Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Galeria Verde s privatnim kuhara

Mallorca Betlem

maks.  4   Gosta/Gostiju
161m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
161m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Vila se sastoji od 120m² stambenog prostora u prizemlju s prostranim, otvorenim dnevnim boravkom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe s ekskluzivnim kutija proljeće kreveta i prostranom kupaonicom sa tuš kabinom, WC-om i stakla ispraznost jedinice. Moderna kuhinja ima veliki otok na klasu na kuhanje užitak. Kupaonica i kuhinja su zaštićeni od strane vanjskog opsega sklopa i opremljen velikim staklenim površinama i vrata. To spaja unutrašnjost kuće s lijepo uređenom vrtu. 4 x 8 metara dug vanjski bazen optimalno pozicioniran i poziva za potpuno opuštanje. Svjesno posebno izgrađen od strane vanjskog stubišta studio na katu je oko 40 kvadratnih metara. Posebna ovaj studio je 3 metra kružni krevet od kojih jedan ima prekrasan pogled na velikim prozorom slike u zaljevu Alcudia. Studio je namjerno otvorenog tipa, s malom mini kuhinjom, keramička ploča, mikrovalna pećnica, hladnjak, Coreandoppelwaschtischanlage, tuš itd .. Ispred studija postoji 40m² terasa i mala ostava s uređajem za pranje i za kosu.
Iznad studio je još oko 40 četvornih metara krovna terasa, nakon čega jacuzzi vruće kadica vas čeka. Ovdje možete istražiti noćni Sternenfirnament u prekrasnim načine, more i planine na dan, naravno, kao dobro. Visoka kvaliteta okrugli vrt namještaj na svim katovima iz ukupnu sliku i pozvati na duboko opuštanje.
Cijela kuća je opremljena centralnim podnim grijanjem, klima uređajem i centralnim sustavom za usisavanje. Ona stoji na 930m² veliki završena u sebi osnovi.

Vila se mogu rezervirati po želji s početnom stranu kao privatni kuhar.

Preneseni fotografije su dati prvi dojam, ali su opet obnovili profesionalno nakon konačne građevinske inspekcije, kao što je na primjer, Ograda je već nije instaliran u ovom trenutku. Fotografije sa vanjskim bazenom, odmah nakon završetka trenutno izvodi pločica rad na. Preostali radovi će biti završena u 2017th travnja / svibnja
Drago nam je da Vam ponudimo interesa, naravno, više informacija.
Broj licence ili registracije: (Lizenznummer: ETV/9677, Name: Villa Galeria Verde)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.02 km

0.02 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.003 km

0.003 km

Centar grada/mjesta 0.01 km

0.01 km

Zračna luka 75 km Palma de Mallorca

75 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila se nalazi u jednom od najljepših mjesta na sjevernoj obali Španjolski Balearsko otoku Mallorca, u Betlem. Jedan mali urbanizacija uglavnom od nerezidenata iz cijelog svijeta, a posebno cijeniti miran daleko od masovnog turizma. Fantastičan pogled na more i prednji i gotovo na dodir, visoke diže planina nasuprot vile dolaze točno na mjestu nezaboravan i vrlo posebnu draž.
Betlem je smještena na osami na uskom pojasu kopna između Sredozemlja i na jugu uplifting planinama gradskih pripadaju planinskom lancu Serres de Llevant visoravnima Arta. Dakle Betlem se nalazi u podnožju planine Sin Morell i Puig de Ferrutx. Oko tri kilometara zapadno od Betlem smjestilo se selo Colonia de Sant Pere. U Betlem dolazak Zapadne autoceste Ma-3331 završava.
Prema Colonia de Sant Pere su ostaci dolmens od S'Aigua Dolça. Na jugu u planinama, pješačke staze vodi kraj Font de s'Ermita u Ermita de Betlem.
za početak idealno mjesto za duge šetnje i uživanje u prekrasnoj prirodi. U Betlem, postoje 2 restorana i u visokoj sezoni mala trgovina prehrambenim proizvodima sa svježim kruha, kolača i peciva. Svaki utorak su svježe dan na tržištu u Arta i subotu u Colonia de Sant Pere. Tamo ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaš odmor. U Colonia de Sant Pere, nalazi se marina sa prekrasnom šetnicom i brojnim restoranima za šetnju. Želite li uživati ​​u noćni život, razgledavanje ne preporuča se u blizini Cala Ratjada s brojnim barovima. Posjet umjetnika selu Arta ne biste smjeli propustiti. Za svog boravka, rent a car je svakako potrebno.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 1000 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Mi nudimo našim vilu nakon konačne građevinske inspekcije u travnju / svibnju 2017. godine, prvi je za goste za odmor. Bazen će biti u potpunosti dovršen. Samo su planirane prostrani travnjaci, moramo da se presele na sljedeću jesen. Stoga odobriti planirani cijenu noćenja popust od 100 € / noć do 31/03/2018. Nakon toga, noć košta 600 € u sezoni i 500 € u predsezoni. Tu je naš Villa rezervirati unaprijed. Potvrda rezervacije, obratite nam se odmah nakon podnošenja našu službenu najam licencu u uredima oko početka svibnja ove godine. Vi zadržavamo vila direktno od vlasnika. Gospođa Chao raduje se vašem kontaktu.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Gosti koji žele prije svega žele biti kineski, upuštati u najljepšem dobu godine, priliku da se mogu rezervirati domaćine osobno kao privatni kuhar. Ovaj dugi niz godina vodeće kineske kuhanje studio "Green Gallery Halberstadt" u Njemačkoj, također s stan s 5 zvjezdica za do 8 osoba.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.02.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2018

Steffi S. iz/od St. Gallen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

djevojački odmor

Draga obitelji Chao, naš djevojački odmor u vašoj Finki ostat će nam dugo u sjećanju! U super opremljenoj kuhinji smo pripremili sjajna jela, a oba bazena su savršeno došla za naš odmor. Hvala puno, Nadine, Luzia, Bettina i Steffi.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži

svibanj 2018

Gabi K. iz/od 38820 Halberstadt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Luksuzna vila

U vrlo luksuznoj i stilski uređenoj vili proveli smo 7 predivnih dana. Za ljude koji žele pobjeći od svakodnevnice ova kuća za odmor je prava stvar. Predivno područje u okolici poziva na planinarenje.

Također je vrlo pogodna i za 3 para, jer je imanje prostrano.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2018

Andreas S. iz/od 39387 Hordorf

5,0
5 5 5 5

Villa

Wir haben 7 Tage in einer sehr luxuriösen Villa verbracht. Für Personen, die dem Alltag entfliehen wollen und Ruhe benötigen, ist dieses Ferienhaus das richtige Objekt . Es ist auch sehr gut für 3 Paare geeignet, da das Grundstück sehr weiträumig ist.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2018

A. A. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovaj dom definitivno ima samo jedan 'problem';

Ovaj dom definitivno ima samo jedan 'problem';
U kući se stvara dojam da ništa nije prepušteno slučaju, pa čak i rasvjeta djeluje kao da slijedi promišljen i sofisticiran koncept – može se samo nagađati kolika je vrijednost pridavana kvaliteti i modernosti na svim razinama planiranja. Pazilo se na svaki detalj - apsolutno ništa nije nedostajalo. Sve je bilo tu, čak i veliki Weber roštilj. Prijem i podrška na licu mjesta bili su besprijekorni - čak i uoči dolaska bilo je kontakta i dragocjene pomoći i savjeta. 100% - PREPORUKA !!! 5+ zvjezdica !!! Moderan +++ Kvalitetan +++ Čisti luksuz +++ Vrhunski organiziran +++ Lokacija: Betlem je nekoć bio malo ribarsko mjesto, oko 100+ kuća u gradu, točno nasuprot (sa strane) je restoran - iako se trudim vrlo ga je teško poremetiti izbjegavanje ovog restorana nimalo ne smeta - naprotiv, upotpunjuje ponudu mira. U gradu postoje još 1-2 restorana, ali nije bilo razloga da ih posjećujem. Da ne ostanete gladni. U samom mjestu ima nekoliko malih i manjih uvala koje daju mir da nema turističke gužve!!! Na cijelom sjeveru otoka sva mjesta udaljena su jedno od drugoga oko 15 minuta vožnje. Ovdje nećete naći zabavu, za to se morate voziti. Dakle, ako tražite luksuznu i modernu oazu mira, a ipak želite po potrebi odabrati druge programe u blizini - ovo je savršeno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj A. Chao:

Korrektur der Überschrift gem. Gästebewertung:
Im Gästebuch steht: Dieses Haus hat definitiv nur ein "Problem"; einmal eingezogen - möchte man nicht mehr ausziehen.

travanj 2018

A. A. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća superlativa na najvišoj razini !!!

Ja/mi smo mogli boraviti u 4 kuće tijekom otprilike 2 mjeseca boravka na otoku, jer za tako dugo razdoblje nije bila slobodna nijedna kuća (ni jedna dobra). Stoga je bila moguća temeljita usporedba. Ova kuća je bila broj 1 - i po redoslijedu i po procjeni. Ako bih se potrudio nabrojiti sve detalje, sigurno bih nešto nenamjerno propustio - jer to je stvarno nevjerojatno!! Kao turist, uvijek ste spremni na ustupke nakon sjajnih "sjajnih fotografija" - ovdje je definitivno bilo obrnuto! Iako su fotografije izvrsno uspjeli, stvarni dojam je puno fascinantniji. U drugim kućama brzo se moglo primijetiti jednostavno i iznajmljivo uređenje, kao svrha ulaganja za postizanje dobiti. U ovoj kući, fokus je definitivno bio na kvaliteti. Na prizemlju doživite nezaboravan dojam, kako s velikom otvorenom kuhinjom, tako i s velikim dnevnim i blagovaonicom, sve to pojačano pogledom na vanjski/ bazenski prostor i s pogledom na more sa strane. Stvara se osjećaj slobode, luksuza i blagostanja. Visoki stropovi i sloboda u svim smjerovima. Zaista teško opisati i svesti na jedno mjesto. Novo - velika - moderna kupaonica i dvije spavaće sobe zaokružuju prizemlje. Na prvom katu se nalazi penthouse s vlastitom terasom - iznad je krovna terasa s super cool jacuzzijem - Pogled odavde stvarno nije moguće nadmašiti. Okrenite se prema stražnjoj strani - planine su dosegljive, s druge strane more s pogledom u plavu daljinu i zaljev Alcudia. Kombinacija planina i mora je jedinstvena i jednostavno najveća prirodna ponuda.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj A. Chao:

Die Bewertungen von A.A. aus Hamburg gehören beide zusammen und sind von einem Gast. Zeitraum April bis Anfang Mai.

rujan 2017

Jenny S. iz/od 10115 Berlin

5,0
5 5 5 5

Mallorcaurlaub

Liebe Familie Chao, vielen Dank für die erholsamen Tage in Ihrem wunderschönen Haus. Wir haben die Zeit genossen!. Besonders begeistert sind wir von der sehr guten Ausstattung, den liebevollen Details, der Lage und dem einzigartigen Ausblick! Ihre herzliche Begrüßung machte uns den Start in unseren Urlaub sehr leicht. Wir wünschen Ihnen viele und wertschätzende Gäste und hoffen auf ein Wiedersehen!
Marcus, Britta, Sebastian und Jenny

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj A. Chao:

Vielen lieben Dank und jederzeit gern wieder.

srpanj 2017

Thomas H. iz/od Betlem

5,0
5 5 5 5

Fantastisch !!!!!!!!

Fantastisch !!!!!!!!

Liebe Fam Chao !!

Ich verbringe jetzt bereits seit 20 Jahren meinen Urlaub auf Mallorca. Noch !! NIE !!

hatten wir eine so schöne und exclusive Villa.

Alles was das Herz begehrt wurde in diesem Haus umgesetzt!

Ich freue mich schon jetzt auf den nächsten Urlaub in eurem Haus :-)

LG

Fam Haingartner Thomas

srpanj 2017

Björn T. iz/od Betlem

5,0
5 5 5 5

Villa Galerie Verde

Dear Andrea and Hairen, We have had a fantastic time here. Your house is wonderful and so beutiful. We have tried to take care of it as best as we can. Kind regards Anne, Björn,I sabelle, Ebba and Henry


kontakt

obitelj A. Chao

obitelj A. Chao

Mi smo Hairen i Andrea iz Halberstadt im Harz (Njemačka). Tu smo već dugi niz godina kineski kuhanje studio i pripadni Stan do 8 osoba. Ideja za Fe-u kojoj je naša kuhanje gosti u studiju kako bi im ponuditi mjesto za boravak za svoje goste iz daleka s. Uz opremu onda je smo imali puno zabave za opremanje visoka, što je nagrađen s ponosnih 5 DTV Stars. Mi ili osobno u bilo koje vrijeme za vas. Na licu mjesta, par Dinter krevetna pokajati.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 92330

Posljednje ažuriranje: 28.02.2024

Oglas je online od: 7 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/92330.htm


«Villa Galeria Verde s privatnim kuhara» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina