Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Prekrasna vila Aspruga,bazen

Aspruga, Pitsidia, Heraklion Kreta Grčka, 70200

maks.  8   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
180m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

59 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

59 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

To apsolutno privatna i mirna obiteljska vila Aspruga između procvat stabala maslina na brežuljku, u blizini poznate pješčane plaže Komos (2,5 km) i tradicionalnog sela Pitsidia (1 km) i tradicionalnom selu Kamilari (1 km) daleko od svih svakodnevnih zvukovi iz kuće možete uživati ​​u miru, prekrasne, netaknute prirodne krajolike i mir u velike potražnje današnjih turista je idealno mjesto za ljubitelje prirode i ima panoramski pogled na okolicu, gdje možete uživati ​​u suncu, moru i planinama također kao nezaboravni zalasci sunca! Vila Aspruga nudi našim gostima potpuni mir i privatnost, bez susjeda.

Naš osamljena vila je vrlo komforna kuća sa 4 spavaće sobe, 3 kupaonice, 1 velike dnevne sobe i jedne kuhinje. Jedna spavaća soba i kupaonica se nalazi odmah uz glavnu kuću. Nalazi se u velikom vrtu s grijanim bazenom, roštiljem, vanjskim roštiljem i udoban prostor za sjedenje. S ovom strukturom, naša vila može primiti do 9 osoba, što ga čini idealnim za četiri parove, velike obitelji i grupe prijatelja, jer nudi apsolutno privatnost i osamu, po želji! Vila je potpuno privatna i sve vanjske površine su na raspolaganju kako bi većinu svog boravka!

vani
Uživajte u naš privatni bazen (dimenzije: duboko i 4x7m) opremljena ležaljkama i suncobranima. Bazen se može zagrijati (naplatu). Ona također pruža prekrasan pogled na selo Pitsidia, planine i mali dio mora. U hladnijim danima, bazen može se zagrijava na zahtjev. U bazenu za plivanje postoji ogromna, okružen s aromatičnim travama vrta. Sve vrta i bazena su ograđeni i tottaly sigurna za djecu da igraju. Možete započeti dan opuštanje uz bazen i sunčanje i onda imate večeru ili ručak u natkrivenoj sjenovito područje, s velikim stolom za ručavanje uz roštilj. Svaka točka na vrt i bazen pruža zadivljujući pogled na okolicu i zalaske sunca. Cijela parcela cca je 5,000m2 okružen stablima maslina i ljekovitog bilja.

unutrašnjost
Glavna kuća je 180m2, a sastoji se od 3 spavaće sobe. 1 spavaća soba s bračnim krevetom, privatni master kupaonice, jedne spavaće sobe s bračnim krevetom i jedna soba s dva kreveta za jednu osobu. Tu je i još jedna velika zajednička kupaonica. Vila Aspruga ima vrlo velik i udoban dnevni boravak s dva kauča, kaminom i velikim prozorima s prirodnim svjetlom i pogledom na okolicu. Tu je i veliki potpuno opremljena kuhinja.

Postoji zaseban prostor uz glavnu kuću, što je oko 50m2 sa 1 velike spavaće sobe s dva odvojena kreveta koji se mogu postaviti kao dvostruko, a možemo dodati jedan dodatni krevet za jednu osobu, na zahtjev i 1 velikom kupaonicom.

okruženje
Sve što je potrebno, kao što su velike trgovine, banke, bolnice, pošta, medicinskih stručnjaka, tjedni tržištu nalaze se samo 13 km u gradu Mires.
U maloj udaljenosti u selu Pitsidia (1,5 km) nalaze supermarket, obiteljske konobe, caffe bar, pekarnica i ljekarna. Sljedeći i najljepša plaža je Komos (1,5 km). No, postoje i mnoge druge plaže u tom području, kao što su Matala, Red Beach, Kalamaki, itd Također možete posjetiti neke poznate arheološke lokalitete kao što su Phaistos, Gortina, Agia Triada, Matala, itd .. Također možete posjetiti konobe u obližnjim selima kao Pitsidia Kamilari, Matala, Sivas i Kalamaki, gdje možete kušati tradicionalna Krićanin receptima, služio s lokalnim proizvodima. Također možete pokušati planinarenje ili biciklizam ili razgledavanje. Svakako treba probati vino i Tsipoudia (Raki). Ako vam se sviđa noćni život, možete (4 km) u posjet poznatom turističkom mjestu Matala, gdje možete pronaći brojne trgovine, barove, restorane, živu glazbu i grčke plesne tečajeve.
Vrijeme u južnom Kreta je sunčanije nego bilo gdje drugdje u Europi s visokim temperaturama vode zbog blizine sjevernoj Africi i libijski.
Tako da bi svoje svakodnevne probleme po strani, napunite baterije i uživajte u odmoru!
Broj licence ili registracije: 1039K91003280201

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 65 km Kazantzakis,Heraklion

65 km

Izlaz s autoceste 1 km Ep.Od Gortinas-Matalon

1 km


Mjesto i položaj smještaja

Okolno područje
Sve što je potrebno, kao što su velikim trgovinama, bankama, bolnica, pošta, liječničke specijalističke skrbi, tjedni tržištu nalaze se samo 13 km u gradu Mires.
U maloj udaljenosti, u selu Pitsidia () možete naći supermarket, obiteljske konobe, caffe bar, pekarnica i ljekarna. Najbliža i najljepša plaža je Komos (1,5 km). No, postoje mnoge druge plaže u blizini, kao što su Matala, Red Beach, Kalamaki i sl možete posjetiti i neke poznate arheoloških nalazišta, kao što su Phaistos, Gortina, Agia Triada, Matala, itd Također možete posjetiti konobe u obližnjim selima, kao što su Pitsidia Kamilari , Matala, Sivas i Kalamaki, gdje možete probati tradicionalne Kandijskog recepte koji su služili s lokalnim proizvodima. Također možete pokušati planinarenje ili biciklizam ili razgledavanje, kao dobro. Svakako treba probati vino i Tsipoudia (Raki). Ako vam se sviđa noćni život možete posjetiti Matala poznato turističko naselje (4km) u kojem se nalaze mnoge trgovine, kafići, restorani, živu glazbu i ples grčkih mjesta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 25 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Check in: 16:00, Check out: 11: 00th
Check-in i check-out može se mijenjati u iznimnim slučajevima ne ustručavajte se pitati što vam je potrebno. Cijene mogu biti raspoređeni ovisno o osobi.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Wenn Sie Ihre Buchung 2 Monate vor Ihrer Ankunft stornieren, erhalten Sie 100% der Anzahlung zurück. In allen anderen Fällen erfolgt keine Erstattung. Wir bitten um Ihr Verständnis. Wenn Sie Fragen oder Anmerkungen haben, zögern Sie bitte nicht, uns telefonisch oder per E-Mail zu kontaktieren. Sie können uns auch nach der Gebühr für die Nutzung des beheizten Pools fragen (es wird eine zusätzliche Gebühr von 30 € pro Tag erhoben).

ostale informacije:

Vrijeme na jugu Krete je sunčanije nego bilo gdje drugdje u Europi s visokim temperaturama vode zbog blizine sjevernoj Africi i libijski.
Dakle, postavite svoje svakodnevne probleme po strani, ponovno punjenje baterije i uživajte u odmoru!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2019

Judith S. F. iz/od Schwalmstadt

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Paradies

Wir dürften Gäste in diesem Traumhaus sein. Von Anfang bis Ende ein Traumurlaub. Der Empfang war herzlich und keine Wünsche blieben unerfüllt.
Vielen Dank an THEODORA. Sowas erlebt man selten.
Tolle Villa, tolle Menschen, tolles Land, wir kommen auf jeden Fall wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2017

Nadine S. iz/od 65232 Taunusstein

5,0
5 5 5 5

Unbeschreiblich schön-Besser geht kaum

Als wir hier ankamen, fühlten wir uns direkt zu Hause.Theodora und Manolis, unsere super lieben Vermieter brachten uns persönlich von Pitsidia Stadt zur Villa Aspruga.
Hier angekommen waren wir erstmal alle überwältigt von der Aussicht und der wunderschönen Terasse. Die Begeisterung ging im Haus direkt weiter. Hier war der Kühlschrank mit Wasser gefüllt und ein Obstkorb für uns hergerichtet. Das Wohnzimmer mit den gigantischen, bodentiefen Fenstern gibt einem das Gefühl mitten in der kretischen Natur zu sein. Hier fehlt es einem an nichts. In der Küche ist alles vorhanden was man sich vorstellen kann! Die Zimmer top! Der Pool top! Das sogenannte Poolhaus hat ein Schlafzimmer, eine Küchenzeile und ein Bad. Auch hier sind bodentiefe Fenster zur eigenen Terrasse. Und auch hier ist der Blick atemberaubend. Hier aufzuwachen ist der Hammer! @Theodora: Du musst unbedingt Fotos einstellen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Evelyn R. iz/od 4051 Basel

5,0
5 5 5 5

Ruhe und Gemütlichkeit unter dem Olivenbaum

Eine Woche lang konnten wir - 2 Erwachsene und 1 Kind - diese ganz im Grünen, zwischen Olivenbäumen gelegenen Villa mit Pool genießen. Das Haus hat liebevoll und individuell eingerichtete Zimmer. Das Wohnzimmer ist großzügig und wir hatten eine wunderbare Aussicht. Jeden Tag genossen wir es, im Halbschatten unter der Pergola unser Mittagessen einzunehmen. Das Haus ist in Sichtweite des Dorfes an einem kleinen Hügel ganz zwischen den Olivenbäumen gelegen. Ruhe und Natur und doch ein wenig Luxus. Rund ums Haus gab es zu jeder Tageszeit für jeden von uns immer einen wundervollen Platz, um im Halbschatten zu lesen und zu entspannen. Und der Pool ist fantastisch. Unsere kleine Tochter hat ihn ihn vollen Zügen genossen und wir mit ihr. Wir haben sogar unsere eigene Pizza im Holzofen gebacken!
Was unseren herrlichen Urlaub noch super toll umrahmte, war die zuvorkommende und herzliche Betreuung der Vermieter Theodora und Manolis. Vielen Dank an Sie. Wir freuen uns schon auf das nächste Mal .... !

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa T. Gancheva:

Dear Evelyn, thank you so much for your nice words. It was great meeting you and your little daughter, and having you as our guests in our villa!We are always very delighted seeing our guests having fun and enjoying our place and our services. Looking forward to meeting you again. Wish you all the best!

svibanj 2017

Sarah P. iz/od Bern

5,0
5 5 5 5

Aufgeregt mit beheiztem Pool - Perfekte Ferien

Vor einigen Tagen wurden wir in der Villa Aspruga in Pitsidia gehostet. Wir verbrachten 10 Tage mit unseren Kindern & wir waren begeistert von unseren Ferien.

Das Wetter war ein bisschen frisch, wegen der Termine, aber das hat uns nicht daran gehindert, unsere Zeit zum Pool zu genießen, da es beheizt wurde. Der Ort war sehr ruhig & in absoluter Privatsphäre.

Das Haus war komfortabel, sauber & komplett ausgestattet. Die Gegend ist wunderschön mit vielen kulturellen Orten & viel Grün. Pitsidia war sehr nah und es war ein typisch traditionelles kretisches Dorf.

Vielen Dank an die Besitzer Theodora & Manolis, die uns alle notwendigen Informationen gegeben und uns geholfen haben, die Gegend zu erkunden. Wir würden auf jeden Fall empfehlen, diesen Ort und wir hoffen, in der Zukunft wieder zu kommen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa T. Gancheva:

Dear Sarah, Thank you so much for your kind comments and it was a pleasure to have you our guests . We are very happy that you enjoyed your stay and that you liked the villa and the place . We hope you visit us again.


kontakt

Tvrtka Cretan Villas
gospođa T. Gancheva

gospođa T. Gancheva

Mi smo mala tvrtka za građenje i nekretnine na jugu Krete, a također iznajmljujemo kuće s potpunom uslugom za naše goste. Vlasnik Emmanouil Mattheakis ima dugogodišnje iskustvo u planiranju, izgradnji, renoviranju i prodaji nekretnina. Na temelju tog iskustva uvijek dajemo sve od sebe da vam olakšamo sve potrebne procedure za kupnju ili najam nekretnine - sve u jednom, garantirano! Sretni smo što brinemo o našim posjetiteljima...a još više kada su oni sretni kada su proveli lijep odmor u našoj vili. Gdje nas možete pronaći? Živimo i radimo u Messari, jednom od najljepših dijelova južne Krete. Messara je idealna za one koji traže mirno i ugodno mjesto, gdje je klima blaga, ljeta duga, okolina prekrasna, plaže i prijateljski raspoloženi susjedi.


Dalji smještaji od gospođa T. Gancheva

Pokazati sve smještaje od gospođa T. Gancheva

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 95817

Posljednje ažuriranje: 08.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/95817.htm

Gospođa Theodora Gancheva

Pitsidia

70200 Moires

00306981080075


«Prekrasna vila Aspruga,bazen» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina