Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Les Volets Bleus

maks.  8   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

U srcu autentičnog dijela starog grada Antibesa nalazi se ova zaklonjena i mirna gradska kuća u sadašnjem obliku koju je obnovio namještač, koji se još uvijek nalazi u ulici, iz dvije izvorno manje kuće i stilski obnovljene tradicionalnim materijalima u povijesnoj povijesti. srednjovjekovne zidine s provansalskim plavim kapcima.
Les Volets Bleus optimalno je postavljen za 6 osoba, ali nudi i prostor za do 8 osoba na dobrih 100 četvornih metara.
Sastoji se od potpuno namještenog studija (koji se može zaključati i koristiti zasebno na zahtjev) u prizemlju, spavaće sobe i kupaonice, zajedno sa zatvorenim WC -om na prvom katu. Iznad njega se otvara glavni dio kuće s kuhinjom i stolom za blagovanje u obliku slova L, uključujući kutni kamin s roštiljem i prolaz do prostranog "sejoura" s galerijom (bračni krevet i kauč), s koje se natkrivena terasa otvara s djelomičnim pogledom Nicejskog zaljeva.
Les Volets Bleus opremljen je svim udobnostima, dvostrukim (studio), uključujući DVD. Srednjovjekovno zidanje i razumna upotreba volet bleusa (kapci na prozorima) štite kuću od visokih temperatura čak i sredinom ljeta.
Kuća je pogodna i za duže zimske boravke, ima etažno plinsko grijanje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Skijaška uspinjača 45 km

45 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 17 km Nizza

17 km

Kolodvor 1 km Antibes

1 km

Izlaz s autoceste 5 km Antibes Nr. 44

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Najbolji način da dođete do svega u Antibesu od kuće je pješice. Antibes je simpatična iznimka od užurbanosti Côtea od Monte Carla do velegradske Nice do glamuroznog Cannesa, a njegov se karakter može usporediti samo s Mentonom. Nigdje se na Obali povijest (Antibes) i mladenački život na plaži (Juan les Pins) ne spajaju u tako simbiotskom zajedništvu kao s obje strane Cap d'Antibesa.
Oboje se može doći kratkim putem ili atraktivnim stazama preko kape, čak i pješice.
Kuća se također nalazi na izuzetno središnjem i lako dostupnom mjestu u srcu Azurne obale između Nice i Cannesa. Zračna luka Nice udaljena je manje od 20 km, do željezničke stanice Antibes (stanica TGV!) Može se doći za manje od 15 minuta pješice ili besplatnom Navette, a postoji i autobusna stanica s brojnim dobrim vezama javnog prijevoza do regije stari grad.
Nedaleko od kuće, sve poznate tvrtke za iznajmljivanje automobila nude mogućnost nabavke jeftinih vozila za iznajmljivanje. Parkiranje u Antibesu škakljiva je tema, krivudave ulice ne dopuštaju ništa izravno ispred kuće, a parkiranje je sve više ograničeno u korist pješaka. Dva od sada rijetkih, besplatnih parkirnih mjesta nalaze se gotovo izravno na Volets Bleusu na starim gradskim zidinama, "pregradima". Ovdje možete - uz malo sreće - doći do parkirnog mjesta i, što je najbolje, zadržati ga. Ali za to nema jamstva. U vrlo lijepoj luci koja se proteže u podnožju četvrti ili u "Ponteilu", nedaleko su dostupna daljnja slobodna područja.
Nedavno smo ponovno mogli ponuditi karticu za dugoročno parkiranje za zasebno stambeno parkiralište u luci udaljenoj manje od 500 metara.
Klikom na "Prikaži kartu" dobivate točnu lokaciju kuće s najvećim faktorom zumiranja s pogledom na zaštićenu terasu (lijevo pored strelice)! Samo nekoliko koraka udaljen od nekih od najposjećenijih znamenitosti Azurne obale, poput Picassovog muzeja ili katedrale, probne marše i čudesno krivudavih ulica starog grada sa svojom raznolikošću i bogatstvom trgovina i restorana, kuća je poput oaze u povijesnoj ulici bez automobila. Pisac Jaques Audiberti rođen je ovdje, a veliki francuski šansonjer Claude Nougaro napisao je i otpjevao prekrasnu pjesmu o njoj, baš kao što je slikar Nicolas de Stael završio svoje najpoznatije stvaralačko razdoblje samo nekoliko vrata dalje.
Kuća je zaštićena nizom kuća izravno na šetalištu uz plažu iznad "Plage Gravette", male pješčane plaže nalik uvali u podnožju starog grada.
Marina Antibes, koju vrijedi vidjeti, zaklonjena prkosnim Fort Carreesom, najvećom takvom vrstom na Mediteranu, čini atmosfersku kulisu panorame pomorskih Alpa i "Balcons de la Côte d'Azur" od Mougina koja oduzima dah. do Venza kada je vidljivost dobra čiji se zaštitni utjecaj može razviti u blagoj mikroklimi, osobito u Antibima.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 33 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi po osobi i tjednu 25 eura, uz grijanje 35 eura. Troškovi uključuju posteljinu na već napravljenim krevetima. Završno čišćenje već je uključeno u cijenu najma. Dodatni troškovi, poput pologa od 200 eura, plaćaju se gotovinom na licu mjesta pri prijavi. Polog će biti vraćen na dan odlaska, u slučajevima sumnje, poput oštećenja, depozit će biti vraćen u dijelovima u roku od tjedan dana nakon pojašnjenja.
Usluga preuzimanja i dostave iz i do zračne luke na zahtjev.

Uvjeti poništenja:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mind. 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet, es sei denn die Wohnung wird entsprechend erneut vermietet, dann erstatten wir 75% des für den stornierten und neu vermieteten Zeitraum erzielten Mietpreises zurück.

ostale informacije:

U pravilu iznajmljujemo samo na tjednoj bazi od subote do subote. Van sezone mogući su i fleksibilni zadaci po dogovoru. Maksimalan popust za kraće periode najma na odgovarajuće tjedne cijene 35%. Tjedne cijene variraju od najmanje 875 €/tjedan do najviše 1475 €, ovisno o sezoni.
Akcijske cijene za zimske dugoročne najmove moguće su u dogovoru s iznajmljivačem.
U visokoj sezoni kuća se iznajmljuje samo zajedno s malom garsonijerom (cca. 12 m2) u prizemlju, koja je gotovo samodostatna osim tople vode. Izvan ovog vremena, studio se može isključiti ili iznajmiti zasebno. Cijena na upit. Dodatni troškovi za posteljinu (krevete ćete naći već svježe pospremljene), vodu i struju kao i ostale vrste troškova plaćaju se na licu mjesta u iznosu od 35 € po osobi tjedno, 45 € zimi kada je grijanje uključeno. U cijenu su uključeni i setovi ručnika, jedan veliki i jedan srednji. Istovar nije dostupan ove 2023. godine na malom parkingu u neposrednoj blizini kuće. Međutim, prolazni promet bit će potpuno blokiran i ova opcija istovara vjerojatno više neće biti dostupna 2024. godine. Tada se mora razjasniti kako će se to onda regulirati. 2023. godine, zbog izmijenjene prometne situacije, moguće je parkiranje automobila u neposrednoj blizini kuće. No, radi sigurnosti, osiguravamo trajnu parkirnu karticu za parkiralište rezervirano za stanovnike u luci udaljenoj manje od 500 metara. Međutim, mirna prometna situacija oko povijesnog starog grada je prednost i podržava kvalitetu boravka u ovoj četvrti.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.03.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2016

Anna-Katharina M. iz/od 20096 Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za individualiste

Ako tražite nešto neobično daleko od mainstreama, Volets Bleus je mjesto za vas. Očaravajuća stara kuća među jednako starim kućama, s ljubavlju restaurirana bez pretencioznosti i kiča, 100 metara od jedinstvenog Picassovog muzeja i nekoliko metara od Katedrale, ne na prometnoj obalnoj cesti nego na paralelnoj cesti bez prometa.... Tu je sve što trebate sami kuhati - provansalska tržnica puna delicija u neposrednoj blizini - plus mala krovna terasa s pogledom na vijugave stare gradske kuće, pa čak i more, ukratko: mjesto za osjećaj dobro. Mogli smo krajem prosinca/početkom siječnja ručati na krovnoj terasi ili navečer odjenuti kaput i šal i popiti čašu crnog vina pod vedrim zimskim nebom. Tamo se osjećate kao kod kuće, a manje kao podstanar, jer je kuća osobno, ali ne ljigavo namještena i primjereno restaurirana. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Sebastian E. iz/od 22085

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Stilovita kuća u starom dijelu Antiba

Kuća se nalazi mirno u slikovitoj ulici u središtu povijesnog starog grada Antibe. U roku od 3 minute hoda može se stići do gradskih plaža, luke s megajahtama, ali i povoljnog iznajmljivanja motornih čamaca, trga, gradske zidine i šetnice s mnogo barova i restorana. Kuća je vrlo ljubazno i autentično uređena. Ništa nam nije nedostajalo. Nabavljali smo kroasane i baguete iz obližnje pekarnice i doručkovali na sunčanoj terasi na krovu. S ove terase pruža se prekrasan pogled na krovove Antibe i more. Terasa se također preporučuje za ugodne večeri uz crno vino.
Okolna mjesta Nica, Cannes i Monaco mogu se brzo doći automobilom, ali i vlakom. Vlasnici su bili vrlo uslužni i dali su nam nekoliko unutarnjih savjeta.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2012

Madant iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedna prekrasna stambena kuća

Bili smo gosti u navedeno vrijeme.
To je sanovita kuća s idealnom lokacijom.
Vlasnici kuće su vrlo ljubazni.

listopad 2009

anja iz/od berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

predivno!

Već smo često provodili naš odmor u predivnoj kući Les Volets Bleus, u proljeće, ljeto, jesen - s prijateljima i kasnije kao obitelj s djetetom. Opis objekta ne obećava ništa što ne ispunjava. Kuća je oblikovana prekrasnim provansalskim stilom starog grada i tako je uređena. U prostorijama opremljenim s puno pažnje prema detaljima odmah se osjećamo kao kod kuće i možemo u potpunosti uživati ​​u osjećaju "savoir vivre" na cvjetnoj terasi s pogledom na staru krovnu pokrivaču i dalje na more! Antibes sam po sebi već nudi puno s ​​svojim slatkim restoranima, barovima, buticima, tržnicama, lukom i muzejima i naravno plažama. Uvala za kupanje udaljena 2 minute hoda od kuće je malo privatnija i tiša od velike, otvorene šetnice mjesta i također je idealna za malu djecu. Za šoping ili razgledavanje možete (pored Antibesa) lako doći do Cannesa ili Nice javnim prijevozom, a susjedno ljetovalište Juan les Pins također vrijedi posjetiti. Uvijek smo se posebno divili šetnjama ili jutarnjim trčanjem prema rtu Antibesa, gdje osim zadivljujućeg pogleda na more možete diviti luksuznim vilama. Sve u svemu, nakon toliko prošlih i nadam se budućih boravaka na ovom mjestu, bilo je dobro ocijeniti ga!
Anja, Axel i Lieselotte

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2004

cmz iz/od Inning

5,0
5 5 5 5 4.7
Prikaži njemački

Opusti se na 2600 godina starog Antibesa.

Proveli smo fantastičnih pet dana u Les Volets Bleus i osjećali smo se jako dobro. Kuća nam je olakšala osjećaj kao da smo kod kuće (super opremljena kuhinja, udobna sofa, puno lampe za čitanje, atmosferični posteri, itd.). Dok su djeca bila na jezičnom tečaju, ja sam se zavalila na mirnoj terasi na krovu, zatim bih skoknula do obližnje plaže, da bih nakon toga u miru popila kavu na živim ulicama (gdje su usput rečeno ulice u kojima se nalazi Les Volets Bleus dosta mirnije) starog grada.
Prije dolaska, vrlo simpatični vlasnici su nas obasuli s puno savjeta i linkova, što je također bitno doprinijelo osjećaju "kod kuće" na licu mjesta. Uslugu prijevoza s aerodroma sam doživjela vrlo ugodnom. Po dolasku u kuću dočekala nas je upraviteljica koja je bila dostupna tijekom boravka (ugodan osjećaj za svaki slučaj). U samom stanu visi karta na kojoj lako možete pronaći supermarkete, pekarnice, kante za smeće, itd.
Zaključak: Organizacija praktičnih detalja i ugodna atmosfera kuće su super (jednostavno se primijeti da vlasnici ovdje redovito provode odmor).

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Wohnung zentral im schönsten Teil der Altstadt gelegen

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: schwimmen, sonnenbaden, joggen, fahrrad fahren, Tennis, surfen, segeln, Besichtigungen, Museen

Mogućnosti za kupovinu: alles zu Fuß in ein paar Minuten zu erreichen


kontakt

gospodin R. Ammann

gospodin R. Ammann

Mi smo stariji njemački par koji je nekoliko puta davno nekoliko puta dolazio u Juan les Pins preko prijatelja na Uskrs, ali tamo smo se zaljubili u starije Antibe s druge strane Cap d'Antibesa i srećom profesionalno i privatno zatim otkrio da bi mogao kupiti kuću tamo u povijesnom starom gradu. Još smo puno tamo, u međuvremenu također koristimo činjenicom da smo se preselili u seoski dom umirovljenika u obližnjem Piemonteu u Iatlienu. Antibes tome nudi sasvim drugačiji pandan. Unatoč negativnim utjecajima turizma i tamo, Antibes je ostao "selo u gradu", što Antibesu, a posebno u okrugu Volets Bleus, daje vrlo poseban karakter, koji također žele osjetiti oni koji vole moderno i Chicce traži, bilo bi bolje odabrati drugo mjesto za boravak.


ostale informacije

Broj objekta: 8908

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 18 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/8908.htm


«Les Volets Bleus » je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina