Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Blagdanski Wildflower

Istočno rudno gorje

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

34 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

34 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Priuštite si dane usporavanja. Dani koji omogućuju odmor od užurbane svakodnevice. Priuštite si privremeni predah u našoj zaštićenoj, s ljubavlju renoviranoj 'drvosječi i seoskoj kući', povijesnom posjedu iz 1787. godine na atraktivnoj osamljenoj lokaciji u Oberholzhau (nadmorska visina 765 m) na samom rubu šume s izravnim pristupom velikoj križnoj stanici. seosko područje za skijanje i planinarenje, prekogranično s Češkom Republikom. Holzhau je najviši dio općine Rechenberg-Bienenmühle u Rudnom gorju. Uživajte u prostranoj i netaknutoj prirodi u Oberholzhau zimi sa suncem i snijegom ili prirodi u njezinim godišnjim dobima uz planinarenje, vožnju biciklom i skijanje ili opuštanje na našem prirodnom posjedu s jedinstvenim pogledom na Muldental. Naš apartman je dom za nepušače. Također možete dobiti više informacija na našoj početnoj stranici "".

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5.5 km

5.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 3.7 km

3.7 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 60 km Dresden

60 km

Kolodvor 1 km Holzhau

1 km

Izlaz s autoceste 45 km Siebenlehn

45 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman se nalazi u okrugu Holzhau u općini Rechenberg-Bienenmühle u Rudnim planinama. Prostrano imanje karakterizira atraktivna, vrlo tiha, osamljena lokacija u Oberholzhau (nadmorska visina 765 m) sa širokim pogledom na dolinu Mulde, prostranim vrtovima, na samom rubu šume s izravnim pristupom razgranatoj mreži križanja. - skijaške staze (80 km) i planinarsko područje Oberholzhaua (planinarenje, rolanje, skijaško klizanje, biciklizam, brdski biciklizam) i mogućnost optimalnog promatranja zvijezda. Restorani 'Fischerbaude' i 'Talblick' nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Zimi, osim skijaškog trčanja, moguće je i sanjkanje na uređenoj stazi za sankanje, skijaški spust (3 žičare) i klizanje. Lokacija kuće posebno je atraktivna za skijaško trčanje zimi, jer staza za velike visine, koja se povezuje s mrežom staza od 80 km, vodi neposredno pored kuće, a Oberholzhau se smatra sigurnim za snijeg. Kada ima snijega, prilaz nije dostupan automobilom i potrebno ga je parkirati na očišćenom parkiralištu na prilazu (pješačka udaljenost do kuće cca. 160 m)


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba

Za boravak kraći od 4 dana postoji doplata od €30

Djeca do 12 godina €5

Nadoplata za čišćenje povećan napor zbog pandemije korone 40,00 €

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Nekoliko savjeta za lokalne aktivnosti:

Eko kupka

Ökobad Rechenberg smješten je u idiličnom krajoliku Muldentala, okružen šumama i planinskim livadama. U sezoni kupanja od svibnja do rujna bazen je za vas otvoren svaki dan.

Muzej pivarstva

Poseban doživljaj je obilazak Saskog muzeja pivovara nakon kojeg slijedi degustacija. Od 1558. godine u Rechenbergu se proizvodi pivo koje je poznato daleko izvan državnih granica.

Staze kroz prirodu i tematske pješačke staze

Ore Mountains-Vogtland Ridge Path

Grebenska staza Erzgebirge-Vogtland (289 km) danas je vjerojatno najpoznatija planinarska staza u našim krajevima. Puno toga možete otkriti na pozornici svakoga dana: rijetke formacije, kamen puž (jedna od dvije topaz stijene u svijetu) u blizini Klingenthala, jazavci, tetrijebi, više od 23 muzeja, preko 100 obrtničkih poduzeća, neki s demonstracijskim radionicama, dvorci, više od 20 objekata za slobodno vrijeme, demonstracijski rudnici, tuneli, povijesni očevici .... Karte, vodiči za pješačenje i knjižica otkrivačkih tura po Kammwegu dostupni su u našem turističkom uredu.

Poučna staza Neugraben rafts

Prekogranična poučna staza Neugrabenföße objašnjava pozadinu, posebnosti i poteškoće u izgradnji Neugrabena i organizaciji raftinga u razdoblju od 1569. do 1874. putem 25 informativnih ploča za goste zainteresirane za planinarenje i povijest u dužini od 23 km. Slikovita ruta nije jedino što je impresivno samo po sebi, već i panoramski pogled od oko 250° s vidikovca /ploča 22.

Staza prirode integrirana je u mrežu planinarskih staza na lokalnoj, nacionalnoj i prekograničnoj razini. Zanimljivosti koje vrijedi znati i četiri preporuke ruta (kružne pješačke staze) predstavljene su u dvojezičnoj popratnoj knjižici na 76 stranica.



Kružne pješačke staze duž Glasmachersteiga

Planinarima uz Glasmachersteig preporučuju se i četiri kružne pješačke rute. Uključeno

Priča se o proizvodnji stakla između 12. i 19. stoljeća - ova tematska staza vodi od Moldave kroz naše selo do Muzeja staklarstva u Neuhausenu.

Pješačka i hodočasnička staza

750 godina njemačko-češke povijesti s nestalim planinskim selima, starim trgovačkim putovima, ruševinama divovskog dvorca, cistercitskim samostanom Osek ... i doživljajem prirode u šumi, na brani Flaje i pogledima u daljinu s grebena Rudno gorje cjelokupni je paket doživljaja na pješačkoj i hodočasničkoj stazi (28 km) između Rechenberg-Bee Mill i Marianskih Radčica.

Na krivom putu

Rad drvosječa dao je ime našem okrugu Holzhau - 11 ploča duž tematske staze "Auf dem Holzweg" između Oberholzhaua i okruga Teichhaus pozivaju vas da se zadržite, čitate i razumijete šumarstvo u prošlosti i danas.

Rechenberg biljna staza

Biljna staza Rechenberger (1,5 km) sa svojih 59 označenih postaja nadahnjuje vas da pobliže pogledate biljke našeg niskog planinskog lanca i naučite o njihovim zdravstvenim učincima - doživjeti prirodu u njezinom najboljem izdanju program je na ovoj stazi. Počinje i završava u podnožju naše kamene tvrđave à treba planirati kraći boravak u vrtu vikendice splavarske kuće.

Prirodna staza Trostgrund

Prirodna staza kroz prirodni rezervat Trostgrund duga je 3 kilometra. Ovdje možete upoznati tipične šumske biljke i vrste drveća, a zatim pronaći odmor za umorna stopala u Kneipp vodenom bazenu za gaženje.

O skloništu i prostoru za roštilj brinu se i održavaju čistim prijatelji planinara, Flinke Knechten zu Rechenberg - ako ih želite koristiti, kontaktirajte gospodina Wunderlicha na tel.: 03 73 27 - 70 29.

Planinarenje biljem ...

... našom travarskom stazom za odrasle i djecu s našom 'travarkom'


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2019

Silke iz/od 10999 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Nostalgično i tiho na rubu šume

Proveli smo prekrasan i opuštajući odmor u planinarenju u ovom lijepo namještenom i njegovanom apartmanu. Povijesna kuća nalazi se na vrlo mirnoj i idiličnoj lokaciji na rubu šume, s pogledom na planinske livade i dolinu. Kammweg/pješačka staza vodi odmah iza kuće i možete brzo pješačiti do Češke.
Za sve se pobrinula naša domaćica, daleko iznad naših očekivanja! Htjeli bismo doći opet.

Preporučeno za: Starije osobe, Skijaški odmor, Romantični odmor

prosinac 2017

Helmut Konrad iz/od Bremerhaven

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrstan dom za odmor!

Apartman za odmor u kojem ćete se dobro osjećati - ugodan i namješten s pažnjom na detalje. Sve je vrlo čisto na svom mjestu. Zimi se ugodno grije u kaljevoj peći. Mirna lokacija s prekrasnim pogledom natjerala nas je da zaboravimo vrijeme. Izravno iz kuće krenuli smo šarmantnim pješačkim stazama ili stazama za skijaško trčanje pravo u Češku. Definitivno se isplati vratiti u drugo doba godine.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Romantični odmor


kontakt

gospođa C. Sundermeyer

gospođa C. Sundermeyer

ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 92984

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/92984.htm

Gospođa Christiane Sundermeyer

Apelerweg 17

27574 Bremerhaven

0049(0) 171 294 5617


«Blagdanski Wildflower» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina