Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

vrapčje gnijezdo

Sjeverno more, Dithmarschen, Schleswig Holstein, Sjeverna Njemačka

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

89 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

89 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Kuća je obnovljena 2005. godine na temeljima starog plana slamnatog krova. Ima modernu i vrlo dobro opremljenu kuhinju s blagovaonicom od 32 m² s podnim grijanjem i udoban prostor za sjedenje sa satelitskom televizijom. Velika kupaonica s tušem i kadom također ima podno grijanje. Dolje je spavaća soba s bračnim krevetom, a na katu je velika spavaća soba s bračnim krevetom, te manja soba s bračnim krevetom (širine 140) i krevetićem dužine 140 cm. (Po potrebi je dostupan i dječji krevetić.)

Tu su ilustrirane knjige za listanje, dobro opremljena informativna kutija s letcima i savjetima za izlete, a tu je i izbor romana i knjiga za djecu. Društvene igre za velike i male goste te odabrane igračke za najmlađe. U susjednoj šupi nalazi se pješčanik, roštilj, a po potrebi rado ustupim i muški i ženski bicikl.

Na velikom imanju nalaze se ljuljačke i staze za najmlađe te velika terasa i skrovita mjesta za odrasle. Postoji mogućnost zapaliti malu logorsku vatru i dovoljno prostora za razonodu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 120 km Hamburg

120 km

Kolodvor 6 km Lunden

6 km

Izlaz s autoceste 1.5 km Hemme

1.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi u blizini Tönninga u blizini Eidera. St. Peter-Ording, Husum, Büsum i Meldorf dostupni su za 30 minuta. Nalazi se 3 minute od izlaza Hemme na B5 (produžetak A 23). Budući da je kuća vanjska, auto je neophodan.

Uz dostupne bicikle lako možete doći do prirodnog kupališta u Wollersumu na Eideru ili do područja FFH Mötjenpolder, gdje postoje impresivna jata čvoraka za promatranje u kasno ljeto. Imanje je smješteno između livada, polja kupusa i žita.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma je za dvije osobe. Postoji doplata od 10,00 € po noćenju za svaku dodatnu osobu. WLAN preko GigaCube. Zabranjeno je punjenje e-automobila iz kućne električne mreže.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.

ostale informacije:

Kuća se nalazi na lijepoj parceli sa starim drvećem. Dizajniran je vrlo blizu prirodi s biljkama koje su pogodne za insekte, a ljeti se mogu promatrati razni leptiri, bumbari itd. Na imanju žive fazani, zečevi i srne, a livadom ispred kuće šeću ovce. Uz voćke i kutak bobičastog voća, biljni vrt poziva na samoposluživanje tijekom cijele godine.

Budući da se nalazi između ušća rijeke Eider i prirodnog rezervata Mötjenpolder, možete svjedočiti impresivnoj selidbi ptica u jesen.

Neposredna blizina kuće idealna je za biciklističke ture.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Birgit G. iz/od Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Potpuni odmor

Osjećali smo se jako dobro kao obitelj u Sparrow's Nestu. Djeca su uživala vozeći bicikle po poljima. Nakon izleta u okolici, vrlo je dobro bilo opustiti se na terasi i uživati u miru.
Hvala vam!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2023

Witt M. iz/od Rötenbach / Friedenweiler

5,0
5 5 5 5 5

Fast wie zu Hause, nur im Urlaub ?

Wunderschönes Häuschen, mit einem Garten zum Träumen. Hasen und Fasan vom Frühstückstisch aus zu beobachten. Alles da was man braucht . Vielen Dank es war sehr schön

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2022

Elke und Georg B. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dao bi 6 zvjezdica

Ne znam ni odakle da počnem: kuća je na super mirnoj lokaciji, daleko od turističke gužve, a opet na povoljnoj lokaciji za izlete na Sjeverno more ili u unutrašnjost, baš idealna za opuštanje s velikom terasom i super lijepim, dobro -uređen vrt. Samo sjedite na terasi i gledajte ptice...



Oprema također ne ostavlja ništa nepoželjnim. Komunikacija s gazdaricom bila je potpuno besprijekorna uz vrlo kratku rezervaciju. Čak se i vrijeme poigralo, baš smo oduševljeni!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2021

Maria S. iz/od N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Tolovačka kuća na super lokaciji za uživanje

Kuća točno odgovara opisu. Položaj nudi dobru polaznu točku za izlete u okolicu. Brzo se dolazi do prekrasne plaže na Eideru biciklom, a automobilom dođete do obale Sjevernog mora za otprilike 25 minuta. Osjećali smo se vrlo ugodno ovdje. Kuća je ukusno namještena i vrlo dobro opremljena. Proveli smo puno vremena na lijepoj terasi i u vrtu. Imamo lijep pogled na polja i možemo promatrati ptice i druge životinje. Vlasnica je vrlo prijateljska i susretljiva. Preporučujemo "Spatzennest" bez ograničenja.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2021

M. S. iz/od Hildesheim

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Haus abseits des Troubels

Das Haus liegt etwas abseits vom Ort Hemme. Sehr schön gelegen zwischen verschiedenen Feldern. Genau das Richtige, wenn man nicht mit zig anderen in den Touristen - Hochburgen wohnen will.
Das Haus hat alles an Einrichtung, was man braucht - wir konnten sogar an einem Schlechtwetter-Tag Kuchen backen :-)
Auf ein Auto ist man angewiesen... Dann kann man von hier aus aber innerhalb von 20 Minuten nach Heide, Büsum oder Husum.
Wir haben nichts vermisst und können das Haus in vollem Umfang weiter empfehlen!!!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2021

Susanne S. iz/od Schifferstadt

4,7
5 5 5 4.5 4
Prikaži njemački

Kuća iz snova za uživanje

"Spatzennest" je prekrasna sjevernjačka vikendica u vrlo mirnom izoliranom položaju usred prirode. Uređena je prekrasno romantično s antiknim namještajem, a sve stilski paše do najmanjeg detalja (čak je i spremnik za čačkalice stari žličnjak sa caklovanom ručkom). Položaj, parcela s vrtom, kuća i pojedine sobe emitiraju jako ugodnu atmosferu. Osjećate se kao u časopisu "Schöner Wohnen" ("Lijepo stanovanje"). Istovremeno, sve što je potrebno za kuhanje ili kućanske poslove među(liječenje) vrijeme je dostupno (usisavač, metla, perilica rublja i stalak za sušenje rublja, mikser...). Čak su i naša djeca (5, 7 i 10 godina) našla kuću i svoje sobe tako lijepima da su ih dobrovoljno pospremili i složili krevete! Također nam se jako svidio vrt: terasa s prekrasnim pogledom na zelenilo, ali i travnato područje i ljuljačka za djecu za igru. Okolo je puno šarmantne divljine i prije svega mira!
Jedini minus što se tiče čistoće: Naišli smo na prilično puno pauka (travnjaka), što me osobno smeta, pa sam ih odmah sve usisao. Sada ne bi trebalo biti više toliko... Inače su gotovo svugdje postavljene protumoskitne mreže.
Znamenitosti, plaže sjevernog mora ili trgovine dostupne su automobilom, ali uvijek najmanje 15 minuta vožnje. To je ipak nedostatak kada je kuća snova usred zelenila. Ali zapravo nije strašno jer ionako imate automobil.
Za manje izlete bili su na raspolaganju bicikli, a čak su nam dali i dječje/adolescentne bicikle.
Slučajan kontakt s gospođom Göttsche-Dethlefs kod dolaska bio je vrlo prijateljski, inače smo imali kontakt samo putem e-pošte jer je sve bilo bez problema.
Moj suprug i ja nismo bili na Sjevernom moru desetljećima. Ali ako se tamo opet vratimo, nadamo se da ćemo ponovno dobiti mjesto u Spatzennest-u!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

kolovoz 2020

Hans-Peter F. iz/od H.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes, stilvolles Ferienhaus

Wir haben unseren Familienurlaub in diesem Ferienhaus sehr genossen.Das Haus liegt ländlich, sehr idyllisch und bietet eine gute Ausgangsbasis für Ausflüge. Der weitläufige und naturnah gestaltete Garten lädt zum Entdecken und zum Entspannen ein. Vor allem unsere Kinder haben viele Geheimgänge entdeckt, konnten einen Igel beobachten, und haben Beeren, Äpfel und Kräuter geerntet. Die Ausstattung ist sehr gut und die Einrichtung geschmackvoll. Für Kinder gibt es tolle Spielsachen, Bücher, Murmelbahn und vieles mehr. Die Vermieterin ist ausgesprochen hilfsbereit, immer zeitnah erreichbar und ging auf unsere Wünsche und Bedürfnisse ein. Das "Spatzennest" ist absolut empfehlenswert, besonders für Familien mit kleinen Kindern, Naturliebhaber und Radfahrer.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

prosinac 2019

Jan iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub

Das Haus ist super ausgestattet, und hat eine traumhaft ruhige Lage.
Wir haben uns sehr gefühlt, und konnten uns herrlich in der Ruhe erholen.

Wir werden bestimmt wieder kommen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2018

Jürgen iz/od Dinslaken

5,0
5 5 5 5

Tolle Woche

Haben gerade einen einwöchigen Kurzurlaub mit Kindern und Enkel im Spatzennest verbracht: Alles mega und so wie beschrieben. Können das Spatzennest uneingeschränkt empfehlen. Komplette Ausstattung!Ansonsten Ruhe pur, das Blöken der Schafe und Zwitschern der Vögel war lauter als die Geräusche der Windkraftanlagen. Ca. 30 Min. Fahrt bis zum nächsten Sandstrand in St. Peter-Ording; gute Einkaufsmöglichkeiten (Aldi, Lidl, ReWe, Rossmann, KiK, Ernsting Family, Edeka, Netto) alles in Tönning (10 km) vorhanden. Super leckerer Brötchen im örtlichen Tank-Shop in Hemme. Für kleinere Kinder (unsere Enkel knapp 3 Jahre) viele (Holz-)Spielsachen, Bobby Car, Hüpfball, Sandkasten, ... vorhanden. Viel Grün und Bäume am und um‘s Haus.

Fazit: Super Woche, super Haus, super Gegend, absolut nette Vermieterin – fühlten uns wohl und aufgehoben und kommen, wenn möglich, gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

lipanj 2018

Thomas und Beate iz/od 06886 Lutherstadt Wittenberg

5,0
5 5 5 5

Ruhe und Natur

Wer die Natur liebt und Ruhe sucht, ist im "Spatzennest" genau richtig. Wunderschönes Ferienhaus auf großem liebevoll angelegtem Naturgrundstück. Es gibt viele Vogelarten zu beobachten und auch die Häschen begrüßen dich im Vorbeihoppeln.
Das Haus selbst läßt keine Wünsche offen (Bücher zum Schmökern, Infomaterial, Spiele/Spielzeug, liebevolle Ausstattung und und und) - also Erholung pur!
Von Hemme aus kann man schnell Sankt-Peter-Ording, Husum und Büsum erreichen.
Wir können das "Spatzennest" nur empfehlen und kommen gern wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

gospođa N. Göttsche-Dethlefs

gospođa N. Göttsche-Dethlefs

ostale informacije

Broj objekta: 86929

Posljednje ažuriranje: 22.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/86929.htm


«vrapčje gnijezdo» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina