Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

La Ferrache

Corbières, Aude, Languedoc-Roussillon

maks.  7   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
170m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

53 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

53 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Opis

'La Ferrache' nalazi se na mirnoj lokaciji u Embres-et-Castelmaure, starog vina koje proizvode sela u Corbières između Narbonne i Perpignan. Oni su od prekrasnog starog vrta (1000 m2) i veliki bazen (5 x 11 m) biti oduševljeni. Prostrana kuća za 6-7 osoba na 170 m2 je idealno za obitelji s djecom svih uzrasta. To je ukusno namještena s mješavinom antikviteta i moderne. Veliki dnevni boravak s otvorenim kaminom ćete naći knjige na njemačkom, engleskom i francuskom jeziku za cijelu obitelj. Velika Kuhinja je opremljena sa svim blagodatima (perilica za suđe, mikrovalna pećnica, rent-a-car.). Free Wi-Fi pristup internetu i besplatno dugo udaljenost pozive u druge zemlje, francuski. Satelitska TV, DVD i CD playeri su dostupni

Ovdje se možete opustiti od svakodnevnog stresa i uživati ​​u pogledu na vinograde i gariga i prekrasan pogled na Corbières, sjaj u zalasku sunca u 'Alpenglow'.
vrijeme putovanja:

Regija je u svako godišnje doba atraktivna destinacija. U veljači bademova stabla cvjetaju u ožujku, u mimoza, au travnju i svibnju je Garrigue u cvatu. May-lipanj i rujan-listopad idealni su za šetnju i biciklizam. Ljetno razdoblje srpanj-kolovoz su najbolje vrijeme za posjete plaža na Mediteranu, ali većina je temperatura vode je već sredinom lipnja je bio vrlo ugodan.

Dugoročno iznajmljivači dobrodošli, neplodna okruženje za koji pate od alergija, pogodno za djecu, Ne objekt za nepušače, kućni ljubimci obzir, pogodan za starije osobe

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 28 km

28 km

Jezero 27 km

27 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 8 km

8 km

Autobus 8 km

8 km

Zračna luka 170 km Toulouse

170 km

Kolodvor 25 km Narbonne

25 km

Izlaz s autoceste 20 km Sigean

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi u selu, na kraju malog sela ceste, koja se nastavlja kao put u vinogradima i gariga. U selu je aktivan vinogradarstva naselje okruženo vinogradima i s pogledom na Corbières planina.

Putujuća pekar dolazi svako jutro u selo i daje kruh i kroasane. Greengrocers dođe jednom tjedno i prodavati svoju robu u mjesnom trgu. U Durbanu (8 km) nalazi se vrlo dobar supermarket sa mesnice i benzinske postaje, pekare, banke i ljekarne. U Sigean i Leucate postoje velike supermarketi, restorani i tjedni tržištima.

Regija je u svako godišnje doba atraktivna destinacija. U veljači bademova stabla cvjetaju u ožujku, u mimoza, au travnju i svibnju je Garrigue u cvatu. May-lipanj i rujan-listopad idealni su za šetnju i biciklizam. Ljetno razdoblje srpanj-kolovoz su najbolje vrijeme za posjete plaža na Mediteranu, ali većina je temperatura vode je već sredinom lipnja je bio vrlo ugodan. Embres i okoliš:

Embres-et-Castelmaure je aktivan proizvodnjom vina selo. Vinarija (špilja Zadruga) je poznat po vrhunskim vinima po razumnoj cijeni. Ljubitelji vina su u Corbières općenito o svom trošku, brojne vinarije blizini pozvati Vas na degustacije vina. Na zahtjev možemo vam poslati više informacija. Berba vina u rujnu je iskustvo! degustacija vina, planinarenje i biciklizam su popularne aktivnosti u Corbières.

Restorani u blizini:
La Place du Marche u Villesèque, Auberge de Bonnafous u Durbanu, La Cave d'Agnès, Le Toit Vert i Le Moulin u Fitou, L'Atelier u Treilles. Auberge du Vieux Puits u Fontjoncouse (2 zvjezdice) za posebne prigode.

Plaže u blizini:
Prekrasne, vrlo čisto mediteranske plaže u Leucate Plage, La Franqui i Port la Nouvelle su oko 30 Etangs (laguna) u Bages, dio Parc Naturel, su poznati po svojoj flaminga i drugih ptica.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Atrakcije u regiji:

Smješten između Narbonne i Perpignan Embres-et-Castelmaure je idealno polazište za izlete u okolici. Ti si srce Katarza i dvoraca Quéribus, Peyrepertuse i Termenès su vrlo zanimljivi za djecu i samo 30-45 minuta. Tautavel s prapovijesnog muzej je također vrijedi posjetiti.

Izlet u obližnjim Pirinejima se nudi posebno za planinarenje i brdski ljubitelje i bicikliste.

U Narbonne i okolice ćete naći tragove Rimljana: iskop i A vrijedi vidjeti rimski muzej pozivamo Vas da posjetite. Narbonne također nudi mnoge kupovinu i dobrim restoranima. Tu je hodnik tržište, gdje svježe voće i povrće i sve lokalne specijalitete će se naći (na dan. Osim nedjelje), a mnoge male trgovine i tjedni tržištu (četvrtak i nedjelja) na Canal du Midi.

Ostali vrijedna mjesta: poznati srednjovjekovni grad Carcassonne; Perpignan sa svojim Hrvatski atmosferu; Abbaye de Fontfroide; Lagrasse sa svojim srednjovjekovnim opatije; Collioure i Ceret, slikovite umjetničke sela u Roussillon. Pogotovo za djecu: La Reserve Africaine u Sigean.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Familie M. iz/od Schwaben

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor i tišina u vinogradu Corbieres

10 dana bilo je jako lijepo u vašoj kući, osjećali smo se vrlo ugodno uz prekrasan vrt i bazen! Veliko hvala i upraviteljici kuće, kuća ima sve što vam je potrebno, a bazen je vrlo dobro održavan i vrlo je ljubazna i uslužna! Sigurno ćemo se vratiti i uživati u suncu i tišini u Corbieresu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2018

Sylvie iz/od 63808 Haibach

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor u prekrasnoj prirodi

Kuća za odmor bila je najbolje opremljena za nas. Od kupaonskih potrepština, kuhinjskog bilja, tjestenine, umaka i još mnogo toga, svega je bilo na zalihama prvih nekoliko dana. Puno posuđa i ručnika - možete napraviti dugu pauzu od kućanskih poslova :). Kuća je na odličnoj lokaciji za kraće i duže planinarenje, odlično područje za trkaće bicikliste.
Stanodavci su s ljubavlju pružili sve znamenitosti i savjete razvrstane po jeziku i djelatnosti. Ali ljenčarenje je također super, a bazen je jednostavno super.
Vidimo se uskoro.....

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2017

Susanne und Greg iz/od Hillsboro

5,0
5 5 5 5

Leben wie Gott in Frankreich

Wer immer schon davon geträumt hat, wie Gott in Frankreich zu leben, La Ferrache in Embres-et-Castelmaure ist genau der Ort, wo dieser Traum in Erfüllung geht. Wir haben im Oktober 2017 vier Wochen mit Familie und Freunden einen Super-Urlaub verbracht, mit sportlichen Aktivitäten wie Strassenradfahren durch die urspruenglich-wilden Corbieres und Wandern auf den Spuren der Katharer, Ausflügen nach Narbonne zum Einkaufen in der Markthalle (ein Erlebnis für sich), Boule spielen mit den Einheimischen, Weinverkostungen, und Faulenzen und Lesen am Pool.

Das schöne Haus mit allen Annehmlichkeiten und der private Garten wurden in dieser Zeit zu unserem "Heim". Wir fühlten uns wie zuhause und die Hausmanagerin war jederzeit erreichbar mit Rat und Tat, wenn wir Fragen hatten. Sie stellte sicher, dass der Pool immer picco bello war!

Wir leben an der Westküste der USA und scheuen die weite Anreise nicht, um wieder einmal Urlaub in La Ferrache zu machen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2017

Dorothea und Martin iz/od 41065 Mönchengladbach

4,5
4 4 5 5
Prikaži njemački

Lijepa kuća na sjajnoj lokaciji

Prošlog ljeta proveli smo predivan tjedan u La Ferrache. Kuća je istovremeno ljubazno uređena i praktična. Primjetno je da i vlasnici rado provode svoj odmor ovdje. Vrhunac, ne samo za djecu, bio je bazen koji je vrlo velikodušno napravljen i zahvaljujući najboljoj tehnologiji izvrsno čist. Imanje više nije potpuno novo, ali to mu daje svoj poseban šarm. Iz Embresa relativno brzo (oko 30 minuta) dolazite do Sredozemnog mora, pri čemu je ruta kroz planine doista zadivljujuća.
Zapravo smo željeli opet doći iduće godine, ali nažalost kuća je već bila rezervirana za naš termin. Šteta!
Ali jednom ćemo to uspjeti!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2017

Sabine K. iz/od 26125 Oldenburg

4,8
5 5 5 4

Erholsamer Urlaub

Wir haben im Sommer 2017 eine schöne Zeit im Embres verbracht.
Das Haus ist großzügig und gut ausgestattet. Liegt am Rande des Ortes und der Weinberge.
Der Pool ist groß.
Wir hatten während des Urlaubes regelmäßig ordentlich Wind.
Die Lage des Ortes ist in den Bergen - eine halbe bis dreiviertel Stunde vom Meer entfernt.
Im Ort gibt es um 11.00 einen fahrenden Bäcker, 2-3 Mal Gemüse und Fleisch vom Wagen.
Im Sommer steht an der örtlichen Winzer-Genossenschaft ein Foodtruck-Restaurant - ein echtes Erlebnis - nur zu empfehlen!
Auch das Fest zum Nationalfeier war einmalig - ein Muss.
Der Kontakt mit Clara Steiner-Jay und der Housekeeperin Cathérine war hervorragend, Cathérine hat für jedes Problem eine Lösung :-).
Ein Auto ist Pflicht.
Wer nicht auf Rummel aus ist, dem sei das Haus sehr ans Herz gelegt;.
Wir können uns gut vorstellen wiederzukommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2016

Barbara & Roger K. iz/od Embres-et-Castlemure

5,0
5 5 5 5

Perfect French Country Vacation

We four seniors had the pleasure of staying at this lovely home for ten days in September 2016. Located on the edge of a picturesque village, the home is nicely decorated, comfortable and quiet. Everything was very clean and well maintained, including the frequently used washer. We especially appreciated the spacious, well-stocked kitchen and we ate most meals outdoors with a view of the pool and neighboring vineyard. The pool was enjoyed throughout our visit and it was particularly refreshing after a day of exploring the area. Hiking trails, castles, wineries, the coast and Narbonne were favorites. We used the house guidebooks, maps and brochures to help plan activities. We enjoyed our visit here and highly recommend this home - definitely five star!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2016

Eckhard iz/od 50827 Köln

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Stvarno predivno!

Sve je u potpunosti odgovaralo opisu. Pogotovo su za nas kao veliku obitelj bili važni perilica rublja i sušilica. Posuđe, kuhinjski pribor, ručnici, posteljina, sve je bilo u dovoljnoj količini. Kuća i vanjski prostor bili su besprijekorno čisti i održavani, a bazen je bio san. Provodili smo sate u njemu tijekom dana. Terasa je bila ugodno mjesto zahvaljujući natkrivenosti čak i pri vrućini. Prostranost imanja, bazen i ukusno uređenje stvaraju pravi osjećaj odmora. Pekara i supermarket u obližnjem Durbanu imaju sve što čovjek treba. Cooperativa koja se nalazi na mjestu prodaje povoljan i ukusan vino. Kamion s hranom koji od četvrtka do subote nudi ukusnu hranu s pogledom na prekrasan planinski krajolik nalazi se izravno na području cooperativa, nekoliko koraka od kuće. Stolove za to možete rezervirati u cooperativi. Autom se može doći do dvorca, vinarija, zanimljivih gradova i sve to u prekrasnom i raznolikom krajoliku. More je posebno lijepo na plaži Plage de Franqui. S vrlo širokom plažom i mogućnošću gledanja kitesurfa. Mjesto je pravo francusko slikovito selo. Za sve koji traže mir, opuštanje i autentičnost, to je pravo mjesto. Također se zahvaljujemo na stručnoj i vrlo prijateljskoj brizi na licu mjesta! Kontakt s simpatičnom vlasnicom bio je vrlo srdačan. Odmah je odgovarala na upite i davala vrlo dobre savjete. Imali smo prekrasan odmor i vrlo rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

C. Steiner-Jay

C. Steiner-Jay

ostale informacije

Broj objekta: 82637

Posljednje ažuriranje: 31.01.2024

Oglas je online od: 8 godina

URL: https://www.resido.hr/82637.htm


«La Ferrache» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina