Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Vista Valle Ligurija

Ligurija - Ponente - Talijanska rivijera - Cvijeće Riviera - Albenga, Alassio

maks.  5   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
110m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 15.06 do 22.06.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

58 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 15.06 do 22.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

58 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Odmor kući Vista Valle, čiji je opsežna obnova je dovršena tek u 2014. godini, mirna i uzdignut iznad doline, podno sela Casanova Lerrone pripada, utisnut je maslinarstvo lokalni dio Degna. Ovaj udoban Objekt je dio tipične Ligurijske naselje kuća kompleksa. Izravno od asfaltirane seoskom cestom do zaseban ulaz preko kratkog govornicom. Stan rustikalno uređen nalazi se na dvije etaže te ima površinu od 110 četvornih metara prostrane. U prizemlju su ulazni hodnik s ormara izrađena od borovine i namješten s udoban kauč i pletenim stolicama dnevni boravak. Za zabavu možete naći veliku kolekciju knjiga, uređaj fono za igranje postojeće CD, SAT TV za svoje skupove i DVD player i video player za filmove djece. Obje sobe imaju domaću atmosferu i iznimno opuštajuće željezne krevete 180x200. Opremljen to su kvalitetni njemački letvice i brand madraca od pjene. Dvije moderne kupaonice s tušem i puno counter prostor i real staklena vrata ispred tuševa potpunu sliku. Uz izlaganja nekih kamenih zidova i očuvanje postojećih kestena grede i drveni strop je bio u mogućnosti da zadrži izvornost kuće kao seoska kuća. Drvene stepenice, što može biti osiguran za mališane sa stepenice vrata, dođete do jedan kat dublje blagovaonom kuhinje s rustikalnim drvenim stropom i Arcen kamena. "Cigle" kuhinja nudi sve pogodnosti tehnički moderne kuhinje i cjelokupnom dobrih električnih aparata, kuhinja alata i posuđe. Od rustikalnom blagovaonom s nostalgičnim za kuhinjskim stolom, stilski drvenu klupu i udobnim pletenim stolicama pogled padne kroz prozor na naš obraslo hrasta i kestena planine s druge strane doline. ukrašena sobe od nevremena, ali stvarno "stari" namještaj. Iz kuhinje dođete direktno na privatni vrt sa nekoliko uređenih terasa, romantična vrtna kućica (Casetta) te bazen za isključivo korištenje. Ovdje ćete pronaći samo pristup velikom ostave sa strojem za pranje rublja.

Vrt i bazen: Vrt sa svojim zidovima starih domaćih kamenja otkriva svoj rustikalni šarm. Pogled na okolne maslinike, šumovitog brda u dolini pa sve do Passo di Ginestro i dolje prema Alassio. Udaljenost do mora je jasno vidljiv. Oleander, ružmarina i lavande sprej svoje mirise. Maslinovo, lovora i čempresa donirati nijansu. Pod berankten s pergolom to može biti odličan doručak na uređenoj doručak terase. Jednako velika namještena vrt prolio (Casetta) s kalijevom countertop i roštilj s kaminom animirati opsežnog siestu. Uronjen u čistoj prirodi se možete opustiti na udobnim ležaljkama i ležaljke krasno. Čelična zid okrugli bazen 4,20x1,20 daje potrebnu za hlađenje. Za djecu postoji pristojan raspon na otvorenom i igre u vodi.

DJECA: Kuća je pogodna za djecu svih uzrasta. Sobe su prostrane, vrt i bazen učiniti ostalo. U spavaćoj sobi je mjesto za vaš pakiran Kinderreisebettchen. Također nudimo mogućnost visoke kvalitete krevet straže u krevet na "veliki" za spavanje. Beba monitor donosi bezbrižno vrt večeri. Osim toga, tu je i stepenice vrata (bez Fußangel), stolicu za sudoper i robustan podesive stolici. Promet vozila ispred kuće je minimalno i krajolik oko kao velika avantura igralište.

PARKING: Za Ligurijske omjeri neobično, pripadnosti zgrade privatni parking, sa svojim 10x4 metara nalazi se samo 30 metara pogodne za velike automobile, te su donijeli sa biciklima. Za utovar i istovar možete voziti gotovo do ulaznih vrata.

KONTAKT: Primanje biti jedan od naših domaćih pomagača, koji će vas pratiti tijekom prvih koraka u svom novom okruženju. Naravno, mi smo uvijek tu za vas. To također vrijedi za rezervacije u omiljenom restoranu ili rezervacije plaži aranžmana u Bagni St. Tropez.

CASA al Vento: Jeli željeni datum ili će vas provesti zajedno s obitelji ili prijateljima razdoblja odmora, pitajte za naš stan u susjednoj kući, Casa al Vento, stambenog prostora 130 m², 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, potpuno opremljena kuhinja, prostrani dnevni boravak, velika krovna terasa, panoramski pogled, privatni nadstrešnica, plaža aranžman rezervirati.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 19 km

19 km

Skijaška uspinjača 60 km

60 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 135 km Nizza

135 km

Kolodvor 23 km Albenga

23 km

Izlaz s autoceste 18 km Albenga

18 km


Mjesto i položaj smještaja

POLOŽAJ: Idilično selo se nalazi u zelenom zaleđu obližnjem Riviera delle Palme s poznatom ljetovalištu u Alassio, slikovitom ribarskom mjestu Laigueglia i komercijalne gradu Albenga sa svojom povijesnom Starom gradu. Nalazi se na oko 330 metara nadmorske visine u dolini prema otvaranju visine od Ligursko Alpama. Nizovi planinskih lanaca koji se uzdižu u tom području do 2000 metara, čine prekrasnu pozadinu. Oni omogućuju duge šetnje sve razine težine i brdski biciklizam avanturistički pojedinačnih staza. Obalni putovi pozvati Vas na impresivnih biciklističke ture, pogotovo 24 km Pista Ciclabile del Parco Costiero između San Lorenzo i Ospedaletti (San Remo), bicikl najam u priobalnom gradu. U blizini mora i marine za Alassio, Loano & Co nude sve mogućnosti vodenih sportova kao što su jedrenje, surfanje, kite surfanje i još mnogo toga. Loano ima dobro opremljen ronilački centar. U našoj susjednoj Garlenda postoji donošenje srebrno stabala zelena maslina nevjerojatno lijepa i izazovna 18-rupu golf teren, uređeno teniska terena s različitim unutarnjim i vanjskim terenima, a jahanje konja s školi jahanja. Postoji niz kulturnih, sportskih i popularnih događaja. Osobito valja istaknuti su Međunarodni Fiat 500 susreta u srpnju u Garlenda, grandiozna vatromet i glazbenih događanja na Ferragosto (15. kolovoza), vinski festival u Ortovero i glazbenih festivala u Laigueglia i Villanova. Najave uz ceste ne smiju se previdjeti. Osvježenje donosi prolaz kroz ledenim dvoranama pećinama Toirano. U Ceriale je na površini od kvadratnih metara svestran aqua parka Le Caravelle s raznim bazenima, toboganima i drugim igralište opreme. Egzotični, zeleni i cvjeta, a Hanbury vrtovi u ovom Ventimiglia. U europsku prijestolnicu kulture Genovi (2004.), nalazi se jedan od najvećih europskih slanoj akvarij s dupinima, morskim psima i pečata. Za jednodnevne izlete kao što su barokna Autostadt Torino, Pijemont sentimentalno, glamurozan San Remo ili kneževski Monaco.

INFRASTRUKTURA: U samom Degna imamo slatki mali dućan s proizvodima zemlje, pokloni i keramike. + U glavnom gradu Casanova Lerrone postoji ljekarna, frizer, i Bruna Sabrina trgovine hranom, Pietro je trafika sa časopisima, pošta, bar ispod stabala i dva agroturizama s dobrim Ligurijske kuhinje. + U susjednoj Vellego senzacionalni Ristorante "Pinocchio" Gian Domenico sa 15 tečajevi najboljim Ligurijske hrane po razumnoj cijeni. + U obližnjem Garlenda postoje među ostalima bankomat, turističke informacije i izvrsna Pizzeria "Frantoio". + Malo dalje niz dolinu, u ograđenim Albenga, može se naći i na cvijet punjeni ulicama i trgovima samo o sve što je potrebno za tijelo i dušu. + Primorski grad Albenga i Alassio ostaviti bez kupovine želje.

PLAŽE: Ligursko obala obiluje lijepim ljetovališta. Mnogi su nagrađeni "Plava zastava". Od posebnog popularnosti, 3,5 km duga plavom Baia del Sole između Alassio i Laigueglia zbog svoje blago nagnut prirodno pješčanu plažu. Ovaj dio plaže je posebno pogodna za djecu !!! Bagni postrojio šarene, poput bisera na uzici, jedni druge. U prilično Bagni St. Tropez imamo poseban ugovor za naše goste. Slikovito ribarsko mjesto Laigueglia sa svojim barovi / kafića, slastičarnica, čudan trgovine, pizzerijama i restoranima u neposrednoj blizini hotela odavde. + Ljubitelje prirode plaže se nalaze između Finale Ligure i Varigotti dva velika uokvirena stjenovitih uvala sa širokim šljunčanim plažama.

Vrijeme putovanja: Riviera i njezinim zaleđem ponuda, uz nekoliko iznimaka, svake sezone umjerenu klimu s ugodnim temperaturama. Ljeta su bila prevruća, zime su blage, proljeće je vrlo ugodna i jeseni do studenog još uvijek predivno toplo, u većini slučajeva. Dakako, ne svaki dan je izrazito lijep, inače zaleđe ne bi bilo tako zelena, ali zadržati oborina unutar rukovanje ograničenjima. Stoga nije neobično da možete uživati ​​sve do listopada u toplom moru i šetnji po prijelazu na šetnicama i mogu objedovati. Za ne tako lijepih dana, regija nudi razne mogućnosti kao što su izleti na zanimljivim gradovima i muzejima, pješačke i biciklističke ture uz obalu ili kroz zelene, u jesen žute i crvene boje planine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

REZERVACIJE PREDNOSTI:
+ Privatni usluga
+ Trenutna kalendar, brzi kontakt
+ Osobni njemačkog govornog kontakt
+ Naknade Besplatno je i lako rezervacija
+ Transparent regulaciju modaliteta zakupom
+ Jednostavno Plaćanje bankovnom doznakom
+ Osobni prijem
+ Opširne informacije za dolazak "oko kuće", a svoje aktivnosti u slobodno vrijeme

+ Privatna Bazen je otvoren od 03:06 u sezoni 2017th do i uključeni u najam.
+ Plažu dogovoru, kao što je opisano u tekstu se može prenijeti po posebnoj cijeni. Cijene i uvjeti plaćanja na zahtjev.

Uvjeti:
+ RASPORED može na upit
+ Tjedni najam je za zauzetosti do 4 osobe
+ Za 5. osobu, dijete mlađe od 14 godina, računamo po tjednu 30 €
+ Krevet straže i / ili stolica mogu biti besplatne na zahtjev
+ Operativni troškovi, osim grijanja, uključene su u cijenu najma
+ ENERGY natkrivena samo tijekom sezone grijanja do i od 04:11. ili prema dogovoru
+ Dodatnog čišćenja na zahtjev
+ PRANJE ponijeti! Higijenski uvjeti i suhe krpe su dostupne
+ Oprati PAKETI "bed" i / ili "Bad & stolice" može za naknadu od 10 € po paketu i po osobi
se osigurati
+ Izmjena posteljine za cijenu paketa.
+ Povezani troškovi i usluge trebaju biti plaćeni gotovinom na licu mjesta

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 28 dana prije dana dolaska.
  • Stornierung 28 bis 8 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises Stornierung bis 7 Tage vor Mietbeginn 90% des Mietpreises

ostale informacije:

POTROŠAČA: Kvalitetni building usluge (plin, struja, vodovod), u skladu s njemačkim standardom + kondenzacijske plin-Therme + decalcification + moderni radijatori + 160-litarski spremnik tople vode + Spremnik litara vode + moderne plastične prozore s dvostrukim staklom u drvenom prozoru Look + učinkovitu repelent za komarce protiv mediteranski namaz tipični komarci + stalak navijačima

KUHINJA & HOME: Roštilj + BBQ + E roštilj + pećnica + 4 plamenika štednjak + hladnjak zamrzivač *** + perilica suđa + aparati + Espreso stroj + American kava + posuđa za 12 osoba + oštar nož postavljen + lonci i tave bilo koje veličine + kuharica + kupovina nekih kućanskih i kuhinjskih predmeta + željezo + pranje peglanje rublja +

OSTALO: flat screen TV + satelitska TV sa engleskog kanala + DVD + video rekorderi + HiFi + kutije u dnevnom boravku i kuhinji + CD kolekcije s rock, pop i talijanske glazbe + mali izbor društvenih igara + mali izbor dječji video + mnogo knjiga za različite okusa + mala knjižnica putovanja + zbirka turističke informacije i karte + vlastiti restoran vodič


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 31.03.2024


18 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Nina K. iz/od Sprockhövel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opustajući obiteljski odmor u mirnom planinskom području

Imali smo 13 relaksirajućih dana u lijepoj kući smještenoj na padini, daleko od gužve na obali. Uređena je s ljubavlju i stvarno ima sve što vam treba. Kontakt s domaćinima putem WhatsAppa bio je vrlo ljubazan i koristan. Ako volite mir i ne smetaju vam da treba oko 30 minuta doći do obale automobilom, ovo je idealno mjesto za vas. Bazena nudi osvježenje i uvijek možete pronaći hladno ili sunčano mjesto u lijepo uređenom terasastom vrtu s više razina. Okružuje vas bujna priroda! :-)

srpanj 2022

Anatol S. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nevjerojatno!!!!!

Poštovana gospođo Embacher, dragi gospodine Bannat,

zapravo, postoji samo za potvrdu onoga što je već rečeno: ISTINA JE!!!!!!!!!

Nema potrebe dodavati više!
Hvala, sigurno ćemo se vratiti!

Pozdrav od obitelji Seelbach

kolovoz 2021

Ursel V. iz/od Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

vrlo dobro

Proveli smo dva prekrasna tjedna u Casa Vista Valle. Kuća i vrt su stvarno izvrsni, ukusno namješteni s velikom pažnjom na detalje. Sve je bilo tu za našu dvogodišnju unuku, čak i "rezanci za bazen". Kuhinja je savršeno opremljena, na naše zadovoljstvo tu je čak bio i ledomat. Preporučamo ukusne masline i džemove iz podruma. Kontakt s domaćinima bio je vrlo prijateljski i ugodan. Ovu kuću s prekrasnim pogledom možemo preporučiti svima koji žele izbjeći vrevu i vrevu obale.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

rujan 2020

Silke iz/od Münster

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kuca snova

Proveli smo prekrasan odmor u ovoj fantastičnoj kući. Kuća je jednostavno savršena i s ljubavlju i ukusom isplanirana i namještena do najsitnijih detalja, arhitektonski pravo malo remek djelo. Odmah smo se osjećali ugodno. Sve je bilo izuzetno čisto i udobno s visokokvalitetnim materijalima. A onda put u vrt! Taj pogled na dolinu Lerrone! Brojne terase, bazen, nismo se mogli zasititi jedni drugih. Često smo morali vagati trebamo li ići na izlet ili ne, nego ostati na nekoj od brojnih terasa. Pogled je čista meditacija. Put u planine ili do mora uvijek je lijep jer vodi kroz ovaj krajolik iz snova. Imali smo sreću da su iznajmljivači bili prisutni u susjednoj kući u isto vrijeme. Dao si nam puno savjeta. A njezina prisutnost, njezina ljubazna priroda puna ljubavi učinili su nas vrlo sretnima. Dva stana su potpuno odvojena i ne vide se. Bili smo oduševljeni, ne može biti bolje, vratit ćemo se i nadamo se da ćemo ponovno vidjeti Kristu i Petera.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Svenja iz/od Münster

4,6
5 4 5 4 5
Prikaži njemački

oaza mira

Casa Vista Valle doista je oaza mira usred ligurskih planina. Kuća je vrlo dobro opremljena, dobro održavana i vrlo čista. Posebno su nas razveselile komarnice ispred prozora i mogućnost pravilnog zamračivanja spavaćih soba. Proveli smo puno vremena s našom djecom (3 i 5 godina) na terasi bazena i bili smo sretni zbog sjajne opreme: vrtne stolice i ležaljke s odgovarajućim jastucima, pomoćni stolići, suncobrani, rezanci za bazen & Co.
Budući da je kuća izgrađena na padini, različite terase koje pripadaju kući za odmor međusobno su povezane relativno strmim stepenicama od prirodnog kamena. Za našu djecu to je bilo vrlo lako učiniti, za mnogo mlađu djecu to bi bilo prilično teško. Nažalost, u okrugu Degna nema infrastrukture, tako da se u principu sve rute moraju voziti automobilom - ako su s vama mala djeca. (Inače možete pješačiti ili voziti trkaći bicikl, brdsku pozornicu). Morate se tome prilagoditi. Ali u gradu vlada potpuni mir.
Kontakt s iznajmljivačima bio je vrlo prijateljski i iznajmljivači uvijek pokušavaju pomoći sa svim pitanjima i potrebama.
Zbog osame i dobro opremljenog apartmana, imali smo opuštajući odmor (unatoč koroni) i možemo bezrezervno preporučiti smještaj.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Bannat:

Liebe Feriengäste, vielen Dank für die Abgabe einer Bewertung. Was uns etwas irritiert ist die Bewertung des Preis-Leistungs-Verhältnisses. Sie schreiben, dass das Haus sehr gut ausgestattet ist. Es hat eine Fläche von 110 qm, besitzt 2 vollwertige Schlafzimmer, 2 Duschbäder, einen Garten und Pool in Alleinnutzung. Weshalb dann der Abzug? Mit einer eingeschränkten Infrastruktur muss man in ligurischen Bergdörfern rechnen. Immerhin ist man in 5 Autominuten im Hauptort mit Alimentari, Apotheke und Bar. Dies geht aus unserem Internetauftritt auch klar hervor.

srpanj 2019

Uwe und Familie iz/od 65187 Wiesbaden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor u Ligurskim planinama

Kao obitelj s 2 djece, proveli smo prekrasna i opuštajuća 3 tjedna u ovoj prekrasnoj kući za odmor daleko od gužve i buke.
Visoka očekivanja izazvana dobrom gledanošću ispunjena su, pa čak i premašena. Opremljenost i položaj kuće za odmor savršeni su i od prvog dana stvaraju ugodan ugođaj za odmor. Tako smo mogli krenuti na brdske biciklističke ture i planinarenja ligurskim planinskim krajolikom odmah s ulaznih vrata. Naša djeca voljela su bazen, ali prekrasne plaže Alassio i Laigueglia također su bile nadohvat ruke. Također smo koristili mnoge s ljubavlju sastavljene savjete domaćina u mapi gostiju - posebno smo slijedili preporuke restorana i nismo bili razočarani. Sve u svemu savršen odmor s vrlo ljubaznim i brižnim domaćinima! Puno hvala!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2018

Irina iz/od Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub

Wir haben einen hervorragenden Sommerurlaub mit unseren drei Kindern in diesem wunderschönen und einzigartig gelegenen Ferienhaus verlebt. Das Haus ist perfekt ausgestattet. Es verfügt über mehrere traumhafte Terrassen, einen wunderschönen Garten, in dem wir sehr viel Zeit verbracht sowie die absolute Ruhe genossen haben. Die Kinder waren sehr glücklich über den Pool. Da wir gerne kochen, haben wir die tolle Austattung der Küche sowie die regionalen Produkte der Umgebung genutzt, sind aber auch einigen, der vielen tollen Restauranttipps gefolgt und haben eine hervorragende ligurische Küche genossen. Ein total erholsamer Urlaub mit vielen schönen Eindrücken- absolut empfehlenswert!

ožujak 2018

Siegfried und Birgit W. iz/od 57258 Freudenberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

prekrasno mjesto za odmor...

Bila je to vrlo lijepa kuća za odmor. Lijepo uređeno. Puno sunca (već) u uskršnjoj sezoni. Apartman je vrlo dobro opremljen. 2 spavaće sobe, 2 kupaonice. U kuhinji je dostupno sve što se može zamisliti. Iznajmljivači su složili i ponudili mnoge ideje za izlete i jednodnevne izlete. Nevjerojatan. U pokretu tijekom dana, vanjski prostor pozivao je ujutro i navečer da se zadržite na različitim razinama terase (brdo).

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

listopad 2017

Dorothea S. iz/od 57074 Siegen

5,0
5 5 5 5

Ein Sonnenparadies für die Herbstferien

Schon zum zweiten Mal haben wir das ligurische Degna als Ziel für die NRW-Herbstferien auserkoren und kamen voll auf unsere Kosten. Die Fewo ist auch mit Kleinkind sehr zu empfehlen, man vermisst einfach NICHTS und kann wunderbar entspannen.
Wir hatten jedes Mal Glück mit dem Wetter und konnten fast täglich sonnenverwöhnt draußen frühstücken, während unsere Heimat im Regen versank. Selbst Anfang November war es möglich, am Strand zu liegen und im Meer zu baden.
Danke an die Gastgeber, die stets versuchen, den Aufenthalt ihrer Gäste so angenehm wie möglich zu gestalten!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2017

Anne K. iz/od 87448 Waltenhofen

5,0
5 5 5 5

Traumhaftes Haus abseits vom Trubel

Unsere fünfköpfige Familie durfte 2 Wochen in diesem wunderschönen Haus wohnen und wir haben es vom ersten Tag an genossen.
Unsere Erwartungen waren laut Beschreibung und der vielen sehr guten Bewertungen hoch und wir wurden nicht enttäuscht! Es trifft alles genauso zu, wie beschrieben. Ich kann mich unseren Vormietern nur anschließen und würde alles nur wiederholen. Dieses Haus ist durch seine hervorragende Ausstattung (von der Autoluftpumpe über Mörser, Kochbücher, elektrische Zitruspresse, Bügelbrett, Luftmatratzen für die Kinder, Kompass-Wanderkarten! bis hin zu mehreren Grills, um nur einiges zu nennen:-) ), der absoluten Sauberkeit und der fantastischen Lage, abseits von dem Trubel in Finale oder Allassio, mit seinen traumhaften Terrassen absolut nur weiter zu empfehlen! Und der sehr nette Kontakt mit den Vermietern rundet das ganze noch ab!

kolovoz 2017

Susanne S. iz/od 59872 Meschede

5,0
5 5 5 5

ganz, ganz tolle Unterkunft in absoluter Ruhe und schöner Landschaft/Umgebung

Es war wie beschrieben: alles ganz toll. Super und wirklich überkomplett ausgestattet. Alles sehr neu und gepflegt und absolut geschmackvoll eingerichtet, auch die CD-Sammlung hätte aus unserem Regal stammen können. Der terrassenförmig angelegte Garten mit Pool und mehreren Grillmöglichkeiten wurde ständig von uns genutzt. Absolut ruhig und eine tolle Aussicht. Manche Tage haben wir nur am Haus verbracht, so schön war es da. Aber auch andere Ausflüge konnten gut von dort gestartet werden. Die Gästeinformationsmappe hat dafür gute Dienste geleistet.
Der bereitgestellte Korb mit leckeren Lebensmitteln für den Anfang war auch ganz nett. Und die Kaltgetränke im Kühlschrank für die Kids.
Auch unseren beiden Söhnen (12,15) hat es dort trotz kleinem Örtchen und fehlenden Wlans sehr gut gefallen.
Wir kommen bestimmt nochmal wieder.

srpanj 2017

Julia S. iz/od 57080 Siegen

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes und komfortables Ferienhaus

Wir waren als Familie mit drei Personen in diesem herrlichen Ferienhaus, welches durch viel Liebe sorgfältig eingerichtet und gepflegt ist. Es war neben jeder Menge Platz und neuester Technik alles vorhanden, was wir brauchten und noch vieles mehr. Am meisten haben wir die Stunden am Pool und auf der Terrasse mit phänomenalem Ausblick genossen. Das zauberhafte Dörfchen und seine herzlichen Bewohner waren einfach Klasse und wir haben uns direkt in die Region verliebt. Die Vermieter haben uns zudem jede Menge wertvoller Tipps zu Ausflugszielen,Stränden sowie Essensmöglichkeiten gegeben und waren immer für uns erreichbar. Wir kommen gerne in dieses top Objekt wieder und werden es weiterempfehlen.

srpanj 2017

Anke D. iz/od 09496 Marienberg

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung mit Wohlfühlatmosphäre

Nach einer langen und nervenaufreibenden Anfahrt (Autopanne) konnten wir mit Eintritt in das Haus unseren Urlaub genießen und entspannen. Die mit Liebe zum Detail ausgebaute und mit viel Wärme und Herzlichkeit eingerichtete Wohnung ließ keine Wünsche offen. Auch das toll angelegte Grundstück mit den vielen Sitzmöglichkeiten bot vor allem unseren Kindern viel Bewegungsmöglichkeit. Der Hit war natürlich der Pool.

Beeindruckend war auch der Blick ins Tal, den wir zu jeder Mahlzeit genießen konnten.

Leider vergingen die zwei Urlaubswochen viel zu schnell.

Lieben Dank noch einmal an die Vermieter, die uns vor und auch während des Urlaubes mit tollen Tipps (Infomappe/ Telefonate) aber ganz besonders auf der Hinfahrt mit ihren Italienisch-Kenntnissen unterstützt und begleitet haben.

lipanj 2017

Ariane S. iz/od 91093 Heßdorf

5,0
5 5 5 5

Traumhaftes Haus!

Ein wunderbares, großes und top ausgestattetes Haus in den Bergen. Traumhafter Blick, totale Ruhe und einfach nur Entspannung pur. Wir waren bisher in keinem besseren Haus. Besonders angemerkt sei die Ausstattung, angefangen mit einem leckeren Willkommensgruß, über eine vollständige Küche (fast besser als daheim) bis hin zu all den kinderfreundlichen Dingen, wie Kinderstuhl, Absperrgitter, Spielsachen und der tolle Pool :) Dank der Vermieter verpasst man auch kein Highlight in der Umgebung, sie standen immer mit Rat und Tat zur Seite. Bitte machen Sie weiter so, es war ein Genuß.

srpanj 2016

Ralf G. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5

Ein Traum

Vista Valle topt die Casa al Vento. Pool und Grillplatz einfach Spitze, für unsere 3 Kinder war es immer eine schwere Entscheidung Pool oder Meer. Es wurden Ausflüge nach Monaco, San Remo und Nizza unternommen. Wir sind nicht zum letzten Mal dort gewesen. Dieses Ferienhaus ist eine Empfehlung wert. Die Ruhe in den Hügeln ist ausgesprochen erholsam, wenn man wie wir aus einer Großstadt (Hamburg, Berlin) kommt. Danke liebe Vermieter für diese Oase in Ligurien.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Bannat:

Liebe Großfamilie Hamburg-Berlin, vielen Dank für Ihre gute Bewertung. Wir wissen es sehr zu schätzen, dass Sie jetzt bereits das zweite Mal bei uns waren und diesmal sogar das ganze Haus mit Casa al Vento und Vista Valle gemietet hatten. DANKE!

srpanj 2016

Andreas W. iz/od Herten

5,0
5 5 5 5

Urlaub von der ersten Minute

Wir haben mit zwei Ehepaaren einen wunderbar, entspannten Urlaub in diesem bis ins Detail liebevoll eingerichteten Ferienhaus verbracht! Die Angaben haben nicht zuviel versprochen und unser Urlaub begann mit dem Eintritt in das wunderbar restaurierte, mit allem Komfort ausgestattete, ligurische Dorfhaus. Der Vermieter hat es verstanden, den ursprünglichen Charme des Hauses zu erhalten. Wir haben den großzügigen Garten und den Pool genossen, in der bestens ausgestatteten Küche sehr gerne und ausgiebig gekocht. Erwartet wurden wir mit einem Korb ligurischer Spezialitäten. Es war wunderbar ruhig und erholsam, das Ferienhaus immer unser Zufluchtsort nach einem Strandtag oder dem Besuch umliegender Dörfer und Städte. Der Vermieter hat mit viel Mühe eine Gästemappe zusammengestellt, mit vielen guten Tipps für Unternehmungen. Die beschriebene Bar in Villanova ist toll, wir waren fast jeden Tag da. Die Restauranttipps waren super. Dezent im Hintergrund war der Vermieter immer ansprechbar und bot sogar an, z.B. einen Tisch im Restaurant für uns reservieren zu lassen. Bepackt mit leckerem Öl aus der Ölmühle der Umgebung und super Marmelade, die der gute Geist des Hauses zubereitet, sind wir wieder nach Hause gefahren. Hier waren wir bestimmt nicht zum letzten Mal!

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Bannat:

Wenn man von Gästen so eine wunderbare Rückmeldung bekommt, ist das die beste Motivation auf diesem Weg weiter zu machen.

srpanj 2016

Katja S. iz/od Siegen

5,0
5 5 5 5

Kleinod in den ligurischen Bergen

wir, Ehepaar mit zwei Jungs, hatten eine wunderschöne Woche in der Casa Vista Valle. Die Zeit reichte natürlich nicht annähernd aus, um die vielen Ausflugs- und Restauranttipps des Vermieters auszuprobieren. Nach interessanten Besichtigungen, Badeaufenthalten an Naturstränden war die Heimkehr in das, in absoluter Ruhe gelegene Haus immer beeindruckend. Hier konnte man sich wirklich zu Hause fühlen. Die schönen Räumlichkeiten, die komplett ausgestattete Küche, der Garten mit seinen diversen Terrassen inmitten purer Natur und nicht zuletzt der Pool, der an den Abenden gerne genutzt wurde. All das trug zu einem perfekten Urlaub bei. Die Woche war viel zu kurz ind hat Appetit auf mehr gemacht. Wir kommen garantiert wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2015

Jörg M. iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5

Perfektes Domizil für Urlaub vom Alltag

Im Juli 2015 haben wir mit 3 Personen zwei absolut entspannte Wochen in der Vista Valle verbracht. Das schnuckelige Bauernhaus hat uns vom ersten Moment an mit seinem Charme eingefangen, was nicht nur an der durchdachten, stilvollen und mit Liebe zum Detail ausgeführten Sanierung des alten Gebäudes lag. Es war auch der überaus herzliche und authentische Empfang durch die Vermieter, welche zeitgleich im Nachbarobjekt anwesend waren. der von ihnen zusammengestellte Begrüßungskorb, der uns in der Küche erwartete, überraschte mit vielen Köstlichkeiten der Region, die uns am Samstag Abend ein stressfreies Ankommen ermöglichten, ohne sich Gedanken über Einkauf und Verpflegung für das erste Wochenende machen zu müssen. Dafür Danke! Die Einrichtung und Ausstattung des Hauses ist vom Wohnzimmer über die beiden separaten Bäder und Schlafzimmer bis zur Küche und schließlich den 4 Terrassen durchdacht und lässt keine Wünsche offen. Selbst unsere im Vorfeld der Anreise gestellte Frage nach einem Mörser und anderer in einer FeWo nicht unbedingt üblicher Küchenutensilien wurde positiv beantwortet. Der Gipfel des Genusses waren die Kräuter und das Zitronenbäumchen auf der wunderschönen Poolterrasse, welche wir täglich frisch zum Kochen ernten konnten. Die Lektüre des Gästeordners empfiehlt sich vom ersten Tag an, da er den Aufenthalt und das Erleben der Region ungemein erleichtert. Vom Einkaufstipp des örtlichen Alimentari über Ausflugs- und Restauranttipps bis zur Anmietung eines Liegestuhls im Bagni an der Küste bleiben keine Fragen offen, höchstens der Wunsch nach einem erneuten Urlaub im Vista Valle! Die Natur, der traumhafte Ausblick, die sagenhafte Ruhe nebst abendlicher Glühwürmchenshow hat uns in dieser Zeit geerdet und tiefenentspannt! Wir durften gelebte Gastfreundschaft genießen! Dafür nochmals herzlichen Dank!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Bannat:

Wie habt Ihr ins Gästebuch geschrieben "Als Fremde gekommen, als Freunde gegangen". Dem ist nichts hinzu zu fügen.


kontakt

gospodin P. Bannat

gospodin P. Bannat

Ljubav Italija prijatelje Mi, par najbolja dob za odlazak u mirovinu, koje se mogu pojaviti u više kišnom srcu Njemačke, desetljećima fond ove fantastične zemlje. Ljubazni ljudi, raskošnih pejzaža, kultura, glazba i hrana ... baš super. Opet i opet nas je dovela do talijanske rivijere. Jesmo li se uglavnom divili obale u mladoj dobi, otkrili smo negdje i planine. Početak dugog prijateljstva. On je došao, povukavši ga je počeo tražiti nešto od svoje vlastite. Tako smo otkrili našu kuću, a zatim njegov samo gornji nivo. U jezivom stanju, ali s lijepim pogledom i misli "Ovdje možete napraviti nešto od ; Ova ideja mi imamo gotovo dva desetljeća ostvaruju uz uspone i padove, smetnja, puno strpljenja, vlastiti zavarivanje i ne manje važno veliki financijske obveze kako bi našu zemlju kao što je danas.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 86928

Posljednje ažuriranje: 23.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/86928.htm


«Casa Vista Valle Ligurija» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 15.06 do 22.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina