Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Kirchhundem

maks.  7   Gosta/Gostiju
72m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
72m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

63 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

63 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Dođite k nama i osjećajte se dobro, uživajte u prekrasnoj prirodi u Parku prirode Sauerland / Rothaargebirge, Oberhundem, jednom od "bisera južnog Sauerlanda" na Rothaarsteigu, s urednim kućama od polovine i Adolfsburgom. Pješačenje / šetnja šumom, uživanje na suncu, zimski sportovi, uzimanje vremena za zajedničko čitanje i igru ... Kad pogledate s našeg balkona već se osjećate kao da ste usred šume.

U samom selu nalazi se pekara, restorani, muzej vezenja, bazen - "wellness oaza" sa saunom, fizioterapijom i pansion s toplicama - Kneipp i sadržaji za mini golf.

Naša kuća s odvojenim dnevnim i spavaćim katovima (prvi kat) - prizemlje s dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom, verandom, kupaonicom s tušem i perilicom rublja, kao i hodnikom, podom s 5 kreveta za jednu osobu i bračnim krevetom - nije samo s puno posuđa / pribora za jelo, knjiga i igara za djecu, kao i TV / SAT / DVD, radio / CD player (bez širokog ekrana, wlan) i mikrovalna pećnica, idealno za opuštajući odmor s djecom, ali i za odrasle koji žele da se opustite od svakodnevnog stresa.

Aktivna rekreacija, opuštanje, priroda i mir - kad planinarite ili šetate šumom, divno po brojnim markiranim pješačkim stazama, svako godišnje doba ima svoju čar. Klijanje, čak i eksplodiranje prirode u proljeće, uživanje u suncu dok trčite ili hlađenje na deki, sakupljanje bobica i gljiva, lišće u svjetlucavim bojama, do snijega zimi - u prosjeku se temperatura smanjuje za 0,6 stupnjeva Celzijusa na 100 metara od, tako da na 420 - 760 m nadmorske visine. NN se može baviti zimskim sportovima uz malo sreće - skijaško trčanje na vrhu ili koristiti dugu sanjkašku stazu ili vučnicu u Oberhundemu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 1.2 km

1.2 km

Mogućnost kupovine 1.1 km

1.1 km

Restoran 1.1 km

1.1 km

Centar grada/mjesta 1.1 km

1.1 km

Autobus 0.7 km

0.7 km

Kolodvor 10.9 km Altenhundem, Lennestadt

10.9 km

Izlaz s autoceste 34.3 km Olpe

34.3 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća jedna je od kuća Nurdach koje se nalaze u turističkom naselju malo dalje od stvarnog grada Oberhundema u Hochsauerlandu u podnožju planine s kulom Rajna-Weser (osmatračnica). Samo je nekoliko stotina metara u šumi, otprilike 1 km do Oberhundema do pekare, bazena, restorana itd. I 10,5 km do srednjeg središta Lennestadt s raznim trgovinama u pješačkoj zoni, kinu, željezničkoj stanici Altenhundem itd.

Više detalja i fotografija na

Naši stalni gosti cijenili su ugodnu atmosferu već dugi niz godina.
Veselimo se i vašem posjetu!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 50 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena za 2 noćenja HS: 195,00 €
Cijena za 2 noćenja LS: 175,00 €
Cijene za 4,5,6 noćenja na upit

Cijena bez obzira na broj osoba do 7 osoba (= broj kreveta), uključujući grijanje, struju i garažu, plus boravišna pristojba 0,80 € / dan po osobi od 16 godina.

Budući da sami ne živimo na licu mjesta, posteljina, ručnici, ručnici za kupanje i kuhinjske krpe nisu na raspolaganju, pa ih morate ponijeti sa sobom.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Budući da sami ne živimo na licu mjesta, posteljina, ručnici, ručnici za kupanje i kuhinjske krpe nisu na raspolaganju, pa ih morate ponijeti sa sobom.
Ključ kuće možete preuzeti u turističkom uredu Oberhundem, u njihovo radno vrijeme, inače po dogovoru, u lokalnoj pekari ili Gasthof zur Linde

Pravila:
Očekujemo da se s našom imovinom odnosite pažljivo, baš kao što biste postupali sa svojom (naravno, ali nažalost ne za sve); Pušenje i kućni ljubimci nisu dopušteni u našoj kući. Pošteno je i prema osoblju za čišćenje, koje o tome brine za samo 25 € (uključeno u cijenu), ako kuća nije jako prljava - dobrodošli ste da sami koristite usisavač ispod stepenica. U protivnom se nadamo da se možete opustiti u našoj kući kao i mi, čak i ako imate manje sreće s vremenom - imajte na umu "Ne postoji loše vrijeme, samo kriva odjeća" ;-) ili možete uživati vrijeme u kući uz knjige, igre itd. ().


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 31.10.2023


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

siječanj 2018

Sebastian L. iz/od 40589

4,8
5 4 5 5
Prikaži njemački

Ugodna starija kuća za malu cijenu

Kuća i oprema su malo stari, ali vrlo dobro opremljeni (uključujući perilicu rublja i posuđa). Bez rezerve bi ga preporučili da je manje bučan. Možete čuti svaki dio kuće, svaku riječ koja se izgovori bilo gdje u kući pri sobnoj glasnoći. Svako okretanje u krevetu stvara buku. Gornji kat ima dvije spojene sobe. Ali tko samo 4 od 7!!! Potrebna mjesta za spavanje (od kojih je samo bračni krevet pogodan za osobe > 1,80 m), nema problema s tim i može spavati u dvije sobe na vrhu kuće. Stepenice u kući su vrlo strme, ali uz dobro planiranje potrebno ih je koristiti samo dva puta dnevno (ujutro i navečer). WC je samo u prizemlju, a ne i na spavaćoj razini.

Lokacija je stvarno izvrsna, odmah do Panorama parka. Od kuće se do mnogih odredišta može stići automobilom za 30 do 45 minuta.

Zaista smo uživali u našem boravku s 2 djece i vratit ćemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Skijaški odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin M. Lindner:

Unser fast direkt am Wald gelegenes Familienferienhaus lädt ein, den urbanen Alltagstress hinter sich zu lassen und die Natur zu genießen. Familien mit Kindern sind uns besonders willkommen.
Wie man Text und Fotos entnehmen kann, ist unser Haus in die Umgebung passend eher rustikal eingerichtet. Party- und Sylt-Urlauber, die eine schwarz-weiß-graue Möblierung für unerlässlich halten, sind nicht unser Klientel.
Die Aufteilung des Hauses ist so, dass das Obergeschoss eine reine Schlafetage und das Erdgeschoss für den Aufenthalt ist. Dort finden sich auch zahlreiche Bücher und Spiele, wenn man im Haus bleiben möchte, und ein Fernseher mit Sat-Empfang, der, wen er nicht gerade brüllt, nicht den Schlaf im Obergeschoss stört, auch wenn das Haus etwas hellhörig ist. Die Betten sind alle für meine Größe (1m90) geeignet.
Bäcker, Imbiss, Schwimmbad ... im Ort, weiteres Einkaufen in den Nachbarorten. Für Kinder ist der Clou aber der zu Fuß (oder per Auto ein Stück den Berg hoch) erreichbare Panorama Park. Neben den Wildtieren viel Spiel- und Fahrgerät - auch hier ohne den Anspruch am neuesten, schnellsten, weitesten ... in Ruhe und Bewährtem liegt die Kraft.


kontakt

gospodin M. Lindner

gospodin M. Lindner

Dalji smještaji od gospodin M. Lindner


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 95722

Posljednje ažuriranje: 31.10.2023

Oglas je online od: 7 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/95722.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Kirchhundem» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina