Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

"Rezidencija za odmor Am Buchenpark"

Usedom, Baltičko more/Kaiserbad Heringsdorf, blizu plaže i centra, direktno u vilama Heringsdorf

maks.  3   Gosta/Gostiju
49m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
49m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

63 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

63 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Vila za odmor Buchenpark nalazi se na velikoj zelenoj parceli, okružena starim, novoobnovljenim secesijskim vilama - paralelno sa šetnicom uz plažu. To je jedno od rijetkih imanja u Heringsdorfu koje ima dovoljno prostora na prekrasnom imanju sa starim bukovim stablima. Povijesni lječilišni park Heringsdorf također graniči s tim. Lokacija izravno u Heringsdorfu je jednostavno izvrsna!



Ovdje u 'Ferienresidenz Am Buchenpark' možete doživjeti šarm carskih kupelji na vrlo ugodan način. Ovaj stan je bio vrlo skup i detaljno dizajniran u dnevnom boravku s plemenitim Solnhofenskim prirodnim kamenim pločama i zelenim mramorom. Tako je nastao 'san od prirodnog kamena' kakav nećete naći drugi put. Dodatno, tu je i razrađen novi dizajn poda u dizajnu brušenog hrastovog drva (premium podne obloge - dnevni boravak, hodnik, spavaća soba). Apartman za odmor, koji je udobno namješten s individualnim rasporedom prostorija, ima dnevni boravak s pripadajućom ugradbenom kuhinjom, spavaću sobu s bračnim krevetom, modernu kupaonicu s pločicama, balkon i hodnik. Posebnost stana, osim plemenitog dizajna prirodnog kamena, je što se na balkon izlazi i iz spavaće i iz dnevne sobe. Do 4 osobe (ali samo 2 odrasle osobe + max. 2 djece) imaju priliku provesti svoj odmor u ovom apartmanu. Korištenje WiFi je uključeno. Stan se redovito renovira i ističe se od mnogih drugih stanova svojom izvrsnom zelenom lokacijom otvorenog prostora. Korištenje ograničenog parkirnog mjesta, koje je dodijeljeno direktno stanu, uključeno je u ukupnu cijenu najma, neovisno o razdoblju najma.

Vrlo široka, bijela pješčana plaža Heringsdorf. je gotovo na pragu - samo oko 150m - i lako je dostupan pješice. Jeste li npr. Na primjer, ako idete na plažu preko '2G' pristupa (vidi sliku) i skrenete na kopnenu stranu, vidjet ćete samo zelenu vegetaciju i nema zgrada - jednostavno prekrasno! U isto vrijeme stojite u bijelom pijesku između pristaništa Heringsdorfer i Ahlbecker. Ovisno o godišnjem dobu, ovaj se dio plaže nadzire i tijekom kupanja u Baltičkom moru, što je posebno pogodno za djecu/neiskusne plivače. Do pristaništa Heringsdorf - najmodernijeg i najdužeg u Europi - hodate oko 350 m, a time i do centra Heringsdorfa. dostupan u Friedensstraße, na molu i na šetnici uz plažu. Već nakon nekoliko dana cijenit ćete optimalnu lokaciju stana. Dijagonalno ispred objekta nalazi se autobusna stanica - odatle možete voziti preko otoka, pa čak i do Świnoujście. S pristaništa možete ići trajektima na razne ture duž obale (također do Swinemündea), od Peenemündea čak do Rügena. Željeznički kolodvor, s kojeg Usedomer Bäderbahn (UBB) vozi do mnogih mjesta na otoku, lako je dostupan pješice i nalazi se iza lječilišnog parka koji graniči s rezidencijalnim imanjem sa svojim starim stablima i ribnjakom s labudovima. Osim bijelih plaža iz snova, Heringsdorf nudi i vrlo atraktivno zaleđe okruženo brojnim jezerima, šumama i livadama. U ovom i na Usedomu i oko njega mogu se naći mnogi ždralovi, posebno na kraju zime iu jesen.



Novi vrhunac, velika staza kroz krošnje, nije daleko, oko 400m. Nalazi se iza željezničke stanice.



Velika soba za bicikle unutra/nadstrešnica za bicikle vani, perilica rublja na kovanice i sušilica na kovanice dostupni su u podrumu objekta. Zgrada je izgrađena od ekološki vrijedne vapnene opeke koja ima vrlo zvučno izolacijski učinak. Nadalje, stan je od glavnog hodnika zgrade odvojen hodnikom koji povezuje vrata, što osigurava mir i određenu intimu.

'Ostseetherme' Ahlbeck/Heringsdorf udaljen je samo 800 m, gdje se možete opustiti uz posjet sauni/spa centru. Tamo također možete rezervirati wellness i masaže.

Kao što je već spomenuto, stan je renoviran i obložen ekskluzivnim Solnhofen prirodnim kamenim pločama na zidovima u dnevnoj/blagovaonici (vidi slike). Ovaj divni prirodni kamen je čudo, ima najbolje ekološke i biološke građevinske vrijednosti.



Unaprijed: Rezervacije od lipnja do rujna moguće samo od subote do subote, minimalno 7 noćenja!!!

Jedno ili dvoje djece mogu spavati na plavoj sofi na razvlačenje prikazanoj u dnevnoj sobi. Postoji samo jedna spavaća soba, pogledajte slike!



Poziciju "završno čišćenje" za cijenu od 84 € treba shvatiti kao "naknadu za uslugu". To uključuje završno čišćenje apartmana, posteljinu uključujući dva ručnika za 2 osobe, korištenje WiFi-a i parkirno mjesto! Posteljina za treću osobu (dijete) uklj. plus 12 €.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x190 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 10 km Heringsdorf

10 km

Kolodvor 0.5 km Heringsdorf

0.5 km

Izlaz s autoceste 80 km Jarmen/ Demmin

80 km


Mjesto i položaj smještaja

Mir i središte glavne su prednosti ove ekskluzivne lokacije, usred prekrasno zelene rezidencijalne četvrti carskog lječilišnog grada Heringsdorfa. Nakon nekoliko metara nalazite se izravno na bijeloj, prekrasnoj plaži Heringsdorfer. Ljeti stare bukve na imanju stvaraju hlad i tako doprinose ugodnoj unutarnjoj klimi u stanu. Također se možete slobodno kretati ograđenim vrtom. Do svih sadržaja Heringsdorfa možete doći za nekoliko minuta pješice ili biciklom (ostava je dostupna u vili).

Heringsdorf ima najduže pristanište u kopnenoj Europi od 508 m i najdužu europsku šetnicu uz plažu od 8,5 km (od Ahlbecka preko Heringsdorfa do Bansina);



Napomena: Oprema stana je različita, također zbog renoviranja i novih sadržaja. Slike stoga treba shvatiti kao "primjere".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Napominjemo da je od lipnja do rujna apartman moguće rezervirati samo od subote do subote!!!

Apartman mogu rezervirati i boraviti samo do dvije odrasle osobe i dvoje djece.



Cijena najma, kako je pohranjena u modelu kalendarskog izračuna, ne kvantificira uvijek KONAČNU CIJENU, već ponekad uključuje samo čiste troškove smještaja, koji uključuju jednokratnu naknadu za uslugu (uključuje paket pranja rublja za dvije osobe - posteljina i po dva mala ručnika - uključujući besplatan parking!!!), bez obzira na razdoblje najma, tj. H. od 69 € dodano. Nakon što pošaljete poruku ili me kontaktirate direktno, dobit ćete transparentnu ponudu koja se sastoji od cijene noćenja i naknade za uslugu (cijena noćenja + naknada za uslugu 69 € = ukupna cijena najma). Za treće osobe, osim djece, plaća se 5 €/noćenje (po potrebi paket za pranje rublja za djecu plus 10 € za svako).

Boravišna pristojba se plaća u gotovini kod administratora prilikom preuzimanja ključeva!! Iznos ovisi o sezoni.



Moji podaci za kontakt:



Email:



Broj telefona 0151-684 647 67 (također ću vas rado nazvati besplatno)

Uvjeti poništenja:

  • Die Wohnung wird von mir als Privatperson zur Vermietung angeboten. Mit Ihrer Buchung, Ihrem ausgebübten Buchungswillen, wird die Wohnung auf Sie gebucht und die Buchung ist verbindlich. Ein Rücktritt ist nicht möglich. Ich empfehle immer, egal wo und wann Sie buchen, eine Reiserücktrittskostenversicherung zu buchen. Diese gibt es auch als günstige Jahresversicherung, unabhängig von der Gesamtzahl der durchgeführten Reisen.

ostale informacije:

Odlučio sam kupiti ovu nekretninu jer se nalazi u središtu i na tihoj lokaciji u, po mom mišljenju, najljepšoj od triju carskih toplica, naime u Heringsdorfu. Istovremeno, Heringsdorf uvijek odiše posebnim prividom stila i elegancije koju ćete osjetiti čak i kada u njemu boravite. Osim toga, 'Ferienvilla Buchenpark' je sada jedna od rijetkih nekretnina izgrađena s puno slobodnog prostora na otvorenom. Gotovo sve druge nekretnine za vikendice su blizu jedna drugoj, bez privatnosti koja mi je potrebna na odmoru. Daljnji razvoj u susjedstvu je isključen. Turistički promet, koji se uglavnom odvija na šetnici uz plažu, ostaje skriven od vas, iako ćete živjeti u susjedstvu.

S više od 1900 sati godišnje, Usedom je najsunčanija regija u Njemačkoj i ima vrlo čist, slani/jodom bogat morski zrak, što je, zajedno sa sunčanom klimom, vrlo pozitivno za ljudsko blagostanje. Osobito će to cijeniti ljudi s atenskim problemima s putom i kožom. I sam poznajem Heringsdorf i Usedom od djetinjstva i jednostavno volim ovo mjesto sa svojom prekrasnom, finom, bijelom pješčanom plažom na Baltičkom moru, prekrasnim vilama i prekrasnom prirodom.







Politika privatnosti





Opoziv Vaše suglasnosti za obradu podataka



Neki postupci obrade podataka mogući su samo uz vaš izričiti pristanak. Svoju privolu koju ste već dali možete opozvati u bilo kojem trenutku. Za opoziv je dovoljna neformalna poruka e-mailom. Opoziv ostaje nepromijenjen na zakonitost obrade podataka koja se odvijala do opoziva.



Pravo na podnošenje prigovora nadležnom nadzornom tijelu



Kao nositelj podataka imate pravo podnijeti pritužbu nadležnom nadzornom tijelu u slučaju kršenja zakona o zaštiti podataka. Nadležno nadzorno tijelo za pitanja zaštite podataka je državni službenik za zaštitu podataka savezne države u kojoj je sjedište naše tvrtke. Na sljedećoj poveznici nalazi se popis službenika za zaštitu podataka i njihovi kontakt podaci:



Pravo na prenosivost podataka



Imate pravo da Vama ili trećim stranama predamo podatke koje automatski obrađujemo na temelju Vašeg pristanka ili u sklopu ispunjenja ugovora. Dostavljen je u strojno čitljivom formatu. Ako zatražite izravan prijenos podataka drugoj odgovornoj osobi, to će biti učinjeno samo u mjeri u kojoj je to tehnički izvedivo.



Pravo na informaciju, ispravak, blokiranje, brisanje



Imate pravo na besplatnu informaciju o svojim pohranjenim osobnim podacima, podrijetlu podataka, primatelju i svrsi obrade podataka te, ako je potrebno, pravo na ispravak, blokiranje ili brisanje tih podataka u bilo kojem trenutku unutar okvira važećih zakonskih odredbi. U svakom trenutku nas možete kontaktirati putem kontakt opcija navedenih u pravnoj obavijesti ako imate dodatnih pitanja na temu osobnih podataka.



SSL ili TLS enkripcija



Iz sigurnosnih razloga i radi zaštite prijenosa povjerljivog sadržaja koji nam šaljete kao operateru stranice, naša web stranica koristi SSL ili. TLS enkripcija. To znači da podatke koje prenosite putem ove web stranice treće strane ne mogu čitati. Šifriranu vezu možete prepoznati po


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.04.2024


16 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2024

Detlef S. iz/od Lützen OT Großgöhren

5,0
5 5 5 5 5

Wohlfühlferienwohnung

Sehr geschmackvoll eingerichtete Ferienwohnung in bester Lage.
Die Küche ist Topp ausgestattet und wir haben uns sehr wohl gefühlt !
Wir kommen gerne wieder !!!
Familie Stötzner aus Lützen

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor na plaži

travanj 2023

Gerd P. iz/od Gotha

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Zelena okolina i blizina pješčane plaže, savršen odmor za nas

Proveli smo vrlo uzbudljive dane odmora u lijepom apartmanu na parku Buchen. Apartman je smješten na mirnoj donjoj razini, pored stare vile.
Predaja ključa, upute, prihvaćanje karte za kurort protekli su bez ikakvih problema u samom apartmanu.

Jedna prednost je besplatno parkiralište, jer parkirališta inače gotovo da nema i prilično su skupa. Plaža je zaista odmah iza ugla, velika, široka, bijela, s puno prostora i ležaljkama koje itekako cijenite kad puše vjetar.
Hrana, opskrba je sve u roku od 5 minuta hoda.
Apartman je dobro namješten, prilično lijep, sve što vam treba je tu.
Kreveti su bili vrlo ugodni.
Dobro smo se odmorili, sve je bilo odlično, rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2022

Joachim W. iz/od Peine

4,8
5 4 5 5 5

Urlaub

Alles so vorgefunden wie in der Beschreibung. Im Vorhinein schon sehr netter Kontakt mit dem Vermieter, auch der Verwalter war pünktlich zur Schlüsselübergabe da und sehr angenehm und unkompliziert.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Renate W. iz/od Münster

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gute Wohnung für uns in optimaler Lage

Wohnung war prima. Ideal für Strand und Erholung. Strand ist faktisch gleich ein paar Schritte abwärts. Ausstattung und Lage haben uns sehr gefallen. Prima ist auch der neue Baumwipfelpfad . Dieser liegt gleich neben dem historischen Bahnhof, ca 400m

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Reiner K. iz/od 10439

5,0
5 5 5 5 5

Heringsdorf an seiner schönsten Stelle

Wir haben einen sehr erholsamen und sonnigen Urlaub erlebt. Strand, Wald, Wege, Service, Essen, alles sehr vielfältig und sehr schön vorhanden. Übernahme der Wohnung hat am Objekt hat anch kurzem Warten ohne Probleme funktoniert. Wohnung ist wie abgebildt und für uns tadellos. Alles war sauber u sehr gut in Ordnung. Heimischer Wohlfühleffekt machte sich breit. Großer Fernseher, voll ausgestattete Küche, gute Betten u ruhige, dennoch sehr zentrale Lage. Für den Preis u die Lage topp.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži

srpanj 2020

Susanne C. iz/od Bamberg

5,0
5 5 5 5 5

Heringsdorf von seiner schönsten Seite

Mitten zwischen den alten Villen zu wohnen war für uns ein sehr schönes Erlebnis. Die Übergabe der Wohnung lief problemlos. Alles war sauber un ordentlich. Kurkarten haben wir gleich vor Ort anch Zahlung vom Hausservice erhalten. Wohnung ist sehr nah am Strand. Hätten wir so nicht gedacht. Ostsee ist dort flach u hat einen prima Strand. Wir haben uns sehr wohl gefühlt, erholt u kommen wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2020

Frauke W. iz/od Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne gelegene und ausgestattete Wohnung

Wer eine ruhige und doch zentral gelegene Wohnung in Heringsdorf sucht. ist hier genau richtig. Das Objekt ist weit genug von einer Nebenstraße abgegrenz um Ruhe zu haben, aber nah genug dran, um überall in kürzester Zeit zu sein. Nach wenigen Schritten waren wir am Strand, wo gleich eine Vermietung für die Strandkörbe ist. Ins Zentrum und zur Seebrücke ist man auch ganz fix gegangen. Es passte alles hervorragend. Von dem Vermieter wurden wir gut mit Unterlagen und Infos versorgt, der Verwalter kommt zur Übergabe bis zum Ferienhaus. Man muss nicht noch extra fahren und suchen. Alles war sauber und wir fühlten uns sofort heimisch. Der Ort ist ein Kleinod für sich. Wirklich, alles rundum für uns perfekt.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2019

Irmgard B. iz/od 51491 Overath

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Urlaub

Top gelegene Ferienwohnung. Sehr gepflegt, ruhig gelegen, kurzer Weg zur Promenade.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin A. Kubera:

Ich danke Ihnen herzlich für netten gewählten Worte sowie die tollen Telefonate mit Ihnen, dem "Kölschen Mädel". :) Ihr Humor, Ihre Art, Ihre Lebenseinstellung hat mich begeistert. Ich habe gemerkt, wie sehr Sie die Insel lieben und meine Wohnung schön fanden. Danke noch einmal, dass SIE mein Gäste waren.

ožujak 2019

Werner M. iz/od 06118 Halle

5,0
5 5 5 5

Wow! Sehr schöner Urlaub in toller Lage

Wir haben den Frühling genossen und ein paar wundervolle Tage in der Wohnung verbracht. Es ist eine kleine Anlage wo sich 15 Wohnungen in dem Haus befinden, die alle unterschiedlichen Eigentümern gehören. Unsere Wohnung war super ausgestattet und ist die einzige mit dem tollen Steinflair. Dazu war sie günstig. Strand, Zentrum, Seebrücke, waren sehr schnell zu erreichen. Heringsdorf ist sehr weitläufig. Hier hat man Glück und ist mittendrin, obwohl man ruhig wohnt. Die Übergabe erfolgte problemlos direkt an der Wohnung. Schöne Tage, wundervoll, wir kommen wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2017

Susanne H. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

TOP apartman za odmor

Po drugi put smo proveli opuštajući boravak na prijelazu godine u ovom TOP apartmanu. Svake godine bili smo iznenađeni novim optičkim razvojem koji čine "feel good" dodatno ojačao. Lokacija, oprema i fotografije su izvrsni, a nadopunjuje ih uvijek uslužan, informativan stanodavac! Hvala vam na još jednom lijepom provodu i sigurno neće biti zadnji put da smo bili tamo..

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2017

Annemarie H. iz/od 37073 Göttingen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan dragulj

Živjeli smo u prekrasnom stanu tjedan dana u jesen. Preuzimanje ključeva proteklo je savršeno i stan je pronađen čist. Vrlo je lijep i pomalo ekstravagantan (s velikim fosilnim kamenjem) dizajniran. Lokacija je izvrsna. Nakon nekoliko koraka nalazite se na bijeloj plaži kao iu prekrasnom centru Heringsdorfa. Jako nam se svidjelo. Treba istaknuti besplatan parking i ljubaznost iznajmljivača.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

svibanj 2017

Bernd Z. iz/od Salzwedel

5,0
5 5 5 5

Perfekte Bleibe

Die zentrale Lage, der gute Zustand und auch die perfekte Ausstattung, die es an nichts fehlen lässt, machen die Wohnung Nr. 2 im EG des Hauses an der Delbrückstraße sehr empfehlenswert. Quasi unmittelbar am Heringsdorfer Geschehen, aber dennoch ruhig im Grünen gelegen, ist es ein wundervoller Ort zum Entspannen. Der nahe gelegene, zur Wohnung gehörige Parkplatz und auch die überdachten Fahrradabstellplätze direkt am Hauseingang erhöhen die Bequemlichkeit. Die Abwicklung durch die Verwaltungsfirma R&S ist kompetent und freundlich, besonders erwähnenswert ist aber der vor Anreise stattgefundene nette Telefonkontakt mit dem Wohnungseigentümer.
Für meine Frau und mich steht fest: Im nächsten Frühjahr geht es wieder nach Heringsdorf, und wenn möglich wieder in diese perfekte Bleibe.

ožujak 2017

N. B. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung in optimaler Lage

Die Wohnung haben wir schon zwei Mal gebucht gehabt. Sie ist für uns ideal. In einer sehr guten Lage, genau wie beschrieben zwischen den ganz alten Villen und großen Bäumen. Die Wohnung war beim Bezug sauber und die Ausstattung hat alles was wir benötigen. Der Vermieter hat stets ein offenes Ohr und ist sehr bemüht. Für uns als Paar ist die Wohnung genau das richtige.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2016

Eva S. iz/od 06295 Eisleben

5,0
5 5 5 5

Sehr schöner Urlaub

Wir verbrachten einen sehr schönen Kurzurlaub im Spätherbst in dieser Wohnung. Die Wohnung wurde prima gereinigt und mit bezogenen Betten übergeben. Die Wohnung selbst ist genau wie beschrieben. Sie ist sehr schön mi diesen Natursteinen ausgestaltet. Das ist wirklich besonders. Die Küche ist komplett, Das Bad zweckmäßig und das Schlafzimmer schön gestaltet. Man schläft in guten Betten und sehr ruhig. Wir waren in wenigen Schritten am Strand und im Zentrum. Eine Toplage. Der Vermieter bemühte sich sehr. Danke noch einmal auch für unsere vielen Fragen. Wir kommen mit Sicherheit wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin A. Kubera:

Ich danke Ihnen für Ihre netten Zeilen. Danke.

listopad 2016

Brigitte S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub in Heringsdorf

Wir sind seit vielen Jahren Gäste in der Wohnung 2 ( früher5) und haben uns immer sehr wohl gefühlt. Die Wohnung ist super,sauber und gemütlich. Alles was man für den Urlaub benötigt findet man in der gut eingerichteten Wohnung. Die Schlüsselübergabe bei R&S Dienstl.war schnell und sehr freundlich,.Der Buchenpark ist im Herbst zauberhaft. Herzlichen Dank an den Vermieter.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin A. Kubera:

Es hat ja zum Glück funktioniert, dass Sie die Wohnung doch noch buchen konnten und ein Termin frei war.

ožujak 2016

Nicole K. iz/od Eberswalde

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Dobar odmor i kratke udaljenosti

Stan je stvarno idealan, taman za moj ukus. Kuhinja je jako dobro opremljena, kuhala sam svaki dan i nije mi ništa falilo, otvaranje konzervi i boca vina, pečenje palačinki...nikakav problem. Inače je sve bilo čisto i uredno i bilo je dovoljno mjesta. Automobil je bio siguran na obližnjem parkiralištu koje se može zaključati, najam bicikala samo 4 minute hoda, ugodan pub odmah do njega, put do plaže s pristaništem također nije daleko. Moram reći, s obzirom na to da moj dolazak nije bio pod sretnom zvijezdom, blagdanski osjećaj je došao vrlo brzo. Nema se što prigovoriti, apartman je idealan za 2 osobe (moguće 1 dijete).

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin A. Kubera:

Danke für Ihre Worte. Ich bin froh, dass die Scheibe Ihres Fahrzeuges in Heringsdorf repariert werden konnte und sie sicher wieder zu Hause ankamen. Mit viel Erholung und Erlebnissen natürlich :).


kontakt

gospodin A. Kubera

gospodin A. Kubera

Poznajem Kaiserbad Heringsdorf od djetinjstva i volim njegovu prekrasnu arhitekturu lječilišta, predivno bijelu, široku plažu Baltičkog mora, mnoga jezera i šume i izvrsnu turističku infrastrukturu. Heringsdorf me inspirirao i jednostavno bacio na mene. To je bio razlog da se ovaj apartman, koji se nalazi na top lokaciji, nabavi i stavi na raspolaganje gostima kao jeftino mjesto za boravak.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 89366

Posljednje ažuriranje: 11.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/89366.htm


«"Rezidencija za odmor Am Buchenpark"» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina