Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sam Roi Yod

Hua Hin, u nacionalnom parku Sam Roi Yot, Pranburi, plaža Kaokalok

maks.  8   Gosta/Gostiju
480m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
480m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

38 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

38 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Vila se nalazi u malom kompleksu vila koje sve imaju vrlo prostran raspored i velike vrtove. Vila ima stambeni prostor od 450 m², s vlastitim 1800 m² tropskog vrta.



Vila je stvorena u posebnom dizajnu Balija i Tajlanda i stoga je jedinstvena ovdje u Dolphinbayu. Standard konstrukcije i sigurnosti je europski. Sve prostorije su dovoljno klimatizirane, a ima i vlastiti sustav pitke vode. U večernjim satima cijeli prostor i vrt su osvijetljeni, što mu daje sasvim drugačiji šarm. Paluba bazena, kao i osvijetljeni bazen, osvijetljena je u boji. Uživajte u zvjezdanom nebu uz čašu vina u samostojećoj vinskoj sali.

Svi vanjski saloni imaju ventilatore, a postoji i niz pokretnih sustava. Tako da možete biti sigurni da ćete imati ugodnu večer čak iu toplijim danima.

Bazen je sustav morske slane vode, s vrlo velikim preljevom, održava ga australski sustav. To znači da u svakom trenutku imate prekrasan osjećaj kupanja, bez kemikalija! Voda je kristalno čista. Najveća dubina je 1,70 metara. S udobnim ležaljkama, suncobranima, na palubi bazena, odlična je alternativa plaži

Za duže boravke preporučamo najam automobila za istraživanje prekrasne okolice. Rado ćemo Vam dati ponudu. I sami se volimo voziti biciklima na plažu, na kavu ili dobro vino u nekom od tipičnih restorana. Dobro uređena, sigurna biciklistička staza počinje ispred vaših ulaznih vrata i vodi vas 30 km pored plaža, Dolphinbay i Praknampran.

Naglasci jarkih boja, moderne slike s pažnjom na najsitnije detalje, u interijeru ove vile, podići će Vaš duh i učiniti da se osjećate kao da ste na odmoru. Nema ništa dosadno i dosadno u ovoj izuzetnoj vili. Azijski motivi pojavljuju se u dekoraciji s puno prirodnog kamenja, drva, autentičnih vaza, lijepih kipova i puno cvijeća. Ujutro možete slušati cvrkut ptica. Impresivni pogledi na planine podsjećaju vas da ste na odmoru u tropskoj zemlji.

Struktura smještaja za odmor nudi udoban životni prostor za mnoge prilike - bilo da se radi o obiteljima s djecom, starijim ili mlađim osobama. Kuća je pristupačna za osobe s invaliditetom i prilagođena osobama u invalidskim kolicima.

Svaka od 4 spavaće sobe namještena je prema standardima deluxe hotelske sobe i vrlo je dobro dizajnirana. Imaju vlastitu kupaonicu i imaju king size krevete s ortopedskim madracima, ormar, vlastitu terasu.

Osim što sobe pružaju privatnost svakom gostu, u vili ima dovoljno prostora za ugodno druženje s prijateljima i obitelji. Ugodan dnevni boravak s modernim kaučem i televizorom od 55 inča. Kompletna, vrlo dobro opremljena kuhinja.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (200x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (200x200 cm)
krevet za bebu (60x120 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (200x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (200x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 220 km Bangkok

220 km

Kolodvor 10 km Pranburi

10 km

Izlaz s autoceste 12 km Petkasem Road

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Malee Garden nalazi se u blizini Huahina, između Pranburija i Sam Roi Yota.

2,5 sata južno od međunarodne zračne luke Bangkok, na mirnoj lokaciji.

Do Bangkoka ima 180 KM.

Prekrasne plaže Dolphinbay i Praknambran udaljene su oko 5 minuta vožnje biciklom, automobilom ili skuterom. Plaža Sam Roi Yot je, po našem mišljenju, najljepša plaža koju područje Huahin može ponuditi.

Izvorni način života, kao i brojni mali lokalni restorani i barovi nude egzotičnu oazu za opuštanje i kupanje. Priuštite si masažu na plaži. Mali supermarket za brze potrebe udaljen je oko 700m, a ostale veće lokalne tržnice udaljene su oko 3 km. Najbliži veliki trgovački centar s brojnim trgovinama nalazi se u Pranburiju, udaljenom oko 12 km. Do centra Huahina ima oko 30 km vožnje.

Najbliži restoran udaljen je 300 metara. Na 500 metara nalazi se veliko odmaralište s teniskim terenima, vodenim toboganima i dobrim europskim restoranom. Mali vinski podrum nije za prezir.

Pizzu i ostala jela dostavljamo na kućnu adresu besplatno, kao iu mnogim drugim restoranima. Naš menadžer rado će vam pomoći.

Ljubitelji golfa će na ovom području sigurno pronaći ono što traže. Uz 10-ak vrhunskih igrališta, također ćete pronaći veliki broj lokalnih golf igrališta, uglavnom u vlasništvu vojske. Najbliže mjesto udaljeno je cca 5 minuta (cca 3€). Cijena golfa je između 3 i 150 € po rundi, ovisno o igralištu koje odaberete.

Na našoj smo web stranici naveli nekoliko stvari koje biste svakako trebali učiniti. Pogledaj. Siguran sam da vam ovdje neće biti dosadno. Uz velike trgovačke centre u Huahinu svakako vrijedi istražiti još uvijek tipičan Tajland.

Naziv Khao Sam Roi Yot znači planina s 300 vrhova, što prilično dobro opisuje krajolik. Surovi vapnenački brežuljci uzdižu se do 605 metara ravno iz Tajlandskog zaljeva. Zapadni dio parka zauzima približno 36,8 četvornih kilometara slatkovodne močvare. Na obali su močvare mangrova.

Pojedinačni primjerci rijetke kozolike vrste gorala s engleskim uobičajenim nazivom "Mainland Serow" (Nemorhaedus sumatraensis) još uvijek žive u parku, cynomolgus majmun i južni naočalasti langur nastanjuju plažu i područje oko sjedišta parka, a ponekad i postoji čak i Irrawaddy dupin (Orcaella brevirostris) koji dolazi ovamo. Druge rijetke životinjske vrste koje su ovdje uočene uključuju vrste lorija, leoparda i trakastog linsanga.

U ovom nacionalnom parku obitava i veliki izbor ptica, ovdje se mogu vidjeti do 28 vrsta većih ptica močvarica, orao štekavac, razne vrste roda i čaplji.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu najma uključeno je: vrtlar, zaštitar, bazen, sol, struja, voda, pristup internetu,

Domaća pomoćnica, dolazi dva puta tjedno,

Njemački menadžer na licu mjesta, susjed.



Minimalni period najma je 5 dana. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite nam

E-mail na:



Za dugoročni najam, od 6 tjedana, rado ćemo vam napraviti posebnu ponudu. Pitajte nas.

Uvjeti poništenja:

  • Corona bedingt, sind wir bei einer Stonierung sehr flexibel.

ostale informacije:

U Sam Roi Yotu nema izražene kišne sezone. Iz tog razloga, najpoznatiji susjed je tajlandska kraljevska obitelj koja ovdje ima svoju privatnu rezidenciju.

Prošle godine smo imali samo nekoliko kišnih dana, što znači da kiša pada 1-2 sata i nedugo zatim opet zasja sunce. U siječnju se temperature mogu spustiti ispod 25 stupnjeva 2-3 dana.

Ukoliko ste zainteresirani za dugoročni najam, molimo da nas o uvjetima raspitate putem e-maila na klaus@malee-garden.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.02.2024


13 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.5 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2020

Matthias L. iz/od Berlin

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Super ljetnikovac!

Kuća za odmor je relativno usamljena. Možete uživati u miru i potpuno se opustiti. Ako želite nešto doživjeti, jesti ili ići u kupovinu, trebat će vam automobil. Ali to nije problem. Može se iznajmiti po fer cijeni kod vlasnika. Smještaj je čist, vrt je predivan, jednostavno bajkovit. Dva večera smo se pustili da nas se skuha. I kuharica je fantastična. Vlasnik i njegova supruga su super simpatični. Toplo su nas dočekali i pokazali nam okolicu te nam dali puno dobrih savjeta. Možete se navečer okupiti na zabavnom otoku (u vrtu s biljarom i pikadom) i lijepo završiti dan. Sve sobe imaju klima uređaj. More je udaljeno 5 minuta automobilom. Također možete šetati po prekrasnim pješčanim plažama i jesti. Za kupovinu trebate također oko 5 minuta. Tada imate 3 trgovine i 4 tjedna tržišta. Moja preporuka, obavezno posjetite. Tu možete kupiti voće, povrće, meso i uličnu hranu za malo novaca. U okolici se nalaze prirodni parkovi. Također vrijedi posjetiti. Sigurno ćemo ponovno tamo ići. Jedina zvijezda manje je zbog toga što tamo ne možete pješice otići. Za nas to nije bio problem. Slike u ovoj ponudi nisu dotjerane. To je onako kako izgledaju fotografije.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

veljača 2020

Markus iz/od Bodenheim

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Super prekrasna vila s bazenom.

Sam Roi Yot udaljen je 20 minuta vožnje automobilom do Hua Hina, super lijepa lokacija, nije daleko od prekrasne plaže, posebno mirno, puno prirode, naselje je vrlo njegovano, privatni bazen je stvarno odličan, za piće na malom otoku za igru uvijek se pobrine, tako da to mogu samo preporučiti.
Da Klaus, samo smo se čuli telefonom, ali stvarno nisi previše obećao, vidjet ćemo se nekad.
Upravitelj "Walter" jako dobro brine o svemu, vrlo ljubazan, voljan i uvijek iznova.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

prosinac 2019

Dr. Robert S. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš 3. boravak

Po treći put smo proveli naš odmor kod Klausa i Marlies u vili Malee Garden. Oboje su divni domaćini, otvoreni za svaku želju i iznenadili su nas sjajnim idejama za izlete. Kuća i površina oko nje su prekrasni, planirani s puno ljubavi prema detaljima i opremljeni tako dobro da stvarno ništa ne nedostaje. Čistačica i vrtlar su se ljubazno brinuli o nama, tako da su npr. naše rublje bilo redovito oprano i peglano ili smo, kad god smo htjeli, imali svježu kokos orah ili druge voće iz vrta na stolu za doručak. Također, stalno je upravitelj kuće s njegovom tajlandskom ženom bio prisutan, pa je nova bar bila dobro opskrbljena, čak smo imali luksuz da se hrana priprema na licu mjesta, čak i svježe roštiljanom ribom iz vlastitog ribnjaka! Također je odlično poskrbljeno za zabavu: bazen, stereo sustav kod bazena, šah, boćanje, stolni tenis, biljar, pikado, klavir... nema nikakvih želja koje nisu ispunjene i nije bilo dosade, čak ni za naših 5 mladih ljudi u dobi od 17 do 23 godine. Plaža je udaljena pješice (oko 2-3 km), iako se preporučuje automobil, npr. za obavljanje izleta, ali i navečer na jednoj od većih plaža (Dolphin Bay, Khao Kalok Beach, Pak Nam Pran) na plaži za večeru. Površina je smještena uz nacionalni park Sam Roi Yot, koji se ističe prekrasnim izletima (npr. špilja Phraya Nakhon), ali ipak nije previše turistički posjećen. Tako npr. ovdje možete još uvijek doživjeti slonove u divljini ili hraniti divlje majmune. Klaus uvijek ima sjajnu ideju. Ako želite malo uzbuđenja, Hua Hin s atrakcijama poput noćne tržnice, vodenog parka, shopping centara itd., udaljen je samo 40 minuta vožnje automobilom. Ono što nam svima posebno godi kod ove lokacije je da možete uživati u miru i opuštanju vlastite vile, ali također imate mogućnost uživanja u svim vrstama aktivnosti i zabave u blizini.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Markus F. iz/od Weißenhorn

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Sanjarski odmor.

Dragi Walter i draga Alisha,

ne znamo kako da vam zahvalimo na predivnom odmoru kod vas.
Bili smo oduševljeni predivnom kućom, bazenom i vrtom.
Bilo da je bila vaša pomoć prilikom prve vožnje automobilom ili vaši savjeti za predivne plaže, odlične restorane i sjajne tržnice, naravno, ne zaboravljajući ukusne svježe kokosove orahe iz vašeg vrta koje smo svakodnevno dobivali uz bazen.
Walter, tvoj način objašnjavanja i pokazivanja nam je bio izvanredan.
Želimo samo ponovno doći.
Mislimo da su to bile najljepše sedmice u godini.
Srdačan pozdrav,
Obitelj Klimek

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2019

Edgar Liane B. iz/od Stuttgart

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Lijep odmor

Bok svima!

Žao mi je zbog kasnog odgovora, ali sada ide!

Jako nam se svidjelo kod vas! Kutak gdje se super može opustiti! Aktivnosti su manje popularne pri temperaturi od 30 ~ 35 stupnjeva, ali to kod nas ionako nije bilo planirano.

Walter nam je bio jako velika pomoć, također i vrtlar je bio super!

U međuvremenu imamo opet pravo travanjsko vrijeme (~10 stupnjeva), i danas konačno opet kiši.

Prilažem vam nekoliko slika, uživajte i

Vidimo se ponovno!

Pozdravi

Edgar

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2018

Karsten A. iz/od 22297 Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična kuća - odlični ljudi

Krenut ćemo s kraja - naravno, naših skoro 2 tjedna bili su prekratki! Već pomalo tužni napustili smo malo rajske mjesto kako bismo proveli još nekoliko dana u Bangkoku, transfer je naravno bio organiziran. Općenito, tijekom cijelog odmora brinuli su se nevjerojatno srdačno za nas. Lijepa i potpuno opremljena kuća nalazi se u prekrasnom vrtu, bazen je bio samo za nas i naša kći čak je imala vlastitu malu gostinjsku kućicu, također izravno pored našeg bazena. Vidjeli smo divlje slonove, otkrili sjajne špilje, šetali lijepim plažama - sve je bilo lako dostupno automobilom koji smo iznajmili od Klause. Walter, upravitelj, učinio je sve moguće i uvijek je imao dobar savjet, baš kao i Klaus. Hrana u Tajlandu je uvijek kao pjesma, ima puno malih i jeftinih restorana u blizini, ali ovdje smo se čak mogli hraniti kod Walterove žene u vlastitom domu. Uvečer smo mogli popiti pivo na otoku za biljar ili se natjecati u Unu - ovdje je bilo sve. Hvala na lijepom vremenu Marlies & Klausu i Walteru & Alishi.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

studeni 2017

Andrea, Jana und Frank B. iz/od Brüssel

4,5
5 4.5 5 3.5

War schon klasse .....

Wir waren das erste Mal in Thailand und wurden nicht enttäuscht.
Klasse Kommunikation im Voraus, Abholung am Flughafen perfekt organisiert und dann erstmal zum "Ankommen" in Ruhe gelassen. Mietwagen wurde durch den Vermieter zur Verfügung gestellt - das hat man auch nicht überall!
An den im Vorfeld übermittelten Ausflugszielen konnte man sich als Fremder gut orientieren. Kein Zwang irgendeine geführte Tour zu nehmen.
Zum Haus: Sehr gut ausgestattet, leider war die Spülmaschine defekt. Machte aber nix, da Fon, die Haushälterin gespült hätte. Aufgrund der Lage des Hauses in einer sub-tropischen Region haben wir das aber selbst übernommen; ansonsten kann es dann schon mal vorkommen, dass der ein oder andere ungebetene Gast im Haus auftaucht. Wer sich also von ein paar Ameisen oder Gecko's ekelt, der sollte sich evtl. ein anderes Domizil aussuchen.
Noch ein Wort zum Personal: Der Gärtner hat uns alle zwei Tage mit frischen Kokosnüssen eingedeckt - ein Traum!! Fon, die Haushälterin, kam dreimal die Woche und hat sich um den Haushalt gekümmert - vom Reinigen der Außenanlagen bis zum Waschen von Wäsche hat sie alles erledigt. Falls man die Anwesenheit einer eher fremden Person nicht gewohnt ist, die putzt und wäscht, während man selbst am Pool liegt, kann das schon ein etwas komisches Gefühl sein; so ging es uns jedenfalls. Wir haben dann halt unsere Ausflüge auf diese Tage gelegt - Problem erledigt! Last, but not least, Oliver: Ein sehr angenehmer Verwalter, der sich um jedes noch so kleine Anliegen sofort kümmert. Er hat uns selbst am Flughafen in Bangkok abgeholt und den Transport nach Bangkok perfekt organisiert. Im gebührt besonderer dank für diesen wundervollen Urlaub.
Ein kleiner Wermutstropfen war der ca. 1000m entfernte Strandabschnitt in Sam Roy Yot: Der war fast durchgehend mit Müll übersät und daher nur bedingt zum Baden geeignet. Wir sind dann nach Kao Kalok ausgewichen, der Strand dort war ok!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2017

Dominique U. iz/od 74240 Gaillard

5,0
5 5 5 5

Le petit paradis !

Le petit paradis de Marlies et Klaus !
Quelle chance d’avoir pu pleinement profiter de petit paradis !
J’ai grandement apprécié la verdure chatoyante et colorée entourant la piscine et s’étendant dans le très grand jardin entre le terrain de pétanque jusqu’à la mare peuplée de poissons colorés dont un très glouton poisson chat !
Le calme et le grand confort de la maison, de ma chambre et sa climatisation et la présence chaleureuse de Klaus et Marlies, souvent accompagnée de Bobby et Cindy leurs adorables chiens !
Un petit paradis proche de plages encore préservées des grandes vagues touristiques, avec ses restaurants aux mets délicieux, ses bars ou l’on peut causer français, anglais, allemand… avec des expatriés installés avec bonheur dans ce coin préservé de la Thaïlande.
Un petit paradis proche de grands magasins, de marchés et de la vie trépidante de Pranburi, du salon de massages thaï grandement salutaires, pas loin non plus de Hua-Hin, ville impériale mais aussi tout proche d’une réserve naturelle, proche d’excursions et de découvertes nombreuses, entre autres un safari pour approcher les éléphants sauvages et une ballade reposante au fil de l’eau le long des villages de pêcheurs…
Un petit paradis coloré et magnifique que j’aurai infiniment de plaisir à retrouver !
A tout bientôt j’espère !

ožujak 2017

Andreas + Tanya K. iz/od 22952 Lütjensee

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Villa Malee je tropski san!

Bili smo u ožujku u petorici u vili Malee i sve je zaista lijepo kao na fotografijama. Dadilja je svaka dva dana održavala kuću u savršenom redu i čak prala i savršeno peglala naše rublje. Vrtlar je svaki dan održavao ogroman tropski vrt. Iako nismo navikli na osoblje kod kuće, ova dva nas uopće nisu smetala, već ih često nismo ni primijetili, jer su se uvijek vrlo diskretno držali u pozadini.

Naročito smo uživali u bazenu. Zahvaljujući ogromnom vrtu i mnogim mjestima za mirno sjedenje u hladu, svatko je pronašao svoje omiljeno mjesto.
Bilo nam je super što svaka od tri spavaće sobe ima svoju kupaonicu s WC-om i tušem. Čak postoji i kada, ali tko će se kada tuširati u takvim temperaturama, dok je vani bazen.

Bili smo nevjerojatno ljubazno i srdačno primljeni od menadžera Olivera i brzo smo se osjećali kao kod kuće. Kad god smo imali bilo kakav zahtjev, npr. za dogovaranje masaže ili termina kod krojača, savjete za izlete, sitne popravke itd., on se odmah brinuo i uvijek je pitao mogu li još što učiniti za naše dobro. Još od ranije je odlično organizirao prijevoz od zračne luke i najam automobila.

Svakako bi trebalo unajmiti automobil odmah na početku za kupovinu i izlete, jer je vožnja biciklom prevruća, a udaljenost do najbližeg velikog supermarketa je 16 km. Također, plaža nije pretrpana, ali je predaleko pješice, automobilom je udaljenost samo 6-7 minuta. Nemojte se bojati prometa na lijevoj strani! Na plaži ima mnogo malih restorana uz plažu, gdje možete jesti dobro i povoljno.

Radujemo se sljedećoj godini kada ćemo se vratiti. Villa Malee je tropski san!

Srdačan pozdrav

Tanja

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

veljača 2017

Rolf K. iz/od 55218 Ingelheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor Malee Gardeb poolomite.

Svi smo sigurno stigli u hladnu Europu i još se borimo s jet lagom i niskim temperaturama u usporedbi s Tajlandom.

Željeli bismo se još jednom srdačno zahvaliti na vašoj podršci i pomoći kako u pripremi tako i tijekom našeg boravka. U Malee Gardenu nam se jako svidjelo, kuća i vrt su izvrsno opremljeni i ispunjavaju sve želje. Regija Sam Roi Yot je također vrlo zanimljiva; ima puno toga za vidjeti i mogli smo, zahvaljujući automobilu koji si organizirao, napraviti lijepe izlete. Planiramo se svakako vratiti sljedeće godine i na vrijeme ćemo se javiti.

Molili bismo te da preneseš našu zahvalnost i obitelji Reusch - posebno za povjerenje koje su nam dali na njihovom prekrasnom imanju za naš boravak.

Srdačan pozdrav

i Newu, puno sreće i uspjeha u njihovom poslu.

Rolf i obitelj

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

siječanj 2017

Claudia + Armin H. iz/od 33739 Bielefeld

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Traumski odmor

Prekrasna vila s velikim vrtom i bazenom, gostinjska kuća, vrtlar, sobarica, vozač.....jednostavno san. Prekrasno vrijeme, divni vlasnici koje smo zavoljeli, kao i Olli upravitelj. Rado bismo ostali još...

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2016

Dr. Robert S. iz/od 70565 Stuttgart

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Definitiv se vraćamo.

Mi, obitelj s 3 tinejdžera, smo ove godine mogli provesti Božić u ovoj kući. Iako smo već puno toga vidjeli u Tajlandu - već smo bili preko 25 puta na različitim mjestima u Tajlandu - odmah smo se svi zaljubili u kuću. Ljubav prema detaljima, kombinacija klasičnog tajlandskog tradicionalnog stila i zapadnog luksuza, nije nam ostavila nikakve želje. Imovina odgovara slikama prikazanim na internetu 100%, ako ne i više. Unatoč privatnoj imovini, raznolikost nije ograničena, bez obzira na to je li riječ o raznim sjedećim grupama djelomično u salama s ventilatorom, zabavnim mogućnostima poput stolnog tenisa, šaha, boćanja, kolekciji igara, DVD-u i CD-u, biciklima, opremi za golf .... ne možemo nabrojati sve. Unatoč naših 10 dana, imali smo osjećaj da nismo mogli dovoljno iskoristiti sve, čak ni našim tinejdžerima nije bilo dosadno ni jednu minutu. Kućna pomoćnica i vrtlar brižno se brinu da ovo imanje ostane rajsko. Posebno zahvaljujemo Oliveru, menadžeru cijelog kompleksa Malee-garden, koji se brižno brinuo za sve naše potrebe, poput pripreme kuće, čak je voda u kavi već bila napunjena. Primjećuje se da je on ne samo dobra duša vile već cijelog kompleksa. Također bismo željeli zahvaliti Ueliju na ljubaznom prvom kontaktu i jednostavnom postupku rezervacije, pa sve do eskortiranja iz Tesca. Ne samo što je uljepšao/skratio vrijeme čekanja na odmor s raznim uspomenama, bio je i dostupan kao kontakt osoba na licu mjesta i bio bi uvijek spreman kao vodič.
Kao strastveni svirač klavira, naravno da je klavir bio trešnja na vrhu šlaganja na torti!
Još jednom hvala za sve, sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2016

Bill + Laura H. iz/od San Fransisco

4,8
5 5 5 4

“ We had a wonderful trip thank you ”

“ We had a wonderful trip thank you ”

Klaus and Marlies , Again we can not say enough about our stay in Thailand thank you. Communication with Klaus and Marlies throughout the process was wonderful. Lovely home with beautiful garden everything anyone could ever want. . On-site gardener, house cleaner, and property manager. Masseuse and tour guide offered as needed. Arranged transportation to and from Airport also made recommendations on what to see and do. We love this property and Thailand Thank you, Bill and Laura Honeycutt

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin K. Reusch:

Schaut Euch einfach die Bilder unsere ersten Besucher an,
Bilder sagen mehr als 1000 Worte.
Wir freuen uns auf Euren Besuch

E-Mail vom 10.Oktober 2016

Hello,

Link to photos taken of Klaus and Marlies beautiful home


https://www.snapfish.com/library/share?w=snapfish_us&c=snapfish&l=en_US#QLmwWleEU_bVM4vmT_Quxw/AUS/27940554569070/SNAPFISH



Cheers,



Bill and Laura Honeycutt

Email: Bill.honeycutt@hpe.com

Email: Laura.Honeycutt@sap.com


kontakt

gospodin K. Reusch

gospodin K. Reusch

Pozdrav, Mi smo Marlies i Klaus i živimo na Tajlandu već 10 godina. Volimo istraživati svijet kada putujemo, iznajmljujemo imamo našu kuću ovdje u Samroiyotu. Naš prijatelj Walter brine o našim u našoj odsutnosti Gosti. Velika većina se vraća svake godine. Vidjet ćete Naš raj, s vrlo velikim vrtom, izgleda još bolje na licu mjesta, nego na slikama. Želimo vam dobar i ugodan provod ovdje. Možda se možemo osobno upoznati. Imamo još jednu kuću, u susjedstvu tako da možemo doći kući u bilo koje vrijeme. Želimo Vam lijep i ugodan boravak. Klaus & Marlies


Dalji smještaji od gospodin K. Reusch


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 82041

Posljednje ažuriranje: 06.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/82041.htm

Gospodin Klaus Reusch

Wilhelstrasse 26

65589 Diez

+4915203624196


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Sam Roi Yod» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina