Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Hooger 13

Zeeland, Schouwen Duiveland, Nizozemska

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

kuće za odmor direktno na Grevelingenmeer, marine, plaže i sl za 4 osobe. Opuštanje, čak i za najmlađe!

Moderan dizajn Vila s posebnim arhitekture s idealnoj lokaciji u djeci! Holiday Park.

Želite li uživati ​​u opuštajućoj dana na jezeru i od samo oko 2,5 sata vožnje od Dusseldorf?
Infrastruktura kao što su restorani, snack bar, supermarket, Marina, razne sportske aktivnosti za mlade i stare nogom privremeno ili putem biciklom ostvarljiv?
Velike i male plaže, nedaleko?

Onda ste upravo pravo s nama!

Naša kuća za odmor nalazi se i mjesto, ali još uvijek u blizini centra Aqua Delta, te u skladu s nasipa, na Grevelingenmeer, marine i plaže. Pješke ili biciklom možete doći vrlo brzo, kao i svim sadržajima.


Kuća je samostojeća kuća sa 80m² stambenog prostora i 391m² vlastitog revolving parcele te je opsežno obnovljena u 2016/2017 i novo namješten. Cijela kuća je arhitektonski jako puno ljubavi i sa svojim rešetke prozora prozračne, prijateljski i svijetle. Možete u dvorištu, vlastiti ulaz, ispred kuće sa max. 2 "normalna" parkiralište. Parcela je u potpunosti ograđena, ograđena i zasađena s okom za detalj.

Nakon što se u hodniku morate ispraviti sobicu s perilicom rublja i grijanje, vrata ravno vodi u toalet za goste i vrata na lijevu stranu prostranog dnevnog boravka. U dnevnom boravku postignut dođete desnu stranu kuhinje s blagovaonom i vrata vrt. Dnevni boravak je opremljen s velikim kaučem, itd, mali tajnik, 2 ratan fotelje, TV Flat, DVD player, glazbeni sustav, kamin (bio etanol), s gotovo po obodu pogledom na vrt. Kuhinja je po našem mišljenju komad nakita i opremljen sa svim što je potrebno i više. Također uključujući i ploču za kuhanje plin sa 4 opcije, hladnjak, pećnica / mikrovalna Combi i stroj za pranje posuđa (45cm). Terasa je vrlo prostrana i gotovo nevidljiv. Odavde možete pristupiti na obje strane u vrt, prolio i kolovoz. Sam vrt nudi brojne mogućnosti da se zadržavaju.

Ovaj dom je potpuno obnovljen izvana i iznutra, te su namješteni i obećava vrlo ugodan i moderan ambijent da se osjećaju ugodno.

Kotao plinski integrirana, tako da možete uživati ​​u zimskim mjesecima.

Biološko Etanol Kamin ne zaboravi molim te, prenosi vrlo opušten osjećaj prostora, prije svega u zimskim mjesecima., Također opravdano galeriji.

Općenito cijeli Opjekt je vrlo opsežno opremljen.

Bilo da je vani s ratana blagovaonicom namještaj, ležaljke, raznih površina, pušače roštilj, električni tenda, itd, ili čak u zatvorenom prostoru.

Razuman bežična mreža mora se spomenuti, koji je besplatno, točno TV ravnog (40 "Samsung) i druge pogodnosti kao što su CD player sa radiom, DVD player, satelitski sustav sa svim većim njemačkim kanalima itd

Iz dnevnog boravka vode na zakrivljenom drvenom stubištu u galeriji.

Iz galeriji, možete doći do prostranu kupaonicu, koja je opremljena među ostalima s kiše. Grijani držač za ručnike dostupan.

Dalje uz galerija vas vodi na desnu stranu do spavaće I. Ovdje imate bračni krevet, country-style 180x200. Osim toga, ovdje je lijep ormar koji se također održava u seoskom stilu.

Naravno, komoda, moderna lampe, itd također dostupna.

Nastavite ravno po galeriji će vas odvesti u drugu sobu II. Ovdje imate dva odvojena krevetom seoskom stilu 90x200cm. Osim toga, ovdje je osjetljiv ormar i mali stol.

Naravno, komoda, moderna lampe, itd također dostupna.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 12 km

12 km

Zračna luka 56 km Rotterdam

56 km

Kolodvor 65 km Breda

65 km

Izlaz s autoceste 25 km Richtung Zierikzee

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Cijeli sustav se sastoji od 4 parkova. Prvi spomenuti Kuća se nalazi u parku dijelu Hoogerwerfsweg.

Hoogerwerfsweg je oko 15 minuta hoda od centra Aqua Delta. Vrlo lijep park dio gdje su dostupni samo pojedinačno samostojeće gradili kuće s prekrasnim vrtovima. Odavde ćete dobiti nakon 500m na ​​nasip.

Kroz parku ćete naći veliku zelenu površinu, s različitim sportskim sadržajima za mlade i stare, kao što su stolni tenis, odbojku, košarku, nogomet, itd, i igrališta.

U centru Aqua Delta imate više ili manje sve što je potrebno za ugodan odmor.

U rasponu od najma bicikla uklj. Skutera, preko squash, bazen sa velikom vanjskom terasom i toboganom, ručak s povezanom slobodnog zatvoreni igralište za djecu, restoran, bistro, biljar, kuglanje, supermarket na drugo igralište na otvorenom, gdje se također animacija za djecu odvija u doba, sve je tu.

Osim toga, ovdje je neka vrsta zupčanika za male i velike, trampolina itd

Sezonski odvija i dječje zabave ovdje.

Linkovi iz supermarketa je kroz podvožnjak izravno na nasip.

Na desnoj strani nakon podvožnjaka postoji praonicu gdje možete oprati i osušiti svoje rublje troškove.

U Aquadelta sama je prijem Aqua Delta, gdje također možete dobiti razne informacije o rekreacijskim aktivnostima.

Općenito, postoje mjesta u zatvorenom prostoru i na otvorenom, gdje možete uživati ​​u atmosferi i biti pampered.

Jeste li se popeo smjer nasipa Aqua Delta, možete dobiti izravan pogled na Grevelingenmeer i novi i vrlo precizan marine.

Sama Grevelingenmeer je najveća morska jezero u Europi i ima vrlo dobru kvalitetu vode. S obzirom da je Grevelingenmeer je u susjedstvu s jedne strane izravno na sjeveru do druge strane za slatkom vodom, koncentracija soli voda nije tako visoka i različitih vrsta životinja u procvatu ovdje.

Marina nudi brojne mogućnosti kao što je, naravno, vezova za motorne i jedrilice prije svega, restoran s vrlo lijepom ambijentu unutar i izvan terasama, koje se djelomično primjenjuje pluta na vodi.

Daljnje značajke marine na rekreacijskim područjima, vrlo dobro legao vanjska strana za djecu, supermarket, brod pribor dućan i sl


Na lijevoj strani, uz marinu vodi vas do škole jedrenja, gdje možete vježbati nekoliko vodenim sportovima poput kanua i sloops za najam, banana veslanje, jedrenje i surfanje lekcija itd

Zadržavaju pozivnica i dobar ručak s opuštenoj atmosferi gdje se može jesti i piti troškova. Snack i škola jedrenja su otvoreni samo sezonski.

Neposredno uz lijevu stranu školi jedrenja i marine, imate malo "plažu". To je umjetna, polu-kružne ljestvice, netaknuta prirodna plaža.

Na desnoj strani duž nasipa i marine prema Bruinisse vas vodi u drugu malu plažu gdje je platforma za kupanje je također u sezoni i sl ..

Više informacija o tome, vidim.:


Bruinisse je mjesto sa oko 4000 stanovnika, a nalazi se na pješačkoj udaljenosti od kuće. Smjer Aquadelta i marina, s nasipa desne strane, je samo nekoliko minuta do Bruinisse.
U središtu Bruinisse je vrlo dobar supermarket, restorani, trgovine i veliki i dobar obrok.
Bruinisse su okruženi žlijebovima kao jedno od posljednjih područja na otoku Duiveland u 1467. po Adriaan van Borsele. Blato stanova u okolnim mjestima bili su vrlo prikladni za uzgoj školjaka, tako da ove industrije (do 1963.), uz sijanje kamenica za važan izvor prihoda. U ribarstvu (Visserijmuseum u Oudestraat) ovaj dio prošlosti oživljava. Dio današnjeg školjki flote plovila u luci Zijpe (East Harbour). U bivšoj luci trajekt između Anna-Jacobapolder i Zijpe danas dagnje se uzgajaju u suspenziji kulture.
U Bruinisse 31 ribarska plovila nalaze, [1] oni i turizam obilježavaju grad. Na nasipa na Grevelingenmeer je skulptura otvorenom školjke.
preporučeno:
Lokalni Storm,
Lokalni de Meeuw,
Za ponijeti,
Riba restoran uz luku,

otprilike 1 km od Park de Kreek i nedaleko od parka Hoogerwerf je 18 rupa golf Grevelingenhout. Područje golf terena lijepo je ugrađen u prirodi i vrlo pristupačne.

Više informacija o tome, vidim.:


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U niskoj sezoni, drugi dolazak dana osim subote su moguće po dogovoru. 80,00 € su ključevi moraju biti plaćeni na lokalnoj razini na recepciji. Navedene su troškovi 1,00 € boravišna pristojba po danu po osobi.

Uvjeti poništenja:

  • Generell nach Vertragsschluss: Anzahlung wird nicht erstattet Rücktritt bis 60 Tage vor Beginn der Mietzeit: 40% des Mietpreises Rücktritt bis 40 Tage vor Beginn der Mietzeit: 50% des Mietpreises Rücktritt bis 20 Tage vor Beginn der Mietzeit: 80% des Mietpreises Weiteres s. Mietvertrag!

ostale informacije:

Zierikzee (zapis: Zierczee, Ziericzee) je grad u jugoistočnom Nizozemska Schouwen-Duiveland (Zeeland) i oko 10 minuta vožnje od objekta.
Zierickzee je vrlo lijepa, naizgled mali grad gdje imate nekoliko restorana i shopping na raspolaganju.
Grad se prostire na oko hektara zemljišta i imao je početkom 2012. godine od stanovnika. Do Zeelandbrug ( »Zeland Bridge") Zierikzee u Sjevernoj Beveland i tako povezan s na krajnjem jugu Nizozemske u smjeru Antwerpena i Ghentu.
Middelharnis (Zeeland Menheerse) je grad u nizozemskom pokrajini Južni Holland na otoku Goeree-Overflakkee sa 18,049 stanovnika (od 1. siječnja 2012.) [1], a površina km² (od čega je 25,62 km² vode).
Također Middelharnis je u roku od 10 minuta tako da u suprotnom smjeru Zierikzee, a također pruža raznolike ili kulinarski i shopping.
Middelharnis je ujedno i naziv kapitala ove nekadašnje crkve. od 1. siječnja 2013 je član Goeree-Overflakkee.

Najbliže plaže su preko dobrih 20 minuta u Scharendijke. Scharendijke graniči s Grevelingenmeer Sjevernom moru. Čak je i izlet na tribinama je fantastičan strane vidjeti na desnoj strani, na Grevelingenmeer i lijevu stranu Sjevernog mora s lijepim plažama.

Kada tamo, plaže protežu oko gotovo na pola puta oko otoka, nevjerojatno. Tako mnogo kilometara duge samo plaža.

Naravno, nekoliko plaža restorani su dostupni. da posebno preporučuju Perrys, gdje možete doživjeti doista izniman ambijent, dobra usluga i proizvoda itd ..

Još da s.:

Ako ove plaže ne i vi želite intenzivnije uživati ​​u plažama i pješčanim dinama, čak i tijekom vrhuncu sezone nije gužva, idite na Burgh Haamstede prošlosti prema plažama i iskustvo više i intenzivnije dinama i plažama. Ovdje ćete morati uzeti još nekoliko minuta vožnje autom u kupnju. Ipak fantastično !!!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin D. Bloser

gospodin D. Bloser

Mi smo obitelj od 4 i izabrao okoliša Aqua Delta, tu je više nego samo dobro zaobljena ponudom ovdje. Ovdje je itekako potreban u neposrednoj blizini, samo nešto za svakoga. Bilo sport, prirodu, more i tako na plažama ili samo visiti dušu, ili uživati ​​u svježe dagnje, sve je moguće ovdje. Neka vaša djeca pokrenuti divlja u zelenom uređenim vrtovima i opustiti ispred kamina ili u vrtu ...


Dalji smještaji od gospodin D. Bloser


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 92612

Posljednje ažuriranje: 02.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/92612.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina