Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Sunčani apartman 4* s biciklima

Zaljev Travemünde

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

2-sobni apartman površine cca 50 četvornih metara južne orijentacije nalazi se u atraktivnoj novogradnji sofisticirane, bezvremenske arhitekture.

Kompleks zgrada bez prepreka s prostranim dizalima sastoji se od ostakljenih stanova od poda do stropa s terasama ili balkonima. Nalazi se na gotovo 7000 četvornih metara uređenog privatnog posjeda.



Sa svojim otvorenim prednjim prozorom i velikim balkonom okrenutim prema jugu, stan pruža širok pogled na imanje poput parka - zimi također na Trave i Skandinavienkai s velikim trajektima na Baltičkom moru koji dolaze i polaze u neposrednoj blizini.

Ujutro možete promatrati izlazak sunca iz kreveta kroz prozor spavaće sobe okrenut prema istoku, a navečer s balkona kako sunce tone na zapadu.



Apartman za nepušače namješten je atraktivne kvalitete i do njega se lako dolazi dizalom te nudi dovoljno prostora za 2 osobe. Vanjsko parkirno mjesto neposredno ispred ulaznih vrata i spremište za bicikle koje se može zaključati u podzemnom parkiralištu dostupni su besplatno.

Po dogovoru postoji i mogućnost besplatnog korištenja dva aluminijska sklopiva bicikla 20"



Stan opremljen masivnim parketom i podnim grijanjem impresionira elementima prozora od poda do stropa u dnevnoj i spavaćoj sobi. Staklena klizna vrata velikog formata otvaraju dnevnu sobu na balkon (10 m²) i proširuju ga prostranim vanjskim prostorom.

Uz bezvremenski moderan namještaj, svijetli dnevni boravak-blagovaonica (22 m2) ima Samsungov sustav za kućnu zabavu s Blu-ray kućnim kinom, DVD i CD player i Samsung 43" satelitski TV sustav u ULTRA HDTV kvaliteti (4K).

Dvostruka brendirana kuhinja sa staklokeramičkom pločom za kuhanje s 4 ploče, pećnicom s roštiljem, hladnjakom i *** zamrzivačem, perilicom posuđa, ugradbenom mikrovalnom pećnicom s roštiljem i napom, aparatom za kavu, tosterom, potpuno je opremljena posuđem, čašama, priborom za jelo i veliki kuhinjski pribor.

U spavaćoj sobi (11 m2) bračni krevet širine 1,60 s podesivim okvirom od letvica i čvrstim 7-zonskim madracima od hladne pjene (stupanj tvrdoće 2) za alergičare osigurava ugodan odmor. Popluni, jastuci i posteljina također su izrađeni od materijala otpornih na alergije. Ormar s kliznim vratima širine 2 m od poda do stropa nudi mnogo prostora za odjeću i prostrane pretince za prtljagu. Stolić s ladicama pokraj prozora može poslužiti kao stol ili toaletni stol, ovisno o vašim potrebama.

Moderna tuš kabina (3 m²) s keramičkim podovima, umivaonik s umivaonikom, viseći WC, kružni tuš s pregradom od pravog stakla, radijator za ručnike od poda do stropa, sušilo za kosu i ogledalo za šminkanje upotpunjuju ukusan ambijent. apartman. Kao iu svim sobama, podno grijanje osigurava udobnost.



Posteljina, ručnici, kupaonski ručnici, kupaonske prostirke i kuhinjske krpe uključeni su u ukupnu cijenu, kao i WiFi i troškovi energije.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Jezero 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 25 km Lübeck Blankensee

25 km

Kolodvor 0.1 km Skandinavienkai

0.1 km

Izlaz s autoceste 6 km Lübeck Kücknitz

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman se nalazi u neposrednoj blizini Skandinavienkai i marine te je udaljen cca 750 m od ribarske luke. Svježi ulov ondje se prodaje ujutro izravno iz rezača i po želji spremno pripremljen za kuhinju za "kopnene lopovle". Za one koji na odmoru radije ostave kuhinju hladnu, tu su primamljivi riblji restorani - ali i ukusne riblje rolice "pri ruci".

Stari grad i trajekt Priwall udaljeni su oko 15 minuta pješice i 5 minuta vožnje biciklom.Tamo na pristaništu postoji mala, ali fina tjedna tržnica s proizvodima iz regije svakog ponedjeljka i četvrtka.

Ovdje također počinje Vorderreihe, Travemündeovo "šetalište uz vodu" s pomorskim trgovinama, bankama, restoranima i kafićima, uključujući i poznati Cafe Niederegger sa svojim ukusnim kolačima i specijalitetima od marcipana.

Iz prvog reda možete prošetati do lječilišne četvrti sa starim svjetionikom, šetnicom uz plažu i uređenom lječilišnom plažom u zaljevu Lübeck za još 15 minuta.

Kraj šetnice uz plažu je impresivna strma obala "Brodtener Ufer" sa širokim pogledom na zaljev Lübeck. Ako ste u dobroj fizičkoj kondiciji, do susjednih gradova Niendorfa s unutarnjim bazenom i Timmendorfer Stranda s akvarijem Sea Life možete doći pješice ili biciklom po pomorskoj pješačkoj stazi.

Kratka vožnja trajektom do poluotoka Priwall na suprotnoj obali rijeke Trave također je vrlo atraktivna, gdje vas čeka istraživanje legendarne vjetroelektrane "Passat", kao i kilometara prirodnih plaža i biciklističkih staza.



Travemünde, jedno od najstarijih i najvažnijih njemačkih ljetovališta, impresionira svojim povijesnim starim gradom i morskim šarmom. Uvijek postoji nešto za vidjeti u zaljevu Lübeck i na Traveu - ne samo veliki trajekti i velike posude koje možete gotovo dodirnuti i vidjeti kako prolaze.

Zbog dobre prometne povezanosti, apartman za odmor je lako dostupan, automobilom preko A 1 (Puttgarden/Lübeck - Hamburg) koji je udaljen 10 minuta i vlakom preko regionalne željezničke stanice “Am Skandinavienkai” točno nasuprot. Odavde možete doći do Lübecka za oko 20 minuta s vezama u svim smjerovima.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba po osobi/danu iznosi 3,00 € u sezoni i 1,60 € izvan sezone.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • Stornierung: 20 % des Gesamtpreises ab 42 Tage vor Anreise - 50 % des Gesamtpreises ab 28 Tage vor Anreise - 80 % des Gesamtpreises ab 14 Tage vor Anreise - 100 % des Gesamtpreises ab Mietbeginn Mindestens jedoch fällt eine Bearbeitungsgebühr von 50.-€ an. Coronaregelung: Sollte es aufgrund der Covid 19 Pandemie und eines damit verbundener behördlichen Beherbergungsverbots kurzfristig zu Einschränkungen kommen, wird die Buchung kostenfrei storniert oder werden bereits gezahlte Kosten für deshalb nicht in Anspruch genommene Leistungen erstattet.

ostale informacije:

Opremljenost apartmana za odmor odgovara 4 od 5 zvjezdica njemačkog turističkog saveza.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.03.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
4.8 Cijena/učin
5.0 Servis
4.4 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Michael F. iz/od Düren

4,7
5 4.5 5 4 5
Prikaži njemački

Vrhunski stan

Vrhunski opremljen apartman - apsolutno ništa nije nedostajalo. Primopredaja ključeva prošla je glatko i gđa Gosch, naša kontakt osoba na licu mjesta, nije mogla biti od veće pomoći. Lokacija je malo izvan grada (oko 1,6 km); Iskoristili smo priliku da postojeće bicikle nakratko odvezemo u grad i okolicu.
Budemo li ikad više putovali u Travemünde, znamo koji apartman za odmor bismo željeli imati.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Christina W. iz/od Hameln

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepih nekoliko za dvije osobe

Našli smo apartman točno onakav kakav smo očekivali iz opisa i slika.
Naša očekivanja čak su nadmašena dobrom kuhinjskom opremom, sjajnim prednjim prozorom i skrovitim balkonom!
Imali smo bicikle sa sobom, ali su na raspolaganju bila i dva sklopiva bicikla. Da biste došli do šetališta u Travemündeu, oni se također preporučuju, jer bi za hodanje trebalo određeno vrijeme.

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2020

Manu und Margret iz/od Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivno opušteno!

Prvi dojam je bio uvjerljiv!
Jako nam se svidjela velika staklena fronta u dnevnom boravku/blagovaonici i prostrani balkon. Iako nam vrijeme nije dopuštalo doručak na balkonu, imali smo dojam da sjedimo u prirodi za stolom.
Apartman je apsolutno ukusno namješten; ništa nam nije nedostajalo.
Kontakt s gazdaricom bio je vrlo prijateljski i primopredaja ključeva na licu mjesta prošla je glatko.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

lipanj 2017

Irmgard B. iz/od 25377 Kollmar

4,5
5 4 5 4
Prikaži njemački

Kratki odmor u Travemuendeu

Super apartman za dvije osobe. Dobro je opremljen i vrlo čist.
Ukusna dekoracija. Stan se nalazi na 1. katu i do njega se dolazi liftom. Do svih odredišta se može brzo doći automobilom, vlakom i autobusom. Nažalost, pogled na Trave ljeti je ograničen drvećem. Veliki prekrasan balkon. Primopredaja ključeva od strane nadležnih
usluga na licu mjesta.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor na plaži

svibanj 2017

Thomas K. iz/od 33102

4,9
5 5 5 4.5
Prikaži njemački

vrlo lijep stan

Sjajan, čist, moderan stan s dobrim modernim sadržajima i velikim balkonom u relativno novoj zgradi. Dostupna je i kuhinjska oprema kao i WLAN i TV sustav za zabavu. Vrlo lijep kontakt i s gazdaricom i s administratorom. Parkirno mjesto za automobile i bicikle dostupno. Apartman se nalazi nekoliko minuta od centra/plaže. Ali ovo je potpuno neproblematično biciklom ili autobusom. Posudili smo bicikle na tjedan. Ovo se ionako preporučuje za istraživanje područja u Travemündeu.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2017

Hustis iz/od Beckum

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prvi praznični gosti!!!

Osjećali smo se vrlo ugodno u apartmanu obitelji Frach. Apartman je vrlo visoke kvalitete i opremljen je mnogo lijepih dodataka. Apartman je bio besprijekorno čist iu savršenom stanju po dolasku. Ništa nam nije nedostajalo. Posebno nam se svidio svijetli dnevni boravak. Nismo kuhali, ali to bi bilo vrlo moguće s obzirom na kuhinjske aparate koji su nam bili na raspolaganju. Stan bismo ponovno iznajmili u bilo koje vrijeme, čak i ako je malo izvan puta može vrlo dobro promatrati dolazne i odlazne trajekte. Apartman izgleda točno onako kako je opisano na internetu.


kontakt

gospođa I. Frach

gospođa I. Frach

Dobrodošli u naš apartman s 4 zvjezdice u Travemündeu!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 94920

Posljednje ažuriranje: 12.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/94920.htm


«Sunčani apartman 4* s biciklima» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina