Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Idila snova `Sanjati pod slamom`

Baltičko more, Mecklenburg-Zapadno Pomeranije, Kuehlungsborn

maks.  10   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
170m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

39 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

39 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Fantastično lijepa i ekskluzivna kuća za odmor pod slamom s vrtom, kaminom i saunom na obali Baltičkog mora



Ova kuća za odmor nudi dovoljno mjesta za do deset osoba i dodatno malo dijete na stambenoj površini od cca 150 m². Kuća je idealna za obitelji s djecom, odmor generacija, odmor s prijateljima, ali i za parove željne mira i tišine. Visokokvalitetan i moderan namještaj učinit će vaš odmor nezaboravnim iskustvom. Kuća za odmor (završetak 11/2015) nalazi se u turističkom parku Rerik na Baltičkom moru, koji se sastoji od novih zgrada.



Otvorite ulazna vrata svojim osobnim pristupnim kodom prema van, tako je lako ući u kuću. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak/blagovaona s udobnom kožnom garniturom za sjedenje, kaminom i velikim blagovaonskim stolom za deset osoba, kao i visokokvalitetna i potpuno opremljena ugradbena kuhinja. Osim toga, tu je i velika tuš kabina sa saunom. Kada niste vani, možete uživati u dnevnom boravku ili dobrom filmu na DVD-u. Ako više volite glazbu, tu je stereo sustav s radiom/CD-om, iPodom i USB priključkom. Ili se možete opustiti ispred kamina i slušati pucketanje vatre. Na raspolaganju vam je moderna, potpuno opremljena i prostrana kuhinja za jelo kako biste se mogli prepustiti svom kulinarskom hobiju dok ste na odmoru. Nudi vam veliki hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, indukcijsku ploču za kuhanje, napu, povišenu pećnicu, perilicu posuđa, mikrovalnu itd. Osim toga, na raspolaganju vam je i perilica rublja. Za Vašeg mališana dostupna je visoka stolica. Moderna kupaonica sastoji se od saune, tuš kabine u razini poda, WC-a i umivaonika. Dvokrilna vrata vode vas na svjež zrak Baltičkog mora nakon saune. Sušilo za kosu dostupno je za vašu mokru kosu. Vrata s komarnikom štite vas od neželjenih posjetitelja.



Gornji kat nudi mogućnost da se povučete i uživate u noćnom snu ili možda čak i lijepo odrijemate popodne. Svi kreveti imaju podesive okvire od letvica i na udobnoj su visini. Važan nam je Vaš noćni odmor, stoga smo odabrali visokokvalitetne madrace. Zamračenje je predviđeno u svakoj spavaćoj sobi. Također ćete pronaći prekrasnu wellness kupaonicu za opuštanje s kadom, tušem u razini poda, WC-om, umivaonikom za ruke i sušilom za kosu. Svaka soba ima komarnicu kako vam ne bi dolazili neželjeni posjetitelji. Na ovoj razini pronaći ćete tri spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom (180 x 200 cm), noćnim ormarićima, ormarom i sefom za vaše dragocjenosti u jednoj od spavaćih soba. Ako putujete s malim djetetom, rado ćemo vam besplatno osigurati dodatni putni krevetić.



Preuređeno potkrovlje idealan je dom za vašu djecu. Postoje dvije spavaće sobe. Soba na kat s dva kreveta (90x200 cm), radnim stolom i ormarom, kao i chill-out dnevni boravak opremljen visokokvalitetnim kaučem na razvlačenje (koji se sastoji od dva madraca 90x200 cm) ugodne visine, noćnim ormarićima, ormarom, komodom i ovdje su prozori zaštićeni komarnicama i za zamračivanje je



Odmah do kuće u čipki možete parkirati četiri automobila. Ako ste ponijeli vlastite ili unajmljene bicikle, možete ih spremiti u spremište za bicikle koje se može zaključati. Vanjski objekti ograđeni su žičanom ogradom ili prirodnim kamenim zidom. Iz dnevnog boravka/blagovaonice se izlazi na veliku terasu. Veliki vrtni stol s mjestom za deset osoba poziva na druženje uz roštilj (električni roštilj dostupan je u spremištu za bicikle). Drveni ugljen i otvorena vatra, kao ni vatrometi nisu dopušteni zbog opasnosti od požara slamnatih krovova. Također je kuća za nepušače.



Za alergičare prizemlje i kat su kompletno popločani, potkrovlje je obloženo vinilom. Za malu djecu na raspolaganju je dječji stol s dvije stolice. Dječje posuđe i pribor za jelo također su dio inventara. Psi su dobrodošli, ali kućni tekstil, kauči i svi kreveti su tabu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 60 km Rostock

60 km

Kolodvor 14 km Neubokow

14 km

Izlaz s autoceste 35 km Wismar

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Položaj između starih hanzeatskih gradova Wismar i Rostock kao i obližnji Kühlungsborn nude brojne mogućnosti za zanimljive izlete.



Obližnja biciklistička staza Baltičkog mora idealno je polazište za biciklističke ture kroz prekrasan krajolik hlađenja



Tražite li mir, opuštanje i razne aktivnosti na odmoru, Rerik je pravo mjesto za vas. Ako još uvijek tražite kuću s posebnim ambijentom, došli ste do cilja svojih snova u našoj kući za odmor "Traumcatcher". Nakon otprilike m dolazite do prirodne plaže (polazak Teufelsschlucht), koja vas poziva na sunčanje, romantične šetnje ili duga planinarenja. Primorska šuma iznad litica ljeti pruža hladovinu, au večernjim satima imate priliku na brojnim klupama uživati u zalasku sunca nad morem.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U Reriku postoji boravišna pristojba: 2,00 € po danu/odrasla osoba ili

: 0,75 € po danu/odrasla osoba, djeca do 18 godina gratis.



Maksimalno 2 psa dozvoljena. Cijena najma po psu 15,00 €/dan



Cijena van sezone za 4 osobe, doplata za svaku sljedeću osobu 20,00 € / dan

Cijena u sezoni za 4 osobe, doplata za svaku sljedeću osobu 20,00 € / dan



Paket pranja rublja može se rezervirati



Struja, voda, grijanje uključeni.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Kuća za odmor dovršena je 2015. godine.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,6 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
3.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Benjamin S. iz/od Haste

4,6
5 5 3 5 5
Prikaži njemački

Najbolji smještaj s krivim potezom

S gospodinom Mettenom sam uvijek imao prijateljske telefonske razgovore. Bio je vrlo uslužan. Nažalost, situacija se promijenila kad smo otkrili sljedeću štetu na dan dolaska, a sljedeći dan smo to priopćili telefonom: Frižider nije bio hladan, samo zamrzivač je radio. Označivač temperature u sauni je bio pokvaren (kasnije je električar potvrdio da je oznaka pukla na 2 mjesta. Iako se mogla koristiti, uvijek je ispadala pri podešavanju), a tipka za ispiranje u kupaonici u prizemlju nije uvijek radila ili je radila i voda je neprestano tekla.
Kad smo to priopćili gospodinu Mettenu, neprestano je ponavljao da to nije moguće. Rekao je da smo prvi koji prijavljuju toliko štete. Odgovorio sam da samo prenosim popis i obavještavam ga jer smatram smještaj vrlo preporučljivim.
Rekao je da se bojim za svoj depozit i vratio mi ga. Na kraju je ponudio da mogu otići natrag uz povrat novca.
Naše smo se vrlo zbunili zbog takvog ponašanja i zaključili smo da smo prvi koji su prijavili postojeću štetu vlasniku. Čini se da nije želio biti obaviješten o tome da prijašnji posjetitelji nisu prijavili svoju štetu.
Iskoristili smo hladno vrijeme da namirnice ostanu svježe. Gospodin Metten čak nije ni ponudio popust zato što nismo mogli koristiti hladnjak 5 dana. Zbog početnih problema u komunikaciji s gospodinom Mettenom, odbili smo ponudu domara da dobijemo zamjenski uređaj.
Zaključak: Smještaj je vrlo lijep, ali štetu ne biste trebali prijavljivati.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin H. Metten:

Sehr geehrte Familie S aus Haste, ich kann betätigen, das wir im Vorfeld stets freundliche Telefonate hatten. Selbst als am Samstag vor der Anreise mitgeteilt wurde, das noch 2-4 Personen mehr kommen. Ich habe lediglich darauf hingewiesen, dass es nur 10 Betten und ein Kinderbett gibt. Mit wieviel Personen die Familie S angereist ist, können wir nun nicht sagen. Ich habe stets Verständnis gezeigt und war um das Wohlergehen meiner Gäste besorgt.
Dann kam am Anreisetag der Anruf, wie die Sauna funktioniert. Ich habe das erklärt. Am nächsten Tag kam der nächste Anruf mit den Mängelbeschreibungen. Anfangen vom Kühlschrank, über das Drehrad an der Sauna, den Spültaster an Toilette, bis hin zu 3 defekten Leuchtmitteln an 3 Lampen.
Ich habe mit auch bedankt, für die Meldung dieser Mängel, weil es für uns als Vermieter immer ein großes Problem ist, wenn dieses nicht gemacht wird. Denn nicht alles lässt sich vom Putzteam bei einem kurzen Wechsel überprüfen und erst recht nicht beseitigen.
Es mag sein, dass meine Fassungslosigkeit über die Schäden in diesem Umfang für Herr S so geklungen hat, als würde ich ihm nicht glauben, ich wollte damit aber zu keinem Zeitpunkt Herrn S die Schuld an den Beschädigungen geben, sondern ihm zu verstehen geben, wie die Situation für uns ist.
Wir versprachen schnellstmöglich Abhilfe zu schaffen.

Dann kam die Äußerung, dass Herr S es nicht akzeptieren wird, dass ich die Schäden von der Kaution abziehen werde. Ich habe erläutert, dass ich nicht daran interessiert bin, Mängel über die Kaution abzurechnen sondern zufriedene Gäste zu haben.

Zutiefst verletzt hat mich die Aussage, ich würde unprofessionell handeln.

Zu seiner Beruhigung habe ich Herrn S seine geleistete Kaution sofort zurück überwiesen.
Im angeboten in eins unserer anderen Häuser (fußläufig in unmittelbarer Nähe) umzuziehen
und falls ihm dies alles nicht gefällt, gegen Rückerstattung abzureisen.

Wir verblieben so, dass ich den Hausmeister schicke um sich die Mängel anzuschauen und zu reparieren, was sofort machbar wäre.
Am gleichen Tag kam dann auch noch der Elektriker und hat angeboten einen Ersatzkühlschrank aufzustellen. Das wurde abgelehnt.
Am nächsten Tag kam das Sanitärunternehmen und hat den Drucker an der Toiletten repariert. Der Saunaknopf ist bestellt und wird ausgetauscht. Aber die Funktion war nicht eingeschränkt. Das bestätigten auch die Handwerker und die nachfolgenden Gäste

Also wir haben alles unternommen um die Situation entsprechend zu bereinigen, aber da muss der Gast auch mitspielen. Ich habe während des Aufenthaltes immer wieder versucht, Kontakt per Telefon aufzunehmen. Leider hat Herr S die Kommunikation abgebrochen, ich habe über Whatsapp weiter informiert.

Wir sind sehr daran interessiert, Mängel genannt zu bekommen, damit wir diese beseitigen können. Leider ist hier in der Kommunikation wohl einiges schief gelaufen.
Wir sind alle nur Menschen.


kontakt

gospodin H. Metten

gospodin H. Metten

Dragi gosti blagdana, Kao privatni iznajmljivači, naše smo kuće za odmor opremili s velikom pažnjom za detalje. Svaka kuća za odmor ima svoj koncept boja. I sami smo vlasnici pasa pa su četveronožni članovi obitelji kod nas dobrodošli, ali molim vas: sav tekstil, kožni kutovi i kreveti su tabu. Sanjajte na odmoru u jednoj od naših slamnatih kućica. Srdačan pozdrav Vaši Domaćini


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 89044

Posljednje ažuriranje: 13.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/89044.htm

Gospodin Hans-Gerd Metten

Adlerstraße 35b

42781 Haan

0049(0) 004915161615310


«Idila snova `Sanjati pod slamom`» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina