Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila Rimondi

Kreta Rethymnon

maks.  9   Gosta/Gostiju
240m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
240m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ova ekstravagantna luksuzna vila od 240 m2 nalazi se na vrhu brežuljka, otprilike 3 km od sela Prines, s prekrasnim pogledom na more i planine. S velikim osjećajem za dizajn i stil, ovdje je 2013. godine stvoreno izvanredno imanje izgrađeno od prirodnog kamena, koje nema premca na Kreti. Ideja arhitekta bila je kombinirati tradicionalnu kretsku kamenu kuću s venecijanskim utjecajima, podsjećajući na ljetne vile Krete iz 16. stoljeća. Izložena lokacija na padini bila je osnova za velikodušan cjelokupni koncept. Pod sloganom "slobodan prostor za dušu i osjetila", Villa Rimondi omogućuje osjećaj slobode i sigurnosti u svim životnim prostorima istovremeno. Ova će vas praznična palača fascinirati izdaleka. Snažni zidani dvorci daju planinskoj vili povijesno lice koje je vidljivo izdaleka i podsjeća na malu utvrdu. Teška drvena kapija sa željeznom lavljom glavom vodi vas u romantično, osamljeno dvorište s 2 stabla masline i odmah osjećate mediteranski štih i potpuno opuštenu privatnost. U pozadini za vas tiho žubori venecijanska fontana, koja se temelji na poznatoj fontani Rimondi iz glavnog grada pokrajine Rethymnona. Kroz ukrašena hrastova vrata ulazi se u prostrani dnevni boravak, a kroz visoke panoramske lukove pruža se nezaboravan pogled na infinity bazen koji kao da se stapa s morem i krajolikom. Iz moderne otvorene kuhinje naizmjence ćete gledati na Bijele planine na zapadu i more na sjeveru - odlučite sami što vam je privlačnije.



Pomno odabran, udoban i kvalitetan namještaj u kući, u atriju i na panoramskoj terasi nudi mogućnost opuštanja do 8 osoba. Uživajte u krvavocrvenim zalascima sunca iz grijanog whirlpoola i veselite se hladnim pićima ispod velike, sjenovite terase bazena. A kada vam je dosta beskrajnog pogleda na more, sigurni smo da će vas pitoreskno unutarnje dvorište očarati posebno. Bilo da se radi o snenoj siesti na velikoj kretskoj drvenoj sofi ili večernjem roštilju s prijateljima i obitelji za velikim stolom pod zvjezdanim nebom. Atrij nudi sve mogućnosti: sunce, hladovinu i po potrebi zaštitu od vjetra, a teoretski i od kiše.



Osobno doživite vilu i shvatit ćete zašto moto "Više prostora za dušu i osjetila" prikladno opisuje sve prostore Ville Rimondi. Svjetlost i prostor su aduti, tako da sve 4 spavaće sobe imaju velike prozore, prostrane ugradbene ormare i vlastitu kupaonicu - 3 x ensuite, 1x odvojena. A ako ujutro želite doručkovati u krevetu u glavnoj spavaćoj sobi (cca. 30 m²), možete mahnuti direktno moru. Prije spavanja vrijedi popiti čašicu na jednoj od dvije krovne terase. U daljini svjetlucaju svjetla sela i brodova. Duboko udahnite i upijte dio večernjeg zraka koji miriše na svježe planinsko bilje dok gledate u fantastično zvjezdano nebo.



Villa Rimondi izdašno je opremljena u svim područjima:



Imanje od 4500 m² s mediteranskim biljem, preko 200 m² panoramske terase, 2 krovne terase, atrij od 70 m², dnevni/kuhinjski prostor od 60 m², infinity bazen od 50 m² (grijani), whirlpool, parkiralište u hladu, terasa na bazenu sa zatvorenim vanjskim tušem, dnevni boravak, 2 vanjske blagovaonice prostora , 10 ležaljki, SAT TV u svim sobama, W-LAN, perilica rublja, perilica suđa, mikrovalna pećnica, Weber plinski roštilj, 2 kamina, sef, zidani roštilj.



Kreta se ne naziva uzalud sunčanim otokom, a otok bogova također ima mnogo toga za ponuditi između studenog i travnja. Zato je vaša kuća za odmor savršeno opremljena i za posjete izvan sezone: podno grijanje u dnevnom boravku, kuhinji, spavaćoj sobi iu sve 4 kupaonice. Unutarnji kamin s pogledom na vatru, vanjski kamin pod kamenim lukovima Camara, 4 natkrivena vanjska prostora za odmor, grijani bazen i grijani whirlpool, moguće grijanje putem klima uređaja. Unutarnje dvorište zaštićeno od vjetra.



Sigurni smo da u Villi Rimondi nećete poželjeti ništa. Tražite li nešto posebno na odmoru, očekujete li mir, privatnost i luksuz, onda ste došli na pravo mjesto - u Vašu malu privatnu palaču - Villu Rimondi.
Broj licence ili registracije: 1041K91002983601

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 85 km Heraklion

85 km

Izlaz s autoceste 5 km Atsipopouöo

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Rimondi udaljena je oko 3 km od sela Atsipopolou i Prines, gdje ćete pronaći taverne i trgovine. Ovdje se nalaze 4 vile za odmor u potpunom miru i prirodi na ukupno cca. Rimondi je na samom čelu na osami na 4500 četvornih metara ograđenog terena. Udaljen je oko 6 km do plaže i oko 5 km do Rethymnona. Atsipopoulo se nalazi iznad zaljeva Rethymnon. Vozeći se starom nacionalnom cestom iz Rethymnona dolazi se ravno u Atsipopoulo. Mnogi stanovnici Rethymnona su ondje izgradili svoje samostojeće kuće, a tu su se smjestile brojne trgovine i drugi poslovi. Kada se vozite od Atsipopoula do Prinesa, s desne strane ćete pronaći tavernu "Giannikos", koja ujedno služi i kao kafenion. To također uključuje stolove i stolice na malom, ugodnom seoskom trgu odmah do njega, koji je u sjeni nekih velikih stabala. Upravo nasuprot je manji od dva Prinesova mini marketa. Stara jezgra sela slijedi iza konobe "Giannikos". Ako nastavite starom nacionalnom cestom 100 m u smjeru Georgioupolisa, vidjet ćete tavernu "The Olive" Antonisa s desne strane. Ovdje se svakodnevno nalaze grčka jela koja priprema mama. Tata peče na roštilju, a Antonis poslužuje. Tu je i ugodna jutarnja pinta. Gotovo nasuprot je veća od dvije mini tržnice i mjesni ured građana. Na kraju grada je benzinska postaja, mesnica i seoska trgovina s desne strane, a na samom kraju je kafić "Gesthimani" sa snack barom.Grad Atsipopoulo nudi gotovo sve trgovine koje možete željeti na dohvat ruke.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ako postoji upozorenje o putovanju zbog COVID-19, naknada za otkazivanje od 100 € primjenjuje se do dolaska ili ćete dobiti cijeli iznos depozita kao voucher ili kao besplatnu ponovnu rezervaciju.



Ostatak uplate možete donijeti i u gotovini. Baš kako želite.

Struja nije uključena u ponudu od 1. studenog do 1. travnja. Kw košta 0,50 € dodatno.

Grijanje bazena nije uključeno. Cijena po noćenju po dogovoru. .



Želite li doći ranije ili otići kasnije? Pitajte nas!

Nazvat ćemo vas!

Rado ćemo vam pomoći rezervirati najam automobila. Automobil će vam biti predan u zračnoj luci. Očekivat će vas u zračnoj luci, ne morate nigdje stajati u redu niti čekati. Sve radimo za vas unaprijed. Nakon toga možete vratiti automobil u zračnu luku.

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt- und Stornierungskosten: bis 61 Tage 100,00 Euro, 60-30 Tage 25%, ab dem 29. Tag 50 %, ab dem 8.Tag vor Anreise 100 %.

ostale informacije:

Živimo na Kreti od 2004. godine i sami brinemo o vilama.Ključevi se predaju, kompetentna kontakt osoba za sva pitanja itd. je na licu mjesta. Uvijek smo dostupni putem telefona.

Rado ćemo vam pomoći rezervirati najam automobila. Automobil će vam biti predan u zračnoj luci. Očekivat će vas u zračnoj luci, ne morate nigdje stajati u redu niti čekati. Sve radimo za vas unaprijed. Nakon toga možete vratiti automobil u zračnu luku.

Također pogledajte , tamo ćete pronaći mnogo unosa u knjigu gostiju i


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Josef Beibl kai SIA E.E
gospodin J. Beibl

gospodin J. Beibl

Živimo ovdje na Kreti od 2004. i sami se brinemo za svoju vilu! Našim gostima smo uvijek na raspolaganju!


Dalji smještaji od gospodin J. Beibl

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Beibl

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 80238

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 8 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/80238.htm

Gospodin Josef Beibl

Prines

74100 Rethymnon

+306946634748

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina