Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Slamnata kućica na samoj obali šume

Odmaralište Koserow na otoku Usedom

maks.  5   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

303 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

303 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Kuća za odmor, dovršena u proljeće 2013. godine, sastoji se od 2 apartmana i nalazi se na idiličnoj lokaciji uz rub šume s prostranim vrtom okrenutim prema jugu. Kao periferni razvoj novostvorenog naselja kuća za odmor bez prometa, položaj kuće omogućuje prekrasan pogled na lijepe susjedne kuće, a da ga one ne ograničavaju posvuda. Na terasi sa garniturom za sjedenje možete se opustiti i uživati u odmoru.



Kuća ima 2 bicikla za zajedničko korištenje, jedan za žene i jedan za muškarce.



Iznajmljuju se 2 apartmana, svaki s 2 spavaće sobe za 4 osobe (također je moguće rezervirati pomoćni ležaj i dječji krevetić/stolicu za hranjenje), kao i dnevni boravak/blagovaonicu s velikim TV-om ravnog ekrana, radio/ CD player i društvene igre. Oba apartmana imaju tuš kabine i podno grijanje. U svim sobama izgled podne ploče osigurava ugodan, topao osjećaj.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 45 km Heringsdorf

45 km

Kolodvor 2 km UBB Koserow

2 km

Izlaz s autoceste 50 km A20 Güstrow

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor ima jedan od najboljih položaja u ovom naselju: osunčana terasa sa svih strana i zasjenjeni dijelovi uz rub šume.



Cijelo imanje je ograđeno i nudi dovoljno prostora za igru, roštiljanje i opuštanje.



Za sunčanje na moru, sjenovita šumska staza vodi dobrih 400m do litica; Prirodne stepenice vode vas do fine pješčane plaže. Obližnji Achterwasser također vrijedi posjetiti - bilo da se radi o šetnji ili sportovima na vodi.



Možete započeti biciklističku turu kroz obalnu šumu odmah ispred ulaznih vrata, bilo na jugoistok u smjeru Swinoujscie ili na sjeverozapad u smjeru Peenemündea - uvijek blizu obale.



Bernsteintherme u Zinnowitzu (gotovo 10 km) ili Ostseetherme u Heringsdorfu (18 km) nude unutarnje kupanje i wellness mogućnosti.



Postoji dobra prometna veza kroz Usedomer Bäderbahn (željeznička stanica udaljena 2 km).



Dva golf terena čekaju golfiste na otoku: Baltic-Hills Golf (19 rupa) udaljen 22 km i Balmer See golf teren (36 rupa) udaljen 18 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu najma uključena je struja, voda i grijanje te prigodni paket koji se sastoji od toaletnog papira, 2 tablete za pranje posuđa, kuhinjske role, sredstva za pranje posuđa i vreća za smeće.



Boravak sa psima moguć je samo u apartmanu u prizemlju, a ne u sezoni. Ukupno je dopušten samo jedan pas. Doplata za vašeg psa iznosi 10 EUR/dan.



Paket posteljine može se rezervirati za 15 EUR/osoba.



Boravišna pristojba se posebno naplaćuje.



Dječji krevet/stolica dostupni su u kući i ne naplaćuju se posebno.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung und Aufenthaltsabbruch Bei Stornierung sind als Entschädigung die folgenden anteiligen Mieten (ausschließlich der Endreinigung) zu entrichten: Kündigung - bis 45 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises - später als 45 Tage vor Mietbeginn und bei Reiseabbruch: 100 % des Mietpreises

ostale informacije:

Koserow se nalazi otprilike u sredini između Karlshagena i Ahlbecka, na najužem mjestu na otoku Usedom, između Baltičkog mora i rukavaca.Njegova prirodna svojstva su jedinstvena i raznolika. Bilo da ste plivač, jedriličar, surfer, planinar ili biciklist, ovdje svatko može doći na svoje. Posebnu privlačnost pruža najviša kota na otoku Usedom, Streckelsberg sa svojih 58 m visine. S njegove strme obale gledatelju se pruža prekrasan pogled na more. Odavde možete vidjeti brda Mönchgut na otoku Rügenu za vedrog dana u smjeru zapada; a često i kredne litice Stubbenkammer. Na sjeverozapadu se vidi otok Oie koji posebno u večernjim satima privlači pažnju blještavim svjetlima svjetionika. Ako pogledate u smjeru jugoistoka, možete vidjeti strme obale susjednog otoka Wollin. Koserow se prvi put spominje 1347. godine kao Cuzerowe i jedno je od najstarijih naselja na otoku Usedom. Crkva Koserow, koja je sagrađena kao kamena crkva krajem 13. stoljeća, najstarija je crkva na Usedomskoj obali Baltičkog mora. Čak i prije nego što je kupališni život u Koserowu uzet u obzir, mjesto je postalo poznato po svojoj bogatoj povijesti. Priča se da se legendarni grad Vineta nekoć nalazio uz obalu Koserowa. Kaže se da je čak i strašni gusar "Klaus Störtebecker" nekoć imao svoje skrovište u špiljama Streckelsberga. Koserowski pastor Wilhelm Meinhold napisao je roman "Die Bernsteinhexe" prema starim crkvenim knjigama, koji je objavljen 1843. godine.



Područje između Koserowa i Zempina, sa samo 300 m kopna između Baltičkog mora i rukavaca, stoljećima je više puta bilo ugroženo nasiljem vode. U studenom 1872. godine otok, a posebno udaljeni okrug Damerow, doživio je razorni olujni val s razinama vode do 3 m iznad normale. Tisak diljem Njemačke izvijestio je o ovom olujnom udaru i njegovim učincima u Damerowu. Selo Damerow je u velikoj mjeri uništeno tijekom ove olujne noći. Samo zahvaljujući razboritosti i uslužnosti ribara iz Koserowa stanovnici Vorwerka spasili su živote. Oluje su bjesnile sličnom snagom u godinama i desetljećima koja su uslijedila. Dana 9. i 10. veljače 1874., olujna plima uzrokovala je da ruševine nadgradnje Damerow budu položene u ruševine. Nakon što se plima povukla, 60 cm debeo sloj morskog pijeska prekrio je polja i livade. Stanovnici nisu imali izbora nego napustiti Damerow i nastaniti se u Koserowu. Na ovom najužem mjestu na otoku Usedom nalazi se "Lüttenort", nekadašnje mjesto rada slikara Otta Niemeyera Holsteina. Još jedna atrakcija su kolibe od soli Koserower. Izgrađeni su oko 1820. kao dio mjere koju je predložila kraljevska vlada za promicanje ribolova na plaži duž cijele obale Usedoma. U početku su služili kao zaključano skladište neoporezive kamene soli koju je opskrbljivala država. Tijekom sezone ribolova na haringe, haringa se solila i pakirala u tim kolibama pod državnim nadzorom. Danas neke od koliba još uvijek koriste lokalni ribari, a tu se nalazi i restoran te suvenirnica. Od 2006. Koserow se predstavlja zajedno sa svojim susjednim zajednicama Zempin, Loddin i Ückeritz pod nazivom "Usedomer Amber Baths".


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.5 Oprema
4.6 Cijena/učin
3.9 Servis
4.4 Položaj
2.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Petra M. iz/od Heek

3,2
3 4 3 4 2

Schöne Ferienwohnung mit kleineren Mängeln

Wir waren zu zweit eine Woche mit unserem Hund in der Erdgeschoß Wohnung. Die obere Wohnung war auch vermietet, aber wir empfanden keinerlei Geräuschbelästigung. (trotz 2 Erwachsenen, einem Kleinkind und einem Hund). Und unser Hund hatte mit der Ferienhündin eine neue Freundin gefunden. Die beiden konnten auf dem großzügigen, gut eingezäuntem Grundstück toben und spielen. (er vermisst sie schon sehr).
Von der Terasse beim Frühstück konnten wir viele Vögel Eichhörnchen etc. beobachten. Auch die Lage und der Schnitt der Wohnung sind gut. Wirklich am Rand der Feriensiedlung mit direktem Zugang zum Wald , sehr ruhig gelegen.
Nur bei der Ausstattung ( Duschkopf verkalkt, Sofa nicht mehr das Beste, Dunstabzugshaube müsste grundlegend gereinigt werden) gibt es Bedarf einmal Teile auszutauschen und zu erneuern. Dies haben wir auch dem Gästeservice und dem Vermieter mitgeteilt.
Wir hatten bei schönstem Wetter eine gute Zeit.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2019

Franziska iz/od Oranienbaum-Wörlitz

4,0
4 4 3 5

Schöne Ferienwohnung

Wir haben zu dritt mit unserem Hund die schöne Ferienwohnung gemietet. Die Lage ist super und es ist alles schnell erreichbar. Es gibt einen schönen großes Garten. Womit wir leider nicht so zufrieden waren, war das Wäschepaket. Ein Bettlaken war mit Hundehaare belegt die wir dann selber entfernt hatten und auch die Handtücher waren nicht mehr die besten. Vieleicht farblich einheitlich und neu. Die Sitzkissen in der Küche könnten auch je nach Benutzung gewechselt werden da diese schon beschmutzt waren. An sich würden wir gerne wieder kommen.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2018

Bettina H. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

TOP Ferienhaus in einer sehr schönen Ferienhaussiedlung!

Das Haus liegt ideal am Waldesrand und ist sehr gut gepflegt. Der kurze Weg zum Strand führt durch den Küstenwald und ist ein Highlight für sich.

Wir kommen wieder.

rujan 2017

H. iz/od Radebeul

3,8
5 5 2 3

Ruhig gelegen

Wohnung im Obergeschoß mit 4 Personen bewohnt. Ausstattung in Wohnung und Küche gut und funktionell. WLAN funktioniert gut. Fernsehempfang erfolgt über Receiver, leider fehlte eine Anleitung wie man beides bedienen muss.
Beleuchtung am Küchentisch könnte besser sein, sie war etwas lichtschwach.
Ein Kopfkissen war verschmutzt, Vermieter wurde darauf hingewiesen, es sollte Abhilfe geschaffen werden, wurde aber nicht über den Service vor Ort umgesetzt.
Der Klappladen im Schlafzimmer ließ sich trotz großer Anstrengung nicht ausrasten. Der Vermieter wurde ebenfalls informiert, der Service sollte es beheben, leider setzte er sich nicht mit uns in Verbindung.
Fazit - eigentlich eine gute Fewo, aber der Service hat uns nicht überzeugt.

Preporučeno za: Odmor na plaži

siječanj 2017

Famile iz/od 15711 Königs Wusterhausen

4,3
4.5 4.5 4.5 3.5

Sehr schönes Ferienhaus

Sehr schönes Ferienhaus am Rand von Koserow in ruhiger Lage (zumindest im Winter). Das Haus macht einen gepflegten Eindruck, die Wohnung war sehr sauber und praktisch eingerichter. Leider waren nach der Sturmflut im Januar die Strandabgänge in der Nähe gesperrt, aber der Strand trotzdem nach einigem Fußmarsch gut zu erreichen. Einkaufsmöglichkeiten und Karls Erdbeerhof sind gut zu erlaufen.
Alles in allem würden wir das Haus wieder buchen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

listopad 2016

Marion S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

traumhafter Urlaub - absolut zu empfehlen

Wir haben die Wohnung im Erdgeschoss über das Wochenende gemietet. Die Wohnung ist sehr stilvoll und modern eingerichtet und befindet in ruhiger Lage direkt am Waldrand. Die Wohnung war sehr sauber, die Fußbodenheizung in der gesamten Wohnung ist sehr angenehm. Der Garten ist komplett eingezäunt, sodass wir unseren Hund frei umherlaufen lassen konnten. Tolle Restaurants, sowie Einkaufsmöglichkeiten im Ort vorhanden, schöner Sandstrand. Wir wären am liebsten länger geblieben. Das Haus ist sehr zu empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži

lipanj 2016

Cindy iz/od Burg

5,0
5 5 5 5

Traumhafte Ferienwohnung

Wir haben die Wohnung im Erdgeschoss über das Wochenende gemietet. Die Wohnung ist sehr stilvoll und modern eingerichtet und befindet in ruhiger Lage direkt am Waldrand. Die Wohnung war sehr sauber, die Fußbodenheizung in der gesamten Wohnung ist sehr angenehm. Der Garten ist komplett eingezäunt, sodass wir unseren Hund frei umherlaufen lassen konnten. Tolle Restaurants, sowie Einkaufsmöglichkeiten im Ort vorhanden, schöner Sandstrand. Wir wären am liebsten länger geblieben.

Das Haus ist sehr zu empfehlen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

obitelj D. Hoell

obitelj D. Hoell

Privatno iznajmljujemo našu lijepo namještenu kuću za odmor.


Dalji smještaji od obitelj D. Hoell


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 87059

Posljednje ažuriranje: 28.02.2024

Oglas je online od: 7 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/87059.htm

Obitelj Dino und Bettina Hoell

Heinz-Röttger-Str. 1

06846 Dessau-Roßlau

0049(0) 15205342147


«Slamnata kućica na samoj obali šume» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina