Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Plava pauza **** (Glowe/OT Polchow)

Otok Ruegen / Jasmunder Bodden / Baltičko more / Glowe

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

89 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

89 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Nordijska drvena kuća na vrlo mirnoj lokaciji na južnom rubu (pogled na zelenilo).

Pažnja: Kuća za nepušače / kućni ljubimci nisu dozvoljeni



Uključene usluge:

Prva vreća drva za ogrjev, posteljina, ručnici, ručnici za saunu, kuhinjske krpe, korištenje perilice rublja i WiFi-a, korištenje putnog krevetića i stolice za hranjenje, potrošnja struje i vode (struja za saunu se dodatno naplaćuje po brojilu)

Ekskluzivno: svaka dodatna vreća drva za ogrjev 5€, korištenje saune se naplaćuje po dodatnom metru

Ne planiramo puniti e-automobile!



Obično nas možete kontaktirati 24 sata (osobno ili telefonom)



Od 2018. Blue Pause ima 4 zvjezdice Njemačke turističke zajednice; To znači veću sigurnost za vas prilikom pretraživanja i rezervacije.

Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se nazvati nas (01775648487) - rado ćemo odgovoriti na sva pitanja koja imate.



Popločano prizemlje je otvorenog tipa, osim kupaonice. Podno grijanje (EG) i kamin pružaju ugodnu toplinu. Široki, udobni prostor za sjedenje, kućno kino, Blu-ray player, WLAN, radio-CD snimač, razne igrice i knjige za male i velike učinit će da zaboravite kišne dane.

Rado ćemo osigurati razne igračke, knjige i umjetničke potrepštine za vašu djecu (molimo da nam javite dob djece).

Moderna ugradbena kuhinja ima radnu ploču visine 91 cm (... što mislimo da je važno spomenuti). Dostupni su pećnica, staklokeramička ploča za kuhanje, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, blender, perilica posuđa. Posuđe i ručnici uključeni.

U kupaonici vas očekuje walk-in tuš, WC, umivaonik, sušilo za ručnike (grijanje), podno grijanje. Na raspolaganju vam je perilica rublja i sušilo za kosu. Osiguravamo tri ručnika različitih veličina po osobi. Na zahtjev možete dobiti i ručnik za saunu po osobi. (uklj.) ... samo pitajte.

Na katu su dvije spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom, a druga s dva odvojena kreveta. Posteljinu dobivamo jednom po osobi. Ormar, ormar, police i nekoliko komoda nude dovoljno prostora za vaše osobne stvari. Rado ćemo za vas pripremiti spavaću sobu s krevetima za jednu osobu na način prilagođen djeci (knjige, igre, ...). Molimo da nam javite dob vaše djece.



Neka vam pogled odluta širokim livadama i provedite ugodne večeri na djelomično natkrivenoj južnoj terasi. Ovdje imate kamin na terasi u kojem možete ložiti vatru ili pripremati kobasice ili odreske (na velikom, okretnom roštilju ili tavi za odreske). Otvorite bačvu - koristite saunu s bačvama u kući. Ručnik za saunu/osoba i aromatični dodaci za infuzije su naravno dostupni. Nakon znojenja uživajte pod tušem na otvorenom (ako nema mraza). U visokoj sezoni dostupna je ležaljka za plažu.

Djeca mogu koristiti naš trampolin; Također smo sretni da besplatno osiguramo mali auto, bicikl za ravnotežu i tko zna što još (pitajte).



U proljeće i jesen nekoliko tjedana možete promatrati selidbu ždralova. Životinje ujutro i navečer uz "čežnjiv" vičući lete nisko iznad posjeda (do i od mjesta spavanja). Ako budete imali sreće, vidjet ćete ovdašnju familiju fazana, ježeve, srne i jelene lopatare, lisice i zečeve, čaplje, divlje guske, kormorane, zmajeve i zmajeve, a zimi i labudove grbovce. U ranu jesen možete čuti kako jeleni trče iz šume u blizini Glowea, a ako ste ranoranilac i spretni, prišuljat ćete se ovom spektaklu.



Zimi možete uživati u tišini uz kamin, provlačiti se uz Bodden kroz snijeg ili čak - ako ga konačno ima dovoljno na raspolaganju - preko leda (... što naravno treba činiti s odgovarajućim oprezom). Trebate li sanjke...vaša će se djeca sigurno složiti s našima (otprilike jedine dostupne). U slučaju da ste zaboravili literaturu i društvene igre; Čeka vas mnoštvo knjiga i igara i nadamo se da ima nešto za vas.



Na zidovima vise i neke slike s regionalnim motivima slikarice Rosemarie Hoffmann iz Zierow-a ......a ako otkrijete neku koja vam se posebno sviđa, javite nam ...

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 154 km Rostock-Laage

154 km

Kolodvor 3 km Sagard

3 km

Izlaz s autoceste 70 km A20

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Polchow je staro ribarsko mjesto koje pripada općini Glowe na poluotoku Jasmund otoka Rügen, najvećeg i slikovito najraznovrsnijeg njemačkog otoka.

Imanje se nalazi na južnom rubu Polchowa i samo oko 150 m od Großer Jasmunder Bodden, do kojeg se može doći malom obilaznicom. Gotovo polovica zemljišta od 1400m² na kojem se nalazi naša kuća bit će vam na raspolaganju za vrijeme vašeg odmora.



Ovdje je Eldorado za ljubitelje prirode koji planinare, bicikliraju, "surfaju", "kite", veslaju, motorni čamac, jedre, pecaju, gledaju dalekozorom i eventualno fotografiraju; za izgorjele ljude svih boja, za bučne i izmorene, ... (...koga ste zaboravili?).



Kuća za odmor "Blaue Pause", dovršena 2016., norveška je drvena kuća na vrlo mirnoj lokaciji na južnom rubu s pogledom na Veliki Jasmunder Bodden. Atraktivno područje graniči izravno s prirodnim rezervatima Spyckerscher See i Mittelsee.



Do prostrane plaže na Baltičkom moru između Glowe i Kap Arkona - "must" za ljubitelje nudizma i drugih kultura - treba vam 15 minuta vožnje automobilom ili oko 30 minuta vožnje biciklom kroz livade i šumu. Kupalište na Großer Jasmunder Bodden, do kojeg se može stići pješice za oko 5 minuta, dobro je za brzo se rashladiti.

Do nacionalnog parka Jasmund (litice od krede, Königsstuhl) i povijesne Prore (bivši dom KdF-a) može se doći za oko 15 minuta vožnje automobilom. Do Störtebeker Festivala u Ralswieku vozite se samo 15 minuta automobilom. Ako želite posjetiti neku od tamošnjih predstava, preporučamo da unaprijed rezervirate.



O nekretnini:



Zbog rubnog položaja imate širok pogled na livade, trsku i drveće prema jugu, gdje se otvara i terasa.

Na zapadu, samo oko 150m dalje, možete vidjeti Veliki Jasmunder Bodden. Za oko 5 minuta možete doći do malog dijela plaže na Boddenu, u romantičnoj nekadašnjoj luci Polchow.



U smjeru istoka (tj. u smjeru centra grada) vidjet ćete našu drvenu kuću, skrivenu iza stabla oraha i 5 m visokog bambusa, udaljenu oko 30 m, tako da se zbog strukturalne blizine jedva osjećate poraženo.


Dobre mogućnosti opskrbe u obližnjem susjednom gradu. Optimalno polazište za izlete u istraživanje otoka Rügen.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se plaća kod nas (molimo da unaprijed navedete broj osoba i dob).

Ako je nekretnina za najam prihvaćena bez ikakvih problema, polog će biti vraćen unutar sljedećih 5 radnih dana nakon vašeg odlaska.

U glavnoj sezoni ljetnih mjeseci prihvaćamo samo subotu kao rezervirani dan dolaska i odlaska!

Uvjeti poništenja:

  • Es gelten unsere Geschäftsbedingungen, die Ihnen nach Buchungsanfrage übersandt werden ... folgend ein Auszug aus diesen bzgl. Stornogebühren: - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises.

ostale informacije:

Također ste dobrodošli da posjetite našu web stranicu (koju, naravno, ne smijem ovdje imenovati, ali ne treba vam puno mašte...)



Preporučamo da sklopite putno osiguranje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2020

Liselotte und Christian iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor od svakodnevnog života

Prekrasna kuća s vrlo dobrim novim namještajem na ugodnoj mirnoj lokaciji. Osjećali smo se vrlo ugodno, kuća je na kraju stambene ulice, tako da nitko ne može proći pored nje. Osim navečer, pokoji jelen ili ovca svratio je na "večeru" na susjedno imanje, prekrasno. A izvrstan roštilj koristili smo gotovo svaki dan, a večernji sati pustili na terasu.
Komunikacija unaprijed bila je vrlo lijepa i obvezujuća. Uvjeti otkazivanja u slučaju nepojavljivanja zbog Covid-19 također su vrlo susretljivi i jasno su priopćeni.
Veliko hvala obitelji Strauchmann na vrlo opuštajućem prazničnom tjednu.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Strauchmann:

Ein herzliches Hallo nach München.
Danke, danke!
Es ist uns eine Freude, wenn die Blaue Pause Ihnen derart gut in Erinnerung bleibt.

Wir wünschen Ihnen alles Gute, und Sie sind immer herzlich willkommen.

svibanj 2020

Günther und Marina B. iz/od Wietze

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijepo za ugodu, odmor, opuštanje...

Gdje početi? Kuća ima sve što vam treba. Izuzetno je lijepo uređena, potpuno čista i uredna. Nismo imali nikakve primjedbe! Odmah smo se osjećali kao kod kuće. Lijepo su nas dočekali i uvijek smo se mogli obratiti dragim članovima obitelji. I prije toga, e-mail kontakt je bio odličan. Terasa je zaista bila vrlo mjesto za odmor. (Također, susjedi su bili vrlo prijateljski!) Rado ćemo se vratiti i već smo rezervirali za iduću godinu :).

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Strauchmann:

Vielen Dank für die ausführliche Bewertung und die volle Punktzahl!
Wir sehen uns im nächsten Jahr.
Herzliche Grüße

rujan 2016

Martin und Andrea R. iz/od 92697 Georgenberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Plava pauza

odlična novoizgrađena kućica, savršena oprema,
idealno za obitelj sa dvoje djece;
vlasnici su vrlo ljubazni

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Strauchmann:

Vielen Dank für die sehr gute Bewertung!
Wir begrüßen Sie gern wieder bei uns.


kontakt

obitelj H. Strauchmann

obitelj H. Strauchmann

Mi smo mlada četveročlana obitelj porijeklom iz ovog kraja.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 86227

Posljednje ažuriranje: 03.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/86227.htm

Obitelj Holger und Janka Strauchmann

Dorfstraße 35d

18551 Polchow

038302 887480


«Plava pauza **** (Glowe/OT Polchow)» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina