Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Inge

Tirinška šuma, srednji Rennsteig, rezervat biosfere Vessertal

maks.  3   Gosta/Gostiju
43m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
43m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

80% Preporuka

92 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

80% Preporuka

92 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

Želite uživati u odmoru u miru i potpuno nesmetano. Onda je naša mala kuća za odmor Inge prava stvar. Živite u prizemlju, a spavate u potkrovlju. Naša kuća za odmor Inge dobila je 3 zvjezdice od njemačkog turističkog saveza. Naći ćete dobru i udobnu cjelokupnu opremu za visoke zahtjeve. Iz ove kuće za odmor imate dobar pogled na slikovito lijepo selo. . Pješačke staze počinju odmah iza kuće i možete izravno doći do mreže planinarskih staza oko Stutzerbacha s vezom do Rennsteiga. Uz kuću se nalazi prirodna terasa i 1000 četvornih metara vrta. Uvjerite se u ljepotu prirode i našeg smještaja.

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 50 km Erfurt

50 km

Kolodvor 1 km Stützerbach

1 km

Izlaz s autoceste 12 km Ilmenau West

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Iz ove kuće za odmor imate dobar pogled na slikovito lijepo selo. . Pješačke staze počinju odmah iza kuće i možete izravno doći do mreže planinarskih staza oko Stutzerbacha s vezom do Rennsteiga. Uz kuću se nalazi prirodna terasa i 1000 četvornih metara parkinga je neposredno uz kuću na imanju. Uvjerite se u ljepotu prirode i našeg smještaja. Stuetzerbach je skriveni dragulj u gorju Tirinške šume.

Idealna je destinacija za odmor za sve koji uživaju u istraživanju prirode, planinarenju te traže odmor i opuštanje. Okruženo šumama, idiličnim livadama i planinama, mjesto nudi odmor za svačiji ukus.

Najpopularnija planinska planinarska staza u Njemačkoj, Rennsteig, udaljena je samo 3 km. Stuetzerbach se nalazi usred UNESCO-vog rezervata biosfere, koji spada u krajolike osobite ljepote i jedinstvenosti - jedinstveno iskustvo u zelenom srcu Njemačke. Ali i daleko od poznatih staza, možete uživati u zdravom šumskom zraku, mirisu gljiva, svježe posječenoj šumi i uvijek prekrasnim pogledima na planinske lance i duboke doline, na preko 100 km planinarskih staza ili na preko 40 km uređenih staza. staze za skijaško trčanje, ovisno o sezoni, kratki odmor usred netaknute prirode. Samo mjesto ima bogatu tradiciju i zanimljivu povijest. Mjesto je već za Johanna Wolfganga von Goethea bilo nešto posebno. Ovdje je često boravio, a danas planinarska staza povezuje njegova radna mjesta, a Goetheov muzej obilježava sjećanje na velikog princa pjesnika.

Zdrava klima, zrak i krajolik rano su se počeli koristiti u duhu župnika Sebastiana Kneippa za opuštanje i oporavak. Stuetzerbach i danas nosi naziv "Kneippovo lječilište s državnim odobrenjem".

Još jedna tradicija na koju smo ponosni bila je i jest umjetnost puhanja stakla. Činjenica da su ovdje proizvedeni prvi njemački termometar, prva njemačka žarulja i prva termos boca svjedoči o umijeću majstora. Vrhunac je bila proizvodnja i uspješno testiranje prve rendgenske cijevi na ovom mjestu. Ova umjetnost je preživjela do danas. U umijeće staklopuhača možete se uvjeriti puhanjem u prostoriji staklopuhača na licu mjesta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Popunjenost od 2 osobe, 3. osoba dodatnih 5, - € / noć. Minimalni boravak ovisno o sezoni od 3 noći. Posteljina i ručnici kao i svi popratni troškovi uklj. Prilikom rezervacije < 5 noći, neobavezna naknada za završno čišćenje od 30 eura. + Boravišna pristojba za odrasle. 1,80 EUR Kućni ljubimci: od 3 EUR po danu.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

3,9 od 5
3.6 Oprema
3.8 Cijena/učin
4.0 Servis
4.1 Položaj
0.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2016

Heike R. iz/od Magdeburg

4,5
4 4 5 5

Ferienhaus Inge

Das Ferienhaus Inge ist ein kleines aber niedliches Ferienhaus.Sehr sauber und ordentlich.Es ist alles vorhanden was man braucht und sehr gemüdlich.Wir hatten unsere Labradorhündin mit,die
sich auch sehr wohl gefühlt hat.Es wird nicht unser letzter Urlaub im Ferienhaus Inge gewesen sein.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2015

Katrin u. Uwe M. iz/od Espenhain

5,0
5 5 5 5

Tolles Häuschen, toller Vermieter

Wer etwas ruhiges, gemütliches zum ausspannen sucht ist hier genau richtig. In dem liebevoll eingerichteten Häuschen ist alles da was man braucht zum Wohlfühlen. Mit unserem Hund konnten wir hier problemlos Urlaub machen. Der sehr nette Vermieter hat alles abgerundet, so das wir auf jedenfalls dort noch einmal Urlaub machen werden. Die wunderschöne Landschaft und die vielen Unternehmungsmöglichkeiten sorgen für keine Langeweile. Ideal für Pilzsucher im Herbst.
Vielen Dank für die schöne Zeit die Meesers

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Romantični odmor

kolovoz 2015

Schattel M. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Potpuno zadovoljan

Kuću za odmor smatramo totalno idiličnom, ugodnom i zato idemo drugi put sa svojim psom. sigurno neće biti zadnji put. Vlasnik je također jako ljubazan i ljubazan. Ne možemo pronaći ništa negativno. Najbolje ako trebate mir i želite se isključiti od stresa na poslu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2015

Anne W. iz/od Taunusstein

4,8
4 5 5 5

absolut zufrieden!

auch wenn ich mit meinem Vierbeiner erst den zweiten Tag hier bin: es gibt nichts zu beanstanden! Das Ferienhaus ist sehr gemütlich, total ruhig und man ist sofort im Grünen. Die Wanderwege sind bestens ausgeschildert und der Kurzurlaub wird nicht reichen, um alles zu erkunden......

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2011

KOKONDE iz/od Nürnberg

0,2
0.1 0.2 0.1 0.4 0.1

ohne Worte

Es hat mich schon etwas stutzig gemacht über dieses "Ferienhaus" keine Bewertung zu lesen.
Da ich mir nicht ganz sicher bin ob man eine negative Bewertung hier machen darf oder nicht, Erfolg die Bewertung so:
....
Wie die Überschrift schon sagt.
Da unser Aufenthalt in diesem Haus sich auf 15 Minuten belief kann weiter nichts geschrieben werden.

Odgovor iznajmljivača gospodin K. Jahn:

Auf dieser web-side war es bis Mai 2011 nicht möglich Bewertungen abzugeben.Aus diesem Grund konnten noch keine Bewertungen vorliegen. Das FH"Inge" wird von uns seit 1995 vermietet,seit dieser Zeit haben wir jährlich ca 55 Gäste mit ca 200 Übn.Davon sind etwa 35% Stammgäste. Wir haben für diese Unterkunft bisher keinerlei persönliche Beschwerden erhalten. Unsere Gäste waren stets zufrieden und haben das uns gegenüber zum Ausdruck gebracht. Vermieterkomentar Fam.Axel Jahn


kontakt

gospodin K. Jahn

gospodin K. Jahn

Vaša kuća za odmor je mala, lijepa, samostojeća kuća na velikom imanju. Sami koristimo glavnu kuću i tamo se nalazi apartman za odmor. Ako je moguće, sami primamo i ispraćamo goste, a ako želite, rado ćemo vas savjetovati o restoranima, planinarskim odredištima, znamenitostima i mogućnostima zimskih sportova.


Dalji smještaji od gospodin K. Jahn


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 8846

Posljednje ažuriranje: 07.01.2024

Oglas je online od: 18 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/8846.htm


«Ferienhaus Inge» je dobio ocjenu gosta 3.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina