Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Cera Pula

Istra

maks.  8   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
115m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

118 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

118 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Kuća ima privatni bazen (6,5 m m).
Kuća se nalazi 2000 m od centra Pule, 500 m od mora i 1500 metara od plaže.
Najbliže trgovine i restorani su 500 m.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus o 50 km

o 50 km

Zračna luka 10 km Pula airport

10 km

Kolodvor 1.5 km Pula

1.5 km

Izlaz s autoceste 5 km Pula

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Pula je najveći grad u Istri, Hrvatskoj, smješten na jugu istarskog poluotoka, s populacijom od 57,460 (2011). Poput ostatka regije, to je po svojoj blagoj klimi, glatkom moru i netaknutoj prirodi. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma. To je još od rimskih vremena do istarskog upravno središte.

Zanimljivosti:

Grad je poznat po svojim brojnim preživjelih rimskih građevina, najpoznatiji od njih je njegova prvog stoljeća amfiteatar, među šest najvećih sačuvanih rimskih arena u svijetu. [10] i poznati lokalno kao Arena. Ovo je jedan od najbolje sačuvanih amfiteatara iz antike te se i danas koristi tijekom ljetnih filmskih festivala. Tijekom Drugog svjetskog rata talijanske fašističke uprave, bilo je pokušaja da se rastaviti u arenu i presele se na kopno Italije, koje su brzo napuštena zbog troškova koji su uključeni.

Druge dvije značajne i dobro očuvane antičke rimske strukture su prvog stoljeća trijumfalni luk, Slavoluk Sergijevaca i ko-eval Hram Rome i Augusta, sagrađena u 1. stoljeću na Forumu za vrijeme vladavine izgrađena rimskog cara Augusta ,

Dvojna vrata (Porta Gemina) jedna je od rijetkih preostalih vrata nakon što su gradske zidine su srušene početkom 19. stoljeća. Ona datira iz sredine 2. stoljeća zamijeniti stariju cilj. Sastoji se od dva luka, stupova, avionskoj arhitravom i ukrašen frizom. U blizini su nekoliko ostaci starih gradskih zidina.

Herkulova datira iz 1. stoljeća. Na vrhu jednog lista možete vidjeti bradate glava Herkula, uklesan u visokom reljefu, a njegov klub na susjedne svoda. Oštećeni natpis, u blizini kluba, sadrži imena Lucius Calpurnius Piso i Gaj Kasije Longin, koji su bili povjereno po rimskom Senatu osnovati koloniju na mjestu Pule. Dakle, može se zaključiti da je Pula osnovana je u 47-44 godina prije Krista.

Augustov forum je sagrađena u 1. stoljeću prije Krista u neposrednoj blizini mora. U rimsko doba, bio je okružen hramovima Jupitera, Junone i Minerve. Ovaj rimski trgovački i administrativni centar grada ostao glavni trg antičke i srednjovjekovne Pule - Pola. To je još uvijek najvažniji administrativne i zakonodavne centar grada


Turizam:

Prirodna ljepota Pula / Pola okolicu i tirkizno vodama Jadrana, grad međunarodno popularnim ljetnim odredišta za odmor. Biser u blizini je Brijunska ili Nacionalni park Brijuni brojnim svjetskim liderima posjetio, jer je bio ljetna rezidencija Josipa Broza Tita. Rimske vile i hramovi još uvijek leže zakopani među poljoprivrednim poljima i duž obale od desetaka okolnih ribolov i uzgoj sela. Obalne vode nude plaže, ribarenje, olupina urona do antičkih rimskih galija i ratnih brodova svjetskog rata, Cliff ronjenja i jedrenja na netaknutim uvalama i otocima velike i male.

Pula - Pola je završna točka Euro Velo put 9-bike koji radi na Baltičkom moru u Poljskoj iz Gdanjska, Češke, Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Moguće je pratiti tragove dinosaura na obližnjim morskim obalama; određena važna otkrića su napravljene na neobjavljen lokaciji u okolici Bala.

prijevoz:

Zračna luka Pula udaljena je sjeveroistočno od Pule / Pola, koja služi i domaće i međunarodne destinacije. [31] Slično blizini zračne luke Rijeka, to nije veliki međunarodni odredište. Međutim, to će se vjerojatno promijeniti kao low-cost zrakoplovne tvrtke Ryanair ima letove za Pulu od studenog započela je u 2006. godini Jet2 nude letove iz Newcastlea, Birmingham, Glasgow, Leeds Bradford, Belfast, Manchester i East Midlands zračnim lukama. Scandinavian Airlines (SAS) djelovati redovitim letovima iz Stockholma i Kopenhagena u ljetnim mjesecima. Blizina međunarodne zračne luke su: Trst u Italiji, Zagreb, glavni i Ljubljana Hrvatske, glavni grad Slovenije. Postoje direktni letovi za zračne luke Pula iz Londona i Dublina cijele godine i nekoliko drugih glavnih zračnih luka u zapadnoj Europi u ljeto. Obalni Airlines osnovana je 9. travnja 2015. godine, europski svakodnevnoj hidroavion usluga od centra grada hidroavion terminala na glavnoj šetnici u gradu. Ciljevi iz travnja 2015. godine u Rijeci, na otoku Rabu i Malom Lošinju. [32] [33]

Vlak prolazi sjeverno od Pula / Pola u Sloveniji, ali linija ostaje izoliran od ostatka hrvatske željezničke mreže. Planovi tunel "karika koja nedostaje" između pravca i iz Rijeke za mnogo godina, i unatoč poslu prije početka tog projekta nikad nije vidio.

Pula autobusni kolodvor / Terminal je glavno središte za Istru i na rubu grada nalazi se zapadno od amfiteatra. Od tamo odlična usluga za širok raspon lokalnih, nacionalnih i međunarodnih lokacija je godina


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • 1. If you cancel reservation 60 days or more before check in we will refund the full amount of the reservation fee (rental deposit). 2. If you cancel reservation 30- 60 days before check in we will refund half of the amount of the reservation fee (rental deposit). 3. If you cancel reservation less than 30 days before check in, there is no refund for the reservation fee (rental deposit).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.02.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.7 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Yvonne R. iz/od Apolda

5,0
5 5 5 5 5

Super Ferienhaus

Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Danke für den schönen Urlaub.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2022

Frank B. iz/od Niedernhausen

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

super kuća za odmor s lijepim vlasnikom

Vrlo čista, velika i iznimno dobro namještena dvojna kuća čekala nas je od lijepog, uslužnog, nikad napadnog gazde Bojana.
Lijepo veliko popločano vanjsko područje s izvrsnim natkrivenim stolom, dovoljno ležaljki i vlastitim čistim bazenom srednje veličine. Sve izuzetno dobro održavano i toplo preporučljivo.
Bilo nas je petero u tri spavaće sobe i stvarno smo imali puno mjesta. Do centra grada stiže se za oko 40 minuta hoda. Osjećali smo se vrlo ugodno, hvala vam puno!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2021

Larissa K. iz/od Bottrop

5,0
5 5 5 5 5

Toller und entspannter Urlaub

Ein schönes und gepflegtes Haus. Sehr freundlicher und netter Besitzer. Top Lage, Zentrum von Pula mit vielen Sehenswürdigkeiten ist in wenigen Minuten mit dem Auto zu erreichen. Einkaufsmöglichkeiten sowie Strand sind auch in der Nähe.
Es war eine schöne Zeit hier. Das Haus ist zu empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2020

Hasan B. iz/od Augsburg

5,0
5 5 5 5 5

Super

Es eine wunderschöne Unterkunft wie es beschrieben war.
Super Gastgeber.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2020

Christine iz/od Osnabrück

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön

Wir waren mit zwei Familien für zwei Wochen in diesem Haus und waren mit der Unterkunft sehr zufrieden. Bei der Ankunft war das Haus sehr sauber. Es ist schön und zweckmäßig eingerichtet. Die Außenanlagen sind ebenfalls sehr gepflegt. Der Pool wird regelmäßig gereinigt. Die Vermieter sind sehr nett und zuvorkommend. Wir hatten eine tolle Zeit!

kolovoz 2019

Trudy B. iz/od vlaardingen

5,0
5 5 5 5

SUPER HUIS

Wij zijn net terug van onze vakantie in villa cera. Het was in 1 woord fantastisch. We hebben daar gezeten met ons gezin 6 volwassen mensen. Mooi en schoon huis overal is aangedacht. De beheerder kan je van alles vragen. Hele aardige mensen. Dichtbij het centrum. Zeker een aanrader voor iedereen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

lipanj 2019

Kati iz/od Ungarn

5,0
5 5 5 5

Super!

Wir haben 4 Tage über Pfingsten in Villa Cera verbracht. Es war Top, alles hat so ausgeschaut, wie auf dem Fotos.
Besitzer ist hilfbereit und sehr nett!!
Haus war schön, modern und sauber. Pool ist super! Babybett mit Bettzeug und Hochstuhl waren nach Wunsch dabei.
Ich kann das Haus nur weiterempfehlen!!!
Wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2018

Karl W. iz/od 53501 Grafschaft

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor

Proveli smo 14 dana u Puli i osjećali smo se vrlo ugodno. I raspored i oprema kuće ne ostavljaju ništa nedovoljno željeno. Sve je vrlo uredno i čisto. Veličina bazena je idealna. Vlasnici kuće su nevjerojatno ljubazni i od velike pomoći. Zaključak: Sjajan odmor sa 6 osoba i mišljenje - vratit ćemo se.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2017

Peter und Marita M. iz/od 90411 Nürnberg

4,8
5 5 5 4

Sehr empfehlenswertes Ferienhaus

Neues und sehr hochwertig ausgestattetes Ferienhaus mit gelungener Innenaufteilung und sehr schoenem und gepflegten Aussenbereich. Der Pool wird regelmaessig gereinigt und dabei sehr sauber gehalten. Fliegengitter und Klimaanlage sind im ganzen Haus eingebaut. Waschmaschine und Spuelmaschine sind vorhanden und auch im Urlaub sehr praktisch. W-Lan funktioniert im gesamten Haus problemlos. Der Erholungsfaktor ist rundum sehr gut.
Sowohl Buchungsablauf als auch Schluesseluebergabe mit dem Vermieter klappen hervorragend.

Die Villa Cera koennen wir bedenkenlos weiterempfehlen.

svibanj 2017

Pascal iz/od 1020 Wien

4,8
5 5 5 4

Alles super!

Das Haus ist ganz neu. Das Haus ist dementsprechend ausgestattet. Schöner als auf den Bildern!
Die Vermieter sind sehr hilfsbereit und haben uns viele wertvolle Tipps gegeben und uns sogar ein Kabel geborgt, welches wir vergessen haben.
Sehr gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Villa Cera
gospođa K. Mandic Ceric

gospođa K. Mandic Ceric

Dalji smještaji od gospođa K. Mandic Ceric


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 86551

Posljednje ažuriranje: 05.12.2023

Oglas je online od: 7 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/86551.htm


«Villa Cera Pula» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina