Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ekskluzivna kuća za odmor u blizini jezera

Jezero Velence, Mađarska

maks.  2   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
70m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Imanje je grijana kuća za odmor s njegovanim vrtom na savršenoj lokaciji. Kuća nudi odličnu priliku za odmor za parove ili obitelji s malom djecom koji žele vidjeti Velenčko jezero.



Tlocrtna površina vikendice je 40+30m2. Riječ je o moderno uređenoj, mediteranskoj, ekskluzivnoj kući za odmor, koja je dobrodošla tijekom cijele godine.



Vikendica se nalazi u centru Agárda, 350 m od obale jezera, od plaže. Obližnje termalno kupalište nudi ugodno opuštanje sa svojim unutarnjim ljekovitim i termalnim kupkama te vanjskim avanturističkim bazenom, s mnogo različitih ljekovitih terapija, kao i sa svijetom sauna.

Za aktivan odmor na raspolaganju su uređena biciklistička staza i brojni sportovi na vodi.



Restorani su unutar pješačke udaljenosti.



Dvoetažna kuća za odmor može primiti 2 osobe, na zahtjev se može dobiti pomoćni ležaj.



Na velikom, dobro održavanom imanju nalaze se tri kuće. Jednu od kućica zauzima vlasnik koji ima srednje velikog prijateljskog psa koji slobodno šeta imanjem.



Opremljenost kuće za odmor:

Prizemlje: dnevni boravak-kuhinja-blagovaona, kupaonica s wc-om

Prvi kat: spavaća soba

Terasa, parkirno mjesto, vrt



Usluge:

Kuhinja: pribor za kuhanje (samostalna priprema hrane), hladnjak, električna ploča za kuhanje, električna pećnica, mikrovalna pećnica, aparat za kavu

Dnevni boravak-blagovaona: kauč, TV u boji, blagovaonski stol sa stolicama

Kupaonica: tuš, WC

Terasa: drvena garnitura

Okućnica: parkirno mjesto za jedan automobil

Način plaćanja: gotovina ili akontacija

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.35 km

0.35 km

Jezero 0.35 km

0.35 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 80 km Liszt Ferenc Airport

80 km

Kolodvor 0.4 km Agárd

0.4 km

Izlaz s autoceste 10 km M7

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Vikendica se nalazi na južnoj obali jezera Velence, nedaleko od centra mjesta, plaža, restorana.



Jezero Velence je zeleni vrt Budimpešte. Chic spa hotel, nova kupališta i najmodernija biciklistička staza u Mađarskoj pozivaju vas na aktivno uživanje u ovom malom jezeru s iznenađujuće velikom ponudom. Možete istražiti označene atrakcije na udaljenosti od 40 km na najmodernijoj biciklističkoj stazi u Mađarskoj koja kruži oko jezera.



Mađari ga od milja zovu malim bratom velikog Balatona. No, njegova ponuda za goste je velika i raznolika, bez obzira dolaze li samo na jedan dan ili žele ostati malo duže. Smatra se vrtom Budimpešte, udaljen je samo pola sata vožnje automobilom ili vlakom. Dolazeći iz mađarske prijestolnice, prvo stižete u Velence, lijepo mjesto s puno zelenila. 2014. godine otvoreno je novoizgrađeno kupalište s bijelom pješčanom plažom i trajno usidrenim suncobranima. Već ga zovu mađarski Rimini, iako se Velence zapravo zove Venecija. Tamo ćete pronaći još dvije plaže: gradsku koja se naplaćuje i besplatnu wakeboard plažu za one hrabre među nama koji žele skočiti na dasku i preskočiti prepreke.



Na južnoj obali slijede sela Gárdony i Agárd. U Agárdu postoji obiteljsko termalno kupalište s uzbudljivim vodenim igralištem za djecu. Odrasli mogu probati jednu od preko 15 varijanti pálinke u jednoj od najboljih destilerija u Mađarskoj. Pravi se samo od najboljeg mađarskog voća.

Javna plaža u Agárdu izravno na jezeru poziva vas da uživate u vodi. Tamo se mogu iznajmiti daske za surfanje. Kad je vjetar dobar, ovdje kreću i zmajari. Slijedi zaštićena trstika i močvara, koja je proglašena rezervatom za ptice. Ptice možete promatrati s nekoliko vidikovaca. Nemojte se iznenaditi ako usput ugledate kornjače i žabe.



Sjeverna strana je blago brežuljkasta. Poluotok Szúnyogsziget dom je povijesnog muzeja na otvorenom i jednog od najstarijih čardaša u Mađarskoj. Uz jezero se uzgaja i vino. Ako želite saznati više o tome, trebali biste posjetiti Bálint Borárium i muzej vina u Pázmándu, koji je otvoren 2014. godine. Najbolji način da otkrijete sve te atrakcije je biciklom. Biciklistička staza u dužini od 40 km uzorno je označena: istaknute su znamenitosti i turistički sadržaji. Postoji nekoliko mjesta gdje možete iznajmiti bicikle.



Posebno se isplati posjetiti u svibnju, kada se u Agárdu slavi Festival ribe, divljači, vina i Pálinka. Nevjerojatno da se na tako malom jezeru može toliko toga događati.



„Jezero sunca" treće je najveće prirodno jezero u Mađarskoj. Svoju popularnost duguje vrlo povoljnom položaju između glavnog grada Budimpešte i jezera Balaton. Dosta Budimpeštana ima kuće za odmor na jezeru Velence, a ljeti su plaže pune s dnevnim turistima.



Iznad svega, gradovi Agárd, Gárdony i Velence uporišta su vodenih sportova. Tu se nalazi i većina kuća za odmor i kampova. Agárd je također poznato mjesto održavanja ljetnih festivala mladih. U južnom dijelu jezero Velence doseže najveću dubinu vode od gotovo tri metra.

Budući da je jezero Velence bogato ribom inače vrlo plitko, trska prekriva oko 40% vodene površine. To nudi dovoljno prostora i zaštite za veliki ptičji rezervat na zapadu jezera Velence. Zbog ekoloških razloga, korištenje brodskih motora na Velenčkom jezeru je strogo ograničeno, ali mnogi jedriličari i kanuisti su vani.



Zbog odlične prometne povezanosti odmor na Velencem jezeru lako se može spojiti s posjetom Budimpešti. Stari krunidbeni grad Székesfehérvár sa svojom baroknom starom jezgrom udaljen je samo nekoliko koraka. A do ostataka starog rimskog grada Gorsium/Herculia također se može brzo doći autocestom A7. Još su Rimljani cijenili klimatske prednosti sunčanog područja oko jezera Velence.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Troškovi na licu mjesta: Boravišna pristojba prema lokalnoj tarifi

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Stanodavac stalno živi u zasebnoj zgradi na imanju. Za korištenje stoji na raspolaganju: terasa i sunčalište. Vaša kuća za odmor: 2 sobe (od toga 1 spavaća soba), 2 osobe. Ulaz u prizemlju. Prizemlje: dnevni boravak (35 m²) s kutom za objedovanje (4 mjesta), tv-om i izlazom na lođu. američka kuhinja u sklopu dnevnog boravka (5 m2) s električnim štednjakom (ceran štednjak), hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu i električnim kuhalom za vodu. kupaonica (6 m²) s tuš kabinom, WC, sušilo za kosu. 1. kat: spavaća soba


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 31.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa E. Adravecz

gospođa E. Adravecz

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 86946

Posljednje ažuriranje: 13.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/86946.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina