Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Helios - oaza mira

Jugozapadna Kreta, blizu plaža iz snova Elafonisi i Falassarna

maks.  7   Gosta/Gostiju
220m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
220m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

115 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

115 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

! Pažnja: Odričemo se bilo kakvih naknada za otkazivanje u slučaju da postoji službeno upozorenje za putovanje za regiju Krete na dan dolaska!

Stoga možete rezervirati svoj boravak bez rizika. Ako dođe do najgoreg, mi ćemo (kao što je bio slučaj u prošlosti) vratiti sve uplaćene avanse!



Villa Helios nalazi se na osunčanoj jugozapadnoj padini usred maslinika površine 7000 m2. Kuća ima veliki grijani bazen (3,5mx16m, dubina vode do 1,70m), zasebno grijani bazen za opuštanje (3mx5m) s mlaznicama i ležaljkama te vrt.



Slijedeći terase starog maslinika, Villa Helios smjestila se na padini na tri razine. Prostrani dnevni boravak i blagovaona nalaze se na istoj razini kao i bazen. Bez obzira želite li objedovati u zatvorenom prostoru ili na terasi uz bazen, uvijek imate čist pogled na more. U vrućim ljetnim mjesecima lagani povjetarac koji uvijek puše sa sjevera nudi ugodno hlađenje. U prijelaznom razdoblju možete uživati iu sunčanju: terase i vrt nude širok izbor mogućnosti.

Na više od 220 četvornih metara stambene površine ima dovoljno mjesta za obitelji i grupe. Zbog rasporeda prostorija i dizajna okoliša kuće, Villa Helios nudi puno nesmetane privatnosti za miran, opušten odmor.



Bazen dimenzija 16x3,7m poziva na kupanje, grije se toplinskom pumpom i nudi ugodne temperature tijekom cijele godine.

Odvojeni grijani bazen za opuštanje nalazi se malo iznad u masliniku i nudi drugačiji pogled na kopno i more. Ovdje se možete opustiti u vodi ili se izmasirati mlaznicama/mjehurićima.

Imajte na umu: i veliki bazen i whirlpool mogu se grijati pomoću zasebnih dizalica topline. Nakon što su cijene i cijene struje također naglo porasle na Kreti, odlučili smo odvojiti troškove grijanja bazena umjesto generalnog povećanja stanarine.

Sljedeći dodatni troškovi primjenjuju se na tjednoj bazi:

Grijanje velikog bazena na 24 stupnja Celzijusa (300 EUR/tjedan) i grijanje RelaxPoola na 27 stupnjeva Celzijusa (150 EUR/tjedan)

Imajte na umu: temperatura bazena općenito se održava samo od kasnog jutra do rane večeri. Točan vremenski prozor ovisi o vremenskim uvjetima, koji ovise o vanjskim temperaturama i uvjetima vjetra.



Tri spavaće sobe prostiru se na dvije više etaže do kojih se dolazi nekoliko stepenica iz dnevnog boravka. Sve spavaće sobe imaju kupaonice koje su isključivo dostupne iz spavaće sobe, odvojene terase i pogled na more. Glavna spavaća soba na prvom katu nudi izravan pogled na more iz kreveta i unutarnji jacuzzi gdje možete uživati u zalasku sunca nad morem.

Spavaća soba s baldahinom ima king size krevet kao i sofu koja se po potrebi pretvara u dodatno mjesto za spavanje za odraslu osobu ili 2 djece. Druga spavaća soba ima dva odvojena kreveta.



Kuhinja je potpuno opremljena. Sve što vam je potrebno za kuhanje ili pečenje je dostupno. Perilica posuđa, štednjak, pećnica, mikrovalna pećnica, veliki hladnjak sa zamrzivačem, toster i aparat za kavu su dio opreme. Na raspolaganju je i perilica rublja.



Blagovaonica je u razini bazena. Uživajte u doručku ili večeri na terasi uz bazen. Ako ne želite sami kuhati, postoje razne alternative. Posjetite jedan od restorana udaljen nekoliko minuta vožnje. Ili naručite dostavu večere u kuću i uživajte u njoj na terasi bazena dok sunce tone u more nasuprot.



Internet: Kuća ima besplatan WIFI. Međutim, zbog lokacije moguća je samo veza putem satelita s ograničenom propusnošću i količinom podataka, što nažalost ne radi uvijek stabilno ovisno o vremenskim uvjetima. Međutim, uobičajena količina podataka dostupna je putem prijemnika mobilnog telefona. Ako tijekom svog boravka želite preuzimati/uploadati filmove ili veće količine podataka, preporučujemo korištenje podatkovne količine na vlastitom mobilnom telefonu.



TV ravnog ekrana također nudi njemačke programe.

Dostupni su DVD/Bluray uređaji i mala videoteka.

Glazbu koju ste ponijeli sa sobom s mobitela ili USB sticka možete reproducirati putem Bluetooth veze ili pomoćnog ulaza stereo sustava.
Broj licence ili registracije: 408132

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 15 km

15 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 10 km

10 km

Zračna luka 70 km Chania

70 km

Kolodvor 200 km Keine Bahnverbindung

200 km

Izlaz s autoceste 50 km Kein Autobahnanschluss

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Helios nalazi se na jugozapadu Krete u masliniku daleko od uobičajenih turističkih središta. Blago povišen položaj na jugozapadnoj padini omogućava fantastičan pogled na more i rt Katsoulas koji je udaljen oko 500 metara.

Još 5 vila i recepcija nalaze se na 3-5 minuta hoda. Malo katranizirana cesta koja se rijetko koristi, a koja je dio E4 europske daljinske pješačke staze, povezuje vilu s panoramskom cestom koja vodi od Kissamosa do Elosa visoko iznad mora. Do plaža iz snova Elafonisi i Falassarna može se doći za 15 odnosno 35 minuta vožnje automobilom. Najbliža zračna luka, Chania, koja je obično povezana izravno s različitim zračnim lukama u Njemačkoj, udaljena je oko 70 km i 90 minuta vožnje. Zračna luka Heraklion je sukladno tome udaljenija.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Vaša rezervacija će biti važeća po primitku depozita u iznosu od 25% ukupne cijene.

Dodatnih 50% ukupne cijene potrebno je platiti do 4 tjedna prije prvog noćenja.

Ostatak od 25% plaća se po dolasku.

U slučaju kašnjenja plaćanja dužeg od tjedan dana, rezervacija više nije važeća i mogu se primijeniti naknade za otkazivanje.



Uplate su moguće na naš račun u Njemačkoj ili Grčkoj kao i putem PAYPAL-a. Plaćanja putem PAYPAL-a uzrokovat će naknadu od 2% na ukupnu cijenu.



Troškovi otkazivanja:

25% od ukupne cijene do 60 dana prije prvog noćenja.

Nakon toga 100% ukupne cijene.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Sie bekommen 75% des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 60 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 60 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. Corona: Falls für Kreta eine offizielle Reisewarnung ausgesprochen wird, die Ihre Aufenthaltsdauer betrifft und Sie nicht reisen möchten, erstatten wir Anzahlungen in voller Höhe zurück. Es fallen für Sie für Buchung und Stornierung unseres Hauses keine Kosten an.

ostale informacije:

Naša kuća i njezino okruženje nude oazu mira i stoga su idealno okruženje za opuštanje. Bilo u vrtu, na jednoj od tri terase ispred spavaćih soba ili na velikoj terasi s bazenom, plavetnilo mora i neba pozivaju vas na opuštanje.



Veliki grijani bazen omogućuje osvježavajuće kupanje, kao i sportsko kupanje.

Odvojeni grijani bazen za opuštanje služi kao prostor za opuštanje. Ovdje sjedite ili ležite usred maslinika i uživajte u prekrasnom pogledu na more.



Navečer sunce zaranja u more neposredno iza bazena. Nakon toga zvjezdano nebo nudi nezaboravan spektakl. Ujutro se probudite s prvim zrakama sunca, a tu i tamo zapjeva pijetao u daljini. U 5-15 minuta vožnje pronaći ćete lokalne restorane koji osim vrhunske hrane nude i poseban ambijent.



Naš upravitelj brine se za osobnu podršku na licu mjesta. Uvijek vam stoji na raspolaganju i rado će vam pomoći pri kupnji ili dati dragocjene savjete za izlete.



Naša kuća se čisti dva puta tjedno. Zatim se mijenjaju posteljina i ručnici za korištenje u kupaonici i odvojeni ručnici za bazen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.04.2024


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Maria S. iz/od Bielefeld

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Apsolutno lijep odmor u predivnoj vili.

Vila je bila potpuno sjajna. Baš kao na fotografijama. Dobro je smještena između Elafonisa i Falasarne, a opet potpuno mirna. Pogled s vile je bio predivan. Bazen je bio najbolji koji smo ikad imali. Uživali smo u dnevnom osvježenju. Naš najmodavatelj uvijek se sjajno brinuo o nama. Ako smo imali pitanja, brzo smo dobili odgovor. Jedino su čistačice, što se vremena tiče, bile pomalo nepouzdane. Imali smo predivan odmor i mogli bismo si dobro zamisliti da se ponovno vratimo.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2023

Karin R. iz/od 97273 Kürnach

5,0
5 5 5 5 5

Traumvilla

Sehr ruhige Gegend, toller großer Pool,
Oberes Schlafzimmer sehr groß und toller Ausblick,
Eigentümer sehr , sehr nett

Preporučeno za: Romantični odmor

travanj 2022

Lilli G. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan odmor u prekrasnom smještaju

Od srca možemo preporučiti ovu kuću za odmor i bili smo tamo već dva puta.
Čak i prije odmora imali smo vrlo ugodnu komunikaciju sa stanodavcem, dobili smo sve važne informacije i osjećali smo se vrlo dobro zbrinutim. Na mjestu smo bili vrlo ugodno iznenađeni nekretninom iz snova: vrt, bazen i kuća su u vrlo dobrom stanju i namješteni s pažnjom na detalje. Za svaku sobu postoji zasebna kupaonica, a dnevni boravak poziva vas da se zadržite čak i na nižim temperaturama.
Detaljne informacije o kući, okolici i mogućim restoranima, kao i lokalni kontakti okupljeni su u maloj mapi dobrodošlice.
Za pristup znamenitostima, restoranima i trgovinama potreban je automobil. Trebate li pomoć u tome, možete se s povjerenjem obratiti i stanodavcu.
Bili smo vrlo zadovoljni u cijelosti, imali smo prekrasan praznični tjedan i već se veselimo još jednom odmoru u ovoj prekrasnoj kući.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2019

Emma S. iz/od 24229 Dänischenhagen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo ugodan odmor!

Proveli smo prekrasan odmor u "Oazi mira". Zalazak sunca je neopisiv i svaku večer oduzima dah, baš kao i zvjezdano nebo čim sunce zađe. Put do vile uvijek je lakše pronaći, a moguće je i prošetati do plaže na kojoj ste prilično sami. Bili smo različiti tipovi izletnika i za svakoga je bilo ponešto i svaka se potreba mogla zadovoljiti. Soba s velikim balkonom je zapanjujuća jer možete gledati zalazak sunca iz kreveta i vidjeti more kad se ujutro probudite. Žena koja vozi od vile do vile i stoji na raspolaganju za sva pitanja, vrlo je uslužna i izuzetno ljubazna, kao i domaćin. Imali smo prekrasan odmor i nadamo se da ćemo se vratiti sljedeće godine.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2019

Christine B. iz/od 34393 Grebenstein

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Sretan odmor

Proveli smo 2 tjedna u prekrasnoj kući. Sobe su lijepo uređene i svaki gost ima svoju privatnost. Pogled na more je predivan i stvarno se diše. Imali smo super izlete, jeli ukusnu hranu u tavernama, a plaža na Elafonisiju još je bila prilično prazna početkom svibnja. Domaćini su jako ljubazni i susretljivi, hrana na dan dolaska je bila ukusna. Kuća je očišćena tri puta, kreveti namješteni i ručnici promijenjeni, usluga vrlo dobra. Sve u svemu bili smo više nego zadovoljni i nismo htjeli kući!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2018

Cesar P. iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Isključite se i čisto opuštanje!

Ovu kuću možemo preporučiti svima koji traže mir i tišinu u autentičnom krajoliku (kupanje, planinarenje, brdski biciklizam, itd.). Lokacija kuće jamči prekrasan zalazak sunca i jako nam se svidio objekt. Ako ćete sami kuhati, svakako kupite ono osnovno po dolasku jer su mini marketi u blizini prilično skromni (15 - 40 minuta autom). Također možemo preporučiti dostavu za večeru (naručite dan prije!). Veliki bazen je imao vrlo dobru kvalitetu vode bez mirisa klora). Oprema je jako dobra i sve je radilo savršeno! Lokalni kontakti bili su vrlo orijentirani na pružanje usluga i prijateljski raspoloženi. Kuća je također bila vrlo čista, očišćena je jednom (u 1 tjednu) i zamijenjena (posteljina). Zaključak: Ovdje ste daleko od masovnog turizma i - ako treba - još uvijek ste dobro zbrinuti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

T. iz/od 65428

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća, pogled, mir! Odmor kakav treba biti!

Najprije najvažnije: kuća je fantastična!
Položaj, pogled, mir!
Vlasnik ne obećava ništa previše: kuća nudi mnogo prostora i udobno je namještena. Svaka soba ima izlaz na vrt ili terasu.
Vrlo veliki bazen pravi je vrhunac.

Vlasnik je vrlo orijentiran na kupca; na naša su pitanja uvijek brzo odgovarali.
Osim toga, dobili smo mnogo vrijednih savjeta o restoranima i izletištima, što nam je olakšalo snalaženje u regiji.

Ako tražite kuću daleko od turističkih središta, ovdje ćete se osjećati u dobrim rukama.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

Michael B. iz/od 64367 Mühltal

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršeni praznici

Imali smo vrlo lijep, opuštajući odmor na vrlo mirnoj lokaciji. Kuća je vrlo dobro održavana, a bazen je vrlo prostran. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu. Kuća je vrlo dobro namještena za 6 osoba. Budući da je najbliži veći supermarket udaljen 1 sat vožnje automobilom, trebali biste se opskrbiti namirnicama kada se uselite. Sljedeće osamljene plaže su u neposrednoj blizini, a konoba je udaljena samo 10 minuta vožnje automobilom. Ostali bismo ovdje ponovno u bilo koje vrijeme i možemo samo preporučiti kuću.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

srpanj 2018

Jeremie iz/od Paris

5,0
5 5 5 5
Prikaži francuski

Prekrasan boravak! Preporučujemo!

Vaše iskustvo: Prekrasna i velika kuća! Naše dvije obitelji (4 odrasle osobe i 4 djece) proveli su savršen boravak ovdje! Tišina, predivan bazen, prekrasan pogled... i 20 minuta vožnje do prekrivene plaže Elafonisi, jedne od najljepših plaža na Kreti (gotovo svaki dan smo odlazili tamo!). Možda ste udaljeni od civilizacije (prvi grad Kissamos udaljen je sat vremena), ali ovdje restorani dostavljaju obroke (ukusni i jeftini!) i trgovine se nalaze dvadeset minuta vožnje. Vrlo dobra usluga, osoblje koje se brine o različitim vilama u okolici, prilično je odgovorno u slučaju problema. Ukratko, preporučujemo! Hvala Karl!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2018

Xaver iz/od 88662

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan mir, prekrasna kuća

Išli smo s prijateljima i proveli fantastičan tjedan! Kuća je lijepo smještena na padini s prekrasnim pogledom na more i prirodu. Kuća je kompletno opremljena i ima vrlo lijep raspored prostorija. Visoki stropovi od debla drveća i drveni pod u kombinaciji s tradicionalnim kamenim zidovima stvaraju prekrasan ugođaj. Osjećate se ugodno u kući i na posjedu od samog početka.
Odmah po dolasku u večernjim satima opušteno smo sjedili na terasi i uživali u zalasku sunca i večeri dobrodošlice.
Usluga na licu mjesta bila je ljubazna i ljubazna. Od obitelji Kirchgesser već smo dobili sjajne savjete za izlete i restorane. dali. Hvala vam na lijepom vremenu!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2018

Hans-Helmut G. iz/od Gottmadingen

5,0
5 5 5 5

Oase der Ruhe - wer kann den Namen toppen?

...wir sind angekommen und haben uns sofort wohlgefühlt, ein schmackhaftes Abendessen war schon angerichtet und die Urlaubsstimmung augenblicklich da. Für unsere Enkelin standen Babystuhl und Kinderbett bereit. Zeit ins Bett zu gehen? Nöö, noch nicht! Zuerst mal die herrlich leichte Luft von Kreta auf der Terasse geniessen und Sterne zählen. So ruhige Nächte gibt es nur hier, im Westen und Süden der Insel und fernab von Touristenzentren...
Herzerwärmend war die Sorge unseres Vermieters wegen eines (gar nicht so schlimmen) Stromausfalls, denn unsere Enkelin, 10 Monate alt, musste mal ein wenig auf ein warmes Frühstück warten; doch wir hatten, den Empfehlungen unseres Gastgebers folgend, alles Notwendige am Abend der Anreise eingekauft. Nun, Empfehlungen und Tipps von solchem Umfang hat uns bisher noch kein Gastgeber zukommen lassen, so dass genau deswegen der ganze Urlaub aus Ruhe, Freude und Erholung bestand. Eigentlich hätte man gar nicht täglich wegfahren müssen, so schön war unser Feriendomizil.

Danke für die schöne Zeit...
Helmut Götter (und die ganze Familie)

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2017

L. D. iz/od Grafenberg

5,0
5 5 5 5

Wundervolle Ferien

Ein herrlicher Ort zum Entspannen und Abschalten. Von der erhöhten Hanglage hat man einen herrlichen Blick über das Meer und die vorgelagerten Olivenhaine.

Das Haus selbst ist in einem tadellosen Zustand und sehr sauber. Die hohen von Baumstämmen getragenen Holzdecken in Kombination mit Natursteinmauern verleihen dem Haus einen besonderen Charme und eine besondere Note. Wir haben uns direkt wohl gefühlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

H. S. iz/od Hamburg

4,8
4.5 4.5 5 5

Traumhafte Ferien in wunderschöner Umgebung

Wir haben eine Woche lang das Haus nur zum Einkaufen verlassen. Herrliche Ruhe, fantastischer Blick über das Meer und Olivenhaine! Tagsüber haben wir den großen Pool genossen, der durch seine Abmessungen auch zum Schwimmen taugt. Am Abend hat Ioanna für uns gekocht und wir haben es uns in unserem eigenen Reich auf der Terrasse bei Sonnenuntergang, Wein und leckerem Essen gut gehen gelassen. Für uns war es Entspannung und Erholung pur in privater Atmosphäre. Nächstes Mal bleiben wir länger!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Emily S. iz/od 80469 München

5,0
5 5 5 5

Die "Oase der Ruhe" hat ihrem Namen alle Ehre gemacht, wir kommen wieder!

Das Ferienhaus ist ein absoluter Traum und wir können es zu 110% weiterempfehlen! Der Meerblick aus jedem Zimmer ist atemberaubend, jeden Abend kann man einen spektakulären Sonnenuntergang beobachten. Der große Pool ist perfekt zum schwimmen am Morgen. Der Service lässt nichts zu wünschen übrig, auf Wunsch wird einem sogar das leckere griechische Essen direkt ins Haus geliefert. Wer abseits vom touristischen Trubel Erholung und Privatsphäre sucht, ist hier genau richtig. Wir kommen auf jeden Fall nächstes Jahr wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj M. Kirchgesser:

Wir freuen uns, das Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und sagen "Herzlichen Dank" dafür, das Sie unsere Gäste waren und natürlich auch für die Buchung in 2018! Danke auch für den sehr angenehmen und freundlichen Kontakt!
Mira & Karl

lipanj 2017

Cedric J. iz/od Hasenbüelstrasse 5, 8625 Gossau

4,0
4 4 5 3

Wunderschöne Oase der Ruhe

Wir würden diese wunderschöne Anlage jederzeit wieder buchen. Top-Standard mit grosszügigem Platzangebot. Etwas abgeschieden von den Hot-Spots Kretas bietet diese Villa eine ideale Plattform zur Erholung und dem Geniessen der Ruhe. Die Aussicht ist genial westwärts gerichtet mit einmaliger Sicht auf atemberaubenden Sonnenuntergänge. Wir durften einen romantischen Urlaub geniessen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

lipanj 2017

Chris G. iz/od 118 7th St Hanover ON N4N 1G4, UK

5,0
5 5 5 5

5***** beautiful villa with friendly service

We had a wonderful stay and enjoyed the house and the surroundings very much. The garden, the pool area and the house is very beautiful and the house is fully equipped. We loved the perfect view over olive groves, the kap katsoulas and the ocean. In case you will go there do not forget to ask for the telescope: watching stars and moon in the night is exciting in this retreat!

The villa is perfect if you wish to enjoy Crete away from the very touristy places. The villa is the best place we have stayed in Crete so far.

Thank you to Marios and Ioanna for taking care of us!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Doris S. iz/od 61118 / Bad Vilbel

4,0
3 4 4 5

Wer Ruhe und Privatssphäre sucht , ist hier goldrichtig !!

Schöner Ausblick , toller Pool , hübsches Haus , gute Privatssphäre , ruhige Lage , nette Leute .

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj M. Kirchgesser:

Wir freuen uns, das Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat. Herzlichen Dank für Ihr Vertrauen und den freundlichen Kontakt. Wir würden uns freuen, Sie wieder in unserem Haus begrüßen zu dürfen!
Mira & Karl Kirchgesser

listopad 2016

Michael M. iz/od 54290 Trier

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder!

Nachdem wir bereits letztes Jahr unsere Ferien hier verbracht haben, haben wir diesmal unsere eigenen MTB mitgebracht. Unser Aufenthalt war wieder wunderschön. Unsere Kinder (15 und 16) hatten eigene Zimmer, der große Pool war ideal zum Schwimmen am frühen Morgen. Wenn wir nicht gerade mit unseren Bikes unterwegs waren, haben wir die Ruhe am Haus genossen. Für uns ein perfekter Urlaub in einer perfekten noch ursprünglichen Landschaft. Wir kommen wieder!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj M. Kirchgesser:

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen und wünschen bis dahin alles Gute!

rujan 2016

G. P. iz/od 50126 Finthen

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus, tolle Lage: ein kleines Paradies auf Erden!

Wir fahren seit Jahren zusammen mit Freunden in Urlaub. Das Haus ist eines der Besten, das wir bisher gebucht haben. Alles neuwertig und sauber. Die Aussicht ist beeindruckend. Durch die etwas erhöhte Hanglage öffnet sich ein schöner Blick über Meer und Olivenbäume. Abends haben wir das Farbenspiel der Sonnenuntergänge am eigenen Pool genossen. Tagsüber haben wir kleinere Ausflüge zu den paradiesischen Stränden in der Umgebung gemacht oder uns einfach am Haus aufgehalten. Die Ruhe ist in der Tat außergewöhnlich. Nach kurzer Zeit hat man sich daran gewöhnt und entspannt herrlich während man weiter unten das Meer rauschen hört und der Wind durch die Olivenbäume streicht.
Für uns alle waren es unvergessliche Ferien!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2016

Steve A. iz/od 47533 Kleve

5,0
5 5 5 5

Wonderful Villa with stunning sea view, perfect relaxed holidays

We were looking for something different as we were tired from the rush in hotel and found a perfect match. The house sits on a hill side and offers panoramic sea views. It is a very quiet place, no traffic noise, no rush at all. The villa itself is absolute 5 star and money worth. The place is quiet and tranquil, you can listen to the waves in the distance, no traffic noise at all. The days were excellent, but we loved the evenings enjoying perfect sunsets while having a glass of wine on the pool terrace.
Although we could have stood the entire days on our terrace, enjoying the blue of sky, ocean and pool, we made some unforgettable trips to the perfect beaches which can be reached after a short drive. Elafonisi und Falassarna are breathtaking unspoiled beaches, but we loved too the private bays you can find everywhere.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj M. Kirchgesser:

Dear Steve,
it makes us happy that you enjoyed staying at our place!
All the best and we are looking forward to meet you again.
Mira & Karl


kontakt

obitelj M. Kirchgesser

obitelj M. Kirchgesser

O našoj kući se brine grčka obitelj, koja već dugi niz godina pouzdano i s velikom predanošću brine o obližnjim vilama. To znači da na licu mjesta uvijek imate dostupnu kontakt osobu koja će biti uz vas savjetima i akcijama. Mala recepcija udaljena je 3 minute hoda. Bilo da želite naručiti ukusnu večeru od Joanne, rezervirati u nekom od obližnjih restorana, naručiti namirnice ili naručiti svježu ribu, tu smo da vam pomognemo. Pitajte Brigittu ako ste zainteresirani za masažu ili jogu. Želimo da se osjećate ugodno u našoj kući i s našim prijateljima!


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 89491

Posljednje ažuriranje: 03.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/89491.htm


«Villa Helios - oaza mira» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina