Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Degenhardt

Bavarska šuma

maks.  6   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
75m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

247 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

247 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Naša renovirana i s ljubavlju namještena kuća za odmor nalazi se na mirnoj lokaciji na periferiji Zandta, u malom turističkom području.
Očekuje vas kuća s posebnim šarmom i individualnim pečatom.
"Dobrodošao kući" nam je vrlo važan.
Besplatno privatno parkiralište nalazi se neposredno ispred našeg objekta. Nekoliko koraka od naše kuće za odmor nalazite se na otvorenom polju. Otprilike 80 km označenih planinarskih staza počinje u blizini i vodi oko Zandta.

Oko 100 m² velik, potpuno ograđen vrt iza kuće savršen je za opuštajući obiteljski odmor, čak i sa psom. Ograda je uglavnom obrasla živicom i grmljem. Na velikoj sunčanoj terasi (21 m²) nalazi se zidani roštilj za ugodne večeri. Uz vrtnu garnituru sa suncobranom, tu su i ležaljke za sunčanje i opuštanje.

Ispred naše kuće nalazi se i lijepo uređen, otvoren prednji vrt. Naša kuća stoga nije izravno na maloj prilaznoj cesti koju koriste samo gosti na odmoru. Kao rezultat toga, kod nas možete uživati u znatno većoj privatnosti u usporedbi s kućama u okolici!

2022. potpuno smo obnovili ulazni prostor. Ulazna vrata i svi prozori zamijenjeni su svijetlim drvom ariša za zvučnu i toplinsku izolaciju. Hodnik s garderobom povezuje modernu dnevnu kupaonicu sa spavaćom sobom 2 i velikim dnevnim boravkom.

Postoje 3 atraktivne spavaće sobe za do 6 gostiju (preporuka: max 4 odrasle osobe i 2 djece). Glavna spavaća soba i spavaća soba 2 nalaze se u prizemlju. Spavaća soba 3, opremljena bračnim krevetom (180x200 cm), nalazi se na galeriji na prvom katu, koja je otvorena prema dnevnom boravku. Vrlo lijepa glavna spavaća soba s prozorom prema vrtu opremljena je novim, od 2023. godine, krevetom od plemenitih greda od masivnog divljeg hrasta (180x200 cm) i ormarom od pravog drva s ogledalom u punoj veličini. Spavaća soba 2 je tiha na prednjoj strani vrta i ima francuski bračni krevet (140x200 cm). Stoga preporučamo da u ovoj sobi boravi najviše 1 odrasla osoba ili 2 djece.

Vrlo prostran dnevni boravak čini središnju prostoriju kuće. Odaje posebno prostran osjećaj stanovanja zahvaljujući otvorenoj konstrukciji s drvenim oblogama sve do krova. Odatle se dolazi do glavne spavaće sobe, preko (prilično strmih) drvenih stepenica do galerije i preko velike terase do potpuno ograđenog vrta.
Za zabavu tu je novi 43-inčni satelitski TV (uklj. HDMI), radio/CD/DVD (MP3/USB) i WiFi preko LTE.
Naravno, možete i čitati u miru na udobnom Schilligovom prostoru za sjedenje. Inače, naš mali kutak za čitanje u galeriji ima oko 300 knjiga za velike i male! Osim toga, dostupne su brojne igre.

Naša kuća za odmor ima centralno grijanje na prirodni plin, s ručnim upravljanjem u dnevnom boravku, za individualnu i time ekonomičnu regulaciju topline. Velika kaljeva peć - od 2022. godine s novim grijaćim uloškom najnovije tehnologije i stoga niskim emisijama uz maksimalnu energetsku učinkovitost - osigurava ugodnu atmosferu. Na zahtjev grije cijelu kuću - dodatno ili kao alternativa centralnom grijanju.
Otvorena kuhinja povezuje se s dnevnim boravkom, koji postaje kuhinja-dnevni boravak.
U ovoj udobnoj kuhinji, koja je otvorena prema dnevnom boravku, možete uživati u doručku na jutarnjem suncu na novoj skupini kutnih klupa od divljeg hrasta.
Čajna kuhinja (Nolte) je dobro opremljena novim električnim štednjakom Miele, uključujući pećnicu i staklokeramičku ploču za kuhanje, mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa (45 cm) i hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje. Osim više nego dovoljno posuđa i pribora za jelo, pronaći ćete brojne male kućanske aparate, poput aparata za kavu, tostera, kuhala za vodu, kuhala za jaja, ručnog i ručnog miksera, kalupa za pečenje, pa čak i Sensea. Samoposluživanje je stoga vrlo moguće. Uobičajeni začini dostupni su vam besplatno.

Mala, ali lijepa tuš kabina s dnevnim svjetlom renovirana je i modernizirana iz temelja.
Sada ima veliki tuš u razini poda (100x85 cm), WC, umivaonik s velikim, osvijetljenim ogledalom i sušilom za kosu. Sapun za ruke i toaletni papir prvih nekoliko dana su uključeni kod nas.

U našoj kući možete besplatno koristiti perilicu i sušilicu rublja. Deterdžent je također gratis!
Posteljina i ručnici mogu se rezervirati na zahtjev po niskoj cijeni.

Mapa s informacijama i brojne brošure na raspolaganju su vam za planiranje odmora. Tijekom boravka možete koristiti postojeće planinarske ruksake.
Na zahtjev kod nas možete besplatno dobiti VLC karticu za goste s kojom možete besplatno putovati autobusom i vlakom te ostvarivati druge popuste.

U našoj kući za odmor osjećat ćete se kao kod kuće, što je i zaključak više od 70 pozitivnih ocjena naših gostiju. Neki su već bili naši gosti nekoliko puta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 9 km

9 km

Skijaška uspinjača 29 km

29 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 145 km Nürnberg

145 km

Kolodvor 9 km Cham

9 km

Izlaz s autoceste 35 km A 3 - Ausfahrt Straubing

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Općina Zandt nalazi se u Gornjoj Bavarskoj šumi, oko 9 km jugoistočno od Chama.



Obitelji (također sa psima), ljubitelji prirode i oni željni opuštanja bit će oduševljeni jer su opsežna pješačenja - izvan ulica - moguća kod nas izravno iz kuće za odmor. Šuma i livade nisu daleko, jer je naša kuća za odmor na periferiji. Nakon samo nekoliko koraka nalazite se na otvorenom polju. Budući da teren u prirodi od naše kuće za odmor uglavnom nije previše brdovit, moguće su i lagane šetnje. Za obitelji s djecom tu je "Kellerberg Nature and Adventure Park" u blizini naše kuće za odmor, kao i veliko igralište (cca. 500m).



U mirnom Zandtu - ali s vrlo dobrom infrastrukturom - postoje pekare, mesnice (jeftini dnevni specijaliteti za ponijeti), mala trgovina "Um's Eck" (svježe peciva nedjeljom od 9 do 11 sati), 2 restorana ("Zum Bräu" s pivskim vrtom, "Alte Post" s terasom za sunčanje), pizzeria "Da Noi" (također za ponijeti), Raiffeisenbank (s bankomatom, također za Sparkasse), benzinska postaja, auto radionica, frizerski salon, pa čak i liječnik dostupan i pješačke udaljenosti (cca 500 do 500 m).900 metara, dijelom brdovito).

Svakako posjetite uzgajalište alpaka "Grüne Au" u Zandtu, sa svojim vrlo posebnim "kućnim ljubimcima" i "Wollstüberl".

Također se možete zaustaviti i nešto pojesti u seoskoj gostionici "Pfahlhof" do koje možete pješačiti oko 2,5 km.

U susjednom gradu Miltachu (3 km) nalazi se veterinar, zubar, štedionica, ljekarna, Edeka (s bistroom), velika tržnica pića i Norma (svježa "pečena piletina" ili "Haxn s perecima" četvrtkom na roštilju auto).

Osim dvorca Miltach, preporučuje se pješačka pauza u "Waffelfabrik Beier" s pripadajućim "Cafewaffelom" na staroj željezničkoj stanici! Ovdje možete uživati u dobrom doručku, ali i ručku ili kavi i kolaču u izuzetnom okruženju - u pravom vagon-restoranu.

Svježe mlijeko izravno s farme dostupno je u Miltachu - Oberndorfu (2 km) kod Heiglbauera - na automatu za prodaju mlijeka čak 24 sata dnevno.



U Chamu (9 km) nalaze se još: Aldi, Lidl, Kaufland, Netto, REWE, dm, Fressnapf, McDonald's i Burger King - svi dolaze iz smjera Zandta, uglavnom glavnom cestom prema centru grada.


Kod nas u Zandtu nije moguć samo miran, opuštajući odmor. Brojne su mogućnosti rekreacije u okolici.

Zajamčeno će biti nešto za svačiji ukus i za cijelu obitelj.

Brojne informacije o regiji možete dobiti u Turističkom informativnom uredu (8:30 do 11:30 sati) u Gradskoj vijećnici.



Nekoliko označenih planinarskih staza (ukupno cca 80 km) započinju u blizini naše kuće za odmor - u centru mjesta kod planinarske table, nasuprot turističkog ureda. Osim planinarenja, naši su gosti vrlo popularni nordijsko hodanje (štapovi se mogu iznajmiti u gradu), jogging i vožnja bicikla. Biciklističke staze počinju u Zandtu i vode kilometrima uz rijeku "Regen" ili do rezervoara Höllenstein.

Bicikli, kanui, pa čak i e-bicikli mogu se unajmiti u blizini ili susjednim mjestima (turističke informacije).

Za obitelji s djecom isplati se jednodnevni izlet u Churpfalzpark u Loiflingu, koji je udaljen samo 10 km i ima preko 80 atrakcija i umjerene cijene ulaznica. Psi do 12 kg dozvoljeni u kolicima za pse (iznajmljivanje).

Za opuštanje se također preporuča 12,6 ha lječilište i rekreacijski park u Bad Kötztingu (cca. 9 km). Tamo su dopušteni psi na uzici.

Izleti brodom po Blaibachseeu, udaljenom 8 kilometara, ili izleti kanuom na "Regenu" obavezni su kada je lijepo vrijeme. Obližnje jezero Höllenstein također vrijedi posjetiti - pješačenjem, oko 4 km pješice od parkirališta Blaibachsee.

Izleti Staklenom stazom pružaju vam uvid u bavarsku umjetnost stakla.

U Češkoj, oko 35 km dalje, možete jeftino kupovati (u duty-free shopovima na granici ili u češkim suvenirnicama), jeftino natočiti gorivo ili uživati u Češkoj šumi.



Također preporučujemo ležeran ili aktivan zimski odmor. Zimske šetnje po snijegu, sanjkanje, skijaško trčanje ili skijaški spust. Sve je moguće! Na našoj web stranici možete pronaći mnoge detalje, uključujući staze za skijaško trčanje i padine u okolici.



Nema ograničenja za druge aktivnosti u slobodno vrijeme automobilom, autobusom ili vlakom.



Sve u svemu, najbolji uvjeti za dobar provod u prekrasnoj Bavarskoj šumi.



Daljnje savjete o aktivnostima u slobodno vrijeme, mnoge poveznice i još više fotografija možete pronaći na našoj web stranici.

Poveznica se nalazi na dnu, nakon recenzija pod "Dodatne informacije" / privatna početna stranica.



Na našoj Facebook stranici pronaći ćete najnovije vijesti kao i video virtualnog obilaska naše kuće za odmor. Adresa: ili također putem naše početne stranice, Google pretraživanje: "Ferienhaus Degenhardt" u odjeljku "O nama".



Radujemo se vašem posjetu!



tvoj

Obitelj Degenhardt


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Do daljnjega će se za rezervacije između 1. studenog i 31. ožujka naplaćivati naknada za energiju od 50 € tjedno.

NOVO: Moguć odbitak od 50 € + 50 € zimi - imate izbor:

Umjesto uključivanja dodatnih troškova (struja, plin, voda), odaberite naplatu prema potrošnji (struja 0,50 € po kWh; plin 1 € po m³; voda 5 € po m³), umanjujemo tjedni najam za 50,00 € i trenutna doplata od 50 € zimi se ne primjenjuje.

Ukupno se najamnina tada smanjuje za 100 € tjedno (ljeti 50 €). Dodatni troškovi tada će se naplatiti prema potrošnji. Želimo potaknuti uštedu energije i time promovirati održivost.



Djeca gratis (maloljetne osobe prilikom rezervacije). Stoga vas molimo da ne uključujete djecu u kalkulator cijene!

Doplata po osobi (od 3 odrasle osobe): 5 € po noći, 35 € po tjednu.

Psi dobrodošli - maksimalno 2 psa moguća! 5 € po psu po noći uz nadoplatu, 25 € tjedno.

Rezervacije ispod 5 noćenja na upit, zatim 50, - € doplata! Dolazak moguć i nedjeljom po dogovoru - ali ne i praznicima.

Polog od 100, - € treba prenijeti s preostalim iznosom i bit će vraćen bankovnim prijenosom nakon vašeg odmora.



Besplatna ponovna rezervacija ili otkazivanje moguće do 3 dana prije dolaska, u slučaju zabrane putovanja ili smještaja (npr. zbog Corone) u cijeloj zemlji, za Bavarsku ili okrug Cham! Ponovna rezervacija bez fiksnog alternativnog datuma, uz odbitak depozita za kasniju rezervaciju (kreditna opomena) - pravo na otkazivanje uključeno u ugovor o najmu!



Pojedinosti, također io našim higijenskim mjerama, putem naše web stranice (vidi "Dodatne informacije" na dnu) ili telefonom. Dolazak ili primopredaja ključeva i upute (telefonski) su beskontaktni, ključ se predaje! Stoga fleksibilan i jednostavan dolazak! Upute se daju telefonom.



BESPLATNE pogodnosti/pogodnosti:

Privatni parking odmah ispred našeg posjeda

Dostupna dodatna parkirna mjesta za drugi automobil (cca. 30 m udaljenosti)

Sredstvo za dezinfekciju ruku i površina

Prvih nekoliko dana: toaletni papir, maramice za lice, kuhinjski valjak, tekući sapun, sredstvo za pranje posuđa, pločice za perilicu posuđa, košuljice za smeće, deterdžent, omekšivač, osnovno bilje i začini

2 dodatna pokrivača po spavaćoj sobi

Mreže protiv muha (koristiti se kao opcija, nisu trajno postavljene) Prozor u spavaćoj sobi 1 i balkonska vrata

Dekice za pse, zdjelice za pse (hrana; 2 x voda), igračke za pse, vrećice za izmet

ruksaci za planinarenje; cca 300 knjiga; DVD-ovi; kompaktni diskovi; Društvene igre, kartaške igre, igre s kockicama, Playmobil

Putni krevetić i visoka stolica

Putovanje autobusom i vlakom - VLC kartica

Popusti i pogodnosti - VLC kartica

Nema gradske pristojbe

Naknada za smeće uključena - privatne kante na licu mjesta, nema zajedničkih kanti, nema vreća za smeće s ograničenim cijenama!



Paketi posteljine na upit - kreveti već pospremljeni, cijene po boravku:



Paket 1: posteljina - 9,00€/osoba

Paket 2: posteljina, ručnik za ruke i kupaonica - 12,00 €/ osoba

Paket 3: posteljina, 2 ručnika za ruke i 1 ručnik - 15,00 €/osoba

Paket 4: posteljina, ručnik za ruke i kupanje, ručnik za plažu - 15,00 €/ osoba

Paket 5: posteljina, 2 ručnika za ruke i 1 ručnik za kupanje, ručnik za plažu - 18,00 €/osoba

Paket K: Posteljina za putni krevetić, dječji ručnik i ručnik - 10,00 €/ malo dijete



Svi paketi (osim K) uključuju kuhinjsku krpu i prostirku za kupanje po boravku (ne po osobi)

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung möglich bis Anreise, bei einer Entschädigung nach folgender Staffel: bis 3 Monate vor Mietbeginn - 25% bis 6 Wochen vor Mietbeginn - 50% bis 2 Wochen vor Mietbeginn - 75% von 13 Tagen bis Mietbeginn - 90% Wird unser Haus im gesamten stornierten Zeitraum danach zum gleichen Mietpreis anderweitig vermietet, so wird die Stornogebühr erstattet. Dann fällt lediglich eine Aufwandspauschale von 50€ an. Kann lediglich ein Teil der stornierten Zeit vermietet werden, gilt die Entschädigung nur für den nicht vermieteten Anteil.

ostale informacije:

Jezera za kupanje i otvoreni ili avanturistički bazeni u regiji:



Vanjski bazen s valovima, unutarnji bazen, Salzdorfer See i Großer Rötelsee u Chamu

Blaibacher Pogledajte prirodni bazen u Blaibachu

Aquacur u Bad Koetztingu

Seepark u Arrachu

Panoramski bazen u Arnbrucku

Osserbad u Lamu

Strandbad Perlsee u Waldmünchenu

Drachensee u Furth im Waldu



Obilazak grada svakako preporučujemo:



Bodenmais, Zwiesel, Straubing, Regensburg, Passau, München, Domazlice, Pilsen, Prag, Beč ......

Posebno se preporučuje jednodnevna tura s izletom brodom po Dunavu iz Deggendorfa ili Passaua.



Postoji i nekoliko zabavnih parkova za istraživanje, samo da se djeca zabave:



Zatvoreni zabavni park Tobiwelt Cham

Churpfalzpark Loifling

Park ptica grabljivica Grafenwiesen

Bayernwald-Tierpark Lohberg

Tierpark Straubing

High rope park Lam

Westenstadt Pullman City u Eging am See

Bayern Park Reisbach



Planine u Bavarskoj šumi - do m:



Großer Arber, Kleiner Arber, Rachel, Haidel, Dreisessel, Großer Falkenstein, Osser, Geisskopf, Hoher Bogen, Lusen



Ostala odredišta su:



Runding - ruševine dvorca i Blauberger See

Bad Kötzting - rezervoar Höllenstein

Bad Kötzting - lječilišni i rekreacijski park

Veliko i Malo Arbersee

Stakleno selo Arnbruck - Weinfurtner

Bodenmais - rudnik srebra i ljetno sanjkalište

Boebrach - Bajka Alm

Englmar - Waldwipfelweg i ljetno sanjkalište

Deggendorf - Gut Aiderbichl

Centar za slobodno vrijeme Hohenbogen



.... i još mnogo toga ....



Više savjeta o aktivnostima u slobodno vrijeme i još više fotografija možete pronaći na našoj web stranici.

Poveznica se nalazi na dnu, nakon recenzija pod "Dodatne informacije" / privatna početna stranica.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


78 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2023

Nicole R. iz/od Hemer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća

Vrlo dobro smo se odmorili. Kuću možemo slobodno preporučiti. VRH!!!
Sve što vam treba je tu.
Bila je vrlo korisna prisutnost perilice i sušilice.
Lijepi izleti u blizini.
Stakleni križ, svjetionik Tannenrigel, okrenuta kuća, put krošnji itd.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2023

G.u.C. K. iz/od Großbeeren

5,0
5 5 5 5 5

traumhaft

HAT UNS SEHR GUT GEFALLEN

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

listopad 2023

Kerstin H. iz/od 74395 Mundelsheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor opuštanja

Proveli smo vrlo opuštajući tjedan odmora u kući obitelji Degenhardt.
Kuća nije samo vrlo dobro opremljena, već je i vrlo ljubazno uređena.
Prekrasan vrt i terasa također pozivaju na opuštanje.
Zbog toga se naš pas također osjećao vrlo ugodno.
Komunikacija s obitelji Degenhardt i upraviteljicom gđom Heigl bila je vrlo prijateljska i jednostavna.
Neposredna okolica pruža mogućnosti za lijepe šetnje i planinarenje.
Izleti su brzo dostupni.
Stoga vrlo rado preporučujem ovu kuću.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2023

Julia W. iz/od Elchingen

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

Wir waren im Ferienhaus Degenhardt rundum zufrieden. Kinder und Hund haben sich ebenfalls wohl gefühlt:

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2022

Petra N. iz/od Eschweiler

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor sa psom

Bili smo od 23.7. do 30.07. u Zandtu s našim psom na odmoru. Kuća za odmor bila je dobro opremljena. Kreveti su bili savršeni, a kupaonica i kuhinja izvrsne. Mali vrt bio je vrhunac za našeg psa u rano jutro. Gledao vjeverice... Područje je bilo jako lijepo, iako se uvijek morao voziti malo dalje. Ne smije se zaboraviti ni simpatična gospođa Heigel, koju sam nažalost upoznala samo preko telefona. Preporučio bih ovu kućicu svima koji traže mjesto za boravak sa psom. Stoga 5 zvjezdica +++ obitelj N. iz Eschweilera

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2022

Brigitta W. iz/od Delbrück

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Preporučena kuća za odmor da se osjećate dobro

Proveli smo opuštajući, prekrasan praznični tjedan u kući. Smještaj je bio vrlo čist i namješten i uređen s velikom pažnjom za detalje. Nama se osobno jako svidio vrt s mogućnošću roštiljanja. Terasa se često i rado koristila tijekom blagdanskog tjedna.

Komunikacija s domaćinima i voditeljicom je bila vrlo dobra.
Zandt je centralno smješten u Bavarskoj šumi, u okolici su prekrasni gradovi, šume i jezera. U kući ćete naći opširne informacije o tome.

Kuću bezrezervno preporučujemo i zahvaljujemo na ugodnom boravku!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor

lipanj 2022

Katrin F. iz/od Schmitten

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo opuštajuće

Ostali smo u ovoj prekrasnoj kućici s našim psom. Osjećali smo se vrlo ugodno od samog početka. Ništa nije nedostajalo. Ograđeni vrt je odličan

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

ožujak 2022

Heike D. iz/od Warburg

5,0
5 5 5 5 5

Super tolles Ferienhaus

Es fehlte an nichts und war sehr sauber. Es lag ein dicker Ordner mit sehr guten Informationen über die Umgebung bereit.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

veljača 2022

Wolf H. iz/od Hüffelsheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijepa i dobro namještena kuća za odmor.

Pravi izazov za djecu pronaći nešto prikladno za večer među svim DVD-ima, društvenim igrama i knjigama. Zapravo, trebali smo ostati još tri tjedna da bismo mogli sve istražiti.
Sljedeći put kada budemo ljetovali u Bavarskoj šumi, ova će kuća ponovno biti naše prvo odredište.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor

prosinac 2021

Martina E. iz/od Schweitenkirchen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršena kuća za odmor

Imali smo super vremena u ovoj kući za odmor. Kuća stvarno ispunjava sve želje. S malim ljubavnim detaljima odmah se osjećate ugodno. Također je sve bilo misli i za našeg malog suputnika (psa). Mogu samo preporučiti, stvarno TOP!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2021

Karen K. iz/od Werder (Havel)

5,0
5 5 5 5 5

Super Unterkunft

Wir haben uns in dem Ferienhaus sehr wohlgefühlt. Es hat nichts gefehlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2021

Heike K. iz/od Bergheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo dobro

Vrlo lijepa, ukusno namještena kuća s prekrasnim vrtom. Imao 5 odraslih i malo dijete, kao i 2 psa, za koje je sve na mjestu bilo dovoljno mjesta.
Kuća i stanodavac zaslužili su 5 zvjezdica koje ja dodjeljujem. Nažalost, ocjenjivanje mog muža nije išlo kako je želio jer se nije pobrinuo da bude označeno zasluženih 5 zvjezdica. Ponovno bi iznajmio kuću u bilo kojem trenutku.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača obitelj J. Degenhardt:

Liebe Familie K.
Vielen Dank für die Erklärung. Es hat uns sehr gefreut.
Ihre Familie Degenhardt

kolovoz 2021

Joachim K. iz/od Bergheim

3,8
3.5 3.5 3.5 3.5 5

Wunderbar

Sehr schönes Haus. Preis Leistung sehr Gut. Jederzeit wieder. Sehr nette Vermieter und sehr zuvor
Komment. Gute Lage. Jederzeit wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača obitelj J. Degenhardt:

Sehr geehrter Herr K.
Vielen Dank für Ihre Anwort per E-Mail, in der Sie erklären, dass die 3,5 Sterne ein Versehen waren. Uns sind die Bewertungen sehr wichtig, deshalb haben wir nachgefragt, was die Gründe dieser Bewertung waren.
Sie schreiben dort: "Es war nie meine Absicht, Ihr Ferienhaus mit nur 3,5 Sternen zu bewerten. Ich hatte nicht darauf geachtet, dass 5 Sterne markiert sind. Hoffe, dass ich Ihr Ferienhaus nochmal anmieten darf, nach dem Missgeschick".
Lieber Herr K. Fehler können passieren und Sie sind mit Ihrer Familie natürlich auch in Zukunft gern gesehene Gäste und immer herzlich willkommen.
Ihre Familie Degenhardt

kolovoz 2021

Sandra S. iz/od Kabelsketal

5,0
5 5 5 5 5

"Willkommen zu Hause"

trifft es auf den Punkt genau. Wir hatten einen wunderschönen Aufenthalt in einem sehr sauberen und, bis ins kleinste Detail, liebevoll eingerichteten Ferienhaus. Beim Öffnen der Tür kam sofort dieser Wow-Effekt. Auch hat es uns an Nichts gefehlt, es war Alles vorhanden. Selbst das Schmuddelwetter konnte die Stimmung nicht vermiesen, da man es sich auch so richtig schön gemütlich machen konnte, es sind eine große Auswahl an Spiele, CD's und DVD's vorhanden. Auch für unseren gehbehinderten Sohn (mit Rollstuhl) war dieses Haus kein Problem.
Es gibt viele Möglichkeiten für Wanderungen und auch für Ausflüge. Bäcker ist nur ein paar Meter entfernt, hatte aber leider zum Zeitpunkt unseres Aufenthaltes gerade wegen Urlaub geschlossen. Aber es gibt auch noch weitere Möglichkeiten, um an frische Brötchen zu gelangen.
Wir würden gern wieder kommen und können das Haus auf jeden Fall weiterempfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2021

Bernhard K. iz/od Gerbrunn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

veliki odmor

Osjećali smo se potpuno ugodno u ovoj čistoj i njegovanoj kući za odmor. Sve je dostupno i udobno i ukusno namješteno. - Ograđeni - vrt je oaza blagostanja i super ako je pas s vama. Ima parking za jedan automobil, a odatle se lako voziti u kupovinu. Lokacija - između Chama i Arbera poziva vas na mnoge opuštajuće i zanimljive izlete. Sve je bilo super i preporučila bih smještaj.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2021

Gabriela K. iz/od Sulzbach

5,0
5 5 5 5 5

Angekommen und wie zu Hause gefühlt -NACHTRAG-

Wie bereits unten beschrieben, geben wir dem Gastgeber 5 von 5 Sterne.
Leider habe ich als ich es bewerte habe nicht darauf geachtet, das es auch 5 volle Sterne sind!!!!

ALSO ES SIND WIRKLICH 5 STERNE :-)

LG

Corina und Gabi

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2021

Corina F. iz/od Sulzbach

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Angekommen und wie zu Hause gefühlt

Wir, 2 Mädels und 2 kleine Hunde wollten in diesem Jahr wieder einmal in unserem schönen Land Urlaub machen und sind bei der Suche auf dieses Häuschen gestoßen.

Der Preis für die 1 Woche und Sommerzeit war absolut im Rahmen.

Was wir bei der Buchung, Anreise und Abreise erlebt haben war der.....HAMMER!!!!!!

Habe öfters E-Mail Kontakt mit Jörg gehabt zwecks allgemeine Fragen und es kam IMMER wenige Stunden eine nette und freundliche Antwort.
Zur Anreise.....Schlüssel war wie besprochen am vereinbarten Ort und als wir die Türe aufgemacht haben, einfach nur WOW. Super sauber, hell und sehr sehr gemütlich eingerichtet.
Es ist alles...wirklich alles vorhanden...egal was Geschirr, Besteck, Waschmittel, Weichspüler, Küchengewürze angeht!!! Da hatten wir schon ganz andere Ferienwohnungen oder Häuser.
Der Garten und Grill lädt auch bei Regen zum Grillen ein
Garten ist nach hinten KOMPLETT eingezäunt, so das man in Ruhe Kochen, Grillen kann ohne das man Angst haben muss das die Fellnasen ausbüxen.
Ein Infoordner ist ebenfalls im Haus wo man alle Kaufmöglichkeiten, Tierärzte, WLAN Wanderrouten beinhalten.

Wandern ist ebenfalls super möglich, egal ob weite oder kurze Runden :-)

Abreise war ebenfalls TOP mit der Kontaktlosen Schlüsselübergabe organisiert.

Wir würden uns sehr freuen bald wieder die Gäste von Familie Degenhardt sein zu dürfen!

Liebe Grüße Familie Faas mit den Fellis :-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj J. Degenhardt:

Liebe Familie Faas.
Vielen Dank für die tolle Beschreibung.
Danke auch für den Hinweis, dass die 4,5 Sterne ein Versehen sind und eigentlich die vollen 5 Sterne vergeben werden sollten. Vielleicht können wir das noch korrigieren.
Liebe Grüße.
Familie Degenhardt

srpanj 2021

Lou & Familie T. iz/od Ahorn

5,0
5 5 5 5 5

Hält, was es verspricht!

Ein wirklich außergewöhnlich gut ausgestattetes Ferienhaus für erholsamen Urlaub mit Hund. Man merkt, dass das Haus auch vom Vermieter zuweilen selbst genutzt wird, denn es ist wirklich wohnlich und gepflegt. Ruhig gelegen, Parkmöglichkeit vor dem Haus, Garten schön sichtgeschützt. Gassigänge vom Haus aus bestens. Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe. Ausführliche Ausflugstipps vorhanden. Alles unkompliziert!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2021

Jürgen D. iz/od 73765 Neuhausen

4,8
5 5 5 5 4

Sehr zufrieden

Schönes Haus in ruhiger Lage. Ausstattung und Komfort einmalig. Gerne wieder, sehr zu empfehlen.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2021

Timo und Manuela S. iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5

So geht Urlaub!

Dank der üppigen Ausstattung und der vorbildlichen Sauberkeit waren wir unmittelbar nach Ankunft im Urlaubsmodus. Die herrliche Terasse mit Grill, der kleine aber ungemein ansprechende Garten laden förmlich ein alle Fünfe gerade sein zu lassen. Und das haben wir die ganze Woche überin dieser Wohlfühloase getan. Der Bäcker und die Landmetzgerei sind fußläufig zu erreichen, da macht das Frühstück im Grünen doppelt Spaß. Von uns gibt es in alles Belangen eine klare Weiterempfehlung, WIR waren auf jeden Fall nicht zum letzten Mal da.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

svibanj 2021

Franz & Gabi A. iz/od Heilsbronn

5,0
5 5 5 5 5

Ideal für Paar mit kleinerem Gund

Wir suchten: gut ausgestattetes Ferienhaus mit hundesicher eingezäuntem Garten (auch für kleinen Hund!). Spazier- und Wanderwege ab Haustür.
Keinen Wert legten wir diesmal auf Gaststätten, Restaurants, Abendunterhaltung usw.
Diese Woche sollte die erste Gewöhnung unseren 7 monatigen Bolonka an Aufenthalt und Übernachtungen außerhalb des gewohnten Umfelds sein - das hat hervorragend geklappt!
Fazit nach dieser Woche: wir fanden genau was wir suchten. Insgesamt alles sehr entspannt! …kommen vermutlich wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2020

Dennis S. iz/od Nidderau

5,0
5 5 5 5 5

Alles bestens...

Perfekt für Urlaub mit Hund, Garten komplett eingezäunt! Im Haus war alles was man braucht, wir hatten nichts zu bemängeln.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2020

Dittmar B. iz/od 64331 Weiterstadt (Hessen)

5,0
5 5 5 5 5

Sehr zu empfehlen - von (A)mbiente bis (Z)andt

Lobenswertes Hygienekonzept, sehr ansprechende Architektur,
sehr gute Ausstattung, bequemes Wohnen, pflegeleichte Bodenbeläge, vorbildlicher Dialog mit dem Vermieter,
freundlicher Service vor Ort, schöne Lage, ruhige Umgebung, sehr viele Möglichkeiten der (kontaktlosen) Freizeitgestaltung .
Gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

rujan 2020

Hans-Jörg S. iz/od 74211 Leingarten

4,9
5 4.5 5 5 5

haus degenhardt

Top Haus ,wie man es selten antrifft.
Wärmstens zu empfehlen.

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci

kolovoz 2020

Kerstin J. iz/od Sülzetal

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Perfekt für Familie mit Kind und Hund.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2020

Peter H. iz/od Ismaning

5,0
5 5 5 5 5

Alles TOP!!

Sehr schönes Haus mit Garten liebevoll eingerichtet. Es fehlt an nichts es wurde an alles gedacht(Küche super ausgestattet) haben uns gleich sehr wohlgefühlt. Kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2020

Bernhard N. iz/od Sindelfingen

5,0
5 5 5 5 5

Super

Sehr schönes Haus wir haben uns sehr wohl gegüllt wirklich alles vorhanden was mann brsucht herlich .
Wir empfehlen dies Hsus auf jeden Fall weiter .

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2020

Resi H. iz/od Bettenfeld

5,0
5 5 5 5 5

sehr gut

Gut ausgestattetes gemütliches Ferienhaus mit schönen Garten

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

lipanj 2020

Olaf S. iz/od Schömberg

5,0
5 5 5 5 5

Super

Sehr sauber ,liebevoll eingerichtet und alles vorhanden ,was man für den Urlaub braucht .

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

veljača 2020

Jörg D. iz/od Zandt

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus

Eine tolle Woche mit Freunden in dem schönen und gemütlichen Ferienhaus erlebt.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor

studeni 2019

Fam. H. iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5

Super Ferienhaus

Ankommen und sich sofort wohl und wie Zuhause fühlen. Ein wunderschönes gepflegtes Ferienhaus. Die Hunde haben sich auch super wohl gefühlt.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce

listopad 2019

Kerstin D. iz/od Nahrendorf

5,0
5 5 5 5

Der perfekte Hundeurlaub

Dieses Haus bietet alles für Vier und Zweibeiner. Eingezäunter Garten in ruhiger Lage. Vollausstattung von Küche, Bad, Bücher u Spielesammlung. Spielplatz, Naturlehrpfad u Bäcker fussläufig zu erreichen. Spitze. Vielen dank.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2019

Jutta A. iz/od Brackenheim

5,0
5 5 5 5

Urlaub

Es war ein toller, wenn auch kurzer Urlaub. Das Ferienhaus ist sehr zu empfehlen, auch mit Hund.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2019

Martin F. iz/od Twistetal

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

Sehr schönes Haus. Es bietet genügend platz und es ist toll ausgestattet. Wir kommen gern wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

svibanj 2019

Hermann P. iz/od Neuenburg/am rhein

5,0
5 5 5 5

Urlaub mit Hund

Dieses Haus ist mit viel Liebe im Detail ausgestattet.Es ist alles vorhanden was man im Urlaub so bracht.Meine Frau und ich haben uns mit unseren Hunden sehr wohl gefühlt.Es war der perfekte Urlaub.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2019

Rüdiger B. iz/od Eppelheim

5,0
5 5 5 5

Super Haus

Das Haus ist super alles vorhanden was man zum wohlfühlen braucht, wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

veljača 2019

Lilo und Bodo S. iz/od 59505 Bad Sassendorf

5,0
5 5 5 5

Alles tiptop

Wir haben mit unserem Hund Paula einen wunderschönen Urlaub verlebt. Das Haus ist tiptop gepflegt und liegt ideal für viele schöne Ausflüge. Zudem gibt es in der Gegend viele sehr gute Gaststätten mit leckerer bayrischer Küche.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem

prosinac 2018

Frank G. iz/od 46244 Bottrop

5,0
5 5 5 5

Kurzurlaub

Sehr schönes und super eingerichtetes Ferienhaus. Alles da was man braucht.
Der kleine Garten hat unseren beiden Hunden viel Spass bereitet.
Für den Urlaub mit Hunde sehr zu empfehlen.
Und wer die Ruhe sucht ist hier genau richtig.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

studeni 2018

Thomas P. iz/od 76307 Karlsbad

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus Degenhardt in Zandt

Sehr liebevoll ausgestattetes Ferienhaus. Alles für den Alltag vorhandenen. Einfach zum Wohlfühlen und SEHR zu empfehlen. Wir haben gleich wieder gebucht.

listopad 2018

Jörg B. iz/od 56566 Neuwied

5,0
5 5 5 5

Top Haus mit Top Ausstattung

Wir waren nun zum 2. Mal hier und waren wie schon beim 1. Mal sehr zufrieden. Wir kommen gerne wieder und freuen uns schon hierauf

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2018

Patrizia G. iz/od 82194 Gröbenzell

4,5
5 5 4 4

Ferien mit Hund

Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Der eingezäunt Garten ist mit Hund optimal. Die Küche ist gut ausgestattet aber ein bischen klein. Die Betten sind außergewöhnlich bequeme.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2018

Lukas M. iz/od 80686 München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Zaista se osjećate kao kod kuće

Proveo sam sjajan tjedan u ovoj kolibi. Prvi opuštajući odmor u godinama! Vrlo dobro opremljen, ništa ne nedostaje! Kuhinja ima sve što vam srce poželi (uključujući perilicu posuđa), a tu je i perilica rublja i sušilica. Terasa, vrt, roštilj - sve savršeno. Također se toplo preporučuje za djecu.

Voditelj nas je srdačno dočekao i sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2018

Andreas S. iz/od 12105 Berlin

5,0
5 5 5 5

Einfach nur Urlaub

Sehr schönes Ferienhaus in Zandt, im Bayerischen Wald zwischen Cham und Miltach gelegen. Ausstattung lässt es an nichts fehlen, herrliche Terrasse mit kleinem Garten, eine Paradies für Hunde. Gut gelegener Startpunkt für die verschiedensten Unternehmungen. Kleiner Lebensmittelladen im Ort, ein Hotel mit Biergarten und E Bike Verleih, Bäcker, Metzger und Tankstelle. Schöne regionale Wanderwege beginnen oder führen in der Nähe vorbei. Parkplatz direkt vor dem Haus. Umfangreiche aktuelle Mappe mit Besichtigungsempfehlungen vom Vermieter vorbereitet im Haus. Wir haben uns hier wie zu Hause gefühlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2018

Franziska Z. iz/od 63179 Obertshausen

5,0
5 5 5 5

Entspannter Urlaub mit Hund

Eine Woche hatten wir die Gelegenheit uns in dem Ferienhaus zu erholen. Es war sehr schön! Für Leute die mit ihrem Hund verreisen ideal. Viele Möglichkeiten für Spaziergänge und Ausflüge. Dazu kommt die erstklassige Küche im Bayerischen Wald! Es war ein ruhiger und entspannter Urlaub.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2018

Kristin K. iz/od 08412 Werdau

5,0
5 5 5 5

Rein kommen und wohlfühlen

Ein sehr schönes Ferienhaus mit allen was man braucht. Man fühlt sich auf anhieb wohl. Das Häuschen ist sehr gemütlich und stilvoll eingerichtet. Wir kommen auf jedenfall wieder

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

svibanj 2018

Peter P. iz/od Bruchdal

5,0
5 5 5 5

Wohlfühlen

Das Haus ist sauber und modern eingerichtet.Alles vorhanden was man
braucht.Man füllt sich gleich wie daheim.Verwalterin und Eigentümer sehr nett und hilfsbereit.
Gerne wieder .

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2018

Gabriele D. iz/od 27619 Schiffdorf-Wehdel

5,0
5 5 5 5

Urlaub in Zandt mit Hund

Ich war vom 16.4. - 26.4.2018 im Ferienhaus der Familie Degenhardt in Zandt. Ich kann nur sagen, ich war sehr zufrieden. Ausstattung und auch alles andere waren top. Sehr sauber. Wunderschöne Umgebung, man kann wahnsinnig viel unternehmen.
Mir und meinen beiden Hunden hat es sehr viel Spaß gemacht in diesem schönen Haus mit Superausstattung zu wohnen. Außerdem hatten wir warmes, sonniges Wetter, und das im April.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

ožujak 2018

Jörg S. iz/od 37276 Meinhard

5,0
5 5 5 5

Urlaub in Zandt

Sehr schönes Ferienhaus mit sehr guter Ausstattung.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

veljača 2018

Werner V. iz/od 58091 Hagen

5,0
5 5 5 5

Alles Prima

Gut ausgestattet, angenehme Einrichtung.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Skijaški odmor

listopad 2017

Michael S. iz/od 45966 Gladbeck

5,0
5 5 5 5

Sehr gut ausgestattete FW

Wir haben alles vorgefunden wie erwartet. DVD, Spiele, Bücher, Playmobil für die Kinder - alles vorhanden. Man merkt sofort, dass der Vermieter auch gerne selber dort Urlaub macht. Das Badezimmer ist neu hergestellt worden und nach unserem Urlaub, soll auch der Boden im Wohnzimmer erneuert werden. Dies wertet den tollen Gesamteindruck dann noch einmal auf. Wenn wir noch einmal im Bayr. Wald Urlaub machen, dann wieder hier.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2017

Thomas K. iz/od 66287 Quierschied

4,9
5 5 5 4.5

Urlaub September 2017

Super. Immer wieder gerne.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Skijaški odmor

kolovoz 2017

Jessica T. iz/od 13357 Berlin

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub

Gerne kommen wir wieder.
Es hat an nichts gefehlt. Auch unseren Kindern hat es sehr gefallen. Die umgebung und die aussicht sind super.
Wir können es nur empfehlen.
Familie Tinzmann und Bielecke

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

srpanj 2017

Jamie iz/od 35641 Schöffengrund

5,0
5 5 5 5

Im Urlaub und doch zu Hause!

Ich habe hier einen wundervollen Urlaub gehabt. Trotz schlechtem Wetter ging es mir in dem Häuschen dank der Videothek und der Bücherei super! Es war alles sehr sauber und modern. Meinem Hund hat es auch sehr gefallen. Die Lage ist sehr ruhig und mit dem Auto kann man an viele tolle Orte gelangen. Selbst wenn man kein Auto hat ,oder kurz spazieren gehen möchte, kann man den Urlaub dank des tollen Wanderpfades und den Wegen sehr genießen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2017

Steve N. iz/od Bannewitz

5,0
5 5 5 5

Es war alles perfekt

Es fehlte im Haus an nichts.Super sauber und modern.Dem Vermieter ist es gelungen,dass wir uns wie zu hause fühlten und deshalb fiel uns der Abschied von Zandt umso schwerer.
Volle Punktzahl von uns logisch und wir kommen gern wieder.
Liebe Grüße Familie Neumann aus Bannewitz

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2017

Bärbel K. iz/od 91301 Forchheim

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Bayrischen Wald

Es war sehr gemütlich eingerichtet und für uns war alles zum Besten vorbereitet, es hat an nichts gefällt.
Man konnte wandern, die Seele baumeln lassen und von den stressigen Alltag abschalten.
Dieses Domizil kann man nur weiter empfehlen, da für Jeden etwas dabei ist.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Romantični odmor

lipanj 2017

Helga K. iz/od 92280 kastl

5,0
5 5 5 5

fam.kunstmann

Ein sehr schönes gemütliches Ferienhaus das keine Wünsche offen lässt. Wir haben uns von Anfang an daheim gefühlt. Die Lage ist optimal. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

lipanj 2017

Roland S. iz/od 95100 Selb

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus Degenhardt in Zandt

Das geschmackvoll und zwechmäßig eingerichtete Ferienhaus ist sehr schön, sehr sauber und es fehlt an NICHTS. Besonders haben wir das eingezäunte Grundstück für unsere Hunde geliebt. Bei der vergangenen Hitze war es drinnen angenehm kühl und wir haben die Woche sehr genossen. Im Ort gibt es ebenfalls alles, was man zum Leben braucht. Empfehlenswert ist für die, die nicht mehr eine Wanderung als Herausforderung brauchen, der Kurpark von Bad Kötzing. Die Kinder können dort den ganzen Tag sich müde spielen und toben und die Senioren , wie wir, haben die Möglickeit einfach zu genießen. Wenn es uns möglch ist, kommen wir gerne wieder.

Familie Suchi

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2017

Jennifer iz/od 35581

5,0
5 5 5 5

Sehr tolles Ferienhaus in zandt

Super schönes Haus. Es bietet genügend platz und es ist toll ausgestattet. Wir kommen gern wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

ožujak 2017

Kornelia K. iz/od 76275 Ettlingen

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus Degenhardt

Mein Mann unsere beiden Hunde und ich, können das Ferienhaus nur empfehlen. Es ist sauber und alles da was man braucht, es fehlt wirklich nichts. Wir werden mit unseren Hunden auf jedenfall wiederkommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

veljača 2017

Maria B. iz/od 53757 Sankt Augustin

5,0
5 5 5 5

Das beste Feriendomizil für einen Urlaub mit dem Hund!

Dieses mit viel Liebe eingerichtete und bestens ausgestattete Ferienhaus sorgt für einen entspannten Urlaub mit dem Hund. Hier wurde einfach an alles gedacht, damit Mensch und Tier sich wohlfühlen können: vom gemütlichen Kachelofen, über das geräumige Wohnzimmer mit Galerie und den eingezäunten Sonnengarten mit gemauertem Grill, die nette Hausverwalterin, etc.... Perfekt! Wir freuen uns schon auf das nächste Mal, denn die schöne Umgebung lädt zu weiteren Erkundungen ein.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

siječanj 2017

Marianne S. iz/od 71735 Eberdingen

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus

Sehr schönes, gemütliches und gut ausgestattetes Haus. Hat in jeder Beziehung 5 Sterne verdient.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

siječanj 2017

Pascal iz/od 91161

5,0
5 5 5 5

Liebevoll

Sehr liebevoll gestaltete!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

prosinac 2016

Andrea iz/od 63694

4,5
5 4 4 5

Empfehlenswert

Wir können diese Unterkunft weiterempfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

listopad 2016

Günter K. iz/od 79589 Binzen

5,0
5 5 5 5

Ferien in Zandt um Bayerischen Wald

Das Ferienhaus ist geräumig eingerichtet und sehr gemütlich. Auch Jacky unser Hund hat sich gleich sehr wohl gefühlt. Wir kommen sehr gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce

rujan 2016

Karin W. iz/od 86167 Augsburg

5,0
5 5 5 5

Alles prima!!!

Ein sehr schönes, gemütlich eingerichtetes Haus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Gegend ist ideal für schöne Spaziergänge, da kam auch unser "Goldi Luna" voll auf ihre Kosten. Wir hatten auch noch super Wetter. Wir können dieses Domizil bestens weiter empfehlen. Vielen Dank für diesen super Urlaub.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2016

Erhard S. iz/od 74321 Bietigheim - Bissingen

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Urlaub

Aufgrund der top Ausstattung und Lage kann man einen sehr schönen Urlaub genießen, auch für Hunde ist es optimal.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2016

Thomas F. iz/od 68305 Mannheim

4,8
5 5 5 4

seh zu empfehlen

Super Ferienhaus mit guter Ausstattung, Senseo, Herd mit Backofen, großer Kühlschrak mit Gefrierfach, Grill. Schöner Garten, für Urlauber mit Hung ideal.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2016

Maren L. iz/od Ingolstadt

5,0
5 5 5 5

Vollens zufrieden

Ein sehr schönes Haus mit allem was man braucht u mehr. Wir haben uns alle sehr wohl gefühlt u kommen gern wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2016

Mandy Z. iz/od Mahlow

5,0
5 5 5 5

.

.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2016

Gabriele D. iz/od Darmstadt

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Domizil

Ein sehr erholsamer Urlaub, ruhige Umgebung,nette Nachbarn
Es hat uns sehr gut gefallen .
Können wir weiter empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

lipanj 2016

Waltraud iz/od Weiden

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung zu empfehlen

Es war alles prima, bis auf das Wetter. Die Einrichtung des Hauses war gut.
Die Umgebung hat uns sehr gefallen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2016

Dieter L. iz/od Gingen

5,0
5 5 5 5

Alles optimal.

Es gibt überhaupt nichts auszusetzen, da ist jeder Stern am rechten Platz.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2016

Brigitte W. iz/od Mainhausen

5,0
5 5 5 5

Schönes Haus, schöne Umgebung, ein schöner Urlaub mit Hund

Das Haus entspricht der Beschreibung. Es ist ein kleines gemütliches Haus mit kleinem, eingezäunten Garten. In der Küche findet man alles was man zum Kochen braucht. Wir sind freundlich empfangen worden. Die Umgebung ist für Hunde ein Paradies. Hundehalter und Hunde werden sich sehr wohl fühlen. Es ist ein sehr ruhiger Ort mit viel Wiese, Felder und Wald. Es gibt viele Ausflugsorte die man in wenigen Autominuten erreichen kann. Wir können das Haus nur weiterempfehlen und werden auch sicher einmal wiederkommen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce

svibanj 2016

Anett B. iz/od Bernburg Saale

5,0
5 5 5 5

Alles was man für einen entspannten Urlaub braucht...

findet man in diesem Haus. Sehr schön eingerichtet, sogar eine Geschirrspülmaschine gibt es (obwohl sie nicht bei der Buchung aufgeführt war). Genügend Platz für uns vier und unseren Hund. Sehr nette Vermieter, schnelle Antworten.
Und vor allem ein mehr als fairer Preis für dieses Haus.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2016

Rühl N. iz/od Ehingen

5,0
5 5 5 5

Sehr zufrieden

Wir waren mit sehr begeistert von dem Haus, es ist Top ausgestattet und liegt optimal um Ausflüge zu Unternehmen

travanj 2016

Wolfgang iz/od Rednitzhembach

5,0
5 5 5 5

Urlaub mit Hund

Sehr schön eingerichtetes und ausgestattetes Ferienhaus mit schöner und ruhiger Lage.
Unserem Hund hat es im eingezäunten Garten viel Spass gemacht.
Küche? Perfekt ausgestattet
Wir werden wieder kommen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

ožujak 2016

Michael H. iz/od pfungstadt

5,0
5 5 5 5

ferienhaus zandt

super eingerichtetes haus mit allen annehmlichkeiten.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

kolovoz 2011

Yvonne M. iz/od Schöffengrund

5,0
5 5 5 5

Sehr gut!!!

Das schönste und gemütlichste Feriendomizil seit langem! Die Ausstattung ist super klasse! Unsere Erwartungen wurden hier weit übertroffen! Die Küchenausstattung ist super! Tolles Duschbad, gemütliche Betten und es gibt sogar eine kleine Bücherei und ganz viele DVDs für gemütliche Abende! Wir kommen auf jeden Fall wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj J. Degenhardt:

Liebe Urlaubsgäste.
Familie M. hat sich leider im Reisedatum vertippt. Sie hat uns im August 2016 besucht.
Herzliche Grüße
Ihre Familie Degenhardt


kontakt

obitelj J. Degenhardt

obitelj J. Degenhardt

Dragi gosti. Već godinama rado i sami odlazimo u našu kuću za odmor kako bismo ovdje proveli odmor. Zatim smo kuću kupili 2016. godine i od tada je sami iznajmljujemo, odnosno bez iznajmljivanja agencija. Dakle, kod nas je sve osobno i individualno, ali naravno uz stručnu podršku na licu mjesta ljudi koje poznajemo godinama i koji uživaju naše bezuvjetno povjerenje. Vrlo nam je važno da se osjećate jednako ugodno kao i mi tijekom vašeg boravka. Stoga pridajemo veliku važnost posebnom blagdanskom osjećaju i s ljubavlju smo uredili našu kuću za odmor. Zbog toga je i kuća za nepušače. Pušenje na terasi je naravno uvijek moguće. Kod nas ćete se od prve minute osjećati kao kod kuće, što je i zaključak pozitivnih ocjena naših gostiju. Neki od vas već su nas posjetili 3 ili 4 puta. Radujemo se što ćemo vas vidjeti! tvoj Obitelj Degenhardt


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 77475

Posljednje ažuriranje: 07.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/77475.htm

Obitelj Jörg und Sabine Degenhardt

Römerstraße 1

35415 Pohlheim

0049(0) 06404 62974


«Kuća za odmor Degenhardt» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 78 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina