Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Grad Mare - Apartmani oglas Ostsee

Dziwnów (Dievenow), Poljska. 100m na ​​Baltičko more.

maks.  5   Gosta/Gostiju
34m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
34m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

99 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

99 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Šest novih (!) Apartmani na poljskom Baltika! Novoizgrađena vila prvi otvoren u 2016th kolovoza

U "Gradskoj Mare" šest chicke Apartmani u švedskom stilu vas i vašu obitelj u jedinstvenom položaju na Baltičkom moru u Dziwnów, Poljskoj očekuju. Budući da je samo 100 metara od pješčane plaže Dziwnów daleko, kuća je još uvijek u srcu Dziwnów. Za sve njuh ljubav gradske, a ipak žele imati koristi od blizine plaže! Odavde imate i dobru početnu točku za uživanje u noćnom životu.

adresa:
Reymonta 7
72-420 Dziwnów
Poljska

GRAD 1 i 2
Ova dva apartmana su u prizemlju dvokatnici, a svaki nudi max. 5 ljudi. Apartmani se nalaze na jednoj razini i da su za razliku od ostalih stanova nije etaže. Imate djelomično natkrivene terase svaka. Ovdje možete započeti dan s jutarnje kave na terasi i opustite se nakon uzbudljive plaže oznaku. Prostrani interijer od dnevnog boravka pruža se kroz mural na zidu s pogledom na more, te je istaknuta blagdansku atmosferu. Funkcionalna namještaj s udoban kauč dobrodošlicu našim gostima u dnevnom boravku. Oni su svestrani. Tijekom dana sjediti pred televizorom i noću, kauč se može izvaditi i koristiti kao ležaj za 2 osobe. Prolaz u spavaćoj sobi nalazi se kuhinja s hladnjakom, sudoperom, indukcijske ploče za kuhanje, pogodan lonci, tanjuri, čaše, pribor za jelo, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu i toster. Apartman ima vlastitu kupaonicu s tušem i WC-om koja traje dizajn s referentnim primorsko mjesto. To je popločan u prirodnog drva izgled, naglašavajući naturalistički karakter unutrašnjosti i dati toplu i ugodnu atmosferu u sobi. Mala soba je praktičan i nudi tri osobe. Dvije može provesti na kauču na razvlačenje, udoban noći i peta osoba vodi na kauč mirovanje noću. Cijeli grad je osvijetljen lijepo noću i doprinosi ugodno iskustvo za večernju šetnju.

GRAD 3 i 4
Ove dvije etaže od kojih svaka prostiru na prvom i drugom katu zgrade i ponuditi svaki max. 4 osobe. Svaki apartman ima poseban ulaz na zapadnoj strani na prvom katu, koji je dostupan putem vanjskog stubišta. Na prvom katu uđete u dnevnu sobu. Ona ima kauč na rasklapanje i TV-om. Kauč ​​na rasklapanje u dnevnom boravku ima mjesta za dvije osobe za spavanje. U susjedstvu je tuš soba s WC-om i umivaonikom. Na 1. katu se nalazi i kuhinja, s istim materijalom kao u City 1 i 2. Sve je uređeno u skandinavskom stilu. Stubište u stanu vodi vas do sobe na 2. katu. Ovdje je kauč na razvlačenje za još dvije osobe, ormar i dva komoda. Iz sobe možete pristupiti balkon. Zaokruživanje blagdansku atmosferu stana od pozadine s pomorskim motivima.

GRAD 5 i 6
Ovi apartmani su apartmani CITY 3 i 4 su vrlo slični. Tu su i etaže s identičnim opreme. Samo su inputi nisu na Zapadu, ali na istočnoj strani, a apartmani su malo veći, pa evo - kao u grad 1 i 2 - svaka max. naći 5 ljudi. U dnevnom boravku (prvi kat) na kauču na razvlačenje mogu spavati 2 osobe te spavaću sobu (2. kat) se nalaze 2 osobe na kauču na razvlačenje, te peta osoba na kauču na razvlačenje.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.35 km

0.35 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 65 km Flughafen Stettin-Goleniów

65 km


Mjesto i položaj smještaja

Prekrasna pješčana plaža Dziwnów je samo 100 metara od vašeg smještaja.

Široka plaža Dziwnów omogućuje sportske aktivnosti za vrijeme blagdana. Na plaži možete igrati, trčati ili vježbati vode odbojku ili frizbi.

Udobni apartmani su centralno smješten u Dziwnów, a opet u neposrednoj blizini Baltičko more. Dziwna, jedan od tri oružja u ustima ili, povezuje grad na Baltičkom moru i Szczecin Lagoon. Grad Dziwnów (njemački Dievenow) bio je poznat još od 1827. godine, kao njemački ljetovalište. U Dziwnów ljeta mnogi događaji odvijaju. Također su popularne brodom na Camminer Bodden nakon Cammin brodom i naravno prekrasne plaže na Baltičkom moru. Luka Dziwnów, sa svojim nostalgičnim izletničkih brodova (gusarskih brodova i ribarskih brodova pretvoren) vrlo popularna destinacija.

Prekrasna ljetovalište zadržao mnogo od svoje izvornosti. Ogroman betonske zgrade što su hoteli ili self-catering smještaj može se naći ni u poljskom spa. Veći ambulantu nalazi u Dziwnowek na otoku Wolin tucked daleko u obalnom šumi. Tu je i veliki spa usluge za liječenje u Poljskoj.

Naši gosti također željeli posjetiti grad Kamien Pomorski, koji se lako doći automobilom za samo 20 minuta. To je jedan od najstarijih gradova u Zapadnoj Pomorje i zbog svoje zdrave klime, ljekovita voda i Moore Kamien Pomorski postao poznati spa.

Zahvaljujući joda, broma i klora koji sadrže salamuri izvora, ljekovita Moores se ovdje tretira s uspjehom bolesti dišnog sustava, krvožilnog sustava, mišićno-koštanog, neurološki i reumatskih pritužbe. Osim toga, ovdje kardiološki i ortopedske rehabilitacije i prijevremena rehabilitacija ostaje kod žena nakon operacije dojke ponudio. U Kurhaus "Mieszko" je sol špilja s jedinstvenim mikroklime, koja je slična u prirodnim slanim spiljama i na odmor, opuštanje i iscjeljenje.

Zanimljivi su Camminer katedrala, koja je sagrađena u 1175-1385. Ovdje ćete naći na impresivnim baroknim orguljama s cijevi godišnje ugošćuje Međunarodni festival orgulja i komorne glazbe. Čak je i kasno-gotička gradska vijećnica na trgu, a gradska vrata s Gradskom muzeju su popularna destinacija.

Tijekom ljetnih mjeseci izleti brodom organizirani su u Camminer zaljev. Oduševljeni mornari, kanuisti, surfere i kitesurfers uživati ​​u izvrsne uvjete. I ovdje međunarodnih regata. Izvan Starog grada, moderna marina 240 vezova u moru i tri hangari za zimovanje brodova.

Grad Misdroy (Miedzyzdroje) je autom oko pola sata od naših kuća za odmor. Pristaništa na 2 km dugoj plaži šetnice u je popularna atrakcija. To je 17,5 milijuna širok i 400m upravo vodi van u Baltičkom moru.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 75 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dolazak i odlazak je uvijek samo nedjeljom. Iznimke su moguće u off-sezoni, u dogovoru.
Za obvezujući rezervacije, morate staviti dolje 30% najma. Depozit mora biti zaprimljen u roku od tjedan dana nakon rezervacije upit na naš račun. Po dolasku preostalih 70% plaća se na isporuke ključeva u gotovini. Dodaj u da je porez na lokalne posjetitelja i depozit od 75 EUR.

Uvjeti poništenja:

  • Bei einer Stornierung der Buchung wird die Anzahlung als Ausfallsentschädigung einbehalten.

ostale informacije:

Apartmani se iznajmljuju po tjednu od nedjelje (17 sati) do nedjelje (10 ujutro).
Prilikom rezervacije 30% cijene potrebno je platiti. Preostalih 70% + porez + polog (75 EUR) plaća se pri isporuci ključeva u gotovini.

Za objekte po kući:
- Su pribor za jelo, tanjuri i čaše.
- 3 posude su dostupni.
- Rezanje odbora i rezne oštrice su dostupni.
- Velika činija za salatu je dostupna.
- Kuhalo za vodu i aparat za kavu je dostupan
- Tu je televizija.
- Dvije plate struju dostupan
- Mikrovalna pećnica je dostupan
- Posteljina je uključena, ali ne i ručnike.

Važno: molimo ponijeti ručnike!

Kalendar pokazuje zeleno kad je barem jedan od naših šest apartmana u kući je još uvijek dostupna.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 02.08.2023


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2017

Anna & Alex iz/od 58300

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor

Bili smo ovdje početkom rujna. Svidjelo nam se. Sve je bilo čisto i novo. Imanje se nalazi na samoj plaži. Imali smo odličan odmor.

Preporučeno za: Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka City Mare
gospođa A. Rogge-Solti

gospođa A. Rogge-Solti

Dalji smještaji od gospođa A. Rogge-Solti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 87089

Posljednje ažuriranje: 30.08.2023

Oglas je online od: 7 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/87089.htm


«Grad Mare - Apartmani oglas Ostsee» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina