Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća u povijesnoj jezgri

Južna Languedoc-Roussillon: selo između Carcassonne, Narbonne, u blizini Mediterana i Pirineja ..

maks.  4   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
150m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

37 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

37 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Corona: Dezinfekcijski sprejevi i maramice, tekući dezinficijens za rublje itd. dostupni su vam za korištenje. Ako imate pitanja, nazovite nas!

Tijekom obnove dviju povezanih kuća (vidi sliku) zadržani su neki prozori, vrata i popločani podovi iz oko 1900. godine. Kuća je ukusno namještena.
U prizemlju se nalazi ulazni dio s pletenim stolicama, iza njega kuhinja sa zidanom klupom, stolicama, štednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem i perilicom posuđa i svime što pripada kućanstvu. U WC-u za goste nalazi se tuš i perilica rublja. Kuhinja izlazi na šljunčano dvorište s 3 ležaljke, 1 drvenim stolom plus stolicama i biljkama u velikim loncima.

Dostupne 2 peći koje se mogu ponovno koristiti tek nakon čišćenja dimnjaka (jesen 2023.). Iznajmljivanje u proljeće i jesen trenutno samo uz korištenje el. Nema iznajmljivanja kuće zimi.

Na 1. katu je dnevni boravak s 2 fotelje, policama za knjige, policama s čitanjem o regiji, planinarskim kartama itd. Ovdje se nalazi i velika spavaća soba s bračnim krevetom (2mx2m) i 2 sedmozonska madraca od hladne pjene na okvirima od letvica. Do nje je kupaonica s 2 umivaonika i velikim tušem i WC-om. Na ovoj etaži se nalazi i prolaz u "glazbenu sobu" sa muzičkom linijom, dostupnim CD-ima, kaučem i udobnom foteljom za opušteno slušanje glazbe.

Na 2. katu nalazi se veliki dnevni boravak koji pokriva cijelu etažu s jednovodnim krovom i bijelo obojanim zidovima i stropnim gredama. Gosti se mogu udobno smjestiti na sofu i fotelje. Na polici se nalazi mali stol za igre. Osim toga, ovdje je spojena 2. spavaća soba. Krevet također 2mx2m, madraci od hladne pjene na letvičnim okvirima. Pristup krovnoj terasi s namještajem od tropskog drva i visećom mrežom također je na ovom katu.

Zbog jake mobilne mreže Orangea i drugih pružatelja, više ne nudimo WiFi. Pametne telefone i tablete moguće je koristiti u Fabrezanu putem mobilne mreže, npr. iz "Orangea" iz našeg iskustva i iskustva gostiju. Primamo svoju e-poštu, surfamo internetom ili koristimo svoje usluge slanja poruka bez WiFi-a. Zbog mnogo različitih ugovora koji postoje, također razgovarajte sa svojim njemačkim pružateljem usluga u vezi s troškovima. Na mnogim mjestima u gradu i zemlji postoje besplatne WiFi točke.
TV programi se primaju putem satelita. Programirani su programi njemačkog jezika.
Broj licence ili registracije: n f 13 07 045 842 ...

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 30 km

30 km

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 125 km Blagnac Toulouse

125 km

Kolodvor 7 km Lézignan

7 km

Izlaz s autoceste 5 km Lézignan

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća nalazi se u starom selu Fabrezan na Place Charles Cros, koji je obrubljen visokim lipa.
Ovdje možete parkirati svoj automobil. Garaža je ispunjen drva za peći i policama s alatima i sl Bicikli se mogu tamo parkiran.
WLAN je dostupan od Grand Café 200 metara.
2 stambene kule iz 12. stoljeća koja pripada slici naselja, čija je jezgra okružena je Platanenallee. Selo se nalazi na rijeci Orbieu. mjere restauracije doveli su do netaknutoj riječnog krajolika, omeđeno vinogradima i povrtnjacima. Crkvena zvona najavljuju umjereno svakih pola i puni sat.
U selu ima mali supermarket, duhana novinama, razglednice, ljekarna, dva bara s toplom hranom, pizzeria, preporučeni restoranu uz naše goste "Clos de Souquet" i "Le Caliquot".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 100 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi: 5,00 € po donjem rublju (listovi, madrac, kuhinjski ručnici)
Dodatni troškovi: € 25,00 voda i naknada za struju po tjednu
Te količine moraju se dodati na ukupnu količinu određuje računalo.

Uvjeti poništenja:

  • Wir machen mit Gästen einen Mietvertrag, den Sie unverbindlich vorab erhalten können.

ostale informacije:

Fabrezan se smjestio u krajoliku južnog Languedoc-Roussillona. Ekonomska regija zove se Occitania, departman u kojem se nalazi Fabrezan zove se Aude. Ovdje se tradicionalno uzgajaju razne sorte vinove loze, a sada i žitarice, masline i voćke. Niču i novi vinogradi. Nekih godina suncokreti cvjetaju na ogromnim površinama.
Brežuljkasti krajolik karakteriziraju i borovi, čempresi, grmovi poput lovora i ružmarina. Metla opojno miriše u svibnju na nekim planinskim obroncima. Probijate li se kroz Corbières na putu prema jugu prema Pirenejima, vapnenačke litice uvijek će se uzdizati iz krajolika, vozit ćete se kroz klance (automobilom ili biciklom), a moguće su i šetnje označenim stazama.
Možete krenuti na izlete brodom po "Canal du Midi" ili iznajmiti bicikle u Hompsu ili Narbonneu i voziti se duž kanala ispod krošnje platane ili borovine.
Nedaleko Hompsa nalazi se slatkovodno jezero "Lac de Jouarres" ako želite plivati ili jedriti u slatkoj vodi.
Najbliže mediteranske plaže su one u Gruissanu, udaljene 30 km. Postoji mnogo mogućih sportova (ronjenje, surfanje, stojeće veslanje ili samo plivanje).
S "petit train jaune", uskotračnom željeznicom koja je otvorena 1910. godine, posjetitelji mogu upoznati mali dio Pireneja tijekom jednodnevnog izleta iz Villefranche de Conflent (blizu Perpignana). Vozite se vijaduktima i imate prekrasan pogled na pirinejske doline.
Prije nekoliko desetljeća, ostaci ljudskih kostiju stari oko 450 000 godina pronađeni su u Tautavelu (na putu za Perpignan). To znači da je Roussillon jedno od najstarijih naseljenih područja u Europi. Muzej čini život prvih ljudi živopisnim.
Rimsko nasljeđe regije u Narbonnei i Carcassonneu također će se svidjeti ljubiteljima povijesti. U Narbonneu se sada nalazi muzej Narbo Via. Predstavljeni su nalazi iz rimskog doba. Vrijedi vidjeti!
Katarski dvorci iz 11. i 12. stoljeća čekaju da ih se posjeti na visokim stjenovitim visinama. Kad je vrijeme lijepo, s nekih se dvoraca pruža prekrasan pogled na Sredozemno more, čije su obale popularne među ljubiteljima sunca i vodenih sportova (jedrenje na dasci, kitesurfing, jedrenje, ronjenje itd.).
Ako želite igrati golf, to možete učiniti u Carcassonneu. Golf teren je izričito preporučio gost.
Slike i skulpture iz 20. stoljeća mogu se pronaći u Cérétu, na sjevernim obroncima Pireneja, u Muzeju moderne umjetnosti.
U gradiću Albi, koji svakako vrijedi vidjeti, nalazi se muzej Toulouse Lautrec. Daje pregled cjelokupnog umjetnikova stvaralaštva, koji nipošto nije dizajnirao samo plakate za vodviljska kazališta u Parizu.
Béziers, Carcassonne i Avignon domaćini su poznatih ljetnih festivala kazališta, plesa, rock-popa i klasične glazbe u srpnju i kolovozu. Naručite ulaznice online. Općenito, ljeti se u selima održava mnogo malih festivala, ulaz je besplatan.
U listopadu i studenom održavaju se jazz koncerti u Perpignanu i obližnjem Conhilacu. Pogledaj na internetu!
Tematski park s divljim životinjama u Sigeanu (Réserve africaine) vrlo je popularan među djecom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


16 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Wolfgang G. iz/od Gelenau

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u rujnu 2020. u Fabrežanu

Kada smo stigli u kuću za odmor u Fabrezanu, spremni za odmor, odmah smo se osjećali kao kod kuće. Naš prvi dojam - stanari su samo nakratko izvan kuće. Vrlo stilski namješten sa svime što vam je potrebno za svaki odmor. Fotografije izvornog stanja u kući daju predodžbu o tome koliko je truda uloženo u renoviranje i projektiranje povijesnog građevinskog tkiva. Ovdje možete reći samo "Chapeau".
Životopis i fotografije na web stranici vrlo autentično prikazuju kuću za odmor. Mogućnosti za opuštanje, aktivnosti u kući uz bezbroj knjiga, CD-a, igrica za mlade i stare kada nije tako lijepo vrijeme su nevjerojatne.
Unatoč središnjem položaju, kuća je vrlo tiha. U večernjim satima na terasi uz svjetlost svijeća možete sjajno završiti dan i gledati u zvijezde.
Corbieres s brojnim vinogradima, malim gradovima, dolinama sa zanimljivim formacijama stijena i florom mogu se vrlo dobro istražiti biciklom po malim sporednim cestama (jedva da ima prometa). Vrlo je lijepo voziti bicikl uz Canal du Midi. Zanimljivo nam je bilo zaključavanje čamaca.
Uživali smo u kupanju u Mediteranu nakon vožnje biciklom Canal de la Robine od La Nouvellea do Narbonnea.
Postoji širok izbor za planinare, npr. katarski dvorci Peyrepertuse i Quéribus s pogledom na Pirineje i Sredozemno more. Preporučuju se cipele za planinarenje.
Vrijedno je vidjeti opatiju Sainte-Marie de Lagrasse, nedaleko od Fabrezana. Posjet smo spojili s kupanjem u rijeci L'Orbieu u Ribauteu - prekrasnoj i vrlo pogodnoj za opuštanje.
Veliku pohvalu želimo iznajmljivačima koji su nam puno pomogli u pomalo teškom koronskom razdoblju.
Bio je to prekrasan odmor, još jednom hvala iznajmljivaču na velikom povjerenju.
Christine i Wolfgang Gester, Gelenau

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

srpanj 2019

Christian und Elke I. iz/od 50825 Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ne bi se smjelo dalje pričati!

Napokon, nakon dugog očekivanja i vožnje od 1260 kilometara:
La place Charles Gros u Fabrezanu.
Otključana vrata, prvi pogled u kuću - WOW!!
Prtljaga unutra - prvi korak u dvorište - kakav mir!
Gore stepenicama, pokušaj orijentacije: kupaonica, spavaće sobe i soba za glazbu, predsoblje s radnim stolom i knjigama ...
Dalje gore: ugodan dnevni boravak s impresivnom atmosferom. Odatle presudan korak na krovnu terasu: Kakav pogled!!
Nevidljivo i ogromno nebo kao kruna.
Sve prikazane fotografije ne lažu, eventualno ih nadmašuje stvarnost.
Krevet: Vrlo velik, primamljiv, najbolji madraci, divno smo spavali unatoč apsolutnoj tišini.
Kuhinja ima sve što vam treba, gotovo da smo svaki dan kuhali i ništa nam nije nedostajalo.
Dvostruki umivaonik u kupaonici, veliki tuš, sušilo za kosu - u nijednoj kući za odmor nismo pronašli tako praktičnu i ukusno uređenu opremu.
Kuća je ispunjena knjigama, glazbom, umjetnošću, slikovnicama, ukusnim detaljima i sitnicama, sa životom i dušom vlasnika. (Reci mi kako živiš i reći ću ti tko si).
Ukratko: Zahvaljujemo na vrlo lijepom smještaju i povjerenju vlasnika da nas puste u svoj potpuno privatni prostor.
O okolini i zemlji je već puno pisano u recenzijama, malo se može dodati.
Ali: Poziv na ponovni posjet odjekuje u našim ušima, ima još puno toga za otkriti, još puno toga za doživjeti.
Fabrezan će nas sigurno ponovno vidjeti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj U. Funke-Siebert:

Sie sind herzlich willkommen in unserem Haus in Fabrezan! Uns macht es Freude, dass Sie in der Region so viel Neues entdecken konnten und viele Menschen kennengelernt haben. So soll es sein!
Also dann, auf Ihren zweiten Urlaub in Fabrezan!
Grüße von U. Funke und D. Siebert

srpanj 2019

Anja und Volker iz/od Rodenberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čist prirodni krajolik

Bili smo dva puta s našim tinejdžerima (14 i 16 godina) u ovoj izuzetno ljubaznoj i savršeno opremljenoj seoskoj kući (10/2018 i 07/2019). Udobnost i čistoća kuće, otvoreno selo i ambijent izvorne Francuske svakodnevno su nas oduševljavali. Vlasnici su nam unaprijed pružili mnogo zanimljivih savjeta i bili su simpatični i pouzdani sugovornici prije, tijekom i nakon našeg odmora. Na licu mjesta imate sve što vam treba za svakodnevne potrebe. Imali smo puno zabave na izletima na Sredozemlje, u rijetko naseljena zaleđa i susjedne gradove poput Carcassonnea, Narbonnea, Toulousea i Perpignana. Svakako vrijedi posjetiti slikoviti Lagrasse i ljeti prirodno kupalište na rijeci Orbieu u Ribaultu. Također smo uživali u brojnim glazbenim festivalima u okolici. Lijepa terasa na krovu pozivala je na opuštanje u sutonu. Savršeno mjesto za one koji traže opuštanje bez dosade. Svakako preporučujemo seosku kuću!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2019

Christian K. iz/od 10825 Berlin

5,0
5 5 5 5 5

La France- at its best

Wer kultivierte Briten treffen will, findet sie hier. Die Gegend ist einfach zu bezaubernd, ein gr0ßer naturbelassener Park, durchzogen von kleinen Flüsschen oder je nach Wetter von Flussbetten durch die sich Bächlien winden. Wer Ohren hat zu hören, hört hier auf der Dachterrasse Vögel, Zikaden und was selten geworden ist, die Glocken der beiden Dorfkirchen, nicht laut aber mir aus Kindertagen vertraut. Unsere Familie, die in Berlin lebt, ist dankbar für das Idyll. Dennoch, nach zwei drei Tagen muss Urbanität her. Narbonne, Perpignan, Bézier und Montpellier, alle mit dem Auto schnell erreicht- So wie auch das Meer und das Fischerstädtchen Gruissan in ner guten halben Stunde. Eigentlich wartet man auf schlechteres Wetter, um die Vielzahl der Vorzüge der Unterkunft ( Musik in jeder Form, Filme, Bücher, Reiselektüre, TV und Internet) zu nutzen, aber meistens ist man doch draußen. In 5 Minuten sitzt man in oder vor der Dorfkneipe, in der sich die Landarbeiter treffen. Es lohnt vorbeizuschauen. nicht wegen der Küche sondern wegen der Athmosphäre und der riesigen Platanen. Wer will, kann hier schon morgens seinen Café nehmen, wenn er gegenüber im Dorfladen sein Baguette oder die Croissants gekauft hat. Wir kommen immer wieder, weil wir uns jeden Tag das Frankreich auswählen können, nachdem uns der Sinn steht.

Odgovor iznajmljivača obitelj U. Funke-Siebert:

Bedingt durch die Unwägbarkeiten des Brexits verkaufen immer mehr britische Familien ihre Häuser auf dem europäischen Festland, also auch in Südfrankreich. Für unsere netten englischen Nachbarn ist und bleibt Frankreich das bevorzugte Urlaubsland, künftig als Mieter von Ferienhäusern oder Hotelzimmern im vielfältigen Süden Frankreichs.

svibanj 2019

Maria B. iz/od 60433 Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijep odmor u Corbieresu!

Ljubazno obnovljena, ukusno uređena i vrlo dobro opremljena kuća u mirnom, ali centralnom položaju u šarmantnom Fabrezanu; vrlo čisto i održavano. Poseban naglasak za nas: udobna soba za glazbu s dobrom audio opremom i stotinama CD-a. Restorani i mali dućani u pješačkoj udaljenosti. Mnoge znamenitosti dobro dostupne automobilom. Posebno susretljivi i brižni vlasnici, koji se od trenutka rezervacije intenzivno brinu da sve bude glatko i da se gosti osjećaju ugodno. Bili smo potpuno zadovoljni.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2018

Petra und Thomas W. iz/od 38176 Wendeburg

5,0
5 5 5 5 5

wunderschönes französisches Haus

Die Gestaltung und Ausstattung des Hauses ist sehr geschmackvoll und ermöglicht ein Eintauschen in die französiche Lebensart. Darüber hinaus verrät das Haus sehr viel über seine Besitzer, für die ein gepflegtes und sauberes Feriendomizil wichtig ist.
Durch die Vielfalt an Literatur und Musik ist auch für Regentage gesorgt. Wir bedanken uns herzlich für die fürsorgliche Betreuung vor und während unseres Aufenthaltes .

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Christian R. iz/od 63505 Langenselbold

5,0
5 5 5 5 5

Geschmackvolles Haus mit schöner Dachterrasse

Diese Haus ist äußerst geschmackvoll renoviert und eingerichtet. Auf zwei Etagen befinden sich zwei Schlafzimmer, sowie eine gemütliche Küche, Musikzimmer, großes Wohnzimmer. Am Abend kann man herrlich auf der Terrasse über den Dächern von Fabrezan einen Wein genießen. Die Vermieter haben hier wirklich ein wunderschönes Domizil erschaffen, von dem aus man herrliche Touren in die Pyrenen, das Meer oder die verschiedenen herrlichen Städte machen kann. Hier gibt es soviel zu erleben, und wenn man abends nach Hause kommt, erwartet einen dieses wohlige Zuhause.Die Vermieter versorgen einen sehr liebevoll mit sehr viel nützlichen Tipps und sind immer ansprechbar. Wir werden nicht das letzte Mal dort gewesen sein

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2018

Achim und Monika S. iz/od 52382 Niederzier

4,8
5 5 5 4 5

Wohlfühlurlaub

Vor- während- und auch nach dem Urlaub: tolle und herzliche Begleitung durch die Vermieter. Liebe Frau Funke, vielen Dank dafür. Bei schlechtem Wetter oder einfach so zum Entspannen: Sofa und Sessel im Musikzimmer und ausgestattet mit einem der zahlreichen (Kriminal)Romane - herrlich. Bei Sonne: Frühstück und / oder lauer Frühsommerabend auf der Dachterrasse: was will man mehr?! Im Haus zahlreiche liebevolle Details, die viel über ihre Besitzer sagen! UND: eine Landschaft mit ihrer Natur, Kultur und Geschichte, die uns immer wieder ins Staunen versetzte. Rundum ein wunderbarer Wohlfühlurlaub. Gerne wieder, auch zu dieser Jahreszeit.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2017

Ulla G. iz/od 79346 Endingen/Kaiserstuhl

5,0
5 5 5 5 5

Wunder volles Ferienhaus

Zu Gast im Oktober 2017 als Familie mit meiner erwachsenen Tochter zum Erholungsurlaub:

Mein Körper ist mit dem Auto schon zuhause, ein Teil meiner Seele verweilt jedoch noch immer in diesem traumhaften Haus, Heim von Uli Funke und Detlef Siebert, in Fabrezan.
Selten, nie zuvor sah ich ein Domizil mit solch einer Persönlichkeit, Individualität, Liebe und Wärme ausgestattet. Nie Gastgeber, die ihre Gäste mit so vielen Hinweisen auf Kultur, Landschaft, Bauliches, Unternehmungen, auch das Haus selbst betreffend, bereichert haben, wie hier. Dann noch die Landschaft, welche uns durch ihre Düfte nach Rosmarin und Thymian betörte und uns durch ihre Kargheit stille werden ließ. Auch ist das Meer und die Etangs nicht weit entfernt; so hatten wir alles. Und konnten auch wunderbare Städte und Bauten genießen. Nur, leider war die Zeit, mit einer Woche, für uns zu kurz; eine längere Ferienzeit im Hause Funke-Siebert ist angesagt. Wir freuen uns darauf - und dann werde ich auch einen Teil meiner Seele wiederholen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2017

Claudia u. Christian iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5 5

Fantastischer Urlaub in Fabrezan, Dept. Aude, Les Corbières

Das liebevoll renovierte Dorfhaus im Kern von Fabrezan verwöhnt durch großzügige, lichtdurchflutete Räume mit einem gemütlich-wohnlichen Charakter und zugleich sommerlichen Flair entstehend aus wohlgesetzten modernen und ursprünglichen Details. Eine sonnige Dachterrasse lädt sowohl zum Sonnenbaden wie auch zum abkühlenden Abendausklang ein. Die weitreichende Bibliothek umfasst Literatur, Musik und Filme aus allen Bereichen und lässt so auch Tage mit mäßigem Wetter oder ruhige Abende nicht langweilig werden.
Möblierung sowie Ausstattung inkl. elektr. Haushaltsgräte ist in allen Bereichen sehr gut. Schlafzimmerklima und Betten ebenfalls. Alle Räumlichkeiten sind sehr gepflegt. Parkplatz vor dem Haus, in der Garage Unterstellmöglichkeit für Fahrräder o.ä.
Kommunikation/Betreuung mit/durch die Vermieter Funke/Siebert ist vorbildlich und sehr freundlich über den gesamten Buchungs- und Urlaubszeitraum. Info- und Kartenmaterial wie auch persönliche Zusammenfassungen von Fabrezan und Umgebung wird in ausreichender Menge zur Verfügung gestellt.
Fabrezan am Nordrand der Corbières liegt zentral zwischen dem nördlich anschließenden sanftwelligen Minervois, den spektakulären höheren Corbières im Süden und Westen und dem abwechslungsreichen Küstenstreifen mit seinen Seen, Salinen und langen Stränden im Osten. Herrliche Wander-, Fahrrad- oder Autotouren mit kulturellem Inhalt wie Burgen der Katharer (z.B. Queribus), Abteien (z.B. Fontfroide), mittelalterliche Dörfer (z.B. Lagrasse) und Städte (z.B. Cacassonne) oder auch ohne (z.B. am Canal du Midi oder in die Berge) sind unauffwendig erreichbar möglich, die Strände von Narbonne Plage über Gruissan, Port-la-Nouvelle (weiter Autostrand) oder Leucate (schöner Strand) sind leicht in gut einer halben bis dreiviertel Stunde erreichbar. Interessante Städte wie Narbonne, Perpignan und sogar Toulouse sind bequem über die Autobahn erreichbar.
Insgesamt höchst empfehlenswert!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Christian K. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Douce France

Douce France, das süße Frankreich von Charles Trenet, der im nahen Narbonne geboren wurde, in Fabrezan existiert es immer noch. Wer eintauchen mag ins romantische, bäuerliche Frankreich kann das hier wunderbar tun. Wer vor die Tür tritt, ist schon auf dem Dorfplatz, immer noch Plaudertreffpunkt der "mamies", der Großmütter, die unter Platanen ihren Erinnerungen nachgehen. Wer mag, kann auf der Dachterrasse in der Hängematte dösen und dem Rauschen der Blätter lauschen. Im Inneren des Hauses geht moderner Komfort (Flachbild-TV, Spül-, Waschmaschine, Stereoanlage) einher mit geschmackvoller Einrichtung und wunderbaren verarbeiteten Naturmaterialien. Bücher, Filme, Musik und dort die Großen des Jazz, Rocks und Blues warten darauf entdeckt zu werden. Kamin und Heizung, die wir nicht brauchten, lassen das Haus "Ganzjahrestauglich" sein. Wer sich fußläufig selbst versorgen mag, der findet einen Dorfladen, kann aber auch vor Ort Essen gehen. Wer hier nicht "chillen" kann, der kann es nirgends. Wer dann wieder raus ins Leben will, für den sind Strände und Städte innerhalb einer knappen Autostunde erreichbar.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Michael R. iz/od 88690 Uhldingen

5,0
5 5 5 5 5

Ein sehr schönes Paradies für Freunde eines schönen Urlaubs ...

Die Vermieter bieten ihr persönliches Ferienhaus an: Man merkt auf Schritt und Tritt, dass hier sehr liebevoll ausgestaltet wurde, von der Einrichtung über die Dekoration bis zur Musik, die man hier genießen darf. Das Haus liegt an einem ruhigen Dorfplatz und nahe der Autobahn, man kann also sowohl die Ruhe genießen, als auch viele schöne Ausflüge unternehmen. Ich habe mit meiner Frau hier eine Woche Urlaub gemacht und ich muss sagen, mir ist das Haus und die freundliche Art, wie man von den Eigentümern betreut wird, sehr ans Herz gewachsen. Ein ganz herzliches Dankeschön.

Preporučeno za: Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača obitelj U. Funke-Siebert:

Vielen Dank für den freundlichen und hilfreichen Kommentar. Was die Autobahn betrifft, so ist der Zubringer 5 km entfernt und es gibt keine Geräusche verursacht durch Fahrlärm.
Gruss U. Funke

svibanj 2017

K & L iz/od Kelkheim

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Das schöne Ferienhaus mit Flair, sehr sehr sauber und aufgeräumt, war die beste Vorraussetzung für einen gelungenen Urlaub. Es war alles perfekt von einer riesigen Buchauswahl für uns Lesefans über eine unglaubliche Auswahl an Musik und allen Dinge fürs tägliche Leben. Die Sehenswürdigkeiten im Umfeld sind so zahlreich, dass wir in zwei Wochen nicht alle besuchen konnten. Wir werden wiederkommen! Die Vermieter sind sehr nett und fürsorglich.

kolovoz 2016

Ute V. iz/od 64367 Mühltal

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus zum Wohlfühlen, Frankreich original

Wir haben bisher 2 mal unseren Sommerurlaub in diesem Haus verbracht und uns sehr wohl gefühlt.
Es liegt im alten Ortskern von Fabrezan, davor befindet sich ein von alten Bäumen verschatteter Platz und Bänke.
Uns hat die Atmosphäre von dem Ort, wie auch die Ausflugsmöglichkeiten gefallen.
Wandern und Radfahren, Märkte und Meer, ... alles ist möglich, nichts muss.....

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj U. Funke-Siebert:

Vielen Dank für Ihre Beurteilung unseres Hauses, in dem die Gäste sich wohlfüllen können und die Hinweise auf die vielfältigen Aktivitäten, die von Fabrezan aus möglich sind!
Grüße von Ulrike Funke

srpanj 2016

Johanna D. iz/od 6489 Darmstadt

5,0
5 5 5 5 5

Zauber des Longuedoc

Mitten im dörflichen Zentrum bietet das Haus viel Komfort und individuellen Charme in malerischer Atmosphäre. Von hier aus haben wir viel unternommen: wandern in den Corbières, Fahrradfahrten entlang des Canal du midis, Wassersport, Weinproben, Sommerfeste in den umliegenden Dörfern und, und, und...

lipanj 2016

Christian iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Bijou im Langedoc

Wer das authentische, ländliche und verträumte Südfrankreich sucht ist in Fabrezan richtig und kann kein passenderes Domizil finden. Geschmackssicher eingerichtet am Dorfplatz gelegen mangelt es an nichts. Bücher, Platten, Filme- wenn man Zeit hätte. Denn draußen lockt das Land der Katharer. Wer Kontemplation sucht,findet sie. Wer Trubel mag ist in einer guten halben Stunde am Meer und wer die legendären Markthallen liebt. findet sie in den Städten des Umlands. Wir freuen uns aufs Wiederkommen

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

obitelj U. Funke-Siebert

obitelj U. Funke-Siebert

Već više od 20 godina, moj suprug i ja u Rajna-Main području i na jugu Languedoc-Roussillon kod kuće, da se regija putovao u svim godišnjim dobima, a vole Corbières, Pirineja i mediteranske plaže. Imamo mnogo ljudi različitih nacionalnosti susreli smo održavanje tih kontakata. Ja uložio u mom profesionalnom životu s treninga i studija mladih, moj muž je nezavisna grad planer i radi u svom uredu. Ljubav Francuskoj ima u našim životima uvijek igrao ulogu, u početku, posredovan vikend izlete s prijateljima na Alsace ili u Lorraine, a poslije i na Burgundiju i Azurna obala. O Vašem interesu za našu kuću u Fabrezan veselimo. Ulrike Funke i Detlef Siebert


ostale informacije

Broj objekta: 95196

Posljednje ažuriranje: 01.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/95196.htm


«Kuća u povijesnoj jezgri» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina