Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća u Ketzbergu

Bergisches Land u blizini Kölna

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

55 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

55 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Kuća za odmor na rubu sela u Bergisches Landu u potpunosti je renovirana između 2013. i 2016. te je proširena zasebnom kućom sa saunom s dodatnim tušem i WC-om te verandom s prekrasnim pogledom na veliki prirodni vrt. Druga terasa poziva vas odmah do kuće s vrtnim stolom za 6 osoba, roštiljem i ostakljenom balustradom s koje se pruža pogled na vrt. 3. sunčana terasa uz jezerce s ležaljkama i paviljonom uz jezerce. U kući se nalaze 3 spavaće sobe - dvokrevetna soba u prizemlju s krevetom 180x200 cm i 2 udobne sobe u potkrovlju s po 2 kreveta za jednu osobu 90x200 cm. U kući se nalazi i kupaonica s velikim walk-in tušem. U kuhinji ćete pronaći perilicu posuđa, indukcijsku ploču s 4 zone (električna i plinska), aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, posuđe, pribor za jelo... U kući je besplatan WiFi s vrlo dobrim prijemom u dnevnoj sobi. . Mali, crveni zimski vrt sa sofama, TV-om ravnog ekrana, glazbenim sustavom, knjigama i stolicom za igre spojen je s dnevnim boravkom-blagovaonicom...

Osim toga, 2. veliki, svijetli zimski vrt nudi lijepo mjesto za sjedenje za čitanje, pričanje priča, kavu... Ovdje živite na osamljenom mjestu u prirodi s mogućnošću pješačenja od kuće, jela u blizini ili korištenje šumskog bazena ljeti. Trgovine su samo 3 minute vožnje automobilom u obližnjem Dabringhausenu. Za kulturne izlete, Köln i Düsseldorf udaljeni su samo 30 i 40 minuta vožnje automobilom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 32 km Köln/Bonn

32 km

Kolodvor 19 km Leverkusen Schlebusch

19 km

Izlaz s autoceste 8 km A1 Burscheid

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Prekrasna lokacija u Bergisches Landu nedaleko od Kölna i Düsseldorfa. Na rubu šume s velikim osunčanim vrtom, 3 terase, zasebna sauna kućica. Od kuće možete započeti pješačke i brdsko-biciklističke ture s većim ili manjim usponima. Oko Dhünntalsperre, kroz Eifgental uz Jakobsweg ili preko Maria in der Aue do Altenberga. Za samo 5 minuta hoda možete doći do šumskog bazena (otvorenog tijekom ljetnih praznika u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji) ili palačinkarnice Coenenmühle. Poslijepodne se možete opustiti u sauni, koristiti terasu za sunčanje, roštiljati u opuštenoj atmosferi...


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 200 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina i završno čišćenje uključeni su u obračunsku cijenu! Molimo ponesite svoje ručnike ili naručite paket ručnika za najam s 1 ručnikom za saunu, 1 ručnikom za kupanje i manjim ručnikom za 5 € po paketu.

Tražimo polog od 200 € prilikom rezervacije i ostatak plus polog od 200 € 4 tjedna prije početka putovanja. Polog ćemo vam vratiti nakon odlaska, umanjen za troškove struje i eventualne štete.

Ako morate otkazati rezervaciju, a mi možemo ponovno unajmiti otkazani termin, naplaćujemo samo 20 €. U suprotnom vrijede sljedeći uvjeti: U slučaju otkazivanja do 4 tjedna prije dolaska, polog od 200 € ostat će kod nas kao troškovi otkazivanja. Od 27. dana do kraja 15. kalendarskog dana prije početka razdoblja najma 70% ukupne cijene (bez pologa), nakon 15. kalendarskog dana prije početka razdoblja najma 80% ukupne cijene (bez depozit).

Kod nas možete sklopiti osiguranje od otkaza putovanja koje pokriva troškove otkazivanja u slučaju bolesti.





Napomena: Kuća za odmor je predviđena za maksimalno 6 osoba uključujući djecu i ne smije biti pretrpana niti iznajmljivana za proslave. Mala djeca do 3 godine također se moraju prijaviti i platiti 10,-/noćenje. Dostupan je putni krevetić (bez posteljine), kao i 2 visoke stolice. Dječji krevetić se ne može postaviti u spavaćim sobama, već u dnevnoj sobi ili (u toploj sezoni) u zimskom vrtu.



*** Za poslovne ljude, sajamske ekipe ili montere rado nudimo i posebne cijene za dugoročni najam - moguće su i popusti od ponedjeljka do petka! ***

Uvjeti poništenja:

  • Sofern ein touristisches Beherbergungsverbot auf Grund von Corona am Anreisetag besteht, können Sie kostenfrei stornieren. Ansonsten gelten die folgenden Mietbedingungen: Sollten Sie von der Buchung zurücktreten müssen und wir den stornierten Termin wieder vermieten können, berechnen wir lediglich 20,- €. Ansonsten gelten die folgenden Bedingungen: Bei Stornierungen bis 4 Wochen vor Anreise verbleiben die 200,- € Anzahlung als Stornokosten bei uns. Ab dem 27. Tag bis Ablauf des 2. Kalendertages vor Mietbeginn 70% des Gesamtpreises (ohne Kaution), nach Ablauf des 2. Kalendertages vor Mietbeginn 80% des Gesamtpreises (ohne Kaution).

ostale informacije:

U kući imamo spremnu mapu za goste s prijedlozima za planinarenje, voznim redovima autobusa, adresama trgovina i liječnika, restorana...


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.9 Servis
4.8 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2022

Britta M. iz/od Köln

4,2
4 4 5 4 4
Prikaži njemački

Lijep odmor vrlo blizu Kölna

Ugodna, prijateljska, individualna kućica s odličnom saunom, prirodnim vrtom, prekrasnim pješačkim/biciklističkim turama od ulaznih vrata...
Iako usred gusto naseljenog sela, ovdje je lijepo za sebe ili uz vjeverice, ptice...

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Romantični odmor

listopad 2021

Matthias S. iz/od Köln

4,0
4 3 4 4.5 4.5
Prikaži njemački

Ugodna kućica sa očaranim vrtom usred prirode

Ukupno skoro 2 dana koliko smo tamo bili s malom grupom muškaraca ni izdaleka nije dovoljno da iskoristimo velike mogućnosti ove kuće. Sauna s vlastitom terasom prema vrtu ostala je neiskorištena, kao i kuhinja s malom pećnicom. Krajem listopada bilo je malo prehladno za prekrasnu, veliku terasu s roštiljem, ali i za mnoštvo raznolikih mogućnosti sjedenja u vrtu koji graniči direktno sa šumom.
Kaljeva peć je jednostavna za korištenje i grije cijelu kuću na besplatna drva, ali postoje i električne grijalice (struja se dodatno naplaćuje). WiFi je radio odlično.
Domaćin je ljubazan i profesionalan, posebno hvala na savjetu o hranilici za ptice i na pruženom punjenju. Došle su nam u posjet dvije vjeverice i "cijelo jato ptica" od kukmastih sinica preko orašara do djetlića i šojki - baš lijepo.
Već razmišljam s kim da se vratim.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

srpanj 2021

Max D. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća za odmor u mirnoj lokaciji

Ljubazno obnovljena i ukusno uređena, prostrana kuća (mnogo udobnih sjedećih mjesta kako u kući tako i u vrtu) nalazi se izravno uz šumu i pruža božanski mir. To je upravo ono što gost koji traži odmor treba. Iako nismo imali sreće s vremenom, bio je predivan kratki odmor i možemo samo preporučiti kuću za odmor!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

svibanj 2021

Frank S. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor uživanje!!!

Dragi gospodine Gniew0ß,
to je bio vrlo opuštajući i lijep odmor nakon dugo vremena !!!
Vaša kuća za odmor zadovoljava sve želje, vrlo lijep smještaj s ​​sve što vam treba. Predivan prirodni vrt !!!
Sauna je za opuštanje i vrlo lijepo napravljena, posebno predivan pogled u zelenilu. Jednostavno sjajno. Na vašoj terasi smo mogli promatrati životinje kako pljačkaju ptice kućice. Zbog kamina je bilo ugodno toplo i navečer. Čaša vina uz ribnjak s potokom dodatno je nadmašila sve. Hvala vam na lijepom dočeku i jednostavnom pristupu. Hvala i vašoj čistačici koja je doprinijela lijepom odmoru. Vidimo se uskoro.
Do tada vam želimo ugodne goste i ostanite zdravi.

Pozdrav iz Kölna
Lisa & Frank

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

siječanj 2019

Judith iz/od Köln

5,0
5 5 5 5

Alles top!

Wir haben die kleine Auszeit vom Alltag in vollen Zügen genossen. Das Haus ist liebevoll und durchdacht eingerichtet. Alles war sauber und wir hatten keinerlei Probleme.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

rujan 2018

Bärbel P. iz/od 48161 Münster

4,8
5 5 5 4

Schwesterntreffen

Wir 6 Schwestern hatten ein sehr schönes und entspantes Wochenende. Am kühlen und verregneten Samstag Abend haben wir die schöne Sauna sehr genossen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2018

Vanessa iz/od 50674 Köln

4,8
5 4 5 5
Prikaži njemački

Izađite iz grada.....i uživajte :-)

...Bilo nas je šestero i dijete koje je tek prohodalo u vikendici Ketzberg i proveli smo prekrasan vikend. Osjećali smo se kao kod kuće, ništa nam nije nedostajalo. U kući i vrtu iznova se otkrivao lijep detalj. Uz jarko plavo nebo, posebno smo uživali na terasi za sunčanje (također preporučljivo za grupno vježbanje joge :-)), vrtu i pogledu na krajolik. Okruženi žuborom potoka i cvrkutom ptica uspjeli smo brzo zaboraviti buku velikog grada i prepustiti se mislima da odlutaju. Mogli bismo započeti planinarenje izravno iz kuće. Priložena kuća za saune apsolutno je nevjerojatna! Kontakt s iznajmljivačem je posebno vrijedan pažnje, doživjeli smo gospodina Gniewoßa kao pouzdanog, osobnog i korisnog. Sve u svemu, kuća se toplo preporučuje!

travanj 2018

Klara P. iz/od 51377 Leverkusen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna oaza za parove, male grupe, dane posta i b.B puno vježbe

Osjećali smo se jako ugodno kao grupa, ništa nije nedostajalo, osim finog rešeta :) Aktivnosti se mogu provoditi u svim smjerovima prema potrebi i ovisno o vremenu. Osobito se preporučuje sauna. Naš stanodavac nas je pozdravio dobrodošlicom i održao nam brifing. Sve u svemu, vraćat ćemo se. Hvala još jednom :)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin M. Gniewoß:

Vielen Danke für Ihre Bewertung - es freut mich, daß Sie sich wohl gefühlt haben !
Ein feines Sieb wird selbstverständlich gerne nachgerüstet ...
Beste Grüße,
Martin Gniewoß

prosinac 2017

Denny iz/od Netherlands

4,3
4 4 5 4
Prikaži engleski

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

studeni 2017

Beate F. iz/od 58456 / Witten

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Za opuštanje idealno.

Jedna super lijepa kućica za opuštanje, opsežno sauniranje i istraživanje područja. Imali smo priliku uživati u kućici tijekom jednog vikenda krajem studenog. Vrlo udobno uređena, sa puno pažnje na detalje. Sve što čini slobodno vrijeme udobnijim i ljepšim (potpuno opremljena kuhinja, vrlo udobni kreveti, dovoljno prostora za 6 osoba, svijeće, vrlo lijare kamine i naravno sauna). Zbog lošeg vremena nismo mogli iskoristiti sve mogućnosti vani: prekrasne terase s velikim roštiljem, mali potok, livada, šuma. Ali jednostavno se vraćamo ljeti. Mali komentar, jer sam i sam pogođen: stepenice do spavaćih soba na gornjem katu su prilično strme i nisu pogodne za ljude s poteškoćama u hodanju (npr. štaka) ili ravnoteže. Postoji i vrlo lijepa spavaća soba s krevetom na prvom katu za 2 osobe.
Hvala gospodinu Gniewoßu na ljubaznom dočeku i glatkoj razmjeni informacija. Vrlo preporučljivo.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

rujan 2017

Andreas L. iz/od 53119

5,0
5 5 5 5

Herrliches Naturgrundstück und Haus zum Ausspannen

Nicht weit von Köln findet man hier ein herrliches, nicht einsehbares Naturgrundstück mit vielen Möglichkeiten die Seele baumeln zu lassen. Das Haus ist liebevoll eingerichtet, sauber und bietet alles was man braucht. Die tolle und großzügige Sauna im Nebenhaus mit einer gemütlichen und überdachten Terrasse runden die Sache ab.
Die Abwicklung der Buchung und die anschließende Rückzahlung der Kaution liefen reibungslos ab und der Kontakt zum Vermieter, Herr Gniewoß, war super freundlich.
Sehr zu empfehlen und wir kommen sicherlich noch mal wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

travanj 2017

Andrea F. iz/od 46399 Bocholt

5,0
5 5 5 5

Top Ferienhaus!

Wir hatten sehr schöne Ostertage in diesem wunderschön gelegenen und top ausgestatteten Ferienhaus.
Leider war das Wetter nicht so schön, so dass wir nicht so viel Zeit in dem tollen, grossen Naturgarten verbringen konnten, wie wir gern gewollt hätten. Das Trampolin sowie die hängematte kamen super bei unseren Kindern an.
Wir kommen bestimmt nochmal wieder und hoffen auf besseres wetter ;)

Preporučeno za: Obitelji s djecom

veljača 2017

Mateo iz/od Niederlande

5,0
5 5 5 5

Schones haus Schones garten Schone Sauna TopTopTop

Wonderschones haus und garten. Sehr genossen von der sauna und die ruhe. Haus is mit alles ausgestatet man braucht nichts mit zu nehmen von haus nur jemand um mit zu geniessen. Ich habe mit meine frau ein schones wochenende erlebt und haben uns erholt. Fur jeden zu empfehlen mit oder ohne kindern. Haus und garten sind im wirklichkeit noch viel schoner!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

siječanj 2017

Daniela B. iz/od 41363 Jüchen

5,0
5 5 5 5

Definitiv empfehlenswert!

Im Rahmen unseres geschäftlichen Mastermind-Meetings haben wir das Ferienhaus Ketz für 2 Übernachtungen gebucht und waren sehr zufrieden. Der Vermieter war sehr zuvorkommend und das Haus selbst war in gutem und sauberem Zustand.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

studeni 2016

Annette R. iz/od 45133 Essen

4,5
4 5 5 4

Alltagsflucht

Rustikales, gemütliches Häuschen mit Kachelofen und sehr schönem Saunahaus im Garten. ...perfekt für eine Alltagsflucht aus dem Ruhrgebiet.
Netter Kontakt zum Vermieter, alles bestens!
Wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila

studeni 2016

Gabriele S. iz/od 52382 Niederzier

5,0
5 5 5 5

Sehr gemütliches gut ausgestattetes Ferienhaus im Grünen

Die Ausstattung ist sehr gut, es ist wirklich an alles gedacht. Der Garten lädt zum verweilen ein. Die Betten sind bequem, die Lage ist perfekt für Wanderungen und Spaziergänge im Grünen.

Preporučeno za: Kultura & obilasci

listopad 2016

K.M. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5

Gemütliches Ferienhaus mit wunderschönem Garten, in toller Umgebung.

Sehr gut geeignet um lange Waldspaziergänge zu machen und sich im Garten und der Saune zu entspannen. Sowohl in der kalten, als auch in der warmen Jahreszeit sehr zu empfehlen.

listopad 2016

Kie iz/od Veghel

5,0
5 5 5 5

Very nice

Nice house, quiet, very clean
Nice owner, good support
Sauna was splendid

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

rujan 2016

Gisela S. iz/od 40470 Düsseldord

5,0
5 5 5 5

Idyllischer, nicht einsehbarer großer Garten mit großen Bäumen - Oase im Grünen

Liebevoll und zweckmäßig eingerichtetes Häuschen mit Sauna - für entspannte Tage.
Für Leute, die Ruhe suchen, empfehlenswert. Ebenso für Leute, die gerne durch den Wald wandern möchten. Gute Restaurants sind fußläufig zu erreichen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor


kontakt

gospodin M. Gniewoß

gospodin M. Gniewoß

Dugo sam tražio kuću u Bergisches Landu koja je blizu prirode, a ipak nije udaljena više od 30 minuta vožnje od Kölna. U ljeto 2013. pronašao sam ovu prekrasnu kuću u selu na Dhünntalsperreu! Bilo mi je na srcu realizirati sve ideje o kući za odmor kako bi se stvorilo mjesto gdje se zaista možete dobro osjećati, opustiti i opustiti. Sljedeće dvije i pol godine svaku slobodnu minutu koristio sam da uz aktivnu podršku prijatelja kompletno renoviram kuću, uredim zasebnu saunu ili npr. B. stvoriti "samodostatnu" struju ...


ostale informacije

Broj objekta: 84412

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/84412.htm


«Kuća u Ketzbergu» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina