Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Strandnest am Fleesensee / stan 2

Fleesensee, oblast jezera Mecklenburg

maks.  5   Gosta/Gostiju
76m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
76m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
25% 25.04 do 19.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

52 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
25% Popust 25.04 do 19.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

52 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Udobna dvojna kuća nalazi se direktno na plaži Fleesensee. Stan se nalazi u stražnjem dijelu kuće. Svaka kuća ima zaseban ulaz i terasu. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak opremljen sofom, TV-om, stolom za blagovanje, čajna kuhinja i popločana kupaonica s tušem, WC-om, umivaonikom i grijanom ručnikom. Uglavnom električne rolete i plisirane rolete pružaju zaštitu od sunca i privatnost. Iz dnevnog boravka se kroz dvoja velika dvorišna vrata izlazi na terasu i vrt koji pripada stanu. Na terasi možete uživati u odmoru za stolom i stolicama ili na ležaljci. Vrt i terasa u potpunosti su okruženi gustom živicom. Terasa je okrenuta prema zapadu i ljeti ima sunca od podneva. Čajna kuhinja je potpuno opremljena sa električnim štednjakom, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, tosterom, aparatom za kavu i Nespresso.

Cijelo prizemlje uključujući kupaonicu ima podno grijanje.



Stepenice vas vode na gornji kat.

Na vama su dvije udobno namještene spavaće sobe i još jedna dnevna kupaonica s umivaonikom i WC-om.

Spavaća soba s pogledom na jezero opremljena je bračnim krevetom, noćnim ormarićima i ormarom. U niši se nalazi puni krevet za bebu / malu djecu od punog drva.

Druga spavaća soba ima dva odvojena kreveta (80cm + 90cm širine), noćni ormarić, ormar i mali prostor za opuštanje sa stolićem. Prozori u spavaćim sobama također su opremljeni potpuno zamračenim vanjskim sjenilima, plisiranim sjenilima i jednim prozorom po sobi s ugrađenom zaštitom od insekata. Na cijeloj gornjoj etaži je laminat.

U apartmanu se nalazi usisavač, stalak za sušenje, daska za glačanje i glačalo.



Čak se i mališani mogu osjećati ugodno. Dostupan je izbor igračaka. Na zahtjev se mogu koristiti drveni krevetić, dječja ljuljačka, visoka stolica i stepenica za kupaonicu. Stan je opremljen vratima za zaštitu od stepenica/vrata za zaštitu od djece (naravno, vrata ostaju otvorena kada se ne koriste). U pomoćnoj prostoriji (iza kuće sa posebnim ulazom) na raspolaganju su usisavači i posuđe. Tu je i perilica rublja koju možete koristiti uz nadoplatu.



Iznajmljuje se i druga polovica kuće, idealna za odmor s obitelji ili prijateljima pod jednim krovom. Možete ga pronaći ovdje

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 0.01 km

0.01 km

Centar grada/mjesta 0.01 km

0.01 km

Zračna luka 150 km Berlin-Tegel

150 km

Kolodvor 7 km Malchow

7 km

Izlaz s autoceste 8.5 km Waren (Müritz)

8.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se usred Mecklenburškog jezera, direktno na pješčanoj plaži Fleesensee u Untergöhrenu. Zbog ekskluzivne lokacije imate jedinstven i neometan pogled na Fleesensee.

Staza ispred kuće je ljeti zatvorena za promet, do kuće ćete dobiti pristupnu kartu. Nakon što pređete ulicu, idete preko uređene livade s klupama za piknik i dolazite do velike pješčane plaže Fleesensee (cca. 50 m od kuće). Lijevo od kuće nalazi se mala marina, 100 m dalje desno je još jedna pješčana plaža s javnim ležaljkama, velikim igralištem, odbojkaškim terenom i žičarom te školom vodenih sportova s iznajmljivanjem čamaca. Postoji nekoliko restorana na plaži iu gradu.

Untergöhren je jedna od najpopularnijih regija za odmor u "Land Fleesensee" zbog svog položaja na Fleesenseeu i sjajne pješčane plaže. Možete otkriti prekrasne krajolike s vode ili kopna. Regija je idealna za aktivnosti u slobodno vrijeme kao što su planinarenje, rolanje, biciklizam i jahanje zahvaljujući vrlo dobro razvijenoj mreži staza.

Fleesensee je dug oko pet kilometara i širok do četiri kilometra. Dio je lanca jezera između Plauer See, Malchower See, Kölpinsee i Müritz. Kao dio plovnog puta Müritz-Elde, koriste ga brodovi i izletnički brodovi. Jedrenje na dasci i jedriličari, kao i planinari na vodi u kajacima ili kanuima pronaći će dobre uvjete ispred Untergöhrena.

Oko 2,5 km dalje, u Göhren-Lebbinu, nalazi se tržnica, bazen s wellnessom i nekoliko golf terena i restorana. Tijekom ljetne sezone uz spa karticu dostupan je besplatan shuttle bus.

Za jednodnevne izlete postoje vrijedna odredišta u gradovima Waren (Müritz), Röbel, Malchow i Plau am See. Zanimljivi su i dvorac Blücher iz 19. stoljeća, okružen parkom, te kamena crkva u Poppentinu iz 13. stoljeća.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Beba/malo dijete do 1 godine može putovati besplatno.

Paket posteljine može se rezervirati kao opcija. Sastoji se od posteljine i paketa ručnika (1 veliki ručnik, 1 mali ručnik, tuš podloga). Krevete morate sami pospremiti i skinuti s posteljine.



Općina Göhren-Lebbin naplaćuje toplinsku pristojbu od 2,00/dan po osobi, smanjenu za 1,00 od , ili 1,50 € i smanjenu 0,75 €/dan izvan sezone.



Besplatne usluge s spa karticom/gostijskom propusnicom



Uskrsna vatra na gumnu

Korištenje Fleesensee shuttlea (13 stanica)

Novogodišnji vatromet u Göhren-Lebbinu i Untergöhrenu

Hotspot u turističkim informacijama s tržnice

Javni toaleti na tržnici i plaži

Parkirna mjesta na tržnici, u luci iu Untergöhrenu



Smanjene usluge uz spa karticu:



Dostava Bijele flote Müritz i Plavo bijele flote

Wellness tretmani u SPAworld Fleesensee

Segway ture petkom

Večernji švedski stol u Dorfhotelu Fleesensee

Curry stanica broj 1 u Penkowu i Göhren-Lebbinu

plus mnogo više popusta -& ;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp; ;amp;amp;gt; pogledajte Guest Pass 2017, dostupan u Turističkim informacijama

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Nažalost, u ovoj ulici nema DSL-a. Pristup Internetu/WLAN je stoga implementiran putem mobilne mreže. Nažalost, to sa sobom nosi ograničenja u pogledu brzine, pouzdanosti i količine dostupnih podataka. Ili jednostavnije rečeno, Internet i e-pošta obično su mogući, ali streaming i preuzimanje glazbe i videa nisu. Ako su vam potrebne pouzdane i brze podatkovne veze čak i na odmoru, također biste se trebali sami pobrinuti za to. LTE mreže Telekoma i Vodafona mogu se dosta dobro primati u/u kući. O2 se teško može primiti.
Rana prijava i kasna odjava mogući su ovisno o raspoloživosti i prethodnoj konzultaciji, a naplaćuju se u pola dnevnog najma.


Rana prijava i kasna odjava mogući su ovisno o raspoloživosti i prethodnoj konzultaciji, a naplaćuju se pola dnevnog najma.

Paket posteljine može se rezervirati kao opcija. Sastoji se od posteljine i paketa ručnika (1 veliki ručnik, 1 mali ručnik, tuš podloga). Krevete morate sami pospremiti i skinuti s posteljine.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 05.04.2024


18 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.8 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Manuel D. iz/od Emmerich am Rhein

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

obiteljski odmor

Kuća za odmor je u skladu s opisom i zaista je sjajna. Osjećali smo se vrlo ugodno s našom dvoje djece. Kuća za odmor je vrlo ukusno i udobno uređena, s svime što vam je potrebno. Izravna veza s jezerom Fleesensee i razne aktivnosti su činili odmor vrlo jednostavnim i zabavnim. Rezervacija i obavljanje poslova s obitelji Kühnel također su bili jednostavni. Za miran odmor, toplo preporučujemo ovu kuću.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2023

Marleen K. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Wellness odmor

Vrlo kratkoročno smo mogli provesti tjedan dana u ovome sjajnom apartmanu. Sve što je navedeno u opisu vrijedi i osjećali smo se vrlo ugodno. Staza za bicikle počinje odmah ispred vrata. Bez ikakvih ograničenja preporučujemo ovaj apartman.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2022

Stefanie F. iz/od Eisenach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučeni odmor

Omogućeno nam je da provedemo prekrasan odmor. Položaj kuće je savršen. Točno nasuprot je kupalište s velikim igralištem. Raj za djecu. Kuća je opremljena svime što je potrebno. Sve je vrlo čisto i uredno. Domaćini su jako ljubazni i ljubazni. Odmah smo se osjećali dobrodošli. Apsolutno preporučljivo za obitelji s djecom.
Za nas jedan od najljepših praznika i rado bismo se vratili

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Franziska -. iz/od Jena

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idealno mjesto za odmor za obiteljski odmor

Predivna, prostrana, vrlo čista kuća opremljena sa svime što obitelj treba - osjećali smo se vrlo ugodno. Veliki igralište (skoro kao mali penjački park!), koje je jednako udaljeno od kuće kao i plaža, bilo je savršenstvo. Hvala obitelji Kühnel, također na vrlo ljubaznoj komunikaciji i detaljnim informacijama. Nažalost, vrijeme nije uvijek bilo s nama tijekom našeg odmora, ali srećom regija Fleesensee ima nešto za ponuditi za sve vremenske uvjete ;-) Naša potpuna preporuka za ovu turističku regiju, osobito za ovu prekrasnu obiteljsku kuću! Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Anja F. iz/od Erlensee

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft am Fleesensee

Schöne DHH in super Lage am schönen Fleesensee.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2021

Thomas S. iz/od Dipps

5,0
5 5 5 5 5

Extraklasse

Super Lage, top Ausstattung, sauber und sehr freundliche und unkomplizierte Vermieter, jederzeit wieder!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

kolovoz 2020

Diana H. iz/od Bodensee

5,0
5 5 5 5 5

Sich im Urlaub wie zuhause fühlen!

Bereits zum zweiten Mal haben wir unseren Familienurlaub in diesem tollen Ferienhaus verbracht... und wie beim ersten Mal, waren wir total begeistert (trotz Corona- Einschränkungen).
Das komplette Haus ist nicht nur sauber, sondern auch äußerst stilvoll eingerichtet. In der Küche ist alles vorhanden, was man braucht.
Auch für die Kleinsten ist gesorgt- unsere Kinder hatten immer sehr viel Spaß!
Der Kontakt zu Familie Kühnel war immer sehr freundlich und hilfsbereit!
WIR KOMMEN WIEDER!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2020

Volker H. iz/od 51688 Wipperfürth

4,7
4 5 5 5 4.5

Tolle Ferienwohnung direkt am Fleesensee

Unser erster Urlaub in dieser Region und gleich ein Volltreffer, auch und vor allem wegen der tollen Ferienwohnung in idealer Lage unmittelbar am Fleesensee. Die Betreuung durch die Vermieter ist ausgezeichnet. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Christine S. iz/od Holzkirchen

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne und ruhige Ferienwohnung

Wir hatten eine tolle Zeit hier. Es ist alles vorhanden, gerade für Familien mit Kleinkindern sehr gute Ausstattung. Direkt vor dem Haus Spielplatz und Matscheplatz vorhanden. Unsere Mädels waren hierfür schon zu alt :-)
Die Vermieter konnte schnell aus der Entfernung helfen als wir uns versehentlich ausgesperrt hatten.

Sehr zu empfehlen!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

kolovoz 2019

Holger F. iz/od Bochum

4,9
5 4.5 5 5

Perfekte Unterkunft für Familien!

Sehr gepflegtes Haus in toller Lage mit umfangreicher Ausstattung für Kinder (vom Hochstuhl über Bausteine bis Sandspielzeug). Auf jeden Fall zu empfehlen (auch ohne Kinder)!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2019

Sandra J. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5

Ein toller Familienurlaub

Wir hatten zwei wunderschöne Wochen am Fleesensee verbracht. Die Ferienunterkunft ist toll. Es war alles da, auch für unser Baby. Die Lage zum Strand mit dem Spielplatz und eine Matschstrecke waren grandios. Auch im Haus war viel Spielzeug vorhanden.... gerade bei einem Regenschauer ein toller Zeitvertreib. Die Kommunikation mit den Vermietern war super. Vielen lieben Dank.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2019

Josef R. iz/od 73553 Alfdorf

4,8
5 4 5 5

Urlaub am Fleesensee

Waren mit 3 Personen im Haus Nr.2 und haben schöne Tage verbracht. Wohnung ist
gut eingerichtet, so daß es an nichts fehlt . Gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2019

C. A. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

gepflegt, gemütlich, tolle Umgebung und freundliche und zuverlässige Vermieter

prosinac 2018

Fanny K. iz/od 01279 Dresden

4,8
5 4 5 5

Tolles Haus am See

Wir hatten 4 wunderschöne Tage am Fleesensee. Die Doppelhaushälfte hat uns sehr gut gefallen, die Kommunikation mit den Eigentümern hat einwandfrei geklappt, wir möchten die Unterkunft wärmstens weiterempfehlen. Es gab ausreichend Platz für uns alle. Der Spielplatz direkt gegenüber war für die Kids natürlich ganz toll, aber auch im Haus fehlte es an nichts, Spielzeug und Spiele. Wir kommen sicher nochmal an den Fleesensee!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

rujan 2017

Daniela V. iz/od 99817

4,8
5 4 5 5

Super Ausstattung

Alles prima u sehr empfehlenswert für Familien mit (kleinen) Kindern!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2017

Sabine H. iz/od 48477 Hörstel

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Zeit am Fleesensee

Wir haben die Ruhe, die gute Luft und das herrliche Wetter am Fleesensee genießen können und den Alltagstrubel einfach mal vergessen. Die Ferienwohnung war hervorragend ausgestattet. Wir haben die Abende beim Grillen auf der Terrasse genossen und unsere Tochter hatte jede Menge Neues zu Entdecken. Für einen Urlaub mit Kindern ist die Gegend und das Haus gut geeignet. An Baby und Kleinkindausstattung ist alles von Hochstuhl, Babybett, Treppenschutz, Spielzeug, Geschirr, Trettrecker etc. vorhanden. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Anna-Lena M. iz/od 48653 Coesfeld

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus am Fleesensee

Eine super perfekte Wohung. Wir hatten die hintere Haushälfte, waren zu zweit und das war einfach perfekt. Das Haus lag direkt am See einfach nur traumhaft. In der Umgebung konnte man reichlich unternehmen für Kinder und auch Erwachsene perfekt. Was ein bisschen eng war, war das Kaport aber sonst nichts zu bemängeln. Sauber, ordentlich und gut eingerichtet.
Würde diese Wohnung immer weiterempfehlen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2017

Felix iz/od 22547 Hamburg

5,0
5 5 5 5

Nette Familie und einmalige Lage

Ich war mit drei Freunden von mir (21 bis 22 Jahre alt) eine Woche am Fleesensee im Strandhaus. Wir bezogen die hintere der beiden Haushälften. Direkt beim Eintritt fühlten wir uns wohl: Es war sauber, gut gelüftet und es fiel nichts auf, was nicht stimmte.
Die Betten sind bequem, die Matratzen weich und der Boden sauber. In den Schränken lag aufgeräumt Besteck und sonstige Küchenutensilien (übrigens für mehr als nur 4 Personen!) und die Couch lud zum entspannen ein. Angrenzend an das Wohnzimmer befindet sich ein helles Badezimmer mit Dusche und Fenster (Mückenschutz). Geht man die leicht zu besteigende Treppe empor, läuft man auf einen Flur mit drei Zimmern zu. Ein Zimmer mit großem Doppelbett und einem Kinderbett in der Ecke, ein Zweibettzimmer und ein Badezimmer mit Toilette und Waschbecken befinden sich im ersten Stock. Überall ist genug Platz auf dem Boden, um aus dem Koffer zu leben oder in den Schränken, je nach Belieben. Die unmittelbare Lage am See ermöglicht selbst bei schlechterem Wetter einen kurzen Spaziergang am Strand. 50m vom Ferienhaus entfernt ist die beliebte Strandbar gelegen, in der man, je nach Tages- und Uhrzeit leckeres Mittagessen oder ein deftiges BBQ serviert bekommt, noch dazu gibt es für Cocktailtrinker eine Happy Hour. Hier kann man sich Tretboote oder andere Sportboote ausleihen und den Tag auf dem See verbringen. Geht man die Promenade in die andere Richtung gelangt man an einen größeren Strand und hat die Möglichkeit, sich Surfboards oder Katamarane auszuleihen. Ein super funktionierender Grill steht hinterm Haus und lädt zum schlemmen ein. Schlüsselübergabe erfolgte per Schlüsselkasten einwandfrei. Jegliche Technik im Haus ist entweder selbsterklärend, zusätzlich liegt zu jedem Gerät eine Bedienungsanleitung vor.

Fazit:
Super Lage am See, super Haus, super Preis, super Urlaub.

Wir kommen wieder.


kontakt

obitelj S. Kühnel

obitelj S. Kühnel

Rado ćemo vas uskoro dočekati kao naše goste na odmoru u našoj kući na plaži na Fleesenseeu. Za neobvezujući upit koristite kontakt formu. Također ćemo rado odgovoriti na sva dodatna pitanja koja imate putem telefona.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 94500

Posljednje ažuriranje: 23.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/94500.htm

Obitelj Sabine und Tobias Kühnel

Heinrich-Heine-Str. 6

14513 Teltow

0049(0) +49 3328 9348261

Steuernummer 046/242/10048


«Strandnest am Fleesensee / stan 2» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
25% Popust 25.04 do 19.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina