Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

MILLA KUĆA

U srcu Toskane velika zemlja kuća renovirana s bazenom i blizu mora

maks.  4   Gosta/Gostiju
350m²  stambena površina
8 spavaće sobe
7  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
350m²
8 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

67 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

67 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

info 3336888627 LUCIANO kuća u selu u blizini mora u Collemezzano. Prikladno za obitelji. Holiday stvorio adaptaciju stare seoske kuće. Kuća je opremljena s više udobnosti za miran boravak. Osim toga, u zajedničkom prostoru možete koristiti bazen, veliki vrt i roštilj. kompleksa i "podijeljena u četiri stana, trosobni i dvije vile sve namještene u tradicionalnom toskanskom stilu. Vrt u potpunosti ograđeno, sve je okružena maslinama i voćkama. Casa Milla izravno upravlja svojim vlasnikom, Luciano (ranije poznat upravitelja banke u području) Kuća ima dvokrevetne sobe s dva kreveta, kupaonicu s tušem bez praga, blagovaonice s kuhinjom i kaučem na razvlačenje, s pergola, opremljen za prehranu i odmor. Sve sobe su vrlo udobne, ukusno namješten u rustikalnom stilu i imaju satelitsku TV. Oni su također opremljeni s centralnim grijanjem i sef. Cijela struktura je besplatni bežični pristup internetu. Kućni ljubimci nisu kuća za odmor s bazenom u Toskani se nalazi u Cecina na etrurski obali. Ovdje ste na moru, gdje su netaknute mala mladica od 'toskanskim arhipelaga, dajući vam nevjerojatan i nezaboravan krajolik. More je oko 6 km, a tu su i neke lijepe plaže u Marina di Cecina, Castiglioncello i Marina di Bibbona. Tu su poznati bijele plaže Vada, jasan i finim pijeskom, duge više od 5 km, sa kristalno čistim morem, u više navrata nagrađena Plavom zastavom. Go je mjesto u općini Rosignano Pomorski posjećuju turisti iz cijelog svijeta. Na obali, u hladu guste borove šume, naizmjenično karakteristične ljetovališta i dugim plaže, gdje možete iznajmiti suncobrane i ležaljke. A 2 km od vile pronašao supermarket i Cecina, 4 km, naći ćete nekoliko trgovina. Tjedni tržište je u utorak. Gradovi Pisa i Lucca su dostupni za manje od jednog sata vožnje '. U blizini sela vrijedi posjetiti su Castagneto Carducci, Montescudaio, Rosignano Pomorski i Populonia na Baratti zaljeva. Volterra je oko 40 km. Konačno i 'izlet' Elba Island mora uzeti u obzir. Luka Piombino je postignut u oko 40 minuta. Od tamo, svakih pola sata, polaze trajekti za otok Elba za putovanje od oko jednog 'sat.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet
Spavaća soba 8
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 55 km PISA GALILEO GALILEI

55 km

Kolodvor 5 km CECINA

5 km

Izlaz s autoceste 5 km ROSIGNANO MARITTIMO

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Casamilla je uronjen u tipičnom najpoznatijeg toskanski krajolik na svijetu je onaj ravnicama i brdima, gdje Alternativna kultura naručenih vinogradima i maslinicima, obilježenih redova čempresa i kućama koje daju posjetitelju osjećaj za ravnotežu i elegantne ljepote ,
Ali ne samo, Casamilla nalazi se u samom središtu Toskane i Toskane je i more, gdje je netaknuta klijanje otočiće našeg arhipelaga, predstavljajući bajke krajolik i nezaboravan odmor. Uz drevne Via Aurelia koji još uvijek traje uz obalu i povezuje mnoge centre li idealno može ići natrag u vrijeme, na tragovima prošlosti povijesti tisućljeća. Rute između plaže i hridi, podsjeća arheoloških puteva, zaštićenih parkova iznimne ljepote, mediteranskog pročišćavati, borovim šumama, šumama i brdima gdje možete osjetiti čari povijesti i umjetnosti Etruščana, Rimljana i srednjovjekovni.
Mi smo na etrurski obali, području koje se još uvijek održava šarm zemljište zaštićeno i čuvano stoljećima, a to je ovdje gdje je, više nego u bilo kojem drugom dijelu se može uživati ​​u sklad koji sjedinjuje čovjeka s prirodom.
Casamilla je praznik na selu kući u blizini mora sastoji se od 4 dvosobna apartmana za 4/5 osobe, 1 apartman za 6 osoba i 2 vikendice za 4-5 osoba sa bazenom, parking, roštilj ... sve to upakirano u 5 farmi hektara s maslinama, vinograda i voćnjaka. Mogućnost "da kupuju proizvode na licu mjesta. Kućni ljubimci nisu Milla izravno upravlja svojim vlasnikom, Luciano (ranije poznat u području upravitelja banke).
Za informacije kontaktirati vlasnika Luciana.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 30 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su za tjedan dana boravka. Uključeno u cijenu, struja, plin, ulaz u bazen i završno čišćenje. Prilikom rezervacije potrebno je depozit od 30% koji se šalje čekom ili bankovnim transferom. Kućni ljubimci nisu dopušteni. Dolasci i odlasci provode u subotu, od 14 do 20 dolazaka i odlazaka unutar sata 9. ručnici posudbu na zahtjev.

ostale informacije:

U Podere usluge sastoje se od apartmana s glavnim komfor za miran boravak. Osim toga, u zajedničkom prostoru možete koristiti bazen, veliki vrt i roštilj.
Imamo 5 elegantan stanova unutar farme i dva nezavisna vikendice u dietrostante glavnoj kući. Vrt u potpunosti ograđeno, sve je okružena maslinama i voćkama.
Casa Milla izravno upravlja svojim vlasnikom, Luciano (ranije poznat u području upravitelja banke)

SERVIS WI-FI besplatno u cijelom objektu

Vikendica mogu primiti do 4 osobe. Ima spavaću sobu, kupaonicu sa tuš kabinom, dnevna soba s kuhinjom i kaučem na razvlačenje, terasa sa pergolom, opremljen za prehranu i odmor.
Vikendica II može smjestiti do 4 osobe. Ima spavaću sobu, kupaonicu sa tuš kabinom, dnevna soba s kuhinjom i kaučem na razvlačenje, terasa sa pergolom, opremljen za prehranu i odmor.
Apartman 1- 4: za 2-4 osobe ima spavaću sobu, kupaonicu s tušem, dnevni boravak s kuhinjom i kaučem na razvlačenje.
Apartmani 1 i 2 nalaze se u prizemlju te su oko 45 četvornih metara. Umjesto toga, apartmani 3 i 4 se nalaze na prvom katu i oko 50 metara kvadratnih
Prizemni apartmani imaju terasu sa pergolom s pogledom na bazen.
Za apartmana na prvom katu je veranda, u vrtu, namještena sa stolovima i stolicama za jela i opuštanje.
Apartman 5: Nalazi se u prizemlju te je oko 70 kvadratnih metara i može primiti do šest osoba.
Sastoji se od dvije odvojene spavaće sobe. blagovaonica sa kaminom i kaučem na razvlačenje, kuhinja s pećnicom, kupaonica s tuš kabinom.
Svi apartmani su vrlo udobni, ukusno namješten u rustikalnom stilu i imaju satelitsku TV. Osim stanovi i kuće su opremljene sa centralnim grijanjem i sef.
nabave:
Zemlja je samo nekoliko minuta. Cecina je dobar shopping centar s brojnim trgovinama. Utorak je dan tjednog tržištu, gdje možete kupiti voće, povrće, sireve i proizvode. U Conad supermarketi su otvoreni od ponedjeljka do nedjelje cijeli dan od 8 do 20 godina.
Mjesta za posjetiti:
Cecina se nalazi u blizini glavne ceste, željeznicu i mora. Odavde možete lako doći do Firence (100 km), Elba Island (40 km), Sienu (70 km), Pisa (50 km), Lucca (60 km), Volterra (30 km), San Gimignano (50 km) .Bolgheri ( 10 km), poznato po drvored čempresa i za proizvodnju nekih od najznačajnijih vina poznata u cijelom svijetu, Sassicaia i Ornellaia.


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.7 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.7 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2019

Klaus P. iz/od 47495 Rheinberg

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Praznik 2019

Vrlo atraktivno čisto područje s prekrasnim bazenom i vrtom.
G. Luciano je uvijek jako ljubazan i od pomoći. Apartman je blizu plaže i dobra je polazna točka za izlete. Jako nam se svidjelo, samo nam se nije svidjelo što pored kompleksa prolazi vrlo prometna cesta. U kuhinji su nam nedostajali mikrovalna pećnica, toster i aparat za kavu. No sve u svemu, bio je to lijep odmor i osjećali smo se vrlo ugodno u kući Milla.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2018

Tina S. iz/od 27337 Blender - Deutschland

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Odličan odmor s djecom 13 godina

U Casa Milla idemo redovito već 13 godina, godinu za godinom, i jako smo zadovoljni već 13 godina. Srdačno smo dobrodošli, a Luciano i njegova obitelj dobrodušni su ljudi: ako postoji problem, Luciano je uvijek tu da odmah pomogne. Naš sin se osjeća vrlo ugodno i jako uživamo u obiteljskoj atmosferi. Kompleks je vrlo dobro održavan i krasi ga prekrasan bazen i vrtovi. Bazen održava i čisti svaki dan čistač bazena. Kuće i apartmani su čisti i namješteni u toskanskom stilu i imaju sve što vam je potrebno na odmoru.Ako nešto nedostaje, možete se obratiti Lucianu, koji se odmah brine za sve. Terasa je omeđena malim grmovima i biljkama te opremljena stolom i stolicama, ponekad i holivudskom ljuljačkom (u individualnim kućama). U našem slučaju to je bilo manje od 10 mtr. daleko od bazena. Dostupna je i mogućnost sušenja rublja (ručnici za plažu i sl.).
Postoje dva prostora za roštilj koji izletnici rado koriste. Jedan iznad pojedinačnih kuća, jedan ispod glavne zgrade s apartmanima za odmor.

Objekt je centralno smješten tako da možete brzo i jednostavno doći do najbližeg mjesta, Cecine ili raznih opcija za more. Iz kompleksa možete krenuti i na sjajne jednodnevne izlete, zbog dobrog središnjeg položaja.
Rado bismo se vratili ove godine :-)

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2018

Manfred G. iz/od 94060 Pocking

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

lijepo okruženje

Lokacija na prometnoj brzoj cesti (206).
Lijep vrt, bazen je bio zatvoren kad smo mi bili tamo. Neposredni susjed ima 2 psa koji stalno i bez prestanka laju ako se krećemo po terasi ili u vrtu. Boravak na terasi bio je praktički nemoguć. Stanodavac Luciano je znao za problem, ali ne može ništa učiniti. Sam Luciano je vrlo fin i susretljiv.
Kuhinjska oprema vrlo loša, nedostaje npr. lonac za kavu, razni alati za rezanje itd.
Ostalo interijera rustikalno, dijelom otrcano, ali najpotrebnije stvari su tu.
Ocjena maks. 2*.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni (ali susjed ima 2 psa koji stalno laju i laju).

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe


kontakt

Tvrtka CASA MILLA
gospodin L. CARMIGNANI

gospodin L. CARMIGNANI

Najpoznatiji tipični toskanski krajolik na svijetu je onaj ravnicama i brdima, gdje Alternativna kultura naručenih vinogradima i maslinicima, obilježen redova čempresa i kućama koje daju posjetitelju osjećaj za ravnotežu i elegantne ljepote. Ali ne samo, Toskana je i more, gdje je netaknuta klijanje otočiće našeg arhipelaga, predstavljajući bajke krajolik i nezaboravan odmor. Uz drevne Via Aurelia koji još uvijek traje uz obalu i povezuje mnoge centre što možete uz tisućljeća prošlosti povijesti. Rute između plaže i hridi, podsjeća arheoloških puteva, zaštićenih parkova iznimne ljepote, mediteranskog pročišćavati, borovim šumama, šumama i brdima gdje možete osjetiti čari povijesti i umjetnosti Etruščana, Rimljana i srednjovjekovni. Mi smo na etrurski obali, području koje se još uvijek zadržava šarm u zemlju gdje ćete uživati ​​u pjesmi koja sjedinjuje čovjeka s prirodom.


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 89584

Posljednje ažuriranje: 01.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/89584.htm


«MILLA KUĆA» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina