Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Dream kuća uz more i plažu

Mallorca lijepa Istočna obala

maks.  8   Gosta/Gostiju
480m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
480m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

23 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

23 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

To super luksuzni nedavno završena nova vila s top moderni sadržaji nalaze na more i plažu, te je samo nekoliko minuta hoda od centra Cala Mandia. Vila se proširila na tri etaže sa ukupno 6 soba. 3 spavaće sobe su na katu spavaća soba s kupaonicom en suite i dvije sobe imaju direktan pristup na terasu s panoramskim pogledom na more.
Cala Mandia (ili Cala Mendia u Hrvatski pravopis) je dobro čuvana vile i turistička urbanizacija na istočnoj obali Mallorca, oko 55 km od Palme. Sljedeći grad Porto Cristo sa marinom i poznatih špilja u oko 6 km. Stranica ima kompletnu infrastrukturu s brojnim restoranima, barovima i trgovinama. Dvije prekrasne pješčane plaže Cala Mandia (direktno ispred kuće) i Cala Anguila vas pozivam na opuštajući odmor na plaži. S terasa lokalnih restorana odličan plaži možete uživati ​​u prekrasnom pogledu na zaljev i plaža.
Možete unijeti svoj dom kroz prostrane otvorene površine. Odavde se u spavaćoj sobi / dnevnom boravku u prizemlju, podrum i na kat. Prostran i predstavnik dnevni boravak / blagovaona s dva velika prozora s pogledom na more je jedan od vrhunaca ove kuće. Odavde imate prekrasan pogled na more.
Velika natkrivena terasa off dnevnom boravku istovremeno pruža hlad u sobama, omogućujući vam da imaju ugodan životni okoliš, čak i na vrućim ljetnim danima. Sa terase vodi stubište do bazena i vanjsku terasu. Prije ulaza nalazi se još jedna terasa za uživanje u večernjem suncu s izravnim pogledom na more.
Moderna dizajner kuhinja također ima veliku vrata za doručak terasu s pogledom na more, a također nudi obilje prostora za odgovarajući kuhanje iskustvo ikad s objedovanje u. Pokušajte trg. Korisnost soba sa prljav bazen sowei priključkom za perilicu i sušilicu može se pristupiti izravno iz kuhinje. U stražnjem dijelu zgrade nalazi se velika spavaća soba sa izlazom na terasu i gost u potpunosti mramorni umivaonici, veliki tuš kabinom i WC.
Na katu su dvije velike, udobne mramornim kupaonicama, jedan en suite sa izlazom na terasu. i tri velike sobe. Svaka kupaonica ima umivaonik objekt mramora s dvostruki umivaonici, whirlpool kadom, tuš, WC i bide. Iz dvije spavaće sobe, ukupno 3 spavaće sobe na katu, izazvati široke francuska vrata na veliku terasu s panoramskim pogledom na more i Playa Mandia. Zadnja 2 velike spavaće sobe nalaze se u podrumu vile i nemaju izravne sunčeve svjetlosti, samo krovni prozori. Još uvijek postoji velika kupaonica s umivaonikom i WC-om objekt s prevelikim tuš području i dodatne dousing. Na uličnoj strani su dvije pokrivene pergolom parkirnih mjesta (visokom ogradom, sigurna električna vrata). Parcela je u laganom južnoj padini je u nizu. S terase u prizemlju, stubište vodi na bazen. O stazom ispod travnjak području imate izravan pristup pješčanoj plaži (100 m).
Broj licence ili registracije: ET/2269

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 0.04 km

0.04 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 60 km Palma de Mallorca

60 km

Kolodvor 12 km Manacor

12 km

Izlaz s autoceste 12 km Manacor

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Prvi red do mora iznad uvale i plaže Cala Mandia. Ovaj pogled će vam potaknuti svaki dan! More točno ispred ulaznih vrata, u izravnim području, nudi ova novoizgrađena vila je Dnevni boravak / efektivna površina s natkrivenim i otvorenim terasama cca 665 m². Na tri etaže naći ćete ukupno 6 spavaćih soba, 4 kupaonice, otvoreni kuhinje, ostave i vrlo lijep prostran dnevni u. Blagovaonice sa velikim terasama i prekrasnim pogledom na more i Cala Mandia.
Kuća je arhitektonski vrlo dobro integrirani u blagom nagibu. U prostranom tlocrt naglašava ekskluzivni karakter vlasništva. U vrtu se nalazi vrlo lijepo smještena beskonačnost bazen s jacuzzijem (također s pogledom na more). Osim toga, objekt još uvijek ima sjenicu kao parking za 2 automobila. Zemljište i zgrade u potpunosti su orijentirane prema jugu, tako da imate na suncu cijeli dan.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 1000 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su navedene za zauzeće do 8 osoba. Svaka dodatna osoba se tereti za 75 eura po danu. Minimalno 1 tjedan. Za kraći najam plaćanje od 20% na dnevne stope.
U zimskoj sezoni osim goriva za grijanje po potrošnji naplaćuje.
Depozit od 1000 eura naplaćuje se prije dolaska, koji će biti vraćen u gotovini na odlasku.
Troškovi i posteljina paket su uključene u stanarinu.
Navedene cijene vrijede za po popunjenosti s do 8 osoba. Svaka dodatna osoba naplaćuje se 75 eura po danu. Minimalni najam 1 tjedan. U kratkom najam uz nadoplatu od 20% na dnevne stope. U zimskoj sezoni, gorivo za grijanje će se fakturirati na temelju stvarne potrošnje.
Prije početka najma, sigurnosni polog u iznosu od 1000 eura bit će na teret, whichwill biti vraćen u gotovini na troškovima za završno čišćenje i posteljina / ručnici su uključeni u najam cijene.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • Reisende, die mindestens 14 Tage vor der Anreise stornieren, erhalten 100% des bisher bezahlten Betrages zurück. Wenn sie zwischen 7 und 14 Tagen vor der Anreise stornieren, erhalten sie 50% zurück. Andernfalls erhalten sie keine Erstattung.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2021

Pascal R. iz/od Zürich

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor u kući iz snova

Naša očekivanja su premašena, kuća, lokacija, ništa nije nedostajalo.
Savršena čistoća, Patrizia i Chris su nas toplo primili i jako su se brinuli o njima.
Veliki bazen, direktan pristup prekrasnoj plaži i moru, ne može biti bolje.
Kuća je ukusno i luksuzno namještena, sve je tu, bilo u kuhinji, terasi s vrlo udobnim ležaljkama i krevetima u spavaćoj sobi, odličnom salonu ili super savršenom interijeru.
U svakom slučaju ovu kuću vrijedi posjetiti, sigurno ćemo se vratiti.
Veliko hvala obitelji Jäger što smo mogli doživjeti tako prekrasan odmor.
Ukratko, ne može biti bolje od ovoga!
Obitelj Richard i Frey, Zürich i Köln

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2018

Helmut iz/od Köln

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mjesto, luksuz, način života

Iako fotografije već imaju prilično dobar izražaj - u "stvarnom" životu to je impresivno - kuća, pogled, okolina - jednostavno savršeno. Oprema vile je više nego potpuna. Za svu kulinarsku ideju postoji odgovarajuća oprema, ništa ne nedostaje! Posebno nas je impresionirala veoma ugodna i apsolutno jednostavna procedura prilikom iznajmljivanja ove kuće iz snova; također su bili izvrsni i korisni savjeti i preporuke od tima na licu mjesta. Najveći kompliment je vrlo jednostavan: Vratit ćemo se i sada se već jako veselimo tome!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2018

Andrew C. iz/od England

5,0
5 5 5 5
Prikaži engleski

Odmaram se

Imali smo vrlo opuštajući boravak u Cali Mendiji. To je prilično miran grad sam po sebi, a bili smo tamo na Uskrs prije nego što je sezona stvarno počela, pa je bilo vrlo mirno, mogli smo ući u bilo koje restorane bez rezervacije i ceste su bile tihe.
Vila je vrlo dobro opremljena - nema potrebe donijeti ništa. Bila je besprijekorno čista i tim za upravljanje bio je odličan. Doista nemam primjedbi. Najbolja stvar je fantastičan pogled na more i zvuk valova. Lokalna plaža imala je prilično dobre valove za surfanje u vjetrovitim danima, i ima puno toga za raditi gore i dolje istočnom obalom.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2018

Erwin iz/od Hofheim/Taunus

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Cvjetanje badema na Mallorci - sunce i razgledavanje

Vila je vrhunac: Velika, udobna i lijepo tiha. Svako jutro smo mogli uživati u prekrasnom pogledu na izlazak sunca. Duge šetnje uz more, duž stjenovite obale do uvala i 3 "usamljene" plaže bile su, nakon lošeg vremena kod kuće, jednostavno sjajne. Sve je funkcioniralo primjereno, počevši od rezervacije, predaje i odlaska.

Imali smo vrlo ljubazne sugovornike koji su nam mogli kompetentno pomoći brojnim informacijama kako bi naš odmor bio raznolik u siječnju.

U samom mjestu nekoliko je restorana otvoreno, kao i pekara i trgovine za samoposlugu. Za veće kupnje i aktivnosti, sve trgovine i barovi su otvoreni u susjednom Portu Cristu.

Za početak cvatnje badema, ovaj put već u posljednjem tjednu siječnja, imali smo super vrijeme. Bilo je uvijek toplo i sunčano između 16 i 19 stupnjeva.

Siječanj je za nas bilo idealno vrijeme putovanja: Izleti po otoku bez gužve na cestama, manje turističkih autobusa i teretnih vozila, nema problema s parkiranjem u Palmi i nikada pretrpanih restorana ili prepunih tjednih tržnica.

Rado ćemo se vratiti sljedeće godine - još ima toliko toga za otkriti na Mallorci!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2017

Rainer S. iz/od 57583

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

...opet poslastica!!

...i skoro pa neka se zabilježi datum za proljeće 2018. Cijena-performanse su više nego korektne, definitivno imamo mogućnosti za usporedbu. Fantastičan pogled preko bazena na more je neodoljiv - veličina i širina soba i oprema savršeno odgovaraju. Kontakt s vlasnikom i njegovim timom na licu mjesta bio je prekrasno nekompliciran i vrlo ugodan. Poznanici koji su u isto vrijeme bili na otoku - vrlo dobar hotel u Cala Millor- kada su posjetili "naš" vila iz snova nijema u ulaznom dijelu; sada ozbiljno razmišljate o ovoj vrsti odmora! Vlastita kuća, vlastiti bazen - hotel ne može ponuditi takvu neovisnost, mir i slobodu.

kolovoz 2017

Bernd U. iz/od 40219

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrijedi svakog EURA!

Sjajna vila s prekrasnim pogledom! Vjenčali smo se na Mallorci i iznajmili vilu za nas i našu obitelj. Lokacija i sadržaji zapanjujući. Rukovanje bez problema. Posebno treba spomenuti uslugu! Patricia, voditeljica na licu mjesta, uvijek je bila tu za nas i ispunjavala sve naše želje. Bilo da se radi o prijevozu ili jedrenju, organizirala je čak i večeru za kasne dolaske. Još jednom veliko hvala, Villa i Patricia učinile su naše vjenčanje nezaboravnim!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Willi W. iz/od 57520 Limbach

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Super.......radosno opet.

U ovoj prekrasnoj vili uz more, proveli smo sjajan tjedan.
Sve je bilo baš kao što je opisano, a u stvarnosti još bolje i ljepše nego što je vidljivo na fotografijama.
Prostrane sobe, velike terase u hladovini, ogromni kreveti, luksuzne kupaonice itd., itd..
Samo bazen je već nevjerojatno iskustvo, osjećaj plivanja prema otvorenom moru, nevjerojatan doživljaj.
Sve od rezervacije, dolaska, preuzimanja i povrata depozita bilo je iznimno besprijekorno.
Zaključak: Sigurno ćemo si to ponovno priuštiti kad se pruži prilika.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka A & C Jaeger GbR
gospodin C. Jaeger

gospodin C. Jaeger

ostale informacije

Broj objekta: 95105

Posljednje ažuriranje: 23.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/95105.htm

Gospodin C. Jaeger

Riedkamp 34

59348 Lüdinghausen

(0049) (0) 171 21 65 349


«Dream kuća uz more i plažu» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina