Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Seestern - Baltička princeza

Njemačka, Baltičko more, Ruegen, Binz

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

49 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

49 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Veliki dnevni boravak s kuhinjom i erkerom:

U cijelom stanu (osim kupaonice) postavljen je brodski parket koji odiše ugodnom atmosferom. Otvoreni kuhinjski prostor integriran je u dnevni boravak. Moderna kuhinja visokog sjaja bez ručki daje prostoriji izniman, suvremen karakter. Kuhinjska oprema s indukcijskom pločom za kuhanje, pećnicom, perilicom posuđa, električnim visokim kuhinjskim ormarićem, dizajnerskom napom, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje, kao i ostalo kuhinjsko posuđe poput kuhala za vodu, tostera, miksera, aparata za kavu, Villeroy & Boch posuđa, Villeroy & Boch pribor za jelo, ne ostavlja ništa nedovoljno. Udoban kauč u atraktivnom dizajnu tkanine s otomanom je visokokvalitetni kauč na razvlačenje s okvirom od letvica (1,60 mx 2,00 m) u normalnoj visini kreveta za pomoćni ležaj za osobu. Na ovom kauču spavate jednako dobro kao i u krevetu! Jednim pokretom zapešća kauč se može pretvoriti u pravi krevet, a posteljina se može spremiti u otoman. Za ponovno sklapanje kauča potreban je samo jedan pokret, tako da se pomoćni ležaj može napraviti za nekoliko sekundi. S lijeve i desne strane sofe nalaze se dizajnerske lampe s izgledom kamena u ugodnim bojama pijeska i krem boje koje odgovaraju boji sofe. Ispred kauča nalazi se stolić od orahovine koji se lako odguruje pomoću pričvršćenih kotačića. Na zidu kauča visi morski pejzaž poznatog domaćeg umjetnika. Pokraj kauča nalazi se Hülsta vitrina s puno prostora za pohranu i ugrađenom wellness rasvjetom koja mijenja boju ovisno o ukusu. TV ravnog ekrana i radio s CD playerom i ekskluzivni ukrasni predmeti upotpunjuju dnevni boravak. Naravno, možete koristiti besplatni bežični internet i dostupne društvene igre.



U erkeru,

kojemu se može pristupiti preko platforme s jednom stepenicom i koji je obojen u toplu zlatnu boju, tu je stol od punog drva orahovine sa Hülsta stolcima koji se mogu prilagoditi veličini. Sa erkera imate prekrasan sveobuhvatni pogled sa sva tri prozora na šetnicu uz plažu i more kao i plažu. U jednom dijelu nalazi se stojeća svjetiljka, au drugom dijelu Brinkmann vitrina s puno prostora za pohranu.



Spavaća soba/garderoba/kupaonica:

Uz dnevni boravak nalazi se spavaća soba s luksuznim krevetom s oprugama, koji nudi visoku razinu udobnosti spavanja. Struktura kreveta s oprugama osigurava maksimalnu udobnost: postolje od punog drva i potporni madrac s džepićastom opružnom jezgrom nadopunjen je drugim madracem, 1000 tona madracem s džepićastim oprugama s optimalnom prilagodljivošću tijelu i izvrsnom točkastom elastičnošću. Na vrhu je takozvani topper od visco pjene koja smanjuje pritisak, a koja se također savršeno prilagođava tijelu. S visinom u ležanju od 65 cm, osjećate se kao da hodate po oblacima i svaki ste dan dobro odmoreni. Zlatni zid iza kreveta sa zvjezdastim zidnim osvjetljenjem i noćnim svjetiljkama na dodir obećavaju opuštenu domaću atmosferu. Noćni ormarići od pruća u prirodnim bojama upotpunjuju ovu sliku. Pored spavaće sobe nalazi se garderoba. Kupaonica, u koju se ulazi iz garderobe i spavaće sobe, opremljena je talijanskim mramorom, WC-om, tušem od pravog stakla, podnim grijanjem, sušilom za kosu i velikim ogledalima.



Hodnik/infracrvena kabina:

Od spavaćeg dijela vratima je odvojen hodnik s garderobom. Hodnik koji je dizajniran u bojama mora i također uređen u mediteranskom stilu, širi osjećaj dobrog mora već pri ulasku. Infracrvena kabina je u susjedstvu u malom wellnessu. Infracrvena kabina izrađena je od visokokvalitetnog antibakterijskog cedrovine tvrtke Armstarck. Upravljačka ploča osjetljiva na dodir izvana ili iznutra jednostavna je za korištenje, pri čemu se može podesiti trajanje korištenja i razina temperature (podesiva od 30 do 66 stupnjeva). Infracrvene kabine rade s dubokom toplinom i niskim temperaturama, pa su kompatibilnije sa zdravljem od sauna. Ugodna toplina Vam garantira opuštanje!

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 160 km Rostock

160 km

Kolodvor 0.5 km Binz HBF

0.5 km

Izlaz s autoceste 80 km A20

80 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš apartman se nalazi direktno na šetnici uz plažu s prekrasnim

Pogled na more. Do plaže stižete nakon 20m. U neposrednoj blizini nalaze se razni restorani, kafići i druge trgovine. Do pristaništa i pješačke zone može se doći pješice za oko 5 minuta. Okoliš: Doživite prekrasno ljetovalište Binz na Baltičkom moru s klasičnom spa arhitekturom i 6 km fine pješčane plaže iz snova. U Binzu možete puno toga doživjeti i otkriti, ali i pronaći mir, ovisno o vašem ukusu. Binz je cjelogodišnja destinacija s brojnim restoranima, trgovinama, znamenitostima i kasinom. Poznato ljetovalište Binz na Baltičkom moru nudi raznovrsnu zabavu tijekom cijele godine, kazalište, koncerte, festivale i događanja, vođene ture, šetnje, izlete, dječje programe itd. Do plaže možete doći samo nekoliko metara od našeg apartmana . U neposrednoj blizini nalaze se razni restorani i kafići te druge trgovine. Do pristaništa i pješačke zone može se doći pješice za oko 5 minuta. No, dobrodošli ste da idete na zanimljive izlete u okolicu s 2 bicikla, koji su uključeni u cijenu najma.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Jedan paket za pranje rublja uključen je po rezerviranoj osobi.

Čišćenje i novi paket posteljine možete rezervirati tijekom vašeg boravka.

U glavnoj sezoni dolazak/odlazak samo nedjeljom.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Uključeno u cijenu:

- Poklon dobrodošlice po dolasku

- Paket za pranje rublja (posteljina, pospremljeni kreveti, kućni ogrtač,

Sauna, ručnici za kupanje i ruke, kuhinjske krpe

- Korištenje vlastite infracrvene kabine u apartmanu

- fantastičan pogled na more

- Dizalo

- TV ravnog ekrana

- W-Lan Internet Flat 100 MBit/s

- Telefon Stan na njemačku fiksnu liniju

- 2 bicikla

- Podzemni parking

- Struja, voda i grijanje



Uvjeti najma:

- 20% depozita prilikom rezervacije

- Konačna uplata 4 tjedna prije dolaska

- Dolazak od: 16:00 h

- Polazak najkasnije do: 10:00 h

- Tijekom sezone dolazak i odlazak mogući su samo nedjeljom


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2019

Warkentin iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

perfekte und sehr gut gelegene FeWo

Eine Ferienwohnung in bester Lage mit Blick auf die Ostsee. Trotz der vielen Besucher zu Ostern auf der Strandpromenade war es sehr ruhig, aber auch interessant, denn bei jeder Mahlzeit hatten wir einen besonderen Blick auf Mensch und Natur. Nach jedem Tripp konnten wir uns in der gemütlichen FeWo erholen. Uns hat es an nichts gefehlt. Wir genossen besonders die Tour mit den Fahrrädern, die der FeWo z. V. standen und top gepflegt waren. Wir verbrachten einen wunderbaren erholsamen Urlaub zur Osterzeit auf Rügen. Vielen Dank den Gastgebern.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži


kontakt

gospodin T. Stahl

gospodin T. Stahl

Poštovani zainteresirani, Veliku važnost pridajemo s ljubavlju i natprosječno opremljenim apartmanima kako biste svoj odmor proveli što ugodnije. Vjerujemo da su opuštanje i wellness danas sastavni dio odmora, pa smo u gotovo sve apartmane postavili saunu i/ili infracrvenu kabinu. Ovo je apsolutna dodana vrijednost, posebno u zimskim mjesecima! Mi nismo tvrtka za iznajmljivanje i sami brinemo o našim apartmanima s velikom pažnjom na detalje. Rezervirajte apartman kod nas i uvjerite se sami u razliku. Ima li pitanja? Tu smo za vas! Thomas Stahl


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 77617

Posljednje ažuriranje: 11.01.2024

Oglas je online od: 8 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/77617.htm

Gospodin Thomas Stahl

Am Tonwerk 1

97488 Stadtlauringen

+49 9724 9073131


«Villa Seestern - Baltička princeza» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina