Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Lemon Tree

Florida

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

20 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

20 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

super moderno! 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, 6 osoba, bazen 10m

Naša potpuno nova (dovršena u svibnju 2015.), vila s 3 spavaće sobe, 2 kupaonice s najsuvremenijim sadržajima i bazenom od 10 metara čeka na vas. Moderna oprema i dizajn će vas inspirirati.



Sljedeće plaže su u blizini: plaža Manasota Key udaljena je 10 minuta vožnje, plaža Nokomis udaljena je 18 minuta, a plaža Siesta Key udaljena je 30 minuta. Plaža Manasota Key je netaknuta i netaknuta, plaža Nokomis sa svojom prekrasnom plažom od školjaka još uvijek je insajder tip, a Siesta Key sa svojom bijelom plažom od čistog kvarca je svjetski poznata (proglašena najboljom plažom u SAD nekoliko puta u posljednjih nekoliko godina).

Shamrock Park i centar prirode udaljeni su samo 8 minuta: igrajte besplatni tenis ili otkrijte prirodne ljepote Floride biciklom na 17 km dugoj stazi, za djecu postoji veliko dječje igralište i košarkaški teren i još mnogo toga u ovom prekrasnom parku od 80 hektara. I najbolje od svega: parking na plaži iu centru je besplatan!

Naša tiha, ali centralno smještena tropska vila Lemon Tree ne ostavlja ništa nedovoljno željenog - ovdje možete provesti opuštajući odmor.

Grijani bazen dužine 10m poziva vas na opuštanje i bavljenje sportom.

Velika (140 m2) klimatizirana kuća na mirnoj lokaciji u Veneciji, s njemačkom podrškom, besplatnom kabelskom TV, telefonom, brzim internetom (50 Mbit). Za do 6 osoba, 1 dnevni boravak, 2 spavaće sobe s king size krevetima, 1 spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu, 1 kupaonica/WC kada, 1 kupaonica/WC tuš. Potpuno opremljena otvorena kuhinja (štednjak s 4 keramičke ploče s pećnicom, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem s dozatorom za led, posuđem, priborom za jelo, itd.) sa šankom dostupna je za samostalno pripremanje hrane. Dostupni su svi uobičajeni kućanski aparati (usisavač, glačalo, toster, vanjski plinski roštilj, aparat za kavu itd.) i tekstil (ručnici, posteljina itd.). Dostupna su i 4 bicikla.

Također možete koristiti perilicu i sušilicu rublja. Dugoročni iznajmljivači dobrodošli. Njemačka podrška dostupna vam je ako bude bilo kakvih problema.

Voda u bazenu se čisti sustavom soli, čija je prednost što voda ima samo malu količinu klora. Sadržaj soli u vodi je toliko nizak da jedva da ima "slan" okus.

Igračke za bazen i plažu, suncobrani i ležaljke čekaju na vas!

O Veneciji:

Venecija je prekrasan spoj mediteranske arhitekture uparene s jedinstvenom tropskom atmosferom. Nije jedan od "gradova iz epruvete" koji su inače uobičajeni na obali Meksičkog zaljeva, ali se može odnositi na dugu povijest i karakterizira ga lijepo središte grada, koje možete koristiti i za šetnju.

Zahvaljujući Meksičkom zaljevu, vrijeme je prekrasno toplo tijekom cijele godine.

Časopis "US News" objavio je prije nekog vremena da je Venecija izglasana među deset najljepših i najboljih mjesta u SAD-u (i kao jedini grad na Floridi!) Venecija ima dobru infrastrukturu, nisku nezaposlenost, najniži kriminal cijena na Floridi, super lijepe duge plaže, dobri restorani, marina, vlastita mala zračna luka, škole leta, razni parkovi prirode, kazališta, kina, svi zamislivi trgovački objekti i liječnici u svim posebnim područjima uključujući lokalnu bolnicu.

Golferi dolaze sa svih strana kako bi igrali nagrađivane golf terene.

'Intracoastal Waterway' (veliki plovni put), prekrasni zaljevi, razne rijeke, bezbrojni kanali i obala nude gotovo nešto najljepše što ljubitelj brodova, ronilac ili ribolovac može poželjeti.

Bilo da ste posjetitelj plaže ili se samo želite opustiti, brojni dijelovi plaža s bijelim pijeskom u Veneciji nude za svakoga ponešto. A najbolja stvar je što su iu sezoni plaže prazne.

Inače, Eurowings leti direktno iz Frankfurta za Ft. Myers koji je udaljen oko 1 sat vožnje od Venecije. Tampa je udaljena 1,5 sati, a Orlando 2,5.

U Veneciji postoji sportsko uzletište sa širokim spektrom mogućnosti obuke za privatne pilote. Također su dostupni letovi za razgledavanje i charter letovi. Postoji nekoliko čamaca za iznajmljivanje u Veneciji. Na Floridi je moguće iznajmiti moćne brodove i premještati ih bez dozvole. Sve što je potrebno je kratki brifing, koji provodi tvrtka za iznajmljivanje plovila. Moguć dogovor za brod.

Za ljubitelje motocikala u blizini su dvije Harley Davidson poslovnice gdje možete iznajmiti bicikle.

Rekreacija/Sport/Iznajmljivanje letenja i čamaca: golf, surfanje, ronjenje, ronjenje, jet skijanje/vožnja motornim čamcem, shopping u outletu, surfanje, skijanje na vodi, dubokomorski ribolov, rolanje, jedrenje, divlji dupini, morske krave i promatranje ptica, Surfanje, marina, kajtanje, tematski parkovi

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 milja

2 milja

Mogućnost kupovine 2 milja

2 milja

Restoran 1.5 milja

1.5 milja

Centar grada/mjesta 5.6 milja

5.6 milja

Autobus 1 milja

1 milja

Zračna luka 75 milja Southwest Florida International

75 milja

Kolodvor 5 milja Venice Train Depot (Museum)

5 milja

Izlaz s autoceste 6.2 milja US75

6.2 milja


Mjesto i položaj smještaja

O Veneciji:



Venecija je prekrasan spoj mediteranske arhitekture uparene s jedinstvenom tropskom atmosferom. Nije jedan od "gradova iz epruvete" koji su inače uobičajeni na obali Meksičkog zaljeva, već se može odnositi na dugu povijest i karakterizira ga lijepo središte grada, koje možete koristiti i za šetnju.



Zahvaljujući Meksičkom zaljevu, vrijeme je prekrasno toplo tijekom cijele godine.



Časopis "US News" objavio je prije nekog vremena da je Venecija izglasana među deset najljepših i najboljih mjesta u SAD-u (i kao jedini grad na Floridi!) Venecija ima dobru infrastrukturu, nisku nezaposlenost, najniži kriminal cijena na Floridi, super lijepe duge plaže, dobri restorani, marina, vlastita mala zračna luka, škole leta, razni parkovi prirode, kazališta, kina, svi zamislivi trgovački objekti i liječnici u svim posebnim područjima uključujući lokalnu bolnicu.



Golferi dolaze sa svih strana kako bi igrali nagrađivane golf terene.



'Intracoastal Waterway' (veliki plovni put), prekrasni zaljevi, razne rijeke, bezbrojni kanali i obala nude gotovo nešto najljepše što ljubitelj brodova, ronilac ili ribolovac može poželjeti. Uz nadoplatu se može koristiti i pristanište naselja. Bilo da ste posjetitelj plaže ili se samo želite opustiti, brojni dijelovi plaža s bijelim pijeskom u Veneciji nude za svakoga ponešto. A najbolja stvar je što su iu sezoni plaže prazne.



Usput, Eirowings leti izravno iz Kölna za Ft. Myers koji je oko sat vremena vožnje od Venecije.



U Veneciji postoji sportsko uzletište sa širokim rasponom mogućnosti obuke za privatne pilote. Također su dostupni letovi za razgledavanje i charter letovi. Postoji nekoliko čamaca za iznajmljivanje u Veneciji. Na Floridi je moguće iznajmiti moćne brodove i premještati ih bez dozvole. Sve što je potrebno je kratki brifing, koji provodi tvrtka za iznajmljivanje plovila.



Za ljubitelje motocikala u blizini su dvije poslovnice Harley Davidsona gdje možete iznajmiti bicikle.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 350 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Grijanje bazena može se dodati za 75 USD tjedno ili 200 USD mjesečno.

Završno čišćenje plaća se u gotovini pri odjavi (175 USD).

Uvjeti poništenja:

  • Wir haben die folgenden Stornierungsbedingungen: 30% wenn innerhalb von 60 Tagen vor der Anreise storniert wird, minimum €350 70% wenn innerhalb von 35-59 Tagen vor der Anreise storniert wird 100% wenn weniger als 34 Tage vor der Anreise storniert wird

ostale informacije:

Rekreacija/Sport/Letenje i iznajmljivanje čamaca: golf, surfanje, ronjenje, ronjenje, jet ski/vožnja motornim čamcem, shopping u outletu, surfanje, skijanje na vodi, dubokomorski ribolov, rolanje, jedrenje, divlji dupini, morske krave i promatranje ptica, surfanje , Marina, Kaiten, tematski parkovi u Orlandu, odmor na plaži / odmor na plaži.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Enrico B. iz/od Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Svaki put opet

Imali smo sjajnih 12 dana ovdje s mojim svekrvama (koje su već drugi put u vili Lemon Tree). To je predivna moderna kuća opremljena svime što srce želi. Svi smo se jako dobro osjećali i imali smo sjajnu brigu od Torstena s nekoliko savjeta za razgledavanje i restorane. Za pitanja smo imali pomoć Torstena. Hvala puno za sve i sve najbolje vama.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Ralf S. iz/od Holzgerlingen

5,0
5 5 5 5

TOP

Sehr netter, hilfreicher und zuverlässiger Kontakt. Schönes, sauberes und voll ausgestattetes Haus. Rundum alles perfekt. Jederzeit wieder. Vielen Dank Herr Armbruster.....

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2018

Christina B. iz/od 12681 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kakvo fantastično mjesto za boravak!!!!

Već dugi niz godina iznajmljujemo kuće na raznim mjestima diljem svijeta. Provesti taj dugo očekivani godišnji odmor u stilu lokala oduvijek je bio naš način opuštanja. A obitelj Armbruster ponudila nam je puno više. Počevši od rezervacije: kontakt je bio prvoklasan! Odgovoreno je na sva pitanja, uključeni su savjeti o putovanju, području i stvarima koje treba učiniti, pa smo otišli s izvrsnim osjećajem. Kuća je zapanjujuća. Budući da putujemo s našom malom kćeri i roditeljima, bilo nam je vrlo važno da imamo dobar raspored i da možemo ponuditi sigurnost za našu bebu. I gle i gle: ograda bazena je bila podignuta, dječji krevet također i mogla je uživati u velikoj visokoj stolici s cijelom obitelji za stolom. Bilo unutra, za velikim blagovaonskim stolom, bilo vani, gdje nam, zahvaljujući Cageu, nisu mogli smetati ni komarci! Noći su bile sjajne zahvaljujući klimatizaciji i udobnim krevetima. Naravno, roštilj je također testiran nekoliko puta i jedan je od naših jasnih favorita! Nešto je pošlo po zlu? Nema problema - perilica i sušilica za kratko vrijeme sve su pod kontrolom! Okolina je upravo onakva kakvu poznajete kao klišej iz filmova. Svatko svakoga pozdravlja, svi su pažljivi jedni prema drugima (moj muž je strastveni trkač i uvijek su ga pozdravljali dok trči, a automobili voze u velikom krugu iz poštovanja!) i plaže su sjajne. Skupljanje zubi morskog psa definitivno stvara ovisnost :-)

Sve u svemu, bio je to fantastičan odmor i jednostavno nam je iskrena želja da u ovom trenutku ne samo damo vrlo jasnu preporuku, već i da se od srca zahvalimo obitelji Armbruster! Rado bismo se vratili!!!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Andreas S. iz/od Kinzig

5,0
5 5 5 5

Urlaubsfeeling ab der 1. Minute

Wir waren sofort begeistert, als wir die Villa das 1. Mal betraten. Das Urlaubsfeeling war sofort da. Normalerweise dauert es bei uns immer eine Zeit, bis wir in unseren Urlaubsdomizilen alles so gerichtet haben, damit wir uns wohlfühlen. Das war in der Villa Lemon Tree überhaupt nicht. Alles war sehr schön und modern gestaltet und vorallem sehr sauber. Es fehlt an nichts. So konnte der Urlaub direkt beginnen. Besonders gut hat uns gefallen, dass das Haus so ruhig gelegen ist und wir zwischen kleinen Geckos, die sich am Cage sonnen, Streifenhörnchen, die in den Bäumen sitzen, in aller Ruhe draußen essen konnten. Sogar ein Waschbär schaute mal vorbei. Der Pool ist super sauber und wird wöchentlich gereinigt. Die Nachbarn sind auch sehr nett und winkten uns immer sehr freundlich zu. Wir nutzten auch die Gelegenheit, um mit der Fähre zum Privatstrand zu fahren. Der war ebenfalls sehr schön und wir konnten dort Haifisch-Zähne sammeln und Delfine beobachten. Leider musste der Strand-Besuch abgebrochen werden, weil ein Sturm aufzog und der Herr von der Fähre mittels eines Megafons die Strandbesucher aufrief, zurückzufahren. Aber auch die anderen Strände in der Umgebung sind sehr, sehr schön und schnell zu erreichen. Rene, der Hausverwalter, war sehr zuverlässig und sofort zur Stelle, wenn man ihn rief. Man braucht also nichts weiter außer seiner persönlichen Gegenstände, um einen rundum sorglosen Urlaub in der Villa Lemon Tree zu verbringen. Wir danken der Familie Armbruster für dieses tolle Urlaubs-Domizil und dem sehr netten Kontakt. Die Tipps für uns als Florida-Neulinge waren toll und haben uns sehr geholfen. Wir würden hier jederzeit wieder unseren Urlaub verbringen und können die Villa zu 100% weiterempfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Tanja D. iz/od 54518 Niesbach

5,0
5 5 5 5

Ein Haus wo es an nichts fehlt!!!

Sauberkeit super! Lage super! Privatstrand und Fähren super! Vermieter und Verwalter super!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2017

Dirk S. iz/od Hattingen

5,0
5 5 5 5

Toll und stilvoll eingerichtetes Ferienhaus. Es hat uns sehr gut gefallen.

Der Kontakt zum Vermieter war schnell und unkompliziert und die Hausverwaltung vor Ort stand auch mit Rat und Tat zur Seite. Wir würden direkt wieder hin. Insbesondere der Pool und die Private Ferry hat unseren Kindern gut gefallen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

studeni 2016

Jürgen A. iz/od Gifhorn

5,0
5 5 5 5

Superfeeling

Ohne viele Worte Das ist ein super Ferienhaus indem es nicht schwer fällt einen fantastischen Urlaub zu genießen. Es ist alles vorhanden was das Leben schöner macht. Selbst eine gute Betreuung durch den Vermieter sowie den Ansprechpartner vor Ort ist garantiert. Wir können dieses Haus nur empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2016

Christian B. iz/od Bochum

5,0
5 5 5 5

Einfach perfekt.

Wo soll ich bloß anfangen, es war einfach alles perfekt! Vom ersten E-Mail Kontakt bis zur Rücküberweisung der Kaution hat alles reibungslos und professionell funktioniert. Das Haus ist sehr geschmackvoll im europäischen Stil eingerichtet. Die Qualität der Einrichtung war hochwertig und in einem perfekten, sauberen Zustand. Eine so gut ausgestattete Küche habe ich nur sehr selten gesehen! Kleine Mängel, wenn überhaupt vorhanden, werden umgehend durch den deutschsprachigen Service vor Ort beseitigt. Der Pool ist ideal zum schwimmen und kann beheizt werden. In der Garage waren diverse Strandutensilien wie Sonnenschirme, Stühle oder (Wasser)-Spielzeug vorzufinden. Auch hier war alles top in Schuss. Die Lage ist ruhig in einem Wohngebiet, doch nur wenige Fahrminuten von allen gängigen Supermärkten (Publix, Target, Wal-Mart) entfernt. Die Fähre zum Privatstrand fuhr bei uns aufgrund von Reparaturen leider nicht, da kann der Vermieter jedoch natürlich nichts für. Im Haus finden sich dafür jede Menge Informationen, was man alternativ unternehmen kann. Mit dem Auto alles in der näheren Umgebung und somit bequem zu erreichen. Auch für weitere Fragen oder Tipps, hat der Vermieter immer ein offenes Ohr und hilft gerne. Wir können das Haus zu 100% weiterempfehlen und werden auf jeden Fall noch einmal wieder kommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2016

Dietmar F. iz/od Österreich

5,0
5 5 5 5

Excellente Wahl!

Das Haus ist sehr geschmackvoll und mit Liebe zum Detail eingerichtet. Es ist live noch schöner als die Fotos wiedergeben. Poolgröße: ideal zum Schwimmen Perfekte Lage, ruhige Wohngegend, alle gängigen Supermärkte (Publix, Target, Wal-Mart) im Umkreis von wenigen Fahrminuten. Fähre zum Privatstrand (naturbelassen und sehr schön und ruhig) in 4 Fahrminuten zu erreichen. Ausflüge zu weiteren Sandstränden (Siesta Key) unter einer Autostunde. Kontakt zum Vermieter/Eigentümer: sehr angenehm und top-professionell Fazit: Sehr zu empfehlen - wir waren begeistert

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2016

Karin F. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Unglaublich schön!

Mit dem ersten Schritt ins Haus fühlt man sich gleich zu Hause und wohl. Es wurde im ganzen Haus sehr viel Wert auf schöne und vor allen Dingen, gute Ausstattung gelegt. Zusätzlich muss man sagen, dass der Kontakt mit den Armbrusters gleich sehr freundlich und vor allen Dingen sehr informativ für noch nicht Florida Kenner war-vielen Dank auch nochmals hierfür! Absolut kein Kritik Punkt, wer sich hier nicht wohl fühlt.....dem kann man glaube ich nicht helfen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

studeni 2015

Stefanie L. iz/od Duisburg

5,0
5 5 5 5

Perfekter Urlaub

Wir hatten eine super Zeit in einer perfekt eingerichteten Villa! Die Villa Lemon Tree ist sehr stilvoll und komfortabel eingerichtet und lässt keine Wünsche offen. Man fühlt sich ab der ersten Minute wohl und gut aufgehoben. Die Küche beinhaltet alle Geräte und Utensilien, die man zum Kochen braucht. Ausreichend Handtücher für alle Lebenslagen stehen zur Verfügung, sogar an Standliegen und Fahrräder wurde gedacht. Die Terasse und der Pool laden zum planschen und relaxen ein. Die Villa liegt in einer ruhigen Gegend und ist sehr sauber und gepflegt. Es gibt viele, tolle Ausflugs- und Shoppingziele in der Nähe. Die Strände sind klasse! Venice ist ein toller Ort, der zum schlendern auf der Einkaufsstraße und zum Verweilen in tollen Bars und Restaurants einläd. Der Vermieter ist sehr nett und gibt auch gute Tipps für den Aufenthalt. Wir werden sicher wiederkommen und können diese Villa absolut empfehlen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospodin T. Armbruster

gospodin T. Armbruster

Nakon što smo 12. put bili u Veneciji, pomislili smo da bi imalo smisla tamo kupiti kuću. To smo i učinili 2015. Dakle, još uvijek smo novi u poslu iznajmljivanja, ali već smo dobili mnogo vrlo pozitivnih povratnih informacija za našu kuću. Dobrobit zakupca je prioritet za nas i naše upravljanje imovinom. Probaj!


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 85214

Posljednje ažuriranje: 30.01.2024

Oglas je online od: 7 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/85214.htm


«Villa Lemon Tree» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina