Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Beach Palace

Napulj, Fla

maks.  8   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
280m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

42 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

42 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Ova udobna, prostrana luksuzna vila izgrađena je 2014. godine, bogato opremljena i namještena na moderan i kvalitetan način. Oprema nudi optimalnu kvalitetu stanovanja.



Tlocrt kuće i vanjskog prostora daje vrlo dobar dojam o velikodušnosti. Kuća ima ukupno 4 spavaće sobe s TV-om, 3 kupaonice, 1 WC za goste, 1 radnu sobu, veliku otvorenu kuhinju s granitnim pultom i barskim stolicama, blagovaonicu za 8 osoba, dnevni boravak s TV-om 55" HD kvalitete.



U istočnom krilu kuće nalazi se odvojeni gostinjski apartman koji se može zaključati sa spavaćom sobom s king size krevetom, zasebnom kupaonicom te dodatnim malim dnevnim boravkom i kuhinjom s hladnjakom, aparatom za kavu, tosterom i priključkom za vodu te vlastitim pristupom do bazena. Ovaj apartman za goste idealan je kada obitelji žele malo živjeti odvojeno.



Kuća je građena u visokostropnoj konstrukciji (stropovi su visoki do 4 m), što dodatno pojačava dojam prostranosti interijera.



Veliki bazen (9,5 mx 4,5 m) može se grijati na struju, cca 250 m2 veliki bazen s južne strane ima prostranu natkrivenu terasu, a cijeli prostor je u potpunosti prekriven mrežom za zaštitu od insekata i tako omogućuje ugodan boravak. Roštilj (plinski roštilj) uz bazen do kasno u noć. Izvan paravana je još jedna mala terasa za goste koji vole sjediti izvan paravana.



Uživajte u svom odmoru u prostranoj i vrlo udobno namještenoj luksuznoj kući u mirnoj rezidencijalnoj četvrti u blizini plaže.



Uz 4 bicikla koja su besplatno dostupna, do plaže ste za 8-10 minuta, autom za cca 3 minute.



Parkiranje uz plažu u Delnor Wiggins Parku besplatno je s našom godišnjom kartom, uz uštedu od 6 USD dnevno. (Usput, ova godišnja karta vrijedi i za sve druge državne parkove u jugozapadnoj Floridi!).



Osim toga, vrlo dobra infrastruktura omogućuje korištenje sadržaja u neposrednoj blizini, kao što su restorani, razni supermarketi s bogatom ponudom svježih namirnica ili uživanje u noćnom životu u ekskluzivnom Mercato centru.



Ujutro možete lako doći do peciva biciklom. Naći ćete kavu Starbucks odmah na ulazu u stambeni kompleks, a 'Dunkin Donuts' sa super svježim krafnama i muffinima također u blizini bicikla. Za večeru možete birati između odreska, pizze, tjestenine, ribe itd., jer su okolni restorani (Mercato centar s Nifty Lifeom i brojni restorani) također unutar biciklističke udaljenosti ili čak u nekim slučajevima do njih možete doći pješice.



Čak i ako navečer poželite skrenuti do bara ili puba ili otići u kino, obližnji Mercato centar je pravo mjesto za vas do kojeg se stiže za 8 minuta vožnje biciklom. 3 min autom (besplatno parkiralište).



Djeci su na raspolaganju igračke (Duplo), društvene igre, slagalice i igračke za plažu i bazen, stolica za hranjenje, dječji krevetić.



Dodatna oprema:

Radna soba je opremljena radnim stolom, WLAN internet vezom (besplatno), flat screen TV-om, telefonom, faxom, printerom, skenerom, fotokopirnim strojem.



Ljubitelji nogometa bit će sretni što televizijska kuća uživo prenosi utakmice Bundeslige.



Dostupan TV u kući:



Dnevni boravak: TV 55' ravnog ekrana

s Internetom (Youtube).

Apartman za goste: TV 40'

Glavna spavaća soba: TV 40'

Spavaća soba 2: TV 32'

Ured: TV 32'

DVD player s internetom (Youtube, Facebook i sl.) može se spojiti na sve televizore.



Ugrađeni podni sef u glavnoj spavaćoj sobi.
Broj licence ili registracije: PL20220000836

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 30 km Fort Myers

30 km

Izlaz s autoceste 10 km Exit 111

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Idealan, središnji položaj plaže (zapadno od 41), jer su sve važne destinacije (plaža, brojni restorani, trgovine i sl.) u radijusu od samo 1,5 km, odnosno do njih se može doći pješice ili biciklom, automobilom za samo 3-4 minute



Odavde ste vrlo fleksibilni i brzi u svojim slobodnim aktivnostima, a navečer možete gledati zalazak sunca na plaži Vanderbilt ili parku Delnor Wiggins, a zatim, u vrlo kratkom vremenu, moći ćete ručati u jednom od brojnih restorana u Mercato centar. Walmart i Publix udaljeni su samo 3 minute vožnje. Whole Foods ili Trader Joes također su udaljeni oko 5 minuta.



Kilometri pješčane plaže na plaži Vanderbilt ili parku Delnor Wiggins udaljeni su pješice ili biciklom sigurnim pješačkim stazama. Do plaže možete doći za 3 minute vožnje automobilom. Uz godišnju parkirnu kartu uključenu u cijenu najma, možete besplatno parkirati neposredno na ulazu na plažu. Odavde možete dugo šetati plažom ili uživati u veličanstvenim zalascima sunca nad Zaljevom na posebno impresivan način. Široka, fino pješčana plaža i mirno more također nude idealan odmor za obitelji s djecom.

Restorani i trgovine lako su dostupni i pješice i biciklom. Trgovački i restoranski centar Mercato sada se smatra gurmanskim hramom Napulja. Nalazi se u neposrednoj blizini kuće. Ovdje se spajaju gastronomija, shopping i noćni život. U brojnim restoranima s velikim vanjskim prostorima također možete udobno objedovati na otvorenom na odgovarajućoj terasi. Dobro poznati i trendi 'Blue Martini' Cocktail Lounge u Napulju sa živom glazbom u Mercato Centru nudi noćni život. Alternativno, nakon večere, preporučamo odlazak u Irish Pub uz točeno pivo.



Najbliži supermarketi, Publix ili WalMart Supercenter (otvoreni 24 sata) također su udaljeni samo oko 1 km. Ekskluzivni Whole Foods Market supermarket s odabranom visokokvalitetnom hranom (uključujući organske proizvode) nalazi se odmah do Mercato centra. Ovdje vas čeka veliki izbor hrane od mesa, kobasica, ribe, voća, povrća, domaćih svježih pekarskih i slastičarskih proizvoda, brojni pultovi sa svježom hranom s gotovom hranom, od predjela do deserta.



Golf: Napulj je svjetska metropola golfa. S više od 60 golf terena, postoji više rupa za svakog stanovnika nego bilo gdje drugdje u Sjedinjenim Državama. Najbliži golf teren je udaljen oko 1 km.



Oni koji vole ići u kino, pronaći će veliko kino s najnovijim filmovima u Mercato centru.



Lokacija je idealna i za mlade, jer se do plaže, kina, burger restorana, kafića, trgovačkog centra itd. može sigurno doći biciklom za maksimalno 10 minuta vožnje biciklom. McDonalds, Subway i Dunkin Donuts su odmah iza ugla.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 500 $
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Zatražite ponudu za svoje specifične potrebe!



Floridski porez od 12% bit će dodan cijenama najma.



Grijanje bazena: 15 USD/dan (ako je potrebno)

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Zatražite naš video!





Sljedeće usluge također su dostupne besplatno:



4 bicikla za odrasle

Suncobrani, ležaljke i ležaljke

rashladna kutija

Dječje igračke



Za dojenčad i malu djecu nudimo:

Dječji krevetić

visoka stolica

Grijač za bočice i kašice


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.03.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2019

Johann W. iz/od 82279 Eching a/A

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Top lokacija u mirnom okruženju i vrlo blizu plaže

Poštovani gospodine ili gospođo,

bili smo u Napulju mnogo puta. No, ova kuća ističe se svojom mirnom lokacijom i apsolutnom blizinom mora, budući da vam ne treba uvijek auto do plaže, već se možete udobno voziti biciklom.
U kući se osjećate vrlo ugodno, oprema je odlična, dobro spavate, au bazenu ste neometani i nevidljivi.
Naš je apsolutni favorit za sljedeći odmor na Floridi.

Lijepi Pozdrav
Wimmer Johann

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2019

F M. iz/od Maryland

5,0
5 5 5 5

Ahhmazing Home!!!

The pictures do not do justice to this beautiful home. We were a family of 7 to include one senior and this home was perfect for us from the pool to the spacious rooms to everything you could need in the kitchen. Brigitte Biennek was also so responsive with any questions or requests that we had. I would definitely recommend this home and plan to come back here whenever we vacation in Naples.

Did I mention how close we were to Vanderbilt beach and multiple grocery stores? You can’t go wrong with this gem of a home for your family vacation.

Preporučeno za: Odmor na plaži

svibanj 2019

Matthias S. iz/od 40474 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Ein echter Strandpalast

Ein tolles Haus mit unheimlich viel Platz, geschmackvoller Einrichtung und einer Ausstattung, die ihresgleichen sucht. Schöne Strände (die man auch mit den im Haus vorhandenen Fahrrädern gut erreichen kann) und massig Einkaufsmöglichkeiten gibt es in unmittelbarer Nähe. Klasse auch die Hausverwaltung vor Ort, die jederzeit schnell und freundlich hilft, wenn mal Fragen auftauchen. Wir kommen sicher wieder - fünf Sterne sind da eigentlich noch viel zu wenig für dieses wunderbare Ferienhaus.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2018

Horst H. iz/od 53797

5,0
5 5 5 5

Mehr Luxusausstattung geht nicht

Eine tolle große Villa. Es war wirklich alles vorhanden, vor allem auch für kleine Kinder. Meine Enkelin hat das auch fleissig genutzt. Für das was alles im Haus vorhanden war würde ich auch 7 Sterne vergeben, wenn ich könnte.Eine besser ausgestattete Fewo habe ich bisher noch nicht erlebt. Der Besuch war sicher nicht der Letzte.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2018

Brigitte S. iz/od 14199 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna, prostrana vila

Da ima 6 zvjezdica, ovu bismo vilu ocijenili sa 6 zvjezdica. Lokacija je idealna. Plaža, trgovine, restorani su u neposrednoj blizini. Susjedstvo vas dočeka kao da se dugo poznajete. Sve sobe su ukusno dizajnirane i namještene. Kuhinja je prekrasna žarišna točka i savršeno opremljena....baš super! Svih kuhinjskih potrepština bilo je u izobilju. Odlična terasa i bazen. Ručnika za kupanje i ručnika za plažu (s elegantnim dizajnom) također je bilo u izobilju. Živa ograda od palmi zasađena je kao paravan za privatnost cijelog bazena. Lijepo za pogledati. Upravu nekretnine mogli smo "zamarati" brojnim pitanjima. Uvijek je bilo potrebno dosta vremena da se odgovori na naša pitanja, a nije nedostajalo ni dobrih savjeta. Kao i uvijek, gospođa Biennek se pobrinula za najam na prijateljski, korektan i točan način. Voljeli bismo da smo ostali dulje, ali nažalost Villa Beach Palace je tjednima nakon toga bila potpuno popunjena.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Tobias iz/od 31311 Uetze

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor iz snova

Kao peteročlana obitelj, imali smo više nego dovoljno prostora i mogli smo u potpunosti uživati u sjajnim sadržajima vile i ogromnoj terasi. Lokacija je bila TOP i mogućnost korištenja obližnje plaže bila je savršena za nas. Kontakt na licu mjesta, obrada i, iznad svega, prijateljska i visoko profesionalna podrška gđe Biennek (sada naša 5. rezervacija) bili su izvrsni. Moderna vrhunska kuća koju možemo preporučiti 100% u svakom pogledu. Hvala vam na lijepim danima odmora!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Elbe H. iz/od 38533 Vordorf

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub

Mit sehr viel Geschmack eingerichtete Villa. Gute Aufteilung der Räumlichkeiten, genügend Handtücher für 8 Personen. Pool und Außenanlagen werden regelmäßig gepflegt. Guter Ausgangspunkt, um Florida zu erkunden.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2016

Betina K. iz/od 44139 Dortmund

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Sehr gerne geben wir die beste Bewertung für dieses Haus ab. Wir verbrachten 2 traumhafte Wochen in dieser großzügigen Luxusvilla und sind restlos begeistert. Alles war besser als erwartet. Die Lage ist fantastisch, weil man alles in unmittelbarer Nähe hat. Strand, Supermarkt, Restaurants. Das Mercato Center haben wir häufig besucht, weil man hier wirklich jeden Abend anders gestalten kann. Outdoor Dining oder Live Musik, Kino oder einfach nur Kaffeetrinken, ein Bier im Irish Pub, Kino. Es gibt hier sehr viel Unterhaltung und das in nächster Nähe. Die amerikanische Nachbarschaft ist ruhig und freundlich. Die Aufteilung der Räumlichkeiten ist perfekt, unsere Teenager-Kinder hatten ihren eigenen Bereich mit eigenem Kühlschrank, TV, Bad etc. was meinem Mann und mir angenehme Ruhe beschert hat. Mein Mann hat das sehr große Arbeitszimmer mit Drucker, Scanner, WLAN etc. täglich genutzt, da er leider auch während des Urlaubs arbeiten musste. Die super Küche ist einfach genial. Abends hat mein Mann häufig an der Küchentheke gesessen und mir beim Kochen zugeschaut und dabei seinen Drink geschlürft und wir haben dabei Pläne für den nächsten Tag geschmiedet. Die Küche ist so perfekt ausgestattet, dass wirklich nichts fehlt. Der Poolbereich ist gigantisch groß und im Pool kann man sogar richtig schwimmen, weil er länger als der Standardpool ist. Sonne von morgens bis abends. Der Sonnenanbeter kommt hier voll auf seine Kosten. Die überdachte Terrasse bietet ausreichend Schatten, hier steht auch der große Esstisch, was sehr praktisch ist. Das Grundstück ist doppelt so groß wie die meisten anderen Grundstücke und mit Palmen umrandet, so dass man von den Nachbarn nichts sieht. Wir haben aber noch nicht einmal etwas gehört. Das Haus war insgesamt absolut sauber und gepflegt. Mit der Hausverwaltung hatten wir nur einmal netten telefonisch Kontakt, weil die Poolpumpe ausgefallen war. Es kam am gleichen Tag ein Techniker, der den Schaden behoben hat. Wir würden dieses Haus gerne mit 6

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospodin H. Bienek

gospodin H. Bienek

Dalji smještaji od gospodin H. Bienek

Pokazati sve smještaje od gospodin H. Bienek

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 85629

Posljednje ažuriranje: 12.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/85629.htm


«Villa Beach Palace» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina