Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Le Moulin de zemlji: Orangerie

Ardèche

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

65 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

65 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Autentični Ardéchois kućica s velikom terasom, roštiljem i vrt. To je jedini vikendica na zemljištu sa dvije etaže. Na travnjaku postoji nekoliko sjedenje i velika lipa daje ugodnu hladovinu. Bazen i igrališta nalaze se odmah iza ugla. Orangerie ima veliki dnevni boravak i blagovaonica, polukatu i dvije velike spavaće sobe, jedan na katu. Kupaonica ima kadu s tušem, umivaonik, bide i WC-om. Sadržaji ovog kući za odmor imaju satelitsku televiziju, bežični internet (Wi-Fi), kombinacija hladnjaka-zamrzivača, mikrovalna pećnica, stroj za pranje rublja i roštilja / pećnicu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 150 km Montpellier

150 km

Kolodvor 49 km Montélimar

49 km

Izlaz s autoceste 49 km Montéimar Nord

49 km


Mjesto i položaj smještaja

Le Moulin de zemlja ima 4 tihe kuće za odmor. Oni su udaljeni. Na zemljištu možete uživati ​​svoj odmor na mnogo različitih načina. U velikom vrtu cvatu tijekom cijele godine prekrasnim cvjetovima. Tu su voćke posvuda: samo pokupiti voće, kao što su trešnje, šljive, jabuke ili smokve kad god su zreli. Tih 12 x 5 metara veliki zajednički bazen nalazi se na terasu s ležaljkama i suncobranima. Možete se opustiti na privatnoj pješčanoj plaži ili plivati ​​u rijeci. Tu je i sauna, hidromasažna kada i najam mountain bike. Pizza fanovi će ljubav peć na drva pored rijeke. Također možete uzeti u opuštenoj šetnji uz 500 metara dugom dijelu rijeke pored Merlot vinogradu.

Mala rijeka la zemlju u kojoj teče na 500 metara duge dionice kroz nekretnine. Može se promatrati u plutajućim riba i mnogih drugih životinja. Uzvodno od mlina maslina i brašna i vinarije nalazi se privatni pješčana plaža s malim vodopadom. Naravno, možete ići na kupanje na mnogim mjestima! Ljeti ćete biti u iskušenju da provode većinu svog vremena na ovoj pješčanoj plaži. Ako avanturistički osjećaj, pokušajte uočiti dabrova u sumrak.

Pekar ima Drie puta tjedno: možete svježi baguette, kruh, kroasani, Boli AU Čokoladu i više dobiti na njega. Ako želite ići na pekar između, onda postoji više izravno na tom području. Nekoliko supermarketima su također u neposrednoj blizini. Tu je i širok izbor restorana, među ostalima Largentière Chassiers, Ailhon i Aubenas. Pekare, supermarketi i restorani su svi u-blizini.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 0,70 € po osobi po noći

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsgebühren sind der Anzahlungsbetrag bis zu 42 Tage vor Anreise. Im Falle einer Stornierung innerhalb von 42 Tagen vor der Ankunft ,oder im Falle einer No-Show, ist der volle Betrag fällig. Wir bieten spezielle Covid19 Stornierungsbedingungen auf unsere Website.

ostale informacije:

Le Moulin de Zemljište se nalazi u Parc naturel regionalnoj des Monts d'Ardèche. Ardèche pruža prekrasan okruženje u kojem su mogući i opuštanje, a mnoge stvari. Ona je puna krajolicima koji mogu biti otkriveni pješice, biciklom ili automobilom. Postoje mnoge mogućnosti za vježbanje, na primjer, kanu, jahanje, letjeti ribolov i još mnogo toga. Pravo izvan vrata početi pješačkih i biciklističkih staza. Ti bi mogao krenuti na izlet na prilično srednjovjekovnih sela, kao što su Largentière, Chassiers i Balazuc. Svaki tjedan, zanimljiva tržišta održan je, na primjer, u Aubenas, Largentière i Joyeuse. Klanci de l'Ardèche i Caverne du Pont d'Arc se autom lako doći. Naravno, vi ćete postati bliži u mirnom mjestu Le Moulin de zemlji nije prekinuo ni do. Pročitajte loptu vrtu ili na terasi Interhome knjigu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.02.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.3 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Ileana S. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepo prirodno mjesto za opuštanje

Nas četvero (dvoje odraslih i dvoje djece 9 i 12 godina) odsjeli smo u Bergerie. Bilo je to savršeno mjesto za boravak i prekrasna baza za istraživanje. Često smo samo boravili na imanju: bazen, rijeka, vrt, peć za pizzu, stolni tenis, itd.
Naša su djeca uživala igrajući se s drugom djecom na imanju, a zajedničke večeri pizze bile su lijepi vrhunac. Povezivanje je bilo moguće, ali nije moralo. Domaćini Céleste & Theo bili su od velike pomoći i rado su s nama podijelili posebnosti i savjete o regiji. Prekrasno prirodno mjesto za odmor.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

svibanj 2017

Julian iz/od Karlsruhe

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno imanje i dragi domaćini

Mi (obitelj s troje male djece) proveli smo prekrasne praznike u Oranžeriji. Istaknuto je sjajno imanje (veliko, dobro održavano, još ljepše nego na fotografijama) i vrlo ljubazni domaćini Céleste i Theo. Okolica također nudi mnogo raznolikosti, tako da je nakon dva tjedna istražen samo dio. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

travanj 2017

Anette iz/od Münster

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Super vikendica!

Proveli smo divan tjedan u "Oranžeriji" na imanju "Moulin de Lande". U blizini ljetnih temperatura gotovo svaki dan smo bili u maloj rijeci (Lande) koja protječe kroz imanje. Na poseban način, na mjestu prirodnog tobogana na rijeci, naši dječaci su se jako zabavljali. Na privatnoj plaži smo se dobro odmorili. Također smo jako uživali u prostranom imanju. Djeca su igrala nogomet i igrala badminton, pecala u rijeci i tražila rakove. Jedne večeri smo koristili peć za pizzu - poseban doživljaj.
Naša kuća za odmor je bila lijepo prostrana i lijepo namještena, a i veliku terasu smo dobro koristili.
Céleste i Théo su bili vrlo prijateljski, pažljivi i susretljivi domaćini.
Osjećali smo se u potpunosti ugodno i rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Schoenmakers:

Herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung! Wir freuen uns sehr dass es Ihnen so gut gefallen hat beim Moulin de Lande. Wir empfangen Sie gerne wieder bei uns.


kontakt

Tvrtka Le Moulin de Lande
gospodin T. Schoenmakers

gospodin T. Schoenmakers

Celeste i Theo Schoenmakers žive tijekom cijele godine na starom mlinu vode. Imamo još od početka 2010. godine vlasnici lijep zemljišta Le Moulin de zemlji. Lijepa, raznolika Ardèche sa svojim brojnim mogućnostima, stari mlin s tipičnom vila za odmor, mirna lokacija okružena prirodom i rječice koja teče kroz područje, doveli su nas na ovo mjesto. Mi živimo s našim dvoje djece koji su rođeni 1999. i 2001. godine, u starom mlinu vode. Theo, biolog radi puno radno vrijeme na parceli i razvija aplikacije za Apple iOS. Celeste povezuje njihov rad na terenu sa svojim radom kao Hausärtztin. Zadovoljstvo nam je ponuditi našim gostima ugodan odmor i da im pomogne otkriti posebna mjesta i aktivnosti u Ardèche. U slobodno vrijeme volimo planinariti ili penjanje po stijenama.


ostale informacije

Broj objekta: 92611

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/92611.htm

Gospodin Theo Schoenmakers

Lieudit le Moulin de Lande

07110 Chassiers

0033475367142


«Le Moulin de zemlji: Orangerie» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina