Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila Maffeo

Rethymnon, Castellos

maks.  7   Gosta/Gostiju
166m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
166m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

76 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

76 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Nevjerojatan panoramski pogled glavna je karakteristika ove vile od 160 m2 na dvije etaže. Ova udobna vila u modernom stilu nalazi se usred lijepo i raskošno uređenog posjeda od 2000 m² na padini. Luksuzna kuća kvalitetne gradnje i opreme ima prostrane dnevne prostore uređene u modernoj eleganciji te tri spavaće sobe i 2 kupaonice.



Veliki prozori pružaju obilje svjetla i pogled na more - panoramu iz snova. U ovoj ljepoti možete uživati i sa dvije velike terase. Nadalje, vila ima bazen, natkriveni nadstrešnicu za 2 vozila i roštilj. Ne možete to objasniti, samo morate doživjeti.



Sve sobe imaju grilje ili sjenila te su opremljene komarnicama. Dodatni komfor pruža podno grijanje (plaćanje na licu mjesta, vila ima solarno i lož ulje!)), što kuću čini zanimljivom i za dugotrajne izlete u hladnijim mjesecima. Osim toga, vila je naravno opremljena ručnicima, kupaonskim ručnicima, kućnim ogrtačima, kuhinjskim ručnicima i posteljinom. (Rado ćemo Vam osigurati dječji krevetić i visoku stolicu)



Posteljina i ručnici su naravno osigurani i mijenjaju se jednom tjedno, po želji i dva puta. Vila se čisti jednom tjedno.



U vrtu se nalazi bazen od 35 m² i vanjski tuš. Roštilj od cigle, plinski roštilj i vanjski sudoper nalaze se u dijelu terase.



Preporuča se automobil za istraživanje prekrasne okolice. Samo ga parkirajte ispod nadstrešnice za automobil koja je spremna za vas. Rado ćemo vam pomoći oko rezervacije.



Ispred dnevnog boravka nalaze se velike terase i prostrani bazenski dio koji je opremljen visokokvalitetnom garniturom za sjedenje, ležaljkama i blagovaonom. Neka vas mediteranski vrt pozove na sanjarenje.



Terasa dnevnog boravka i terasa za sunčanje imaju zasjenjene pergole.



Naravno, vila ima klima uređaj u dnevnom dijelu i svakoj spavaćoj sobi. Vila je opremljena Vodafone WI-FI bez podatkovnog ograničenja.



U suterenu se nalaze tri spavaće sobe (2x svaka 1 DB i 1x 2 EB sa zasebnom kupaonicom) sa ugradbenim ormarima, TV (SAT) i dr. su opremljene. Dvije spavaće sobe imaju direktan izlaz na dodatnu terasu s prekrasnim pogledom na more. Obje dnevne kupaonice imaju tuš, WC i umivaonik.



Uživajte u jutarnjoj tjelovježbi na velikoj terasi. Vila je opremljena prostirkom za jogu. Po želji se može rezervirati i učiteljica joge Mira koja će rado doći u vašu vilu.
Broj licence ili registracije: 1041K91002989601

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Autobus 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 80 km Heraklion/Chania

80 km

Izlaz s autoceste 3 km Rethymnon

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila je izgrađena na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Kreti. Ovdje kombinirate apsolutno mirnu lokaciju s pogledom iz snova s blizinom trećeg najvećeg grada na Kreti, vila se nalazi na parceli od preko 2000 četvornih metara. Imate fantastičan pogled na more, poluotok Akrotiri, Bijele planine, zaleđe i Psiloritis, najvišu planinu na Kreti na 2456 m.

Za nekoliko minuta možete doći do raznih znamenitosti. Do Rethymnona je potrebno samo nekoliko skokova i za 25 minuta ste na jugu Krete. Postoje dvije taverne u Kastellosu. Najbliži veći grad je Armeni na udaljenosti od oko 2 km. Sve što trebate je ovdje. Konobe, pekare, mesnice. Za oko 10 minuta možete doći do Rethymnona s njegovim prekrasnim starim gradom. Na jugu ste za oko 30 minuta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ponuda od 06.11. do 01.04. je bez struje i ulja, struja se obračunava po potrošnji 50 lipa po kWh. Lož ulje prema dnevnoj cijeni.

Ostatak uplate možete donijeti i u gotovini. Baš kako želite.



Goste na dužem odmoru pitajte za cijene. Živimo na Kreti od 2004. godine i sami se brinemo za svoje vile.Ključevi se predaju, kompetentna kontakt osoba za sva pitanja itd. je na licu mjesta. Uvijek smo dostupni putem telefona. Detaljan opis dobrih konoba, izletišta, liječnika itd. možete dobiti u vili. Također pogledajte kretafan.de, tamo ćete pronaći mnogo unosa u knjigu gostiju. Želite li doći ranije ili otići kasnije? dugotrajni odmor? Pitajte nas!



Nazvat ćemo vas!

Rado ćemo vam pomoći rezervirati najam automobila. Automobil će vam biti predan u zračnoj luci. Očekivat će vas u zračnoj luci, ne morate nigdje stajati u redu niti čekati. Sve radimo za vas unaprijed. Nakon toga možete vratiti automobil u zračnu luku.

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt- und Stornierungskosten: bis 61 Tage 100,00 Euro, 60-30 Tage 25%, ab dem 29. Tag 50 %, ab dem 8.Tag vor Anreise 100 %.

ostale informacije:

Živimo na Kreti od 2004. godine i sami se brinemo za svoje vile.Ključevi se predaju, kompetentna kontakt osoba za sva pitanja itd. je na licu mjesta. Uvijek smo dostupni putem telefona. Detaljan opis dobrih konoba, izletišta, liječnika itd. možete pronaći u vili. Također pogledajte , tamo ćete pronaći mnogo unosa u knjigu gostiju i slika. Za internet vidite besplatni Vodafone WI-FI. Pogledajte našu web stranicu kretafanpunktde.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.02.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2018

Carolina B. iz/od 23554 Lübeck

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Villa iz snova s pogledom iz snova

Našli smo Maffeo dobro i odmah smo se zaljubili u nju. Sve je tu i još mnogo toga što možete poželjeti. Vila je bila vrlo čista i održavana, ali to smo već očekivali od Kretafan Villasa! Helga i Sifis su nam dali dobre savjete i ponovno neke insider informacije. Ove godine već smo treći put na Kreti i u Beiblsu. Kuću s najboljom savješću možemo preporučiti. Iz Kastellosa se u 25 minuta stiže na jug u Plakias, Damnoni itd. Manastir Preveli je gotovo na putu. Definitivno se vraćamo. Četvero iz Bavarske.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2018

Gabriele S. iz/od 56700 Hennebont

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vila kao Orašar

Bili smo već ove godine kod Helge i Josefa. Recidivisti, kako Josef uvijek kaže. Bilo je opet super. Rado bismo ocijenili vilu s pet zvjezdica. Također ćemo se ponovno vratiti k vama. Puno pozdrava od četvero. Možda sljedeći put za berbu maslina?!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Lena und Passi G. iz/od 84028 Landshut

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisti pogled i priroda

Villa Maffeo je nešto najbolje što nam se moglo dogoditi na ovom odmoru. Pogled je neodoljiv. Kuća je u potpunosti opremljena sa svime što vam srce poželi. Bazen je super. Ogromne ptice grabljivice kruže iznad glave gotovo svaki dan, jednostavno sjajno. Za kratko vrijeme bili smo na jugu na plažama, manastiru Preveli i drugim znamenitostima. Postoje taverne u Armeniju, udaljene samo nekoliko minuta. I naravno taverna u Kastellosu kod Vasilija. Zatim smo tijekom ovog odmora živjeli u drugoj Beiblovoj vili. Vratit ćemo se i sljedeće godine. Lena i Passi

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2018

Ute J. iz/od 45219 Essen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vila bez ograničenja

Najlepša hvala obitelji Beibl. Naš odmor je bio jedinstveno iskustvo. Vila je bila opremljena sa svim potrebnim, kao što je opisano. Sve je bilo čisto i lijepo uređeno. Helga i Josef su uvijek bili tu za pitanja. Već smo rezervirali ponovno. Ute i Jürgen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2018

Günter W. iz/od 90411 Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Ideale Villa zum Kreta erkunden

Die Villa ist der ideale Ausgangspunkt zur Erkundung der Insel. Die Villa war wie immer Top gepflegt und alles in Ordnung. Wir waren in der Taverne in Goules, Gonia und bei Antonis in Prines. Alle super lecker. In ca 20 Minuten ist man im Süden in Plakias.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2018

Lutz G. iz/od 84172 Buch a. Erlbach

5,0
5 5 5 5

Schöner Blick auf die Weißen Berge und die Ägäis

Die Villa Maffeo läßt keine Wünsche offen. Es war alles wie beschrieben. Die Lage ist super. Auf der Straße kein Verkehr. Sehr sauber und gepflegt. Helga und Josef Beibl hatten super Tipps für uns und waren auch sonst immer für Fragen offen. Es hatten noch nicht alle Tavernen offen. In dem Haus liegt eine Liste mit Tavernen aus, die haben wir durchprobiert, alle erste Sahne. Wir haben viele Wanderungen unternommen. Da die Villa zentral liegt, kann man viele Plätze auf Kreta schnell erreichen. Wir waren schon öfter auf Kreta und kommen bestimmt bald wieder. Lutz

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Josef Beibl kai SIA E.E
gospodin J. Beibl

gospodin J. Beibl

Živimo ovdje na Kreti od 2004. i sami se brinemo za svoju vilu! Našim gostima smo uvijek na raspolaganju!


Dalji smještaji od gospodin J. Beibl

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Beibl

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 80215

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/80215.htm

Gospodin Josef Beibl

Prines

74100 Rethymnon

0049(0) 8761 60850


«Vila Maffeo» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina