Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Eleonorae

skopelos

maks.  4   Gosta/Gostiju
84m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
84m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Spavaće sobe:

Glavna spavaća soba ima super king size bračni krevet i vlastitu kupaonicu. Pogled kroz dvostruka vrata gleda na vrt i dalje na Egejsko more. Vanjska terasa vodi u vrt i tamo se nalaze sjedala i stol koji nudi još jedno mjesto za opuštanje. Ova svijetla i prozračna soba ukrašena je slikama i ima oslikani drveni strop. Ima ogledalo pune dužine i puno prostora za pohranu odjeće i kofera. Sve posteljine, veliki jastuci i ručnici su od White Company. Za vruću sezonu tu je klima uređaj koji će vas rashladiti.



Dvostruka vrata vode u drugu spavaću sobu koja ima dva odvojena kreveta koji se mogu spojiti u super king size krevet. Šaren je, lagan i prozračan, a ima i oslikani strop. Ova spavaća soba također ima sličan pogled kao i glavna spavaća soba i također ima dvostruka vrata koja vode na terasu s prekrasnim pogledom za buđenje. Ormar ima dovoljno prostora, a tu je i ogledalo u cijeloj dužini i klima uređaj.



Kupaonice:

Obje kupaonice imaju dobre tuševe s mramornim završecima, WC školjke s automatskim poklopcima i umivaonike obložene tikovinom. U kompletu s ručnicima White Company, L'occitane sapunom i grijačima za ručnike.



Kuhinja:

Dobro uređena, prozračna kuhinja i dnevni boravak, s pogledom na bazen, izlazom na veliku natkrivenu verandu i dvorište. Oprema uključuje električno kuhalo, mikrovalnu pećnicu, toster, kuhalo za vodu, perilicu posuđa, hladnjak/zamrzivač, radne površine od tvrdog drva, dupli sudoper i kvalitetno posuđe.



Pomoćna soba:

Smješten u prizemlju i dom za sustav grijanja, whirlpool i LG perilice rublja, zamrzivač, rashladne kutije, dasku za glačanje, stalak za sušenje i medicinski ormarić.



Dnevne sobe:

Dnevni boravak se nalazi na 1. katu i izlazi na veliki balkon. Otvorenog plana, s atraktivnim otvorenim drvenim stropom, dobro je opremljen s kaminom, wifi, TV/DVD/stereo sustavom, priključkom za iPod. Udoban namještaj i tepisi. Otvara se na verandu s prednje strane kuće i dvorište sa stražnje strane.



Ostalo:

Postoji mnogo vanjskih prostora za odabir bilo da je za sunčanje ili za hladovinu. Drvena veranda ispred kuće odlično je mjesto za promatranje zalaska sunca ili doručak. Ima viseću mrežu, kauč, stolić za kavu i stol za blagovanje. Na verandu se dolazi kroz dvokrilna vrata iz dnevnog dijela. Također vodi oko bočne strane kuće do prostora za roštilj i blagovaonicu u dvorištu u stražnjem dijelu vile.



Čišćenje/ručnici/posteljina/servis sobarice:

Sva posteljina, kućni ručnici i ručnici za kupanje/plažu su uključeni.

Objekt se čisti jednom tjedno, a po potrebi i više puta uz malu dodatnu naknadu.

Dostupna usluga sobarice/conciergea - uz nadoplatu.



Sadržaji/sadržaji:

Roštilj, Privatni bazen, Parking, Vrt.



Perilica posuđa, hladnjak, hladnjak/zamrzivač, ploča za kuhanje/štednjak, glačalo, mikrovalna pećnica, pećnica, perilica rublja.



Klima uređaj, Kablovska, Centralno grijanje, Dječji krevetić, Visoka stolica, Pristup internetu, Satelit, TV.



Pristupačnost

Zbog položaja imanja na vrhu brežuljka, te strmih padina oko kuće, nije pogodno za korisnike invalidskih kolica, kao ni osobe s poteškoćama u kretanju. Potreban je najam automobila, preporučuje Suzki Jimney. Mogu preporučiti lokalnu obiteljsku tvrtku za iznajmljivanje automobila koja je ljubazna i uslužna.



Vani

Kuća je posebno dizajnirana kako bi gostima pružila maksimalnu korist boravka na otvorenom. Veranda od tvrdog drveta pruža se duž dvije strane vile i gleda na jugozapad. Prednja veranda mjeri 3 m širine x 9 m dužine i pruža savršen prostor za zabavu i objedovanje na otvorenom dok uživate u zadivljujućem pogledu na luku Loutraki i zaljev iza nje. Prostor za roštilj ima hladnjak, sudoper i veliki roštilj koji je jednostavan za korištenje i ima električni roštilj. Dakle, bez obzira na to je li na jelovniku nekoliko sardina ili cijela koza i tri piletine, ova će postava zadovoljiti!

Dvorište sa stražnje strane vile je pored roštilja. Ovo je glavni ulaz u vilu sa parkinga. Velika dvostruka vrata otvaraju se u ovaj prostor s njegovom pergolom i blagovaonicom koja omogućuju hladnu, opuštenu alternativu blagovanju kada je sunce u zenitu! Privatni bazen je dimenzija 8x4m i gleda na zaljev. Nalazi se na bočnoj strani vile na dvije etaže. Ima stepenice koje vode u nju i plitak i dubok kraj. Ima pet drvenih ležaljki, niske stolove, suncobran i veliku klupu s jastucima. Tu je vanjski tuš i stablo naranče na udaljenom kraju ovog prostora, a pored njega kamene stepenice koje vode do gornje terase. područje bazena je ukusno ograđeno ogradama, s vratima sa zasunom kako bi se spriječio pristup maloljetnoj djeci. Imanje se prostire na hektare raspoređene u terasama, vrtovima i drvećem, tako da gostima pruža privatnost, prostor i osamu.







Važne napomene o smještaju



Obje spavaće sobe su svijetle i prozračne i imaju prekrasan pogled. Posteljina i ručnici su iz White Company. Ima dovoljno spremišta i komoda i ormara.
Broj licence ili registracije: 0756K92000451201

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4.8 km

4.8 km

Skijaška uspinjača 60 km

60 km

Mogućnost kupovine 1.6 km

1.6 km

Restoran 1.8 km

1.8 km

Centar grada/mjesta 1.9 km

1.9 km

Autobus 1.6 km

1.6 km

Zračna luka 24 km Skiathos Airport

24 km

Kolodvor 100 km Volos train station

100 km

Izlaz s autoceste 103 km volos

103 km


Mjesto i položaj smještaja

Nazvana po sokolovima koji lete iznad glave, Villa Eleonorae nalazi se na uzvišenom položaju iznad netaknutog brdskog sela Glossa (samo 10 minuta udaljeno sa svojim trgovinama i tavernama). Njezina osamljena lokacija djeluje privatno, unatoč blizini plaža, luke, crkve Mamma Mia i samog sela, a vilu ništa ne zanemaruje. Panoramski pogled vodi na otoke Evia, Skiathos i Pelion i dalje na kopno, sve do planine Parnassus i bliže kući do sela Glossa i njegove luke Loutraki. Sama vila izgrađena je ručno u tradicionalnom otočkom stilu, s otvorenim gredama na stropu od kestena i bora, drvenim balkonima i popločanim krovovima, upotpunjenim modernim čistim dodirom i suvremenim elementima i opremom.



Zemljište na kojem je izgrađena Villa Eleonora nalazi se na privatnoj lokaciji, izvan ceste koja vijuga u unutrašnjost otoka koja je uglavnom pošumljena. Nema zgrada pored imanja niti u blizini u neposrednoj blizini. Lijevo od posjeda i na prednjoj strani označena je šumarija, a desno i iza obiteljske farme vinove loze i voćaka. To je mirno, privatno i tiho mjesto kojem se i ja uvijek rado vraćam.



Vila je dovršena 2008. godine, a nekretninu iznajmljujem od 2010. godine. Ove sam godine poboljšao područje bazena tako što sam tamo postavio još jedan vanjski tuš, s dodatnim podovima i novim kamenim zidom.



Uživam u stilu života grčkog otoka, ljudima i ljepoti koju Skopelos daje svima. Vila uživa doslovno u prekrasnim netaknutim pogledima na šumu, more, otoke i kopno iza njih.



Savršen je za hodanje ili brdski biciklizam jer postoje staze koje vode u različitim smjerovima kroz šumu na obje strane otoka, bilo da se radi o crkvi Agios Iannis 'Mamma Mia' ili do druge


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:30
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Potvrda rezervacije vrši se uplatom uplate rezervacije u dogovorenom iznosu, unutar 24 sata od usmene ili pismene potvrde. Ostatak se plaća deset tjedana prije datuma dolaska. Uplate koje nisu potvrđene mogle bi rezultirati ponovnim oglašavanjem datuma.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • In case of cancellation, if made prior to ten weeks before arrival, the dates may be changed for dates in that year or the following year, or any payment apart from the booking deposit payment will be refunded. The first booking deposit payment is non refundable. Cancellation made after the ten weeks prior to arrival result in all payments made being withheld and the property being re-advertised for the dates in question.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2022

Eduard H. iz/od Mannheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvanredna vila s fantastičnim pogledom

Vila je apsolutno fantastična, ne vidi se iznad Glosse! Vrhunski je opremljen s mnogo ležaljki i mogućnosti sjedenja, kako na suncu tako iu hladu. Kupaonice i spavaće sobe su lijepo dizajnirane, a kuhinja nudi dovoljno prostora za kuhanje i pripremu. Pogled s terase, spavaće sobe i bazena ne može se nadmašiti. Od podneva je sunce do zalaska sunca.
Prilaz je strm, ali se može savladati bilo kojim automobilom.
Podrška Eleni na licu mjesta je prekrasna i apsolutno nekomplicirana. Isto vrijedi i za komunikaciju sa Shaneom. Vrlo susretljivi i pristojni!
Hvala Shane i Eleni. Bilo nam je fantastično i već nam nedostaje vila!!!
Efcharisto poli!

Caro, Ede i Emil

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača S. Jackson:

Thank you Eduard! It makes the effort all the more worthwhile when reading such feedback. I’m delighted that you all enjoyed the villa so much and we welcome you back at any time. With best wishes

rujan 2019

Rainer L. iz/od Mülheim Ruhr

4,8
4.5 4.5 5 5
Prikaži njemački

Sokolovo gnijezdo

Vjerojatno smještaj s najljepšim pogledom na Skopelos. Nakon što ste prešli put do kuće, nalazite se usred prirode. Ovdje ste u apsolutnoj samoći i možete uživati u apsolutnoj tišini. Prekrasan pogled na more preko Skiatosa i Eubeje i luke Glossa je neodoljiv. Prekrasan bazen i uređene terase ostavljaju nepoželjne želje. Na verandi s prekrasnom sjenovitom nadstrešnicom i visećom mrežom možete uživati u mnogim dobrim kapljicama. Oprema kuće je savršena, kreveti su super udobni i stvaraju miran san. Mačja obitelj sa svojim cca. 5 tjedana starim mačićima nas je inspirirala, nikad nije bilo dosadno, naravno dobro su ih hranili da ih pripremimo za vrijeme poslije nas. Bili smo jako zadovoljni, Elena, naša kontakt osoba, uvijek nam je bila na raspolaganju i pomogla nam je kad smo trebali. Također treba napomenuti da je kuća vrlo čista i dobro održavana. Ovim putem također želimo zahvaliti Shaneu, stanodavcu.
Valja napomenuti da prilikom iznajmljivanja vozila svakako naručite npr. Susuki 4x4, inače bi mogli biti problemi s dolaskom i povratkom iz kuće iz snova. Osim toga, možete ići na mnoga otkrića gdje je ovo vozilo također izuzetno korisno. Puno, puno hvala na divnom odmoru, ostalim gostima želimo lijepe praznike u Falkennestu.

Rainer i Ulrike

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

rujan 2016

Cat W. iz/od Hastings

5,0
5 5 5 5
Prikaži engleski

Predivan opuštajući boravak na prekrasnoj lokaciji

Villa Eleonorae je jednostavno apsolutni dragulj. Smještena je sama na vrhu brda s predivnim pogledom na luku Loutraki, brežuljke grada Glossa i susjedni otok Skiathos. Proveli smo mnogo sati uživajući u pogledu s verande s visećom mrežom i udobnim stolicama. Budući da vas nitko ne može vidjeti, možete se potpuno opustiti i odmah se osjećati kao kod kuće, uživajući u besprijekornom bazenu i vrtovima vile. Shane je kuću sagradio s puno pažnje, s obiljem vanjskog prostora, bio to sunce ili hladovina tijekom cijelog dana. Štoviše, osim spektakularnog pogleda, vila također uživa u najnevjerojatnijim zalascima sunca. Unutrašnjost kuće bila je besprijekorno čista kad smo stigli, hladna i udobna tijekom našeg boravka. Dokle god imate vlastito vozilo (po mogućnosti džip jer je put do kuće prilično strm!), uopće nećete osjećati izolirano jer možete doći do obližnjeg grada Glossa u roku od 5 minuta. Trgovci u lokalnom supermarketu su nevjerojatno prijateljski raspoloženi i svi potrebnih predmeta se mogu pronaći ovdje. Glossa je stvarno divno mjesto za boravak s nekoliko lijepih restorana, pekara i klasičnih grčkih ulica za šetnju. Agnanti nam je bio omiljeni restoran, ali također nam se svidjela kavana na malom trgu pored crkve.
Cijeli otok lako se istražuje - nije potrebno voziti dulje od 45 minuta do sat vremena nigdje. Posjetili smo neke fantastične plaže (Perivoli nam je bio omiljen), restorane uz more, crkve i uživali u nekoliko izleta u grad Skopelos. Za jedan izlet smo uzeli 'scenički' put kroz unutrašnjost otoka i preko planine Delfi. Shane je bio fantastičan domaćin, odlična komunikacija prije našeg boravka i izuzetno koristan dok smo bili tamo, iako uopće nije bio nametljiv. Putovali smo s godinu dana starom kćerkom, a Shane nam je osigurao sve potrebne sadržaje, uključujući postavljanje dodatnih sigurnosnih vrata oko vile prije našeg boravka - vrlo cijenjeno. Magic Cars, od kojih smo unajmili naš Suzuki Jimny, također su bili sjajni i pouzdani.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača S. Jackson:

I am delighted that you enjoyed the villa and the island so much! Each year I look for and add some improvements, so to have a review like this is very much appreciated. Shane


kontakt

Tvrtka Villa Eleonorae
S. Jackson

S. Jackson

Ja sam iz Irske i dolazim na Skopelos od 2004. Uvijek sam uživao u putovanjima i kada sam došao na Skopelos 2004. toliko mi se svidjelo da sam je zgrabio kad se ukazala prilika da ovdje izgradim vilu. Sada živim u Irskoj gdje izrađujem skulpture. Srećom, na otoku imam dobre prijatelje koji mi pomažu da vilu održim onakvom kakvu volim.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 84697

Posljednje ažuriranje: 13.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/84697.htm


«Villa Eleonorae» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina