Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Dođite u Doldenhorn i osjećajte se dobro

Bernski Oberland, Adelboden

maks.  5   Gosta/Gostiju
64m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
64m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

96.15% Preporuka

32 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 21 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

96.15% Preporuka

32 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Dobrodošli u naš prijateljski apartman za goste u povijesnoj kući. Opremljena je svime - i malo više - što Vam je potrebno za Vaš bezbrižan odmor. Stan se nalazi na prvom katu peterokatnice. Unatoč povišenom položaju, kuća je zimi lako dostupna, vaš automobil je zaštićen u nadstrešnici za automobile.

Djeca također imaju dovoljno prostora, mogu se igrati do mile volje na trgu nasuprot školske zgrade, a uz kuću postoji i malo igralište za zajedničko korištenje.



Ugrađena kuhinja ima indukcijsko kuhalo, pećnicu, hladnjak s malim odjeljkom za zamrzavanje, perilicu posuđa, toster, Nespresso aparat i alternativno sve što vam je potrebno za filter kavu. Posuđa i pribora za kuhanje ima u izobilju, ne morate ništa nositi od kuće. Ocat/ulje/šećer/sol su također spremni za vas, kao i sredstvo za pranje posuđa, tablete i kuhinjske krpe.



U dnevnom boravku ćete pronaći veliki blagovaonski stol za 5 osoba, TV i DVD i DAB radio s Bluetoothom, udoban kauč i dvije udobne fotelje. Tu su i društvene igre za sve uzraste.



Kupaonica je opremljena kadom s pregradom za tuširanje i nudi dovoljno prostora za odlaganje posuđa. Ima i toaletnog papira - barem za prvo vrijeme.



Velika spavaća soba ima tri kreveta (jedan bračni i jedan običan), noćni ormarić i ormar. Putni krevetić dostupan je na zahtjev.



Mala spavaća soba ima dva odvojena kreveta i prostrani ormar s ladicama.



Prekrasno smješten balkon s neprocjenjivim pogledom ima stol za blagovanje sa stolicama i udobne ležaljke.



U ulaznom dijelu nalazi se ugradbeni ormar s dovoljno mjesta za vašu vanjsku odjeću i obuću. Tu su i dvije dječje stolice za hranjenje, mala daska za glačanje i stalak za sušenje rublja s štipaljkama.



U hodniku ima više ugradbenih ormarića, jedan za pribor za čišćenje, drugi za caquelon za sirni fondue i caquelon za mesni fondue, ekspres lonac, raclette i stolni roštilj te glačalo.



U kući se nalazi praonica rublja sa sušilicom za zajedničko korištenje uz dogovor s domarom.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 17 km

17 km

Skijaška uspinjača 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 170 km Zürich

170 km

Kolodvor 4 km Frutigen

4 km

Izlaz s autoceste 16 km Spiez/Kandersteg

16 km


Mjesto i položaj smještaja

Frutigen je savršeno polazište za sve ljetne i zimske aktivnosti u Bernskom gorju. Kuća je iznad sela, ali do centra se stiže za pet minuta.



Za skijanje idite na obiteljsko skijalište Elsigenalp, za veće zahtjeve na Skiarena Adelboden-Lenk, do oba skijališta možete doći za 20 minuta vožnje automobilom.

Elsigenalp također nudi izvrsne uvjete za skijaše i planinare, a vrlo je popularno sanjkanje do stanice u dolini. Svu skijašku opremu i sanjke moguće je iznajmiti na dolinskoj stanici.

U Adelbodenu ćete pronaći skijališta za svačiji ukus, dobro razvijene staze za skijaško trčanje i pješačke staze te Tschentenalp raj za sanjkanje. Za neskijaše tu je dvorana za klizanje i curling.

Ili se možete odvesti - također za 20 minuta - do mirnog Kientala, udobnom sjedežnicom do Ramslauenena i spustiti se saonicama.

U Kanderstegu ćete pronaći nešto posebno kada je hladno: zaleđeno Oeschinensee, prekrasno smješteno planinsko jezero gdje možete šetati, klizati se ili voziti dječja kolica.

A nakon sportskih aktivnosti opustite mišiće u Frutigen unutarnjem bazenu.



Ljeti su mogućnosti za izlete gotovo neograničene.

U krugu od najviše 30 minuta vožnje automobilom nalazite se na jezeru Thun ili jezeru Brienz, u Interlakenu, Spiezu, Thunu i Bernu.

Frutigen je glavni grad u Kandertalu s dobrom infrastrukturom. Uz brojne trgovine i restorane, tu su unutarnji i vanjski bazen sa sportskim i wellness sadržajima, mini golf i pump track, lijepo igralište u selu te podzemno igralište za svisce u Frutigresortu uz unutarnji i vanjski bazen. . Posjet tropskoj kući posebno se preporuča kada vrijeme nije tako lijepo. Na potoku Engstligenbach ispod apartmana nalazi se lijepo mjesto za piknik s kaminom, a drugo kod Tellenburga, koje se vidi iz apartmana.

Ljubitelji konja će u Frutigenu pronaći štalu za jahanje. Kandertal je popularan raj za paragliding i padobranstvo za sve koji žele visoko letjeti.

Plivanje u jezeru Thun, planinarenje i visoke planinske ture sa svim razinama težine u tom području, boulding na Engstligenalpu, vožnja skuterom od Sillerenbühla, penjanje, jedenje sladoleda na visećim mostovima Beizli, puštanje duše na brod Thuner ili Brienzersee izlet, obilazak dvorca oko jezera Thun, ljetno sanjkanje na Oeschinenseeu, gledanje u daljinu s brojnih panoramskih planina, shopping u Thunu, Interlakenu ili Bernu, izlet u regiju Jungfrau, posjet romantičnom Blauseeu, sve je moguće!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 150 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba

CHF 4,10 po danu za odraslu osobu

1,60 CHF po danu i dijete od 6-16

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 21 dana prije dana dolaska.
  • bis 21 Tage vor Anreise: kostenlos 21 bis 7 Tage vor Anreise: 50 % des Mietpreises 7 bis 0 Tage vor Anreise: 100 % des Mietpreises Stornierung infolge behördlicher Maßnahmen: kostenlos bis 7 Tage vor Anreise.

ostale informacije:

OKO FRUTIGENA

Viseći most Hohstalden (850 m nadmorske visine) Dužina: 5 km - dužina 153 metra, jedan od najdužih pješačkih mostova u Europi.



Blausee (887 m nadmorske visine) Udaljenost 7 km - Fascinantni dragulj Bernskih Alpa! Duboko plavo jezero s kristalno čistom vodom idilično se smjestilo u našem dvadesetak hektara neprometnog parka prirode. Dan s nama u Blauseeu je dan odmora. Alpski organski uzgoj pastrve.



Niesen (2363 m nadmorske visine) Udaljenost: 8 km - popnite se najdužom uspinjačom u Europi na planinu u obliku piramide i s nje uživajte u prekrasnom pogledu na Schwarzwald.



Elsigenalp–Metschalp (1500 – 2200 m nadmorske visine) Udaljenost: 12 km - skijalište Frutigen - malo, ali dobro s uvijek savršeno uređenim skijaškim stazama! Prekrasne mogućnosti za planinarenje do Elsighorna ili Elsigseelija ljeti.



OKOLNA SELA

Kiental [900 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 12km - UNESCO-va svjetska baština; insajderski savjet za ljubitelje prirode; najstrmija Postautostrasse u Europi do Griessalpa u području Blüemlisalp.



Kandersteg [1174 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 13km - Oeschinensee, planinsko jezero koje oduzima dah, ljetno sanjkalište Allmenalp, sa žičarom u netaknutom krajoliku Gasterntal, prekrasna prirodna dolina.



Adelboden [1350 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 15 km - vrhunsko skijalište sa 185 km uređenih staza / utrke svjetskog kupa, raj za planinare; Alpska priroda i kulturni krajolik.



Spiez [560 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 14 km - vinogradarstvo, neposredno uz jezero Thun, najljepši zaljev u Europi; s dvorcem Spiez.



ŠIRE PODRUČJE

Thun [560 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 25km - Grad u Alpama s dvorcem Thun i špiljama Sv. Beata. Živite kulturno iskustvo; Krenite na krstarenje okruženo planinama...



Interlaken [567 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 32km - Smještena između jezera Thun i jezera Brienz, u podnožju Eigera, Mönch, Jungfrau Alp pokazuju siranu; Golf teren



Lötschental [1300 – 2000 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 33km - UNESCO-va svjetska baština; Planinska dolina Valais na granici s kantonom Bern s tipičnim selima Valais. Očekuje vas potpuno drugačiji svijet!



Wengen [1274 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 46km - mjesto bez automobila; Planinske željeznice vode do Jungfraujocha "Vrha Europe" [3554 m nadmorske visine. M.] Utrke Svjetskog kupa/spust u Lauberhorn



Murren [1650 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 46km - bez automobila. Žičarom do svjetske atrakcije Schilthorn "Piz Gloria" na 2973 m nadmorske visine. M. (James Bond - U tajnoj službi njezinog veličanstva, 1968.)



Grindelwald [1034 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 50km - Selo u podnožju Eigera, Möncha i Jungfraua. Planinske željeznice vode do Jungfraujocha "Vrha Europe" [3554 m nadmorske visine. M.]



Bern [542 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 52km - Glavni grad Švicarske; Prekrasan stari grad (Svjetska baština UNESCO-a) s brojnim mogućnostima za kupovinu u natkrivenim arkadama.



Gstaad [1050 m nadmorske visine M.] Udaljenost: 65km - Idilično planinsko selo; sastajalište visokog društva; Swiss Open Tennis ATP; Cartier Gold Cup polo turnir


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.8 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Yvonne B. iz/od Haselbachtal

5,0
5 5 5 5 5

Einfach herrlich

Wir haben uns sehr wohl gefühlt die Wohnung ist top ausgestattet uns hat es an nichts gefehlt. Die Aussicht ist fantastisch.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie B.
Wir freuen uns, dass Es Ihnen bei uns so gut gefallen hat , und danken Ihnen auch sehr, dass Sie sich die Zeit für eine Bewertung genommen haben.
Herzliche Grüße nach Haselbachtal!

srpanj 2023

Familie O. iz/od Hendrik-Ido-Ambacht

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Sjajan boravak!

Na prelijepoj lokaciji u Frutigenu u bivšem hotelu proveli smo divan odmor. Kuća ima prostrane sobe s odličnim krevetima, dobro opremljenu kuhinju, ali posebno veliki balkon s fantastičnim pogledom. U regiji Frutigen postoje prekrasne šetnje. Imali smo lijepo vrijeme i tog jednog kišnog dana naša domaćica je ispekla ukusnu crumble tortu od jabuka i marelica za nas!

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie O.
Herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung!
Wir haben uns sehr gefreut, Sie als Gäste zu haben, und wir hoffen, dass Sie auch Ihren weiteren Urlaub im Süden geniessen konnten.
Wir wünschen der ganzen Familie alles Gute.

travanj 2022

Eva T. iz/od Münster

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno fantastično

Mi (četveročlana obitelj, baka i pas) smo mogli provesti prekrasan tjedan u ovom vrlo lijepo namještenom stanu. Da je moguće, dali bismo barem 10 zvjezdica.
Hvala vam što ste nam dopustili da budemo vaši gosti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie T.
Sie haben uns mit Ihrer Bewertung eine große Freude gemacht! Vielen lieben Dank dafür.
Wir wünschen Ihnen und der Oma alles Gute.

rujan 2021

Fabienne L. iz/od Muttenz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep stan, centralno smješten

Stan je smješten u središtu prekrasnog Bernskog gorja. Bez obzira što je na čekanju: planinarenje, kupovina ili skijanje - sve je dostupno brzo.

Apartman je vrlo dobro opremljen, dobro održavan i uvjerava očaravajućim pogledom na planine.

Zaista smo uživali u našem boravku i možemo toplo preporučiti apartman.

Stan se nalazi u središtu prekrasnog Bernskog gorja. Bez obzira što slijedi: planinarenje, kupovina ili skijanje - sve je na dohvat ruke.

Stan je vrlo dobro opremljen, dobro održavan i ima očaravajući pogled na planine.

Jako smo uživali u našem boravku i možemo toplo preporučiti stan.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Fabienne L.
Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung. Es ist schön zu wissen, dass sich unsere Gäste wohl fühlen und Frutigen aus Ausgangspunkt für alle möglichen Aktivitäten schätzen.
Alles Gute für Sie und vielleicht auf ein Wiedersehen!

srpanj 2021

Joern-Martin B. iz/od Greifswald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ništa nije nedostajalo

Osjećali smo se u vrlo dobrim rukama u kući Doldenhorn. Ovaj apartman za odmor u Frutigenu bio je idealan za naš plan da stvarno istražimo Švicarsku sa središnje lokacije u Bernskom Oberlandu, da se uputimo i posjetimo mnoge gradove i krajolike. Iako smo preko interneta rezervirali apartman s krajnjeg sjevera, domaćini su se izvrsno pobrinuli za nas. Bili su nam dostupni i online i osobno - čak i u kratkom roku.
Apartman nam se jako svidio. Bilo je tu sve što nam je trebalo, uključujući ugodnu atmosferu. Stan ima puno prostora i imate osjećaj da stvarno živite tu. Pogled na Doldenhorn, bilo ujutro za doručak ili navečer za opuštanje, ostat će u lijepom sjećanju.
Rado ćemo preporučiti apartman obitelji Stöckli u Haus Doldenhorn.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Lieber Herr Becker
Ganz herzlichen Dank für Ihre netten Worte und die gute und ausführliche Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie das Berner Oberland und unsere Ferienwohnung in guter Erinnerung behalten werden.
Alles Gute für Sie!

studeni 2020

Heidi G. iz/od Boltigen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Ako odmor u Frutigenu - onda definitivno Doldenhorn.

Još jednom veliko hvala za nezaboravno vrijeme u Doldenhornu! Malo je toga reći, osim da je SVE premašilo naša očekivanja. Od opreme do nevjerojatno prekrasnog pogleda, simpatičnih stanovnika kuće, ljubaznih i izuzetno susretljivih domaćina i čiste prirode! Ako ikada ponovno budemo tražili "apartman" u Oberlandu - Doldenhorn bi bio naš prvi izbor. Apsolutno preporučljivo u svakom pogledu. Hvala puno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Frau Gufler
Wir haben uns sehr über Ihre Bekanntschaft und so nette Gäste wie Sie gefreut. Herzlichen Dank für die gute Bewertung und alles Gute in Ihrem neuen Zuhause. Vielleicht sehen wir uns ja mal wieder!

rujan 2020

C W. iz/od Kuppenheim

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Urlaubsdomizil von netten Vermietern

Urlaub in den Schweizer Bergen
Wir hatten eine tolle Woche in einer tollen Wohnung. Alles perfekt und wir kommen gerne wieder.
Danke für gute Vorinformation

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie W.
Ganz herzlichen Dank für die gute Bewertung. Wir freuen uns immer, wenn sich unsere Gäste wohl fühlen und auch, wenn wir Sie ein nächstes Mal begrüssen dürfen.

srpanj 2020

Stefan iz/od Dessau-Rosslau

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Doldenhorn je vrlo dobar savjet.

Mi, obitelj Falkenberg (2 osobe) i jedan taksi, bili smo 10 dana na odmoru u Frutigenu.
Već desetljećima putujemo u apartmane, imali smo dobre i loše smještaje. Stan gđe Stöckli nas je vrlo ugodno iznenadio. To s pogledom je već spomenuto mnogo puta, ali zaista je tako. Super!!!
Oprema cijelog stana ostavlja ništa za poželjeti. Usluga je bila vrlo dobra unatoč hendikepu vlasnice.
Kada smo bili tamo, stigle su i obitelji s djecom. Ako ste željeli i rastvorili uši, mogli ste naslutiti djecu kako se igraju, ali samo ako ste to htjeli.
Ne, to je bila vrlo lijepa, opuštajuća i mirna odmor.
Preporučujemo ovaj apartman s dobrim savješću.
Hvala, sigurno ćemo se vratiti.
Obitelj Falkenberg (s psom)

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie Falkenberg
Mit Ihrer Bewertung haben Sie uns eine grosse Freude gemacht, herzlichen Dank dafür.
Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen bei uns so gut gefallen hat, wir tun unser Möglichstes, damit es unseren Gästen gut geht. Wir freuen uns jetzt schon, Sie ein nächstes Mal in Frutigen willkommen zu heissen!

lipanj 2020

Mike R. iz/od Nähe Hannover

2,0
2 2 2 2 2

unsere Ferien in der Schweiz

Hallo zusammen,
zuerst einmal das positive über unsere Zeit am Doldenhorn. Eigentlich kann ich überhaupt nichts aussetzten, die Gastfamilie ist super freundlich und wirklich in jeder Hinsicht hilfsbereit. Die Wohnung echt tip top in allen Belangen.
Warum ich durchweg 2 Sterne gebe : Man hört wirklich jedes Geräusch der Nachbarn von oben drüber gerade im Wohn und Schlafbereich. Während unserer Zeit waren das 2 versch. Familien und an Entspannung war so nicht zu denken.

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Herr und Frau Rissmann
Ihre Bewertung ist für uns ein kleiner Schock! Schade, dass Sie sich nicht wohl gefühlt haben, obwohl wir alles dafür getan haben.
Dass Sie durchwegs eine 2 vergeben haben, ist unfair, denn an der Ausstattung der Wohnung, der Sauberkeit und dem Service gibt es sicher nichts zu kritisieren. Wir haben im Vorfeld viel für Sie recherchiert und sind Ihnen mit Anreise und Bereitstellung der Bettwäsche entgegen gekommen, die Wohnung ist tiptop sauber und sehr gut ausgestattet, das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr gut.
Es tut uns leid, dass Sie Ihren ersten Urlaub in der Schweiz in schlechter Erinnerung behalten werden.
Alles Gute für Sie!

prosinac 2019

Sandra M. iz/od Therwil

4,5
5 5 5 3
Prikaži njemački

Vrlo lijep stan

Stan u Doldenhornu je vrlo ugodan i ukusno namješten. Također, oprema je gotovo savršena, u kuhinji imate sve što vam treba. Savršeno je i za djecu, ima puno igračaka koje smijete koristiti, ima visoka stolica, krevetić, dječje posuđe i ništa ne stoji na putu do ugodne kupaonice. Stvarno ne trebate ponijeti skoro ništa. Jedini nedostatak je možda to što je kuća izvan mjesta i stoga ste već ovisni o automobilu. Ali ta predivan pogled koji imate je neprocjenjiv:-) Svaki bismo put opet tamo proveli naše odmore.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Skijaški odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie Meier
Wir freuen uns sehr, dass Ihnen unsere Wohnung zugesagt hat, und wir danken herzlich für Ihre gute Bewertung.
Leider können wir die Lage nicht ändern, aber, wie Sie selbst bemerken, die Aussicht ist entsprechend grandios.
Wir freuen uns auf Ihren eventuellen nächsten Besuch!

rujan 2019

Gerdy V. iz/od Renswoude (Niederlande)

5,0
5 5 5 5

Die Wohnung war im wirklichen Leben noch schöner als auf den Fotos. Het appartement was in het echt nog leuker dan op de foto’s

Van 12 t/m 16 september verbleven wij (moeder 84 en 3 dochters) in het appartement van Claudine.
Het appartement was in het echt nog leuker dan op de foto’s. Alle voorzieningen waren aanwezig. Het uitzicht vanaf ons riante (echt groot) balkon was fenomenaal. Net alsof je naar een ansichtkaart keek.
Claudine had ons allerlei tips gegeven voor uitstapjes in de omgeving ook geschikt voor onze moeder. We zijn naar Murren geweest, een boottocht op de Thunersee vanaf Spiez naar Thun en we hebben het bergmeer in Kandersteg bezocht.
Op aanraden van de benedenbuurman zijn we op zaterdagavond gaan eten bij restaurant Schermtanne in Adelboden. Is ook zeker een aanrader.

Kortom ik zou dit appartement zeker aanraden. Het is wel aan te raden een auto te huren.

Geurie, Gerdy, Jouke en Rina Roelofsen

Vom 12. bis 16. September waren wir (Mutter 84 und 3 Töchter) in Claudines Wohnung.
Die Wohnung war im wirklichen Leben noch schöner als auf den Fotos. Alle Einrichtungen waren vorhanden. Die Aussicht von unserem großen (sehr schöne) Balkon war phänomenal. Als ob Sie eine Postkarte betrachten würden.
Claudine hatte uns alle möglichen Tipps für Ausflüge in die Umgebung gegeben, die auch für unsere Mutter geeignet waren. Wir fuhren nach Mürren, eine Bootsfahrt auf dem Thunersee von Spiez nach Thun und besuchten den Bergsee in Kandersteg.
Auf Anraten des Nachbarn im Erdgeschoss gingen wir am Samstagabend zum Abendessen in das Restaurant Schermtanne in Adelboden. Ist auf jeden Fall zu empfehlen.

Kurz gesagt, ich würde diese Wohnung auf jeden Fall empfehlen. Es ist ratsam, ein Auto zu mieten.

Geurie, Gerdy, Jouke und Rina Roelofsen

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Gerdy und Familie
Herzlichen Dank für die tolle und ausführliche Bewertung. Sie hatten ja auch das beste Spätsommerwetter, das man sich wünschen kann.
Alles Gute für Sie und Ihre Mutter und vielleicht auf ein nächstes Mal!

kolovoz 2019

Klaus und Birgit K. iz/od Pahna

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Topla zahvala

Draga obitelji Stöckli,

još jednom vam iskreno zahvaljujemo što ste nam ustupili vaš predivan apartman za naš odmor. Sve je bilo savršeno za nas, vrijeme, jedinstvena priroda i opušteni ljudi. Naš pas također je bio sretan, samo malo umoran.

Rado bismo se vratili i šaljemo vam sve najbolje želje.

Klaus i Birgit i pas Moritz iz Turingije

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Herr und Frau K.
Es war wirklich schön, Ihre Bekanntschaft zu machen, und wir freuen uns sehr, dass sie einen erholsamen Urlaub verbringen konnten.
Wir freuen uns auf ein Wiedersehen!

srpanj 2019

Isabelle iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Puni odmor!

Apartman je zaista lijepo namješten, pogled s balkona predivan. Bila je sve što je potrebno za ugodan odmor. Apartman i Frutigen su vrlo pogodni kao polazne točke za mnoge izlete. I vlasnici su bili vrlo prijateljski nastrojeni i spremni pomoći, dali su nam mnoge savjete za izlete. Vrlo preporučljivo!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie B.
Wir danken Ihnen herzlich für die gute Bewertung. Auch wir haben die Zeit mit Ihnen als "Nachbarn" genossen, wünschen Ihnen alles Gute und hoffen auf ein Wiedersehen.

lipanj 2019

Roland M. iz/od Remscheid

4,9
4.5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjski odmor.

Mi, 3 odrasle osobe i pas, proveli smo prekrasne praznične dane u Berner Oberlandu. Fam. Stöckli su bili vrlo prijateljski i uslužni iznajmljivači. Apartman je impresionirao prekrasnom velikom terasom s divnim pogledom.
Kuhinja i sve ostale prostorije bile su izvrsno opremljene i nisu ostavljale ništa za poželjeti.
Rado ćemo se vratiti.
Hvala domaćinima.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie Müller
Wir haben uns sehr gefreut, Ihre Bekanntschaft zu machen und danken Ihnen herzlich für die gute Bewertung. Sehr gerne würden wir Sie ein nächstes Mal in Frutigen begrüßen.

travanj 2019

Mia iz/od Neuenbürg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno predivno

Proveli smo Uskrs u kući Doldenhorn u Frutigenu. Već pri ulasku u apartman smo se zaljubili. Uživali smo svaku sekundu svog odmora i osjećali se potpuno ugodno. Apartman je mirno smješten i izuzetno dobro opremljen. Tamo se čini da je svijet još uvijek u redu. Sam pogled nam je bio dovoljan, ništa drugo nam više nije trebalo. Ovaj apartman i vlasnici su apsolutno preporučljivi i vrlo se nadamo da ćemo imati priliku vratiti se u Frutigen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Frau G.
Herzlichen Dank für die liebe Bewertung; wir würden uns freuen, Sie wieder einmal bei uns begrüssen zu dürfen.

travanj 2019

Vera V. iz/od 75331 Engelsbrand-Salmbach

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan stan i predivan pogled s balkona.

Stan je smješten na savršenoj padini s prekrasnim pogledom na planine. Obitelj Stöckli sve je ljubazno pripremila, vrlo nenametljivo i simpatično brinula o nama. To su zaista srdačni ljudi koji se jako brinu o dobrobiti svojih gostiju. Preporučljivo za opuštanje. Međutim, morate računati s malom djecom koja mogu pretvoriti balkon iznad (gosti) i ispod (stanari) u igralište. Jedan dan lijenčarenja na suncu može biti iscrpljujući. Ali ako provodite dan s izletima, stan je idilično mjesto za povratak kući. Oduzimam bodove zato što se kava priprema s kapsulom - vrlo štetan za okoliš način.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Frau Valtin
Vielen Dank dafür, dass Sie sich Zeit für die Bewertung genommen haben. Wir haben die von Ihnen negativ bewerteten Punkte bereits persönlich besprochen und werden - wo möglich - Alternativen suchen. Wir freuen uns, dass Sie sich trotzdem wohl gefühlt haben und heissen Sie ein nächstes Mal herzlich willkommen.

veljača 2019

Marianne W. iz/od Herrenschwanden

5,0
5 5 5 5

sehr angenehme Wohnung

Die FeWo war angenehm und sehr kinderfreundlich eingerichtet.
Die Küche war gut ausgestattet und alles war sehr sauber.
Es hat alles was man in den Ferien benötigt.
Eine tolle Wohnung zu einem fairen Preis.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Skijaški odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie W.
Herzlichen Dank dafür, dass Sie sich Zeit für die Bewertung genommen haben. Sehr gerne würden wir Sie wieder bei uns willkommen heissen.

listopad 2018

Ulla iz/od Köln

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastični dani čak i početkom studenog

Čak i početkom studenog ovaj apartman je jednostavno prekrasan! Iako je sezona planinarenja (skoro) završila, a skijaška sezona još nije počela - Haus Doldenhorn idealno je polazište za brojne aktivnosti i opuštanje u Bernskom gorju, bez obzira na vremenske uvjete. Ništa ne nedostaje u apartmanu: dođite i osjećajte se dobro! Prekrasan pogled s velike terase na dolinu i okolne planine, prekrasan ugodan interijer i na kraju, ali ne manje važno, vrlo ljubazni domaćini - sve je bilo savršeno. Već planiramo naš sljedeći odmor sa psom u Doldenhornu i rado ćemo preporučiti apartman drugima!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Frau G.
Wir freuen uns sehr, dass Sie und Ihr Hund sich auch im Spätherbst bei uns wohl gefühlt haben und freuen uns auf ein eventuelles Wiedersehen!

rujan 2018

Michael iz/od 38527 Meine

5,0
5 5 5 5

Super Wohnung in traumhafter Lage

Wunderschöne gemütliche Wohnung, sauber und gut ausgestattet . Panoramablick vom Wohnzimmer, Schlafzimmer und großen Terrasse ins Tal, die umliegenden Berge und das schneebedeckte Doldenhorn, einfach "Spitze" .

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Herr und Frau B.
Ihre super Bewertung freut uns sehr, herzlichen Dank dafür. Schön, dass Sie sich bei uns so wohl gefühlt haben.

kolovoz 2018

Mark U. iz/od 72226 Simmersfeld

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Potpuno opremljen i vrlo udoban apartman, u mirnom dijelu s prekrasnim pogledom na planinu. Osjećate se kao da ste odmah na odmoru.
Probudite se uz jutarnje sunce, doručkujte na velikoj balkonskoj terasi, samo krenite na planinarenje... Sve atrakcije kao što su Grindelwald, Adelboden, Kandersteg, jezero Thun itd. su nadohvat ruke i ljeti i zimi

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Skijaški odmor, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie U.
Herzlichen Dank für die positive Bewertung. Es ist schön, Gäste wie Sie zu haben!

kolovoz 2018

Andreas P. iz/od Radevormwald

5,0
5 5 5 5

Absolut zu empfehlen

Sehr saubere und sehr gut ausgestattete Ferienwohnung in hervorragender Lage. Vom Balkon und selbst vom Bett aus die Berge betrachten. Sehr grosser Balkon, fast eine Terrasse. Von Frutigen aus ist man sehr schnell ueberall im.Berner Oberland und im Wallis. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie P.
Es ist uns ein Anliegen, dass sich unsere Gäste wohl fühlen, und freuen uns deshalb über die sehr positive Bewertung.
Gerne würden wir Sie ein anderes Mal wieder willkommen heißen.

rujan 2017

Simone X. iz/od Radevormwald

5,0
5 5 5 5

Sehr sehr gut erholt

Eine sehr gute Ausstattung der Wohnung. In der Küche ist alles was man benötigt und mehr!!!!
Nach der Wandertour den Kaffee auf der Traumterasse genießen!!!!!

Dem Vermieter ist sehr wichtig das es dem Gast sehr gut geht, und das er sich wohl fühlt.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Skijaški odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Frau X.
Es freut uns sehr, dass Sie sich trotz des nicht so guten Wetters in unserer Wohnung so wohl gefühlt haben, und danken Ihnen herzlich für die gute Bewertung.

srpanj 2017

Andrea S. iz/od 21614 Buxtehude

5,0
5 5 5 5

Top!

Die Wohnung bietet Alles was das Herz begehrt und mehr! Von der Super ausgestatteten Küche bis hin zu den vielen Schlaf- und Ausruhmöglichkeiten ist man hier Bestens aufgehoben. Die Terrasse bietet täglich einen wunderbaren Ausblick. Das Dorf ist nicht weit und mit dem Auto ist man schnell auf den Autobahnen. Auf jeden Fall empfehlenswert und auch für Kinder super.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Skijaški odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie S.
Wir freuen uns sehr, dass Sie sich in unserer Wohnung so wohl gefühlt haben, und danken Ihnen herzlich für die super Bewertung.

ožujak 2017

Nicole M. iz/od Muttenz

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Wintersportferien

Wir haben tolle Tage in Frutigen verbracht. Das nahgelegene Skigebiet Elsigalp ist für Familien sehr zu empfehlen! Da es sehr übersichtlich ist, können grössere Kinder auch mal eine Abfahrt alleine machen. Die Fahrzeit von max 20 min ist für uns gut machbar. In der sehr gut ausgestatteten Wohnung, lässt es sich gut verweilen und auch Kochen fällt leicht, da alles und mehr vorhanden ist. Rundum perfekte Tage im Schnee!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie M.
Herzlichen Dank für die positive Bewertung; wir freuen uns, dass Sie auch Ihren nächsten Skiurlaub bei uns verbringen werden.

veljača 2017

Sandra S. iz/od 4055 Basel

5,0
5 5 5 5

Idealer Ausgangspunkt für Ski- und Wandergebiete - Kinderfreundlich!

Die Wohnung ist sehr schön gelegen mit einer wunderschönen Aussicht ins Tal. Die Terrasse ist sehr grosszügig.
Mit dem Auto ist man schnell im Dorf für Besorgungen und Frutigen ist ein idealer Ausgangsort für viele Unternehmungen, egal ob man Ski fährt, gerne wandert oder ein See- und Stadtausflug machen möchte (Thun, Interlaken).
Mit der Schule die gleich gegenüber liegt, haben die Kinder Möglichkeit auf dem Pausenplatz zu toben oder im Sandkasten zu spielen.
Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet, auch für den Aufenthalt mit kleinen Kindern.
Wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Skijaški odmor, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie S.
Herzlichen Dank für die positive Bewertung. Wir freuen uns sehr, wenn
die Gäste sich so wohl fühlen.

veljača 2017

Claude T. iz/od Flüh

4,8
5 5 5 4

Erholsame Ferien

Das Doldenhorn liegt auf einer Anhöhe an ruhiger Lage und bietet einen schönen Panoramablick auf die umliegenden Berge. Die Wohnung ist sehr geräumig, geschmackvoll eingerichtet und bietet einen guten Komfort. Auch bei schlechtem Wetter lässt es sich gemütlich wohnen und lädt zum relaxen ein.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Skijaški odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Stöckli:

Liebe Familie T.
Wir danken herzlich für die positive Bewertung und freuen uns, dass Sie auch Ihren nächsten Skiurlaub bei uns verbringen werden.


kontakt

gospođa C. Stöckli

gospođa C. Stöckli

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 88724

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/88724.htm


«Dođite u Doldenhorn i osjećajte se dobro» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 21 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina