Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Beach Villas Felix & Max

Katalonija, Costa Dorada,

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

152 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

152 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

20 metara od široke i duge pješčane plaže, s velikim bazenom, najam jednog ili dva vile za velike obitelji ili s prijateljima. Svaka vila može primiti do 6 osoba. Zajedno vile može primiti max. 12 ljudi. Oni su nedavno izgrađena u španjolskom stilu, tiho u slijepoj de ulici, bez prometa i uživa istaknuto mjesto s pogledom na more, kao Pretposljednji turističkih vila stoji. Izvanredan oprema i ugodna atmosfera će vas oduševiti i doprinose vaše opuštanje. To su starinski masivnog drveta namještaj u dnevnom boravku s trpezarijom, dva moderna i potpuno opremljena sa svom potrebnom opremom kuhinje, široko i ugodno opremljeni s dobrim madracima kreveta (1,80x2,00) i lijepih kupaonica s dvostruki umivaonici. Izvana, gotovo da možete skočiti s terase izravno u bazen ili ugodno u izobilju sjedalice uživanje u suncu. Na terasama, svaki sa vanjskim roštiljem mjesto susreta za socijalnu mogli biti zajedno. Na dva balkona na prvom katu imaju zaseban prostor za intimno sunčanje i slušajući more zasigurno željeti tiho. Plaža Villa Felix i Max se sastoji od 2 jednaka apartmana. Gledano u vili Felix i Max, potpuno self-sadržane stambene jedinice s vlastitim ulazom i prilaz za vaš automobil, kao i jedna terasa za sunčanje ispred bazena. Odnosno veliki dnevni boravak, uređen ukusno namještene s antiknim namještajem i modernim kožnim namještajem, lampe, zavjese i pribor, tako da možete osjećati ugodno. Kuhinje su savršeni uz razumne opremom i bujna opskrbljena s lijepim jelima. Kupaonice su opremljene sa finim ploče i mramora, neke s dva umivaonika i bide. Širina, firma kreveta (1,80 x 2,00) i veliki ormari s nekim 5 vrata su izgrađena u dvokrevetnoj sobi ovce. U svakoj sobi nalazi se ventilacija. Na balkonu se nalaze na 1. katu, možete uzeti intimnu sunčanje. Na vanjskoj terasi s stolice, stol i suncobran što slasno možete kuhati na roštilj hranu.
Broj licence ili registracije: HUTT = 014771

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.01 km

0.01 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.01 km

0.01 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 0.12 km

0.12 km

Zračna luka 25 km Reus

25 km

Kolodvor 4.5 km Hospitalet del Infante

4.5 km

Izlaz s autoceste 2 km Miami Playa

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Položaj vile "Felix i Max ', urbanizacija" La Riviera ", ne postoje visokim zgradama. Možete jednostavno napraviti tipičnu španjolsku hranu ili uživati ​​na plaži, bar "Prijatelji", vrlo prijateljski nizozemski ostati u susjedstvu u restoranu otvoren tijekom cijele godine "La Riviera". U ljetnim mjesecima možete napraviti svoje kupnje, da li se ujutro svježi kruh ili meso za pečenje, bez vožnje u samo dolje, malo tržište, automobilom marke. U svakom slučaju pada tijekom dnevnog boravka u plaže udaljen bilo parking problema, jer oni mogu parkirati svoj automobil savršeno u vili. Neugodno izvlačenje plažu pribor, često izdaleka, ne odnosi na njih, jer oni imaju pješčana plaža 20 m prebivalište.
Ugodna klima i brežuljkasti krajolik se isplati posjetiti. Vrijedno je da se skupe izlete na lokalnim vlakom, što je oko 120 metara proteže se uz obalu i vodi u Hospitalet. Posjetite Barcelona bez brige o parkiranju, da li uzeti obilazak autobusom grada ili posjet parku Port Aventura ili Tortosa u Ebro Valley. Stari Grad Reus, oko 20 km, je apsolutno vrijedan gledanja.

Golf: Golf je 'Bonmont' s teniskih terena je oko 3 km, a drugi 18-rupa 'Mont Roig "je oko 7 km od vile. Većina privatnih vila karakteriziraju tihi, opremljen sa svim opcijama za opskrbu mjestu. Duga, blago u more kosim pješčane plaže izmjenjuju s intimnim pješčenjaka uvalama i uređenim rivama regiji u. Sve mogućnost opskrbe dostupan.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Osnovna cijena se odnosi na stan sa boravku 2 osobe i maksimalnu popunjenost 6 osoba, što je od 3. osoba je uz nadoplatu od 50 € po tjednu izračunava. Od 7. do 12. osobe, dvokrevetne na istoj osnovnoj cijeni samo u drugoj vili je moguće. Neka bi vlasniku ponudu.
Posteljina i ručnici se mogu naručiti i posvetiti njegovateljica, po kompletu i po osobi 11 € / 4 €.

Za obostranu predvidljivosti najma je napravio.

Uvjeti poništenja:

  • Ich bitte um Verständnis dafür, dass ich im Falle verspäteter Anreise, oder vorzeitiger Abreise, oder bei Nichtbezug der bestellten Ferienvilla, egal aus welchem Grund, den vollen Betrag für die gebuchte Zeit berechne. Deshalb empfehle ich zu Ihrer eigenen Sicherheit, eine Reiserücktrittversicherung abzuschließen .


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2021

Peter L. iz/od Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5

Grandioser Urlaub

Wir sind durch Zufall auf dieses Traumhaus gestoßen. Es ist alles perfekt!!!!
Die Lage der Villa, die Ausstattung, die Vermieter.... alles bestens.
Es war einer unserer schönsten Urlaube. Vielen Dank an den Vermieter, dass wir in Ihrer Villa
unseren Urlaub verbringen konnten.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Andreas T. iz/od 68623 Lampertheim

4,5
4 4 5 5
Prikaži njemački

Nenadmašno u blizini plaže - stvarno SUUUPER!

Miami već poznajemo s drugih ljetovanja, kao i iz dijela s plažom, a ovaj put smo posebno tražili i pronašli Villu Felix. Iznajmili smo Villu Felix s dvije obitelji (6 osoba) i bio je to sjajan odmor! Unutrašnjost vile bila je onakva kakva je opisana na internetu i prikazana na slikama, no u stvarnosti se čini malo manja (zahvaljujući širokokutnom objektivu) i nismo mogli koristiti prilaz, barem s naše strane. Bilo da smo malo "veći" imali automobile ili su parkirani automobili na suprotnoj strani učinili manevriranje gotovo nemogućim. Tako da smo uvijek parkirali vani na ulici,...nije loše dok niste morali napustiti parkiralište u kupovinu ili nešto drugo... U ranim jutarnjim satima, dobar miris svježih bageta širi se iz male samoposluga (gdje se, inače, može nabaviti gotovo sve što je trenutno nedostajalo), ali se jasno čuju i mali kamioni koji su tada obavljali cjelokupnu opskrbu samoposluge, ali i restorana. Naša djeca su voljela bazen kao i mi nekoliko puta koristili smo roštilj, većinu vremena ionako smo sjedili vani. Blizina plaže je NEPOVREDNA, suncobrane smo uzeli besplatno. U okolici je bilo ukusne hrane, ali možemo samo preporučiti kratku vožnju do Miamija (nažalost, glavna ulica je ovo ljeto veliko gradilište). No, kako smo ove godine imali nešto toplije ljeto, klima u spavaćim sobama bi bila zlata vrijedna, ali nažalost imali smo samo ventilatore. U doba interneta, nešto "hrabriji" WLAN je gotovo očekivan, nažalost imali smo slabu (iz susjedne vile) ili nikakvu mrežu u našoj vili. Administratorica, Gabi, bila je vrlo ljubazna i uslužna te uvijek dostupna, kao i stanodavac. Od nas 100% preporuka za ovu kuću, rado ćemo se vratiti u sljedećih nekoliko godina!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Edgar R. iz/od 56865 Reidenhausen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor uz more

Iznajmili smo obje kuće i našli smo sve kako je opisano u oglasu. Naša djeca i unuci su bili puni entuzijazma i uživali su u kratkoj šetnji do mora i restorana, a mi stari smo uživali u čistom, prekrasnom bazenu. Domar je bio jako ljubazan i ispunjavao je sve naše želje. Da smo mlađi, češće bismo ljetovali tamo i u ovoj kući. Ali možda to rade djeca? Stoga možemo samo preporučiti ovu vilu na plaži!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2016

Tony H. iz/od 4206 Seewen Schweiz

5,0
5 5 5 5

Traumvilla am Meer

Meine Lebenspartnerin Meggi und ich waren schon 5 Mal in dieser Gegend. Oft haben wir uns Villen in La Riviera angeschaut und blieben immer bei "Felix und Max" stehen, und träumten davon, diese mal zu mieten. Jedoch hatten wir leider keine Kontaktadresse, bis wir dieses Jahr im Internet sie gefunden haben. Nun war der Fall klar und wir haben Villa "Max" für die ersten 2 Oktoberwochen gebucht. Es ist in jeder Beziehung das "Non plus Ultra": am Meer, eigener Pool, Restaurants, kleiner Supermarkt, ruhige Gegend, was willst Du noch mehr?
Gerne werden wir die nächsten Jahre hierher zurückkehren.
Tony und Meggi

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2016

Dennis W. iz/od 71665/Vaihingen an der Enz

4,5
4 4 5 5

Sommerurlaub 2016

Wir sind jetzt schon zum 2mal in der Strandvilla Max gewesen.Es hat uns an nichts gefehlt.Die Menschen sind überall sehr freundlich.Die Lage ist natürlich der Hammer.Man hat wirklich nur ein paar Meter zum Meer so das der Pool fast überflüssig wird.Der Strand ist auch nicht so überfüllt als anderswo.Da hat man noch seine Ruhe.Restaurants und kleine Bars hat es auch.Es ist alles da für einen ruhigen Strandurlaub.Aber man sollte unbedingt ein Auto haben,sonst wird es schwierig mit dem einkaufen.Wenn man mit zwei Autos anreist so wie wir dann wird es ein bischen schwierig mit dem parken. Es passen zwar zwei Autos in die Einfahrt aber dann wird es sehr eng weil der Pool unmittelbar daneben ist.Ein Auto sollte immer draußen stehen,aber da liegt das Problem.Wenn man mit dem Auto einmal weg fährt ist der Parkplatz gleich weg.Das heißt öfters mal ein Stück laufen und öfters umparken.Aber wie gesagt,wir haben uns daran gewöhnt und es stört uns nicht.Trozdem meine 100%ige Empfehlung für dieses Haus.Wir planen schon unseren nächsten Urlaub in der Villa.

Fam.Waschniewski

Preporučeno za: Odmor na plaži

lipanj 2016

Nicole L. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Urlaub in der Strandvilla Felix

Wir, mein Mann und ich, hatten die Villa Felix für zwei Wochen gemietet.
Als wir ankamen waren wir schon von außen total begeistert über das komplette Anwesen. Es hatte alles genauso gestimmt wie es im Internet angegeben war. Der Strand war direkt vor der Tür...nach paar Metern hatte man schon den Sand zwischen den Füßen.
Der Pool war sauber und wurde regelmäßig geputzt, gereinigt und kontrolliert. Es befindet sich direkt auf dem Grundstück eine Dusche um sich nach dem Strandbesuch kurz abzuduschen und dann direkt in den Pool zu springen.
Die komplette Innenausstattung des Hauses war auch genauso wie im Internet beschrieben und auf den Bildern zu sehen. Das einzigste was wir täglich in der Villa benutzt hatten, war die Küche. Da das Wetter zu 99% immer schön war, saßen wir sowieso ständig draußen, waren am Strand oder am Pool. Das Haus ist top ausgestattet mit Spülmaschine und Waschmaschine. Es hat uns wirklich an nichts gefehlt. Was absolut super ist, dass bei dem Haus ein Außengrill/-kamin dabei war. Wir haben sehr oft gegrillt oder abends zum Ausklingen des Abends einfach Brennholz angezündet und die Ruhe genossen. Das Haus liegt so perfekt, dass man vom Straßenlärm oder Menschenmassen die zum Strand gehen nichts mitbekommen hat. Direkt im gegenüberliegenden Haus befindet sich ein kleiner Supermarkt der die nötigsten Sachen vor Ort hatte, so daß man nicht ständig in den Ort fahren musste, wenn man mal was vergessen hatte.
Der Strand ist einfach nur ein Traum, so wie man es aus Spanien kennt. Kilometerweiter Sandstrand der täglich gesäubert wird und der so breit ist, daß man keine direkten Nachbarn hat, wenn man sich ein ruhiges Plätzchen am Strand sucht. Einfach herrlich und zum Entspannen einfach perfekt. Die Strandbar FRIENDS war perfekt für den täglichen Snack oder Mittagessen für zwischendurch. Die Leute dort sind sehr nett und freundlich, das Essen war einfach nur lecker und super so dass wir fast täglich dort waren.
Hatten wir irgendwelche Fragen oder Probleme, was das Haus angeht war die deutsche Hausmeisterin sofort zur Stelle und hat alles gleich gelöst.
Mit dem Auto war man auch nach paar Minuten Fahrtzeit in Miami Platja für Einkäufe oder weitere Essensmöglichkeiten.
Es gibt absolut nichts zu beanstanden!!!
Wir sind so froh, dass wir durch Zufall dieses Haus im Internet gefunden haben und können zu 100% sagen, dass wir es sofort wieder mieten würden.
Wir hatten uns nach 2 Tagen so sehr in das Haus, in die Lage und den Strand verliebt, so dass wir spontan unseren zweiwöchigen Urlaub um eine Woche verlängert hatten. Da es noch keine Nachmieter gab hat das auch problemlos funktioniert.

Wir sind sehr begeistert und super erholt und kommen auf jeden Fall wieder!!!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa C. Limberg

gospođa C. Limberg

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 82409

Posljednje ažuriranje: 20.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/82409.htm


«Beach Villas Felix & Max» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina