Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

log Inn

Hrvatska, Dalmacija

maks.  5   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
65m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
14% 15.10 do 31.10.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

184 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
14% Popust 15.10 do 31.10.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

184 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Apartman se proteže na dvije etaže kuće i ima vlastiti ulaz. Na donjoj etaži apartmana su obje spavaće sobe (jedna sa novim udobnim krevetom 160x200cm. Druga spavaća soba ima mjesta za spavanje 90x190cm i 80x190cm za dvoje djece slično niskom krevetu na kat, slika u prilogu), tuš/wc i prostrana terasa i balkon, i na katu (unutarnje stepenice) : Dnevni dio: kuhinja s dnevnim boravkom, igraonica s igračkama za djecu i mali gostinjski wc. Lokacija je mirna bez većih turističkih sadržaja u blizini i na manjoj uličici. Vrt apartmana je mali, ali uvijek zelen, živahan i pomalo raščupan, s ležaljkama između stabala (oleander, bor, maslina, smokva, šipak, lovor).
Igraonica se može preurediti u još jednu malu spavaću sobu ili hobi sobu (čitanje, pisanje, itd.) od rujna do početka srpnja prema potrebama gostiju. S prozora ove sobe djelomično se vidi more.
Iz apartmana možete spontano otići na prekrasne izlete prema raspoloženju dana, ili ako se samo želite opustiti na plaži, sve ćete dobiti na licu mjesta: zelenu tržnicu s voćem/povrćem iz obližnjeg parka prirode, nekoliko pekara, trgovina mješovitom robom, restorani, kafići, slastičarne,
U blizini se nalazi nekoliko nacionalnih parkova i parkova prirode (do 30 km), a povijesni obalni gradovi nedaleko od nas još uvijek žive.Plaže su djelomično šljunčane, a djelomično pješčane, ali radije idemo na mnoga skrovita mjesta za ronjenje na obali. prirodne plaže.

Ukoliko prilikom rezervacije nije drugačije dogovoreno, odlazak je moguć do 9 sati, a dolazak nakon 14 sati.

Za goste koji dolaze u ožujku i travnju 2022., zahvaljujemo se s 2 ulaznice za Nacionalni park Krka (za boravak od 7 dana ili više).

STALNI STANAR
Dugoročni zakupci po cijeni već od 450 EUR/mj., ovisno o terminu i raspoloživosti.

Novo za sezonu 2022: madrac u glavnoj spavaćoj sobi

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 60 km Zadar

60 km

Kolodvor 20 km Sibenik

20 km

Izlaz s autoceste 12 km Pirovac

12 km


Mjesto i položaj smještaja

- Na rubu Pirovca, mirnom naselju, 300m u neposrednoj blizini plaže i 400m od centra
- Unveit od autoceste A1 (12 km), najbliža autobusna stanica je oko 300m,
- Zračne luke Zadar (60 km) i Splita (90 km) imaju dobre autobusne veze u naš grad, ili ćemo vas pokupiti izvan glavne sezone.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Samo korištenje zrak će se naplaćuju s 5, - EUR / dan korištenja.

Cijena za jesenske dane (izvan školskih praznika) je namijenjen za dva gosta, za dodatne goste preko 6 godina, mi naplatiti 5, - EUR / dan dodatno.

Uvjeti poništenja:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. es tut uns leid fuer jede Stornierung, bei welcher keine schoenen Gruende im Hintergrund stehen und wir unterstuetzen Sie gerne, wenn Sie im Vorfeld der Reise die Reiseruecktrittversicherung abschliessen moechten. Die Gaeste, die nicht kompletten Buchungsbetrag vor Anreise zahlten und stornieren, geben sich damit einverstanden, nach obigen Stornobedingungen die vom Stornotermin abhaengigen Zuzahlungen zu der bereits bezahlten Anzahlung noch zu leisten. Wir geben Ihnen gerne auch die Moeglichkeit, die Ersatzgaeste zu finden und suchen dann auch selber nach anderen Gaesten, damit fuer uns alle die Einbuesse weniger sind.

ostale informacije:

Za turističku prijavu potrebni su potpuni podaci iz osobne iskaznice ili putovnice. Ne trebaju nam fotografije, već uvid.


Dodatni studio apartman ove godine može biti stavljen na raspolaganje obiteljima koje se unaprijed najave prilikom rezervacije apartmana.
Posteljinu i ručnike smo promijenili na svijetle.
Moguće je organizirati uslugu pranja Vašeg rublja.
Završno čišćenje je uključeno u cijenu ako ostajete duže od 5 dana.
Savjeti za vas: Osamljene plaže, šetnje, izbor trgovina i što trenutno može biti zanimljivo, pripremit ćemo pismeno. Bit ću dostupan na njemačkom putem aplikacije Whats i e-pošte.

Ukoliko želite odgoditi rezervirane termine, možete ih odgoditi do 3 dana bez naknade. Ako se jednostavno osjećate opuštenije kada vas apartman čeka prazan 2-3 dana, rado ćemo vam izaći u susret.

Živimo u malom mjestu okruženom prekrasnim plažama i naše zaleđe nije gusto naseljeno. Ovo su pravi rajevi za otkrivanje, čak i ako se možete samo opustiti i uživati u obiteljskom vremenu bez gužve i strke. Ako ćete kod nas provesti ugodan odmor, bit ćemo sretni!

Dobrodošli!


Kuću redovito posjećuju iz Bio-Kiste, a vi možete, ako vam više odgovara, organske proizvode dostaviti na adresu odmora, uključujući meso i mlijeko.

Dobrodošli!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.7 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Diana B. iz/od Neusäß

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mjesto mira

Bili smo petoro (4 odrasle osobe i 1 dijete) i imali smo puno prostora. Smještaj se prostire na dva kata. Sve što vam treba za opuštajući odmor je tu. Elisabetha je domaćinica s puno srca. To se već osjeti prilikom rezervacije. Želje su nam ispunjene, bez da smo ih izričito spomenuli. Ona jednostavno vidi što je potrebno. Također smo bili vrlo zahvalni na njenim mnogim savjetima za izlete. Ne možemo opisati ovaj osjećaj sigurnosti. I gdje drugdje možete brati svoje smokve za doručak s balkona? Jedna stvar nije bila baš dobra. Bili smo u kolovozu i u spavaćoj sobi za roditelje nažalost nema klima uređaj. Dakle, oni koji ga baš trebaju, trebali bi spavati u dnevnom boravku.
Sažetak: apartman je ugodan, fantastična domaćinica, smješten je centralno i mirno.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2023

Melina B. iz/od Rendsburg

4,6
3 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divno!

Imali smo dvije super lijepe i opuštajuće tjedne u apartmanu. Apartman je ugodan i ima sve što vam je potrebno za samoposluživanje na odmoru.
Elizabeta je vrlo draga i susretljiva iznajmljivačica. Ovdje smo se osjećali vrlo dobrodošlima i svakako možemo preporučiti odmor kod nje.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2023

Anja W. iz/od Wermsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

preslatki i ljubavno uređeni stan po fer cijeni

Adorablean i brižno uređen stan s dovoljno prostora. Sve djeluje još udobnije zbog puno drva (podovi, stepenice i terasa). Kuća se nalazi u mirnijem naselju u Pirovcu, okružena zelenilom. Ipak, plaža, trgovine, restorani i lučica lako su dostupni pješice za nekoliko minuta.
Prostrani i vrlo čisti stan smješten je na prvom i drugom katu kuće i podijeljen je na 2 kata. Postoje 2 odvojena ulaza koji su dostupni vanjskim stepenicama. Naše smo vozilo mogli parkirati u dvorištu. Sve je dostupno što čovjek treba za 2 tjedna odmora ili čak i duže. Bili smo troje. To je bilo više nego savršeno. Ali također ima dovoljno prostora za 4-5 osoba. Dječja soba nalazi se izravno na ulazu. Naša kći je radije spavala na velikom kauču u kuhinji. Ali to je stvar osjećaja i imali smo izbor. Kreveti u spavaćoj sobi bili su vrlo udobni. Wi-Fi je imao pristojan kvalitet. Kuhinja je potpuno opremljena. Nismo ništa propustili. Posuđe možete oprati ručno na odmoru, tako ga nećete zaboraviti. Dva hladnjaka su bila super. Tako smo uvijek mogli uživati u hladnim pićima. Nakon 3 dana smo se već navikli na kosinu i grede u kuhinji, iako smo prilično visoki. Veliki balkon je savršen za početak dana s opuštenim doručkom i završetak dana sa čašom vina i zalaskom sunca. Malo sjene i zaštite pružaju krošnje smokava i maslina. Pogled na luku upotpunjuje sliku. Vlasnica je bila vrlo prijateljska i uvijek je bila dostupna ako smo imali pitanja. Govorila je savršeno njemački i dala nam je neke savjete za okolicu. To je bio predivan odmor u predivnom području s apsolutno pravednim omjerom cijene i kvalitete.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2022

Petra G. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

"Onda ću otići..." - Ali KAMO? ...

... zašto ne Hrvatska - Dalmacija - Pirovac - log inn? - Upravo je TO bila prava odluka. Za mene, putovanje sama, savršeno; super za dvoje, i za troje: super! Stan na dva nivoa, komforan, ne projektovan, praktičan, komforan sa puno "topline"; živio ovdje prije mnogo vremena.

Osjećala sam se tako ugodno da sam uvijek bila pomalo tužna kad sam morala provesti nekoliko dana istražujući bližu i daljnju (sve autobusom) inozemstvo :)
Pažljiva, nenametljiva i predana domaćica sa šarmantnim drskim mačkama jazavcima zaokružila je osjećaj ugode. Ako vam se sviđa originalno, prizemno s puno štiha i nekim dodatkom: prijavite se :)
U log innu sam ostala ukupno 3 mjeseca i da nije bilo Božića, mogla bih izdržati i duže :))) U tom smislu: hvala puno, bilo je DOBRO vrijeme. Petra

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2019

Christin S. iz/od Unterhaching

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

fantastičan!

Apartman je dobro opremljen, lijepo namješten i ima prekrasnu veliku terasu. Do centra mjesta/luke Pirovac potrebno je svega nekoliko minuta hoda. Budući da smo tamo bili u predsezoni, nije bilo puno događanja, plaže su bile gotovo puste, ali je ipak bilo dovoljno restorana i slično. otvorena. Savršeno za opuštanje bez gužve i gužve turista. Elizabeta i njezina obitelj bili su iznimno ljubazni i uslužni. Dobili smo mnogo (insajderskih) savjeta za izlete u okolicu, kad je bura donijela hladnije vrijeme, odmah smo dobili drva za ugodno ognjište, a također smo smjeli kušati svježe ubrane šipke i domaće kolače. Osjećali smo se iznimno ugodno, odlično smo se proveli u jattenu i sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2019

Maria Gita iz/od Annweiler

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve super

Apartman je ugodno velik i ugodan. Bili smo tamo izvan špica i nekoliko smo izleta i šetnji nacionalnim parkovima. U međuvremenu smo se kupali na lokalnoj plaži. Nažalost, nismo bili dugo, ali ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2018

Michaela iz/od 96247 Michelau

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Uvijek mi je zadovoljstvo....

...dolazimo u Pirovac i ovaj put smo završili u "Log Inn". Budući da smo se s Elizabaetom kao prevoditeljicom i kontakt osobom već upoznali s naših prošlih godišnjih odmora, ovaj put je bila izravna kontakt osoba na licu mjesta i od nje smo dobili izvrsnu brigu! Bilo da se radi o svakodnevnim problemima, informacijama ili samo lijepom kontaktu - uvijek je bila tu za nas.
Osjećali smo se dobro zbrinuto i sigurno ćemo se vratiti u ovaj slatki apartman za odmor.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2018

Roselinde R. iz/od 46149 Oberhausen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odsjeli smo u ovom vrlo lijepom i udobnom apartmanu u svibnju 2018

Odsjeli smo u ovom vrlo lijepom i udobnom apartmanu u svibnju 2018. i odmah smo se osjećali vrlo ugodno. Gospođa Stief-musec bila je vrlo dobra i uslužna domaćica. Gospođa Stief-musec savršeno govori njemački i daje mnogo korisnih savjeta za razne aktivnosti.
Lokacija je idealna za izlete. Autobusom možete lako doći do Nacionalnog parka Krka i najbližih većih gradova kao što su Zadar i Split (autobusno stajalište udaljeno je samo 400-500m od apartmana). Gđa Stiefmusec je također bila od velike pomoći i vodila nas je sa sobom na svoja poslovna putovanja na razna mjesta. Pirovac je sam po sebi lijepo, ugodno mjesto s ljubaznim i uslužnim stanovništvom, a sve što vam treba možete dobiti u centru grada. Sve u svemu, bio je to lijep i opuštajući odmor.
Apartman možemo samo preporučiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2017

Suse D. iz/od 50829 Köln

4,8
5 5 5 4

Schöner Familienurlaub!

Toll eingerichtete Ferienwohnung mit einer unglaublich netten Vermieterin, die super hilfsbereit ist und einem das schöne Gefühl gibt sehr wilkommen zu sein.
Man benötigt allerdings ein Auto, um die benachbarten, schönen Ausflugsziele stressfrei erreichen zu können.
Pirovac ist ein süßer, kleiner Ort, in dem
man alles nötige bekommt und herrlich entschleunigen kann.
Sehr zu empfehlen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2017

Ulrich G. iz/od 66877 Ramstein

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako odličan stan

Ovo je bio moj drugi put u ovom vrlo lijepom stanu i odmah sam se ponovno osjećao vrlo ugodno. Ovdje ništa ne nedostaje, a Elizabeta je vrlo dobra domaćica, savršeno govori njemački i daje mnogo korisnih savjeta o stvarima koje treba učiniti.
Lokacija je idealna za izlete. Automobilom možete lako doći do Nacionalnog parka Krka i sljedećih većih gradova kao što su Zadar i Split. Okolica Pirovca također je vrlo lijepa. Pirovac je sam po sebi lijepo i ugodno mjesto gdje možete dobiti sve za svoje dnevne potrebe.
Mogu samo preporučiti apartman i već sam ga ponovno rezervirao.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

kolovoz 2017

Christian Z. iz/od 83083 riedering

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Apsolutno lijep godišnji odmor

Eibe dobra pozicija za izlete u sve smjerove (otok Murter, Zadar...). Kuća se nalazi malo na padini i ima pogled na zaljev, a nalazi se i na 5 minuta od starog grada i luke. Vlasnica je vrlo uslužna i spremna pomoći u svim situacijama. Odmah bismo se vratili.

kolovoz 2017

Viktor B. iz/od 95615 Marktredwitz

5,0
5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung mit sehr freundlicher Vermieterin!

Wir haben sehr schöne zehn Tage in der Ferienwohnung von Elizabeta verbracht.
Die Wohnung ist liebevoll eingerichtet und besitzt außerdem einen tollen, großen Balkon auf dem man super frühstücken oder am Abend gemütlich sitzen kann. Die Wohnung ist ruhig gelegen, sodass es abends oder nachts nie zu laut war. Jedoch sind es trotzdem nur wenige Minuten zu Fuß bis in das Zentrum von Pirovac, wo man abends gemütlich bummeln, Eis essen oder normal essen gehen kann.
Elizabeta spricht nicht nur fließend deutsch, sodass keine Verständigungsprobleme aufkommen sollten, sondern steht einem auch immer mit Rat und Tat zur Seite und gibt viele, gute Tipps.

Alles in allem eine tolle Ferienwohnung, die man nur weiterempfehlen kann!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2017

Sabine T. iz/od 38690 Goslar,Jahnstraße 1i

4,5
4 4 5 5

Ferienwohnung ist sehr empfehlenswert

Diese Ferienwohnung ist ruhig gelegen,Einkaufsmöglichkeiten sind gut zu erreichen,Strandnähe,optimaler Ausgangspunkt für Ausflüge in die Nationalparks und umliegende Badebuchten.Vermieterin spricht deutsch, für alle Belange eine gute Ansprechpartnerin.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2016

Sophie G. iz/od 02894 Vierkirchen

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne gemütliche Ferienwohnung

Wir sind jetzt schon das dritte mal in Kroatien im Urlaub gewesen und die Ferienwohung war mit Abstand die beste und schönste. Sie ist liebevoll eingerichtet, sauber und mit Elizabeta und ihren zwei Kindern haben wir uns sehr gut verstanden. Bei Fragen konnten wir uns immer an Sie wenden und wir haben einige gute Tipps bekommen.
Im Ort bekommt man alles was man braucht zu kaufen und es ist nicht weit zum Meer. Da uns der Stadtstrand nicht ganz so gut gefallen hat sind wir mit dem Auto ein paar Kilometer weiter auf die wunderschöne Halbinsel Otok Murter gefahren. Hier gibt es jede Menge schöne einsame Fleckchen zum Baden. Wir können die Wohnung nur weiterempfehlen, allerdings sollte man mit dem Auto mobil sein um die Umgebung besser erkunden zu können.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2016

Patrick iz/od Padeborn

5,0
5 5 5 5

Traumhaft

Wir waren 2016 zum ersten Mal in Kroatien und es war traumhaft. Dazu hat sicherlich auch die Unterkunft beigetragen. Elisabeth ist eine tolle Gastgeberin die wirklich sehr gute Tipps hat und sich toll um die Gäste kümmert. Es gibt einen eigenen Parkplatz und die Wohnung ist sauber und zweckmäßig eingerichtet.
Pirovac selbst hat mehrere Einkaufmöglichkeiten und einen Zugang zum Meer, mit dem Auto ist man aber sehr schnell in den nächsten Orten und auch bei größeren Supermärkten (u.a. LIDL) sowie tollen Buchten. Split und Zadar sind gut zu erreichen, für einen Ausflug nach Dubrovnik braucht man etwas Zeit. Da wir gerne wandern haben wir uns sehr über den Nationalpark in der Nähe gefreut. Alles in allem war es ein toller Urlaub. Empfehlenswert!

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa E. Stief-Musec

gospođa E. Stief-Musec

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 77732

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/77732.htm


«log Inn» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
14% Popust 15.10 do 31.10.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina