Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

The Lummennest - blizu plaže

Zingst, Baltičko more

maks.  5   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Opis

Ekskluzivan apartman za odmor renoviran 2021. godine samo 100 metara od bijele plaže Baltičkog mora. Dom od 75 četvornih metara nalazi se na gornjem katu i impresionira svojim prostranim rasporedom prostorija i udobnošću. Na prvom katu nalazi se prostrana spavaća soba s bračnim krevetom na opruge, kupaonica s modernim tušem, spojeni dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinja. U velikom potkrovlju nalazi se drugi bračni krevet i kauč na razvlačenje 1,40m. Namješteni balkon nadovezuje se na dnevni boravak i blagovaonicu. Opremljenost: Kuhinja ima hladnjak, mikrovalnu pećnicu, staklokeramičku ploču s pećnicom i perilicu posuđa. Putni krevetić, stol za presvlačenje i tabure čekaju male goste. Gostima je na raspolaganju perilica rublja s kombiniranom sušilicom rublja, zaštita od vjetra za plažu i igračke (lopate, kalupi i sl.). Da ne dođe do dosade pobrinut će se prostor za čitanje i brojne društvene igre. U apartmanu ćete pronaći WiFi, 2 pametna TV-a, SAT TV i stereo sustav. Naravno, odmah ispred kuće nalazi se besplatan parking. U sklopu zgrade nalazi se i spremište za bicikle.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 91 km Rostock-Laage

91 km

Kolodvor 15 km Bahnhof Barth

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Usred života, a opet tako tiho! Najljepša njemačka plaža udaljena je 100m, dok je do pristaništa manje od 4 minute hoda. Isto tako, pješačka zona, koja poziva na prekrasnu šetnju. Do Boddenhafena je potrebno 15 minuta. Do pekara i trgovina mješovitom robom možete doći za 5 minuta. Na vjerojatno najljepšem poluotoku na Baltičkom moru - Fischland-Darß-Zingst, u središtu Nacionalnog parka Vorpommersche Boddenlandschaft "naći ćete beskrajne bijele plaže, duboke šume, idilične livade i puno vode. Zingst – odmor uz more! Brzi razvoj: pomorsko selo, zatim ljetovalište na Baltičkom moru, a danas lječilište na Baltičkom moru s modernim šarmom. Individualan, malen, blizak prirodi - to je Zingst. Mjesto se ističe brojnim sadržajima za djecu i odrasle, fotografijom u kojoj možete sudjelovati i doživjeti tijekom cijele godine, ekološkim foto festivalom, raznim kulturnim događanjima, dizalicama, 18 km dugom plažom, pristaništem i svojim položajem smještenim između Boddena i Baltičko more na poluotoku Fischland -Darss-Zingst. Bilo da se radi o wellnessu, liječenju ili biciklističkoj turi - Zingst je dobar za vas.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se posebno plaća upravitelju mjenjačnice Zingster.

Uvjeti poništenja:

  • Der Mieter kann jederzeit vor Reisebeginn von der Reise zurücktreten. Die Rücktrittserklärung sollte in Ihrem Interesse und aus Beweissicherungsgründen auf jeden Fall immer schriftlich erfolgen. Treten Sie vom Reisevertrag zurück, so können wir einen angemessenen Ersatz für die getroffenen Aufwendungen verlangen. Unser pauschalierter Anspruch auf Ersatz (Rücktrittsgebühren) beträgt: - Rücktritt bis 90 Tage vor Mietbeginn 25 % des Mietpreises - Rücktritt bis 60 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises - Rücktritt bis 30 Tage vor Mietbeginn 80% des Mietpreises - Rücktritt später als 30 Tage vor Mietbeginn 100% des Mietpreises - Die Stornogebühr beträgt 40,00 €

ostale informacije:

Ponesite svoju posteljinu i ručnike!

U visokoj sezoni (15. lipnja do 15. rujna) dolazak i odlazak iz organizacijskih razloga mogući su samo od ponedjeljka do petka.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

S. Viets

S. Viets

Dragi gosti, kao obitelj koja voli putovati, znamo što je potrebno da se osjećamo potpuno opušteno. Postavili smo naš Lummennest na temelju ovih aspekata. Naći ćete sve što vam je potrebno za opuštajući odmor. S okom punim ljubavi za detalje, neprestano nastojimo našim gostima pružiti sve pogodnosti. Volimo kuhati pa ćete naravno u kuhinji pronaći dovoljno tanjura, čaša za sve prilike, velikih zdjela, blendera i razumnih tava, ali i plastičnih posuda i stolice za hranjenje malih gostiju. Igre, vjetrobrani za plažu, ležaljka za plažu i velike lopate (također za roditelje!) dio su opreme. Naša tri dječaka stalno nam daju dobre savjete o tome kako možemo optimizirati Lummennest s gledišta djece. Pustite se iznenaditi. Želimo Vam ugodan boravak! Tvoja obitelj Viets


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 82636

Posljednje ažuriranje: 29.03.2024

Oglas je online od: 8 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/82636.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina