Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
108m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
108m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

149 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

149 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Kuća je izgrađena 1906. godine i renovirana 2014. Kuća ima dvije etaže, koje su povezane s vanjskim. U prizemlju se nalaze 2 spavaće sobe i 1 kupaona. Na prvom katu nalazi se kuhinja s blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice, WC-om i spavaće sobe. Prije kuće velika terasa natkrivena vinovom lozom. Iza kuće je prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke i grad Rijeku. Za djecu postoji tobogan i ljuljačka.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 60 km Rijeka

60 km

Kolodvor 17 km Opatija

17 km

Izlaz s autoceste 25 km Opatija

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Kao što ime sugerira, kuća se nalazi u Svetoj Jeleni. Grad je oko pola grada Mošćenička Draga, Mošćenice, te u blizini Opatije. Sveta Jelena se nalazi između čarobnog i prekrasnog d'Istre između Quarnero- elegantan i nalazi se u našoj kući, imate mogućnost da "uživaju Montemaggiore" na šljunkovitim plažama i netaknutu prirodu park prirode .The šljunčane plaže Sveta Jelena pripadaju pravom do najljepših plaža na obali. Ovdje su plaže "Mošćenička Draga" i "Medveja", koji se prirodno stvara v šljunka potoka koji dolazi s obronaka Monte Maggiore. Uz kristalno čisto more i plaže, ima dosta zabave za cijelu obitelj: barovi, pizzerije, restorani, igrališta, izleti, škola ronjenja, razni charter najam brodica, jet skije, plovila i druge. Beyond the Sea "Mošćenička Draga" je mala plaža Sv. Ivan. Tu je također u neposrednoj blizini nudističke plaže, u maloj uvali. Tada postoje dvije intimne i prekrasne plaže "Uboka" i "Jelenšćica", odakle pješačke staze vode s ulice. Poseban doživljaj čeka vas kada dođete do tih plaža brodom. U blizini se nalazi poznata plaža Brseču.

Za goste koji žele osjetiti prirodu, predlažemo nekoliko rute od Motela i biciklističke staze u neposrednoj blizini Sv. Jelena. S jedne strane je pogled na cijeli Kvarner, s otocima, a na drugoj strani, Montemaggiore sa zelenim ljepote, stvarajući harmoniju idilično za pravo lokaciji najviše ugodan i nezaboravan odmor. Kao što ime sugerira, kuća se nalazi u Svetoj Jeleni. Grad je oko pola grada Mošćenička Draga, Mošćenice, te u blizini Opatije. Sveta Jelena se nalazi između čarobnog i prekrasnog d'Istre između Quarnero- elegantan i nalazi se u našoj kući, imate mogućnost da "uživaju Montemaggiore" na šljunkovitim plažama i netaknutu prirodu park prirode .The šljunčane plaže Sveta Jelena pripadaju pravom do najljepših plaža na obali. Ovdje su plaže "Mošćenička Draga" i "Medveja", koji se prirodno stvara v šljunka potoka koji dolazi s obronaka Monte Maggiore. Uz kristalno čisto more i plaže, ima dosta zabave za cijelu obitelj: barovi, pizzerije, restorani, igrališta, izleti, škola ronjenja, razni charter najam brodica, jet skije, plovila i druge. Beyond the Sea "Mošćenička Draga" je mala plaža Sv. Ivan. Tu je također u neposrednoj blizini nudističke plaže, u maloj uvali. Tada postoje dvije intimne i prekrasne plaže "Uboka" i "Jelenšćica", odakle pješačke staze vode s ulice. Poseban doživljaj čeka vas kada dođete do tih plaža brodom. U blizini se nalazi poznata plaža Brseču.

Za goste koji žele osjetiti prirodu, predlažemo nekoliko rute od Motela i biciklističke staze u neposrednoj blizini Sv. Jelena. S jedne strane je pogled na cijeli Kvarner, s otocima, a na drugoj strani, Montemaggiore sa zelenim ljepote, stvarajući harmoniju idilično za pravo lokaciji najviše ugodan i nezaboravan odmor.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Brdski biciklizam
Plivanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena se računa boravišnu pristojbu koja se obračunava dnevno po osobi.

Srodne stavke TROŠKOVI
Administrativni troškovi i 5, oo € po osobi na dan dolaska.
Kućni ljubimci (pas, mačka ili slično): 10, oo Eura po danu.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 05.08.2023


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Josephine A. iz/od Griebenow

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivno

Rezervirali smo kuću na 2 tjedna s 8 osoba. Sve je bilo savršeno, od komunikacije do pitanja, a mjesto je vrlo idilično. Obale Kvarnerskog zaljeva nisu lako dostupne, ali trud se isplatio, imali smo nezaboravan odmor. Svaku smo večer završavali na velikoj terasi. Ništa ne nedostaje u kući, izvrsni sadržaji, sve što vam treba. Sjajno utočište od vreve većih gradova, ali smo se brzo vozili posvuda. Apsolutna preporuka i vratili bismo se. Lijepi pozdrav obitelji Skalamera i veliko hvala na gostoprimstvu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2016

Adolf R. iz/od 8580 Koeflach

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Ruralna idila

Lijepa i mirna lokacija na brdu s prekrasnim pogledom na more iz dnevnog boravka. Vrlo prostrano i čisto s stilskim modernim namještajem. Potpuno opremljena kuhinja sa svim potrebnim posuđem i osnovnim začinima. Romantične velike spavaće sobe s krevetima veličine KingSize i iznimno udobnim madracima. Vlasnici žive pored i vrlo su susretljivi i jednostavni. Raznoliki krajolik između mediteranske obale i gotovo alpskih planinskih vrhova pogodan je za mnoge aktivnosti na otvorenom. U blizini se nalazi brojne idilične plaže s kristalno čistom vodom. Kulturno, možete posjetiti beskonačne slikovite selo i male gradove.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2016

Kathy R. iz/od 79618 Rheinfelden/Deutschland

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična, mirna kuća s pogledom na more i pergolom

Ovdje smo proveli 10 mirnih i opuštajućih dana. Svaki dan smo mogli uživati u prekrasnim izlascima sunca iznad zaljeva Kaverner i otkrivati drugu plažu svaki dan. Neki su pomalo skriveni i do njih se može doći samo strmim stazama (potrebne su čvrste cipele, a onda i izvedive), ali bit ćete nagrađeni prekrasnim pogledom i mogućnostima ronjenja koje oduzimaju dah. Kuća je udaljena 10 minuta od svih glavnih stvari kao što su trgovina, restorani i plaže ili trajektna pristaništa, a ipak ste izvan utabanih staza i daleko od vreve. Također smo uživali u pergoli obrasloj vinovom lozom, a tko želi može se javiti i ljubaznim stanarima ili gazdama. Kuća je vrlo čista i nudi mogućnosti povlačenja na dva odvojena kata. Za nas je to bilo idealno jer i mi volimo ići na turneju otkrivanja i htjeli smo upoznati lokalno stanovništvo.
Stigli smo i odmah na odmor, to nema svugdje!
Bilo kada!
Hvala obitelji Škalamera.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka privato
gospođa S. Skalamera

gospođa S. Skalamera

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 80109

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: 8 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/80109.htm


«Sveta Jelena» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina