Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

5* slamnata kuća Schroeder

Mecklenburg-Zapadno Pomorje

maks.  8   Gosta/Gostiju
102m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
102m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 17.04 do 30.04.2024
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 17.04 do 30.04.2024

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 10 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Opis

Ekskluzivna nova dvojna kuća pod slamom, Am Mariannenweg 11a, Ostseebad Boltenhagen



***** Ocjena njemačkog turističkog saveza!



Od lipnja 2016. naša nova kuća za odmor s 4 sobe dostupna je za do 8 turista. Svježe pospremljeni kreveti uključeni su u našu kuću!



Na tri etaže, prostrana dvojna kuća sa slamnatim krovom objedinjuje dnevni boravak s izlazom na terasu, tri spavaće sobe i dvije moderne kupaonice. Zajedno s potkrovljem imate puno prostora za Vaš odmor na više od 100 m².



U prizemlju kuće za odmor nalazi se prostrani dnevni boravak s bijelom organskom kaljevom peći, udobnom blagovaonicom, velikom kutnom garniturom s funkcijom spavanja (prostor za ležanje 200 x 130 cm) te integriranom čajnom kuhinjom s otokom za kuhanje. WC za goste s tušem u razini poda (uključujući funkciju kišnog plesa) i ulazni prostor također se mogu pronaći ovdje.



Pristup namještenoj jugo-zapadnoj terasi, uključujući pletenu ležaljku za plažu, je izravno iz dnevnog boravka i pruža pogled na vrt/jezerce i dalje u područje očuvanja krajolika.



Uz terasu je brvnara sa saunom za 6 osoba!



Opsežna tehnička oprema s TV-om/radiom ravnog ekrana, zvučnom trakom, Blu-Ray playerom i WII igraćom konzolom nalazi se u dnevnom boravku. U vrlo dobro opremljenoj modernoj kuhinji pronaći ćete pećnicu, staklokeramičku ploču za kuhanje, veliki hladnjak sa zamrzivačem i mikrovalnu pećnicu.



Dvije spavaće sobe na gornjem katu imaju bračni krevet (2 x 90 x 200 cm) u prvoj spavaćoj sobi i dva odvojena kreveta (90 x 200 cm) u drugoj spavaćoj sobi. Druga spavaća soba ima dodatni krevet na razvlačenje (80 x 190 cm) za djecu.



Izdašni ugradbeni ormari s dovoljno prostora za vašu blagdansku garderobu uobičajeni su u svim spavaćim sobama. Letvičasti okviri su podesivi po visini u dijelu za glavu i za noge. Udobni madraci sa 7 zona (H3) i jastuci + popluni prikladni su za osobe koje pate od alergija



Nadalje, u potkrovlju se nalazi pomoćna prostorija s perilicom i sušilicom rublja, kupaonica s tušem/kadom i hodnik s odvojenim radnim prostorom za vašu blagdansku poštu.



U potkrovlju se nalazi još jedna spavaća soba s bračnim krevetom (2 x 80 x 200 cm). Dvije spavaće sobe u ovoj kući za odmor imaju TV ravnog ekrana. Sauna pruža opuštanje u hladnoj sezoni i može se koristiti uz naknadu.



Ova kuća za nepušače može primiti 6 odraslih osoba i 2 dodatne djece, kućni ljubimci nisu dopušteni. Napomena za alergičare: svi podovi u ovoj kući za odmor su popločani osim potkrovlja (linoleum). Uključena su tri ženska bicikla (28 inča) bez garancije i velika ručna kolica. Dva bicikla imaju košaru za prtljagu, a treći ima uklonjivu rimsku dječju sjedalicu. E-bicikle koje ste ponijeli sa sobom (dostupna utičnica) možete sigurno parkirati u vrtnoj kućici.



Ferienresort Am Mariannenweg nalazi se u mirnom području. Parkiralište je odmah na ulazu u naselje. Kući za odmor pripadaju dva parkirna mjesta od kojih je jedno 3,70 m širine i 5,00 m dužine. Pristup odmaralištu zajamčen je sustavom barijera. Pristup imaju samo turisti u turističkom naselju Am Mariannenweg. Do plaže je udaljeno samo cca 350 m.



Imajte na umu da roštiljanje na drveni ugljen i rukovanje vatrometom nisu dopušteni. Kuća ima veliki plinski roštilj, uključujući propan!



U visokoj sezoni od do potpune rezervacije su obavezne. Trenutni kalendar dostupnosti možete vidjeti u bilo kojem trenutku.



Za rezervacije na prijelazu godine, obratite pozornost na minimalno razdoblje najma od 7 noći. Osim za doček Nove godine, u ovoj kući moguće su rezervacije od 4 i više noćenja.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 80 km Lübeck

80 km

Kolodvor 30 km Grevesmühlen

30 km

Izlaz s autoceste 30 km Grevesmühlen

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Ekskluzivna novoizgrađena dvojna kuća pod slamom u novom odmaralištu Mariannenweg u odmaralištu Boltenhagen na Baltičkom moru



Odmaralište je mirno smješteno na Mariannenwegu, u blizini prirodnog rezervata Boltenhagen. Do plaže na Baltičkom moru ima samo oko 350 m. 20 dvojnih kuća smješteno je u parku. Krovovi kuća pokriveni su slamom prema stoljetnoj tradiciji gradnje. Kuće sa slamnatim krovovima i rešetkastim prozorima odišu ugodnom atmosferom.



Na putu do plaže dodirnete novi park za penjanje/visoko uže u Boltenhagenu. Novoizgrađena tržnica EDEKA s pekarom ili novoizgrađena tržnica Netto nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Centar Boltenhagena udaljen je 1500 m. Za putovanje tamo dostupna su tri kućna bicikla. Uprava na licu mjesta iznajmljuje više bicikala. Autobusno stajalište s linijama do centra Boltenhagena/Weiße Wieka udaljeno je 200 m. Plaža i Ostsee-Klinik su u blizini!



Ured NORDIC postavljen je u zgradi recepcije koja se nalazi u ulaznom dijelu objekta. NORDIC upravlja našom kućom za odmor. Osobna podrška izravno u turističkom naselju osigurava kratke udaljenosti, od dolaska i predaje ključeva do vraćanja ključeva na dan odlaska.



Područje kuće za odmor je prometno umireno. Naravno da se njime možete voziti na utovar i istovar. Našoj kući za odmor pripadaju dva parkirna mjesta od kojih je jedno 3,70 m širine i 5,00 m dužine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 %

dodatne informacije o cijeni najma:

• Dodatni troškovi kao što su struja, voda, grijanje i plin su uključeni (korištenje saune uz nadoplatu)

• Minimalno razdoblje najma 4 noći

• Minimalno razdoblje najma na prijelazu godine 5 noći

• U periodu srpanj - kolovoz obavezna kompletna rezervacija

• Boravišna pristojba se plaća u gotovini na licu mjesta prema uobičajenim lokalnim tarifama

• Po primitku ugovora o najmu potrebno je uplatiti 20% ukupne cijene najma, a ostatak 4 tjedna prije polaska. Uz ukupni iznos plaćate sigurnosni polog od 250 EUR kako biste osigurali uredno vraćanje kuće za odmor.Polog se plaća po dolasku u gotovini ili EC karticom i bit će vraćen u roku od 3 radna dana ako nema reklamacija /defects Vraća se na polasku.



Dodatne usluge po želji:

• Posteljina po osobi/boravak uključen

• Ručnici po osobi/boravaku 7,00 €

• Dječja visoka stolica uključena po boravku

• Putni krevetić s madracem uključen po boravku

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Odmaralište Am Mariannenweg uključuje veliko, sigurno dječje igralište s dvije ljuljačke, ljuljačkom gnijezdom, klackalicom i velikim pješčanikom. Veliko igralište za odbojku na pijesku zadovoljava najviše sportske zahtjeve.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 01.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj M. Schröder

obitelj M. Schröder

Dragi gosti! Naša kuća za odmor sa slamnatim krovom je novoizgrađena 2016. godine i namještena s velikom pažnjom na detalje i visokokvalitetnom opremom. DTV je klasificirao našu kuću za odmor kao rezultat s 5 zvjezdica. Vrlo nam je važno da se osjećate ugodno. Ako imate pitanja ili komentara, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se vašim upitima. S poštovanjem Vaša obitelj Michael Schroeder


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 94165

Posljednje ažuriranje: 01.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/94165.htm

Obitelj Michael Schröder

.

28857 Syke-Ristedt

0049 172 4453046

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 17.04 do 30.04.2024

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 10 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina