Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor u Hayingenu s WiFi-jem i Skyom

Rezervat biosfere Švapska alba

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vikendica je kompletno renovirana u veljači i ožujku: nova vrata, novi prozori, novi podovi, novi madraci, novi namještaj za dnevni boravak, nove zavjese, novo posuđe za kuhinju, 2. TV u spavaćoj sobi.



Živite u prekrasnoj drvenoj kući od brvana za do 4 osobe na 45 m² stambenog prostora, spavaća soba s bračnim krevetom i 2. TV-om, dječja soba s krevetom na kat, dnevni boravak s kaminom, odvojena blagovaonica, potpuno opremljena ugradbena kuhinja, kupaonica/ wc, terasa, satelitska TV u boji, ostava, parkirno mjesto na rubu pogona. Posebna oprema dječji krevetić, visoka stolica, suncobran i vrtni namještaj. Kuća je vrlo mirna i ima veliki travnjak ispred terase te je stoga pogodna za dječju igru. Djeca i kućni ljubimci dobrodošli. Posteljinu je moguće iznajmiti, posteljinu donijeti sa sobom ili rezervirati uz nadoplatu.



Živite u turističkom parku bez automobila, smještenom na blago nagnutom grebenu pored šume. U "Lauterdörfle" se nalazi ukupno 105 udobnih drvenih kućica, restoran "Lauterstüble" sa svojim romantičnim pivskim vrtom. Na upit: doručak, polupansion ili puni pansion i usluga kruha.

Parkirna mjesta su na rubu turističkog naselja, ručna kolica su dostupna za prijevoz prtljage. Recepcija s domarom.



U sklopu turističkog kompleksa (uz nadoplatu) nalazi se sauna, perilica rublja, sušilica i fitness soba u zajedničkoj kući.

NOVI! Pristup internetu putem WLAN-a

Besplatan pristup Internetu putem WLAN-a moguć je unutar i izvan restorana "Lauterstüble". Pristupne podatke dobit ćete izravno u restoranu.

Na upit: doručak, polupansion ili puni pansion i usluga kruha. Vanjski parking za automobile na rubu turističkog naselja, dostupna su ručna kolica za prijevoz prtljage



Sky Cinema

Sky Bundesliga

Sky Sports 1

Sky Disney Channel



Teniski teren

Mini golf

košarkaško igralište

Nogometno igralište

Igraonica sa stolnim tenisom i stolnim nogometom

2 vrlo velika dječja igrališta

Besplatni zračni šah

3 prostora za roštilj

Praonica i sušionica



Briga o djeci

Kazalište prirode Hayingen

Vožnja kanuom po Lauteru i Dunavu

Ljetno sanjkalište

Park za penjanje

Termalno kupalište u Albstadtu

Bow Lichtenstein

Medvjeđa pećina

maglena špilja

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 20 km

20 km

Skijaška uspinjača 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 70 km Stuttgart

70 km

Kolodvor 25 km Riedlingen

25 km

Izlaz s autoceste 70 km Stuttgart

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Hayingen sa svojim četvrtima Anhausen, Indelhausen im Lautertal, Ehestetten i Münzdorf godinama je jedno od najpopularnijih odredišta za odmor i izlet na švapskoj Juri. Klimatsko lječilište Hayingen, sa svojim dolinama i visoravnima, ima jednu od najboljih klimatskih vrijednosti u švapskoj Juri. Smješteni u niskom planinskom lancu do 1000 metara visine, doživite raznolikost prirode ovdje, odahnite u području za odmor između Neckara i Dunava. Dolina Große Lauter poziva vas u jedan od najromantičnijih krajolika za planinarenje. Sjajni vidikovci, dvorci (Lichtenstein, Hohenzollern), ruševine, špilje - Bärenhöhle, Nelhöhle, gomile drvenog ugljena itd. su među odredištima oko Hayingena.

Dolina Große Lauter poziva vas u jedan od najromantičnijih krajolika za planinarenje. Planinari će pronaći mir i sklad između cvjetnih livada, vriština smreke, bukovih šuma i vapnenačkih stijena na visoravni. Sjajni vidikovci, dvorci, ruševine, špilje, gomile drvenog ugljena itd. su među odredištima oko Hayingena.





Uređene i označene staze otvaraju prekrasan krajolik s jedinstvenim čarima Alba. Na obalama Lautera, Zwiefalter Acha i Glastala možete gledati pastrve u kristalno čistoj vodi i čaplje, slušati pljuskanje i žubor vode, uživati u miru ili jednostavno pomisliti da švapska Jura duguje svoje postojanje do ogromnog Jurskog mora. Okamenjenja, kraške špilje, jame i isprane doline svjedoci su vremena. Osim vikendom možete voziti kanu na Lauteru (mogućnost iznajmljivanja kanua).

Obližnju špilju Wimsen moguće je posjetiti brodom do kraja listopada. Zdrava klima niskog planinskog lanca Švapske albe i čist, aromatičan zrak dobri su za pluća i dušu. Ovdje je čisti zrak za tjelovježbu: planinarenje, biciklizam, jedriličarstvo, balon, tenis, kanu ili veslanje, a zimi skijaško trčanje na uređenim stazama. Ovaj klimatski zrak blagodat je i za alergičare. Po broju sunčanih dana regija Hayingen jedan je od preferiranih krajolika u Njemačkoj. Za vedrog dana, Hayingen ima dalekosežni pogled na Alpe. Špilja Wimsen na Švapskom albu

Apartmani za odmor u Hayingenu na Švapskom Albu U Hayingenu i okolici još uvijek postoje običaji, "Feschtle" su doslovno postali tradicija. Na primjer, gradski festival, festival bazena, skvot u pekarnici, skvot na aerodromu sredinom Rujan ili koliba navečer u dvorcu Derneck sredinom listopada Već 50 godina Hayingen izvodi djela na dijalektu koje je sam napisao na otvorenom, u jedinstvenoj pozadini koju je stvorila priroda, u klancu doline Hayingen: Kazalište u svom izvornom obliku, od sredine srpnja do početka rujna, svake subote i svake nedjelje hm Uz vodiča Alb možete upoznati ljepote prirode i kulture, zemlje i ljudi.



Premijer Günther Oettinger (CDU) prihvatio je UNESCO-ov certifikat za švapski rezervat biosfere Jura u Münsingenu. Pečat UNESCO-a jamči zaštitu jedinstvenog prirodnog i kulturnog krajolika.



Zima na švapskoj Juri Rezervat biosfere UNESCO je priznao u lipnju 2009. godine. Švapski Alb danas je jedan od 15 njemačkih i više od 500 rezervata biosfere u svijetu. Bund für Umwelt- und Naturschutz (BUND) pozdravio je priznanje. No, upozorio je da se ne zanemaruju drugi važni projekti zaštite prirode u zemlji. Generalni direktor BUND-a Berthold Frieß objasnio je da se očuvanje prirode u Baden-Württembergu također mora financirati na solidnoj osnovi izvan velikih zaštićenih područja.



Područje biosfere Švapski Alb nalazi se oko 50 kilometara jugoistočno od Stuttgarta. Proteže se oko bivšeg vojnog poligona Münsingen na dijelove okruga Reutlingen, Esslingen i Alb-Donau-Kreis i uključuje 29 općina. S ukupnom površinom od oko hektara, to je prvo veliko zaštićeno područje u Baden-Württembergu. Posebna obilježja ovog područja su brdske i klanske šume na Albtraufu, raznolik kulturni krajolik i blisko ispreplitanje s urbanim područjima.



Daleko od masovnog turizma, Švapska alba nudi sve za potpuno prirodno opuštanje. Možda posljednji divlji raj u južnoj Njemačkoj, gdje se osjećate kao kod kuće u čistim i romantičnim gradovima: Švapska Alba nudi više od same prirode i starih dvoraca - uokvirena je gradovima punim života.

.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Vožnja kanua
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 0,9€ po osobi dnevno



Pas se dodatno naplaćuje 6 € po danu

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Ovdje ćete pronaći grad s najvišom kvalitetom života u Njemačkoj, kao i najstariji grad Švapske, koji je danas jedno od najmodernijih uporišta dizajna. Srednjovjekovne drvene kuće, dvorci u centru, idilične tržnice, uske uličice i puteljci – okruženje je stvoreno za život i oživljavanje. Nije ni čudo da veliki broj pjesnika i mislilaca, umjetnika i izumitelja ima vrlo posebnu vezu sa Švapskim albom: Ludwig Uhland, Eduard Mörike, Hölderlin, Hesse, Hauff, Einstein, List, Bosch, Steiff, Märklin, Kepler, Bloch, spomenimo samo neke od najpoznatijih. Možda je upravo mješavina izvornog krajolika i poticajne raznolikosti gradova izvor vrlo posebnih razmišljanja - sve do danas.



Slobodne aktivnosti:

Teniski i košarkaški tereni, nogometno igralište, natkrivena igraonica sa stolnim nogometom i stolnim tenisom, 2 dječja igrališta, vanjski šah, sauna, prostor za roštilj i "praonica i sušionica". Iznajmljivanje bicikala, e-bicikala i Segwaya u gradu.



Igralište za mini golf s 18 polja posebna je točka za sve goste odmora. Sport je popularna aktivnost u slobodno vrijeme jer, osim mira i koncentracije za pojedinca, može značiti i veselje i društvenost u zajednici. Zaigrajte sa svojim prijateljima i poznanicima u turističkom parku Lauterdörfle.

Cijene

Odrasli 1,50 €

Djeca 1,00 €

Polog po klubu €2,50

Dvorana za sastanke u turističkom parku Lauterdörfle Slobodno vrijeme za djecu: igralište teniski teren u turističkom parku Lauterdörfle

Vožnja kanuom po Lauteru i Dunavu, ljetno sanjkanje, pješačenje, biciklističke ture, golf, termalne kupke u Neu-Ulmu, Aulendorfu i Albstadtu, špilje, posjeti dvorcima, pivovarama i samostanima, Ravensburger Spieleland i Legoland u Günzburgu i prirodni vanjski bazen na velikoj nadmorskoj visini u Zwiefaltenu. Zimi: uređene staze za skijaško trčanje, male vučnice, sanjkanje, krpljanje.



Otkrijte vrhunce područja

Posebna usluga za naše goste na odmoru



Ima toliko toga za otkriti u Srednjoj Švapskoj Albi, a posebno u području u i oko doline Große Lauter.

Krenite na virtualno putovanje ovim krajolikom. Dopustite da vas iznenadi i nadahne širok izbor aktivnosti za slobodno vrijeme, čak i izvan dobro poznatih motiva s razglednica. Iskoristite znanje iskusnog Alb insajdera. Odaberite onaj pravi za sebe iz mnoštva mogućnosti. Uložite malo zabave u to.



Informativni krug za sve goste odmora u Lauterdörfleu, u restoranu Lauterstüble:



Svaki ponedjeljak od oko 10 sati



S rezultatima da vidite okoliš drugim očima, da dane odmora učinite boljim i sadržajnijim.



Slobodno vrijeme: vožnja biciklom Slobodno vrijeme: skijaško trčanje Pogled iz zraka na vodopad Lauterdörfle Schwäbische Alb

sky logo U turističkom parku Lauterdörfle dobivate nebo.



Na sky Cinema možete pogledati aktualne filmove iz kina koja su prva emitirana.

Na sky Sport 1 možete vidjeti:

sve utakmice UEFA Lige prvaka uživo,

najbolje utakmice UEFA Europske lige,

kao i mnoge utakmice iz vrhunskih europskih liga.

Na sky Bundesligi možete vidjeti 1. i 2. Bundesligu uživo na konferenciji.

Na Disney Cinemagicu ćete vidjeti crtiće koji su omiljeni kod djece.



Novo igralište u turističkom parku Lauterdörfle

Igre i zabava u gostoljubivom i prije svega sigurnom okruženju. Veliki izbor novih sprava za dječja igrališta ubrzat će kucanje srca vaše djece.



Restoran "Lauterstüble" u turističkom parku Lauterdörfle

"Lauterstüble" vam se raduje! Uživajte u dobroj domaćoj kuhinji usred prirode. Svi gosti Ferienpark Lauterdörfle imaju besplatni WiFi u restoranu.



Uređene i označene staze otvaraju prekrasan krajolik s jedinstvenim čarima Alba. Na obalama Lautera, Zwiefalter Acha i Glastala možete gledati pastrve u kristalno čistoj vodi i čaplje, slušati pljuskanje i žubor vode, uživati u miru ili jednostavno pomisliti da švapska Jura duguje svoje postojanje do ogromnog Jurskog mora. Okamenjenja, kraške špilje, jame i isprane doline svjedoci su vremena. Osim vikendom možete voziti kanu na Lauteru (mogućnost iznajmljivanja kanua).

Obližnju špilju Wimsen moguće je posjetiti brodom do kraja listopada. Zdrava klima niskog planinskog lanca Švapske albe i čist, aromatičan zrak dobri su za pluća i dušu. Ovdje je čist zrak za kretanje: planinarenje, biciklizam, jedriličarstvo, balon, tenis, kanu ili veslanje, a zimi skijaško trčanje na uređenim stazama. Ovaj klimatski zrak blagodat je i za alergičare. Po broju sunčanih dana regija Hayingen jedan je od preferiranih krajolika u Njemačkoj.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa H. Bruckner

gospođa H. Bruckner

Moj muž i ja živimo u malom mjestu u blizini Stuttgarta. Jako nam se sviđa Švapska alba. Zato smo sada kupili kuću za odmor u Hayingenu koju od kolovoza 2016. godine iznajmljujemo kao kuću za odmor. Jako nam se sviđa park za odmor s brojnim mogućnostima za rekreaciju. Također smatramo da je restoran u turističkom parku vrlo udoban i atraktivan.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 88058

Posljednje ažuriranje: 07.02.2024

Oglas je online od: 7 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/88058.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina