Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Brvnara uz jezero

Nova Škotska / Kanada

maks.  5   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Opis

Odmor, opuštanje, romantika ili avantura - a opet samo oko 7 sati izravnog leta od Njemačke.



Odmor usred prirode u romantičnoj brvnari od crvenog cedra na 20.000 četvornih metara šumovitog zemljišta s dobrim prometnim vezama. Velikodušno dizajnirana kuća s otvorenim dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonom nalazi se na obali netaknutog i kristalno čistog jezera. Dvije dvokrevetne i jedna jednokrevetna soba prostiru se na dvije međusobno povezane etaže i nude dovoljno prostora za do pet osoba. Svaka etaža ima zaseban ulaz s vanjske strane. Prostrana kupaonica opremljena je tuš kabinom i dvostrukim umivaonikom, tako da se jutarnja i večernja toaleta može brzo obaviti čak i kada je soba puna. Kupaonica je na gornjoj razini i može joj se pristupiti iz hodnika i spavaće sobe na katu.



Ostavite svakodnevicu iza sebe na cca 150 četvornih metara stambene i korisne površine. Nakon mirnog sna uživajte u jutarnjem kupanju u jezeru i istražite prirodu sami u kanuu, kajaku ili pješice. Zgrabite štap za pecanje kako biste osigurali večeru, jer jezero ima širok izbor mogućnosti uključujući smuđa, pastrvu, štuku, soma i jegulju.



Na kraju dana uživajte u zalasku sunca na primamljivoj terasi za sunčanje s fantastičnim pogledom na jezero, povucite se uz dobru knjigu ili podijelite svoja iskustva s prijateljima i obitelji u inozemstvu putem interneta. Dopustite da vas očara zvjezdano nebo koje oduzima dah.



Kuhinja nudi sve potrebne sadržaje i dobro je opremljena, osim hladnjaka i štednjaka s 4 ringle, tu je naravno i aparat za kavu, kuhalo za vodu i toster za serviranje čarobnog doručka, ručka ili večere.


Okolne šume pružaju osjećaj mira i osamljenosti. Nova Scotia nudi razne mogućnosti, ima za svakoga ponešto. Otkrijte naizgled beskrajne pješčane plaže Atlantika udaljene otprilike 20 minuta vožnje automobilom, sudjelujte u spektakularnom promatranju kitova i raftingu na rijeci Shubenacadie ili posjetite nacionalni park Kejimkujik, gradove Lunenburg, Bridgewater, Mahone Bay ili Annapolis Royal. < br />
Šareni lučki gradovi, slikovita ribarska sela i bezbrojni zaljevi poput snova na krševitoj obali čine ugodan kontrast.



Iznajmljivači kao kontakt osobe na licu mjesta rado će pomoći ako se pojave pitanja, zahtjevi ili problemi.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 25 km

25 km

Zračna luka 325 km Halifax

325 km


Mjesto i položaj smještaja

Imanje se nalazi u šumovitom jugozapadnom dijelu Nove Škotske izravno na jezeru. Pripada malom gradu Carletonu, gdje se nalazi benzinska postaja s malom trgovinom i kafićem. Lučki grad Yarmouth, udaljen oko 25 km, nudi opsežne trgovačke sadržaje, kina, barove, restorane, muzeje, golf teren, svjetionik, crkve i bolnicu.



Naizgled beskrajne pješčane plaže Atlantika u Port Maitlandu i Mavillette Beach također su udaljene samo oko 25 - 30 km. Ostale atrakcije u okolici uključuju Smugglers Cove, Ellenwood Provincial Park i Cape Forchu. Jednodnevni izleti za promatranje kitova u zaljevu Fundy, Nacionalnom parku Kejimkujik, povijesnom gradu Annapolis Royal, Port Royalu, Fort Anne i povijesnim vrtovima ili Lunenburgu ostaju nezaboravni. Pješačite stopama francuskih imigranata i upoznajte njihov svakodnevni život u sedamnaestom i osamnaestom stoljeću ili rezervirajte rafting turu na rijeci Shubenacadie.



Dolazak preko međunarodne zračne luke pokrajinskog glavnog grada Halifaxa vodi posjetitelja kroz šume pitomog brežuljkastog krajolika i omogućuje mu da zaroni duboko u paralelni svijet, primjerice južnom rutom pokraj Peggy's Cove, uz obalu Atlantika s gradovima Bridgewater, Liverpool, Mahone Bay i Lunenburg (potonji je UNESCO-ov popis svjetske baštine od 1995.).



Poluotok Nova Škotska nalazi se na istočnoj obali Kanade, okružen Atlantskim oceanom. Nova Škotska nalazi se na geografskim širinama južne Francuske. Potpomognuta obližnjom Golfskom strujom, nudi se odgovarajuća mediteranska klima. Jezera se ljeti zagrijavaju do preko 25 stupnjeva. Možete promatrati životinje u njihovom prirodnom okruženju ispred ulaznih vrata, kolibrići zuje po terasi.



Nova Škotska je velika oko 55.300 četvornih kilometara, ali ima samo oko milijun stanovnika. Morska obala ima duljinu od oko 7500 km. More je stoga sveprisutno, a posebno su obalni krajolici ti koji trajno utječu na šarm regije.



U Novoj Škotskoj nalazimo netaknutu prirodu na rubu civilizacije koja dobro funkcionira. Atmosfera beskrajnih šuma i jezera te divlja romantika obale fasciniraju. Imate priliku upoznati život u Kanadi bez žrtvovanja udobnosti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 40 % prilikom bukinga

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.03.2024


14 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2018

Pascal L. iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Najbolji

Sylvia i Uwe su najbolji i najljepši domaćini koje možete poželjeti. Kuća na jezeru je izuzetno idilična, lijepa i udobna. Također u apsolutno savršenom stanju. Kao i osigurana oprema. Faktor opuštanja, kako fizički tako i psihički, nevjerojatno je velik. Toplo ga preporučujemo i već se veselimo sljedećem! Puno hvala!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2017

Susanne H. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor iz snova

Dva puta sam bio u ovoj prekrasnoj kući na jezeru Sloans. I oba puta je to bio prekrasan, opuštajući odmor! Jezero je san – stvarno više ne želite izaći iz vode. Kuća je super udobna, dobro opremljena iu izvrsnom stanju; divno miriše na cedar. I najbolji iznajmljivači ikada! Nevjerojatno su uslužni i dragi, uvijek imaju dobre savjete i vrijeme za ugodan razgovor.
Već se veselim svom trećem odmoru u ovom malom kanadskom raju!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Tobias H. iz/od Zürich / CH

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus am See

Wir haben tolle Ferien in am Sloans Lake verbracht. Das Haus lässt keine Wünsche offen. See und Natur laden zum verweilen und entspannen ein. Einkaufen ist in Yarmouth (ca.20 min) bestens möglich. Die Vermieter sind sehr aufmerksam und wären jederzeit zu erreichen. einfach ein tolles Stück Welt, das wir mit tollen Erinnerungen verbinden. Fazit: 5*, wir kommen wieder!

lipanj 2016

Die B. iz/od 14550 Groß Kreutz

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Hvala najboljim roditeljima hostela

Nekretnina se nalazi na tako predivno mirnoj lokaciji da smo nakon našeg prvog dvotjednog odmora u jesen 2015., kao zadnji stanari u sezoni, odmah proveli svoj drugi trotjedni odmor ovdje u lipnju kao prvi sezonski stanari u 2016. godini. .
Lokacija kuće udaljena od bilo kakvih javnih prometnica (ovdje samo šumski put vodi do imanja) daje apsolutnu garanciju za odmor i opuštanje. Par iznajmljivača živi blizu kuće u Kanadi jer su najbliži susjedi udaljeni oko 500 metara zračne linije. Osjećali smo se vrlo obzirno prema nama od strane stanodavca. Ako želite uživati u apsolutnom miru i tišini, možete ih vidjeti samo jednom tjedno radi razmjene posteljine. Inače, njih dvoje su dostupni gotovo 24 sata dnevno ako je potrebno. Daju vrlo informativne savjete o svim pitanjima i, ako je moguće, čak su i osobno dostupni za izlete u ribolov i druge aktivnosti u slobodno vrijeme. Neke večeri, nakon narudžbe, iznajmljivač nam je u kuću dostavljao svježe ulovljenu morsku ribu. Kvaliteta i okus bili su jedinstveni.
Uživali smo u lijepim danima na terasi kuće iu večerima, obično s najljepšim zalascima sunca, na vrlo dobro uređenoj terasi jezera. Divlje životinje su na vašem pragu. Svaku večer posjećivao nas je zec koji je satima čuvao travu kraj kuće. Danju po kući zuje kolibri. Ptice se mogu čuti i promatrati danju i noću. Ako ujutro za doručkom mirno sjedite na terasi, često se u neposrednoj blizini mogu vidjeti bjelorepi jeleni. Jednom su nam se približili na 20-ak metara. Sve fotografije nekretnine objavljene na internetu nisu uljepšane iu potpunosti odgovaraju prikazu. Sav kućanski pribor je u vrlo dobrom i vrlo čistom stanju. U objektu je dostupno razno posuđe za slobodne aktivnosti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2015

Svenja S. iz/od Harsefeld

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća s 5 zvjezdica na jezeru

Mi (obitelj s 3 djece) proveli smo četiri prekrasna tjedna na ovom mjestu iz snova. Kuća je na osami u šumi s fantastičnim pogledom na jezero Sloans. Jezero je vrlo čisto, ima baršunasto meku vodu, ugodne temperature i poziva na kupanje od jutra do mraka. Također divno pod pjenušavim zvjezdanim nebom. Oprema kuće je savršena, na sve je mišljeno i u vrlo je čistom i održavanom stanju. Posebno je kuhinja vrlo dobro opremljena, čak za pet osoba. Ništa ne nedostaje! Stanodavci čak i krevete pospremaju, a ručnike mijenjaju tjedno. Odmor može početi odmah, osjećat ćete se kao kod kuće! Veliki hladnjak i zamrzivač nudi dovoljno prostora za opskrbu namirnicama. To se može izvrsno učiniti u Yarmouthu, udaljenom oko 20 km. Ponuda sadržaja za slobodno vrijeme je raznolika, tu su razne društvene igre, knjige, otok za kupanje, kanu, oprema za pecanje, zdjela za vatru, roštilj i još mnogo toga. U četiri tjedna nije nam dosadilo ni trenutka. Iznad svega, uživali smo u zajedničkom vremenu kao obitelji, ali iu slobodi za svakog pojedinca. Tako je svatko imao svoju omiljenu zabavu: vožnja kajakom, ribolov, skakanje u vodu s mula, klizanje po jezeru na otoku za kupanje, izgradnja kolibe u šumi... Spojili smo četiri tjedna u Kanadi s nekoliko dana u New Yorku. York nakon toga i tako imali jednu uspješnu mješavinu prirode, opuštanja i razgledavanja. Veliko hvala dragim gazdaricama! Možete reći da im je na srcu da se gosti osjećaju ugodno. Uvijek imaju otvoreno uho za pitanja i daju vrijedne savjete o izletima i prilikama za kupovinu, kao i prave insajderske savjete za mjesta za ribolov s jamstvom uspjeha! Ovim komadićem zemlje i svojom toplinom uspjeli ste ovaj odmor učiniti jednim od naših najljepših!

srpanj 2015

Christoph B. iz/od Winterthur / CH

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedinstveni doživljaji odmora

Proveli smo dva fantastična tjedna s našom odraslom kćeri u ovoj apsolutnoj kući iz snova. Lokacija kuće za odmor je zaista jedinstvena. Uživali smo u miru i prilici da se u bilo koje doba dana i noći kupamo u ovom prekrasnom i izuzetno čistom jezeru, da idemo u izlete brodom ili da jednostavno ležimo na molu i doživimo najrazličitija raspoloženja. Interijer kuće je savršen. Ništa ne nedostaje - sve je dobro održavano i vrlo čisto. Ali ono što nam je ostalo u najdužem sjećanju su iznajmljivači koji su bili na licu mjesta i brinuli o nama s nevjerojatnom toplinom od prvog dočeka do našeg odlaska. Iskreno se nadamo da ovo neće biti naš posljednji boravak na ovom mjestu.

kolovoz 2014

Markus N. iz/od Laupheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Hvala na lijepo provedenom vremenu!

Kao veliki ljubitelji Skandinavije i Islanda, htjeli smo isprobati istok Kanade i nismo bili razočarani Novom Škotskom i ovom vrlo urednom i čistom kućom za odmor. Opremljenost kuće je nepoželjna, sve što trebate je tu. Internetska veza je također dobra. Kuća je lijepo smještena na jezeru Sloans. Kad smo bili tamo u kolovozu, temperatura je bila vrlo ugodna za kupanje i bila je idealna za kupanje ili vožnju kajakom/kanuom u bilo koje doba dana. Kuća stoji sama na velikom zemljištu, sami ste. Tako možete uživati u miru i samoći, a da niste previše udaljeni od civilizacije. Postoji mnogo mogućnosti za kupovinu u Yarmouthu. Prometna povezanost je dobra, a sve znamenitosti južnog dijela Nove Škotske mogu se istražiti u sklopu jednodnevnog izleta. Domaćini su na licu mjesta, vrlo su ljubazni i ljubazni i dostupni su za pomoć i savjet ako je potrebno. Kuća je idealna za istraživanje južne Nove Škotske, kao i za opuštajući odmor u prekrasnom okruženju. Položaj na jezeru je jednostavno izvrstan. Odabrali bismo ovaj izbor drugi put i uvijek se rado prisjećamo ovog sjajnog vremena.

srpanj 2014

Henning S. iz/od Wedemark

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kanada - kao iz slikovnice

Proveli smo dva predivna tjedna u ovoj vikendici sa svoje dvoje djece i svaki dan smo uživali. Djeca su posebno voljela jezero s kupalištem. Voda je bila iznenađujuće topla i vrlo čista, pa je pozivala na plivanje u svako doba dana. Ova kuća za odmor ispunila je sva naša očekivanja. Osim mnogo malih stvari u kuhinji koje često nedostaju u drugim vikendicama, bilo je i igračaka za djecu, puna knjižnica i roštilj. Ukratko - sve je tu da se odmor učini još malo savršenijim. Briga vlasnika bila je vrlo prijateljska i susretljiva od prvog dana kontakta do odlaska. Uvijek su vrlo brzo odgovarali na sva pitanja i uvijek su se nudili da pomognu. Zahvaljujući mnogim korisnim savjetima vlasnika, imali smo predivna iskustva. Zbog dobre brige, kuća je vrlo preporučljiva čak i za "početnike" u Kanadi. Svidjela nam se lokacija kuće. Sve dnevne nabave mogu se brzo obaviti zbog blizine naselja Yarmouth. Osim toga, postoji mnogo izletišta (promatranje kitova na Digby Necku, Nacionalni park Kejimkujik, svjetionici na Peggy's Cove i Lunenburg te razne plaže na obali Atlantika) koje se za jedan dan mogu lako doseći. Nažalost, naša dva tjedna na licu mjesta nisu bila dovoljna za sve te atrakcije.

kolovoz 2013

B & R D. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Die Zeit verging wie im Flug

Mit Ferienhäusern oder Appartments haben wir bisher unterschiedliche Erfahrungen gemacht. Nicht immer entsprach der Eindruck der Anzeige auch dem Eindruck vor Ort. Für dieses Blockhaus kann man sagen, dass die Beschreibung und Fotos absolut zusammenpassen. Die umfangreiche Ausstattung lässt keine Wünsche übrig oder Fragen offen. Das Haus ist sehr sauber und sortiert. Auch ist es schön zu wissen, dass die herzlichen Vermieter, wenn nötig, gut zu erreichen sind und ein offenes Ohr für Fragen oder Anliegen haben. Im Urlaub konnten wir unsere Seele herrlich baumeln lassen und den Alltag vergessen. Wir genossen es bei jeder Gelegenheit in den herrlich frischen und sauberen See zu springen und zu schwimmen – kein Vergleich zu einigen Tümpeln, die man aus der Heimat gewohnt ist. Kleinere Touren oder Ausflüge mit dem Auto und/oder Kanu rundeten den Urlaub schließlich ab. Das Whale Watching war hierbei definitiv ein Highlight, bei dem wir den Walen gefühlt bis auf 10m nah herankamen. Ein guter Tipp an dieser Stelle ist, diesen Urlaub zeitlich nicht zu kurz anzusetzen, da die Zeit wie im Fluge vergeht und man doch noch gerne das ein oder Andere gesehen hätte oder einfach noch länger relaxt hätte (Wir waren für 2 Wochen dort). Alles in allem hatten wir einen wunderbaren Urlaub und freuen uns auf ein zweites Mal. Pärchen Dittmeyer, Ende 20 aus Düsseldorf

kolovoz 2013

Rafael G. iz/od D/Oftersheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Zapravo zaslužuje 6 zvjezdica

Točno tako zamislite odmor usred kanadske prirode. Sami u šumi i direktno uz jezero koje većinu vremena imate samo za sebe, a još i u prekrasnoj, vrlo rijetkoj drvenoj kući koja ima poseban šarm. Izvanrednu prirodu koju možete promatrati ispred vrata impresionirat će ljubitelje prirode. Osim mnogo kolibrija, također smo mogli vidjeti bijeloglave orlove, vjeverice i bijele repove. Ponekad se mogu vidjeti i ježeve i rakune. Vlasnici su od početnog kontakta do odlaska bili izuzetno prijateljski nastrojeni i vrlo ozbiljni i profesionalni, uvijek spremni odgovoriti na pitanja. Dobili smo mnogo savjeta za izlete, informativni materijal je bio vrlo bogat informacijama. Sama kuća nudi apsolutno sve što je potrebno u pogledu opreme i uređaja, i vrlo je čista i održavana, apsolutno primjereno. Kanu, kajak, otok za igru, kupanje izravno ispred kuće u toplim, čistim vodama jezera na pristaništu, roštilj, ribolov, otvorena vatra izvan, unutarnja peć na drva, potpuno opremljena kuhinja (čak je i pomislilo na hladnjak za putovanje) itd., sve je tu. Sve informacije i slike koje je vlasnik naveo su aktualne i potpuno se podudaraju s onim što smo zatekli. Benzinska crpka s mješovitom trgovinom (uključujući alkohol) u blizini. Najbliže "veće" mjesto (Yarmouth) lako je dostupno automobilom, udaljeno oko 20 km, sa svim mogućnostima kupovine. Jedino što žalimo je što nismo dulje ostali ovdje. Nakon ovog boravka proveli smo dodatna dva tjedna na Cape Bretonu i tako mogli skupiti dodatna iskustva u vezi smještaja. Upravo zbog toga smo uvjereni da bi ova lokacija zapravo zasluživala jednu zvjezdicu više u ukupnom ocjenjivanju. Doslovno nije bilo nikakvih želja koje bi ostale neispunjene ili nečega što treba poboljšati.

srpanj 2013

Sabine K. iz/od Wöllstadt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Potpuni mir i opuštanje

Bili smo 3 tjedna na ovom prekrasnom mjestu. Kuća je dobro opremljena, vrlo čista i nismo ništa nedostajalo. Vlasnici su bili prisutni. Naša pitanja i želje su uvijek bile brzo ispunjene. Jezero je san!!! Bez obzira na doba dana ili vrijeme, jezero uvijek poziva na kupanje. Otišli smo u Yarmouth radi kupovine. U gradu smo kupili crve za ribolov. Za našeg najmlađeg koji je ribario iz kanua ili pristaništa, to je bilo nezaboravno iskustvo. Obavezno rezervirajte whale-watching kod Toma. U nacionalnom parku Kejimkujik preporučujemo biciklističku vožnju (bicikli se mogu iznajmiti). Još jednom se zahvaljujemo vlasnicima na lijepom vremenu u Novoj Škotskoj.

kolovoz 2012

G & F K. iz/od Wismar

5,0
5 5 5 5

Urlaub nach Maß

Wer die Liebe zu Kanada in sich trägt hat mit diesem Blockhaus auch das gefunden was er sucht. In dieser wunderschönen Landschaft liegt das Haus mitten im Wald und man hat vom ersten Augenblick an Urlaub pur. Der Alltag ist weit weg und die Entspannung setzt sofort ein. Es wird einem schnell klar, dass das Leben in seiner Natürlichkeit und mit der Besinnung auf sich selbst sehr liebenswert ist und man zu seinem Glück keinen Trubel und Luxus pur benötigt. Ein schönes Buch und offene Augen für die Schönheit der Natur - das ist alles was man für einen unvergesslichen Urlaub braucht.
Das Blockhaus ist sehr gemütlich eingerichtet und strahlt eine sehr warme Atmosphäre aus. Es ist alles vorhanden und in sehr gutem Zustand. Ob man am Abend gemütlich bei Feuerschein am Kamin sitzt oder sein Frühstück auf der großzügigen Terrasse genießt, es ist einfach herrlich. Raus aus dem Bett und rein in den See, das ist für uns Genuss pur. Der See ist wunderbar klar und lädt zum schwimmen und Kanufahren ein. Zur Freude des Mannes befindet sich das Angelparadies direkt vor der Tür. Mit einem Glas Wein in der Hand haben wir die Sonnenuntergänge an der Feuerschale genossen. Rotglühend spiegelt sich die Sonne im See. Manchmal haben wir auch am frühen Morgen den See im Morgennebel erlebt- man fühlt sich dann wie im Reich der Feen. Auch wenn man so wie wir 4 Wochen am Stück hier ist wird es nie langweilig. Der See sieht immer wieder anders aus und verzaubert uns stets aufs Neue. Besonders beeindruckend war das WHALE WATCHING. Auch die Leuchtturmtour und ein Ausflug nach Lunenburg oder Anápolis Royal sind zu empfehlen. Für uns waren aber auch die einsamen Strände an der Atlantikküste immer einen Ausflug wert. Sie sind schnell zu erreichen und es macht Spaß in der Brandung herum zu tollen. Wir sagen den Vermietern Dank und sind uns sicher, dass wir auch in der Zukunft wieder bei ihnen Urlaub machen. Es ist ganz toll bei ihnen anzukommen und den Urlaub sofort zu beginnen. Fam K. aus Neuburg

kolovoz 2012

Mike B. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5

Ruhe und Erholung

Wir waren jetzt das 2.Mal, jeweils im August, in diesem sehr schönem,gut
ausgestattem Blockhaus und wir müssen sagen - immer wieder!!!
Dieses direkt an einem wunderschönem See gelegene Haus lädt geradezu zum Baden, Kanu fahren und Angeln ein.
Wenn man möchte, kann man sich auf diesem herrlichen Stück Erde einmal richtig zurückziehen und relaxen, kann aber auch die Umgebung,
die einiges an Sehenswertem bietet,erkunden. Wir empfehlen hier besonders das WHALE WATCHING - einmalig. Voraussetzung ist
hierfür allerdings ein Auto, was wir auf jeden Fall empfehlen würden.
Einkaufsmöglichkeiten bietet der Ort zwar, aber für den Großeinkauf bietet sich das ca. 25 km entfernte Yarmouth an.
Nach den Tagesaktivitäten den Abend dann auf der grossen Terasse mit Seeblick und einem kühlen Getränk zu beenden das hatte was.
Waren selten nach einem Urlaub so erholt und freuen uns schon auf den
Urlaub an gleicher Stelle im nächsten Jahr.
Familie B. aus HH

lipanj 2012

C & H W. iz/od Wismar

5,0
5 5 5 5

Traumhaus

Waren bereits mehrfach in diesem wunderschönen Blockhaus, jeweils zu viert,
2 Paare. Ab dem ersten Tag das pure Gefühl von Urlaub, den Alltag hinter sich lassen und nur die traumhafte Natur genießen. Morgens vor dem Frühstück schwimmen gehen, angeln direkt vom Steg, paddeln auf dem tollen See, den wundervollen Sonnenuntergang genießen, was will man mehr. Das Haus liess für uns keine Wünsche offen, es ist alles vor Ort und vor allem sehr sauber. Die Vermietung erfolgt mit Herz! Ohne Auto läuft allerdings nichts, braucht man sowieso, um die tolle Umgebung zu erkunden. Wir haben immer viel Spaß, sind super erholt und kommen wieder, habt vielen Dank !!! Fam. W. aus Wismar


kontakt

U. Ruschmeyer

U. Ruschmeyer

Moja supruga Sylvia i ja putovali smo u Kanadu mnogo godina prije nego što smo 2001. kupili našu kuću za odmor i tamo proveli mnoge nezaboravne odmore do 2011., sami i s prijateljima i obitelji ili djecom. U međuvremenu smo emigrirali u Kanadu i živimo u našem novom domu vrlo blizu kuće za odmor, koju od tada iznajmljujemo. I dalje nam je veliko zadovoljstvo ne samo brinuti se o našim gostima osobno na licu mjesta, već i pružati podršku svima koji su zainteresirani za planiranje savjetima i informacijama. Nemojte se bojati poslati nam svoja pitanja i saznati je li Nova Škotska vrijedna putovanja za vas ...Topla dobrodošlica


ostale informacije

Broj objekta: 90485

Posljednje ažuriranje: 07.01.2024

Oglas je online od: 7 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/90485.htm


«Brvnara uz jezero» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina