Alte Wagnerei.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2018

Birgid iz/od Dubai

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

wellness oaza

Po dolasku domaćin nas je toplo dočekao i dao nam je brifing. Kuća za odmor Alte Wagnerei udobno je namještena i vrlo čista. Za nas su bili spremni čak i mali darovi. Oprema je odgovarajuća i dostatna. Kuća je u centru mjesta iu blizini pekara, mesnica i supermarketa. Možemo preporučiti Alte Wagnerei i sigurno ćemo tamo ponovno provesti svoj odmor.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin C. Kampe:

Liebe Birgid, lieber Stefan,

vielen lieben Dank für diese tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihr Euren Aufenthalt bei uns in der Alten Wagnerei genießen konntet.
Ihr seid uns zu jeder Zeit wieder sehr herzlich willkommen!

Viele Grüße aus dem Nordschwarzwald
Alte Wagnerei
Claudius & Katrin Kampe


kontakt

Tvrtka Alte Wagnerei
gospodin C. Kampe

gospodin C. Kampe

Želimo vam dobrodošlicu u naš Alte Wagnerei. Uživajte u gostoprimstvu Schwarzwalda, opuštajućoj atmosferi i posebnoj blizini prirode. Čekaju vas mnogi uzbudljivi izleti ili nekoliko opuštajućih dana. Pozdrav iz sjevernog Schwarzwalda Vaša obitelj Kampe


ostale informacije

Broj objekta: 75525

Posljednje ažuriranje: 20.03.2024

Oglas je online od: 8 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/75525.htm

Gospodin Claudius Kampe

Wingertgasse 1

75242 Neuhausen

0049(0) 72349451923


«Stari Wagnerei» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina