Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa An Andrea- PRVI RED DO MORA

Baabe, otok RÜGEN u Baltičkom moru

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

"UZ MORE"



"UZ MORE" - dođite, isključite se i uživajte od početka. Samo 30 m od plaže, naš lijepo namješten apartman sa svim komforom na stambenoj površini od cca 70 m² nudi sve što očekujete kao naš gost.



Izvrsno opremljen apartman za odmor ima prostrani dnevni boravak/blagovaonicu sa savršeno isplaniranom brendiranom kuhinjom tvrtke Leicht. Osim doista neobičnog i kvalitetnog dizajna, velika je važnost dana i funkcionalnosti i kvaliteti ugradbenih aparata. Štednjak, pećnica, perilica posuđa, hladnjak i mikrovalna pećnica uređaji su marke Siemens. Osim toga, kuhinja je stvarno opremljena s dovoljno posuđa, čaša, pribora za jelo itd. Blagovaonski stol s udobnim stolicama Riviera Maison je prostran za 4 osobe. U dnevnom boravku možete se udobno smjestiti na veliki kauč ili se opustiti u kutku za čitanje na udobnoj plavoj fotelji. Opušteno listajte svoju omiljenu knjigu ili gledajte zanimljive programe na 46-inčnom TV-u ravnog ekrana i uvijek uživajte u prekrasnom pogledu na vrt uz pozadinsku glazbu iz mini stereo sustava s Bluetoothom. Velika dvorišna vrata i veliki prozori daju stanu jedinstven karakter i obilje dnevnog svjetla. Podno grijanje u kombinaciji s ekskluzivnim podnim oblogama osigurava vrlo ugodnu klimu u prostoriji. Želite li se zagrijati nakon izvrsne šetnje plažom, sauna "Strandvilla Andrea" dostupna je uz nadoplatu. Svježe kiflice za doručak možete dobiti u pekarnici preko puta. Dvije udobno namještene spavaće sobe, svaka s krevetom s oprugama 1,80 m x 2,00 m, na raspolaganju su vam za miran san. Obje spavaće sobe također su opremljene 32-inčnim TV-om ravnog ekrana s pristupom internetu. Ni na odmoru ne morate bez pristupa internetu (WLAN). Ovo je uključeno za vas. Trostruki izolacijski stakleni prozori i dvorišna vrata koji se koriste u cijelom stanu, izolacija od zvuka udara u podovima i teška, čvrsta vrata osiguravaju potrebnu tišinu. Svestrane vanjske rolete omogućuju siguran san i ljeti s otvorenim prozorima te po želji zaklanjaju dnevno svjetlo. Tako se možete opustiti i sanjati o sljedećem danu odmora. U visokokvalitetnim kupaonicama naći ćete, između ostalog, kišni tuš od poda do stropa, sušilo za ručnike i sušilo za kosu. Kupaonica s dnevnim svjetlom integrirana je u jednu spavaću sobu kao vlastita kupaonica, druga kupaonica dostupna je zasebno. Osim toga, u stanu se nalazi i pomoćna prostorija. Ovdje se mogu pohraniti kovčezi ili drugi predmeti poput sportske opreme itd., a da vam ne smetaju. Iz vašeg podzemnog parkirnog mjesta (br. 3 / visina ulaza 2,00 m) lako možete liftom ili stepenicama doći do stana u prizemlju. Naravno, cijelo stubište grije se i podnim grijanjem. Ako između toga želite oprati rublje ili ručnike, tu su perilica i sušilica rublja
Fa. Miele u kući dostupan uz naknadu. Vanjski sadržaji dizajnirani su s velikom pažnjom na detalje, parkovski s travom i grmljem te divljim ružama. Opsežna njega cijelog prostora čini vrt fantastičnim u svako doba godine. Prostrana, osunčana okućnica s pogledom na more koja pripada apartmanu za odmor stoji Vam na isključivo korištenje. Opustite se na južnoj terasi na udobnoj vrtnoj garnituri i ležaljkama. Na ograđenom posjedu nalazi se i natkrivena garaža za bicikle s utičnicama za npr. punjenje e-bicikala. Cjelokupni koncept "Strandville Andrea", ekskluzivna lokacija na samoj plaži, konstrukcija i oprema će vas inspirirati i učiniti vaš odmor nezaboravnim.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 160 km Rostock

160 km

Kolodvor 1 km Baabe

1 km

Izlaz s autoceste 60 km A20 Stralsund

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmaralište Baabe na Baltičkom moru je ulaz u vjerojatno najljepšu regiju Rügena - poluotok Mönchgut.

Na jugoistoku otoka na rubu rezervata biosfere pronaći ćete prekrasno mjesto na Mönchgutu. Jedinstvena, netaknuta priroda obećava odmor i opuštanje usred brežuljaka, rascvjetanih vriština i sjenovitih obalnih šuma.



Putem po dobrim biciklističkim i pješačkim stazama, između divljih ruža i jarko žutog dreka, pored lijepih vila na plaži u živahnim odmaralištima uz more i šarenih slanih močvara, možete doći do najljepših odredišta kao što su Alt Reddewitz, Klein Zicker ili Lobbe. Otkrijte tiha sela s povijesnim crkvama i upoznajte ljude koji su zadržali svoju ljupku tvrdoglavost.



Između obale i zaljeva uvijek ćete imati spektakularan pogled na Baltičko more. Krajolik tada izgleda kao naslikan - jarko plavo more, stare slamnate ribarske kućice, tradicionalne gostionice, zamke i ribarski brodovi u malim, idiličnim lučicama ili u zaljevu.



Daleko od mnoštva turista, nekadašnje ribarsko mjesto Baabe zadržalo je svoj izvorni šarm. Mirno lječilišno mjesto okruženo je rustikalnim listopadnim i borovom šumom i nudi vam možda najljepšu plažu na Rügenu - kilometrima dugu, sitnog pijeska i blagog nagiba te stoga posebno idealnu za obitelji s djecom!



Ulica uz plažu sa svojim restoranima i trgovinama poziva vas na šetnju, sjedenje vani i gozbu. Priuštite si predah i, kada je lijepo vrijeme, uživajte u šalici kave uz komad ukusne torte ili sladoled u ugodnom kafiću. Potražite uspomene s odmora u jednoj od malih trgovina ili prošećite do susjednih gradova Binz, Göhren i Sellin, koji su poznati po svojoj arhitekturi povijesnih ljetovališta i povezani su s Baabeom šetnicom na plaži Baltičkog mora.



Samo 30 m do fine plaže Baaber i spa vrtova.

Samo 2 minute hoda do centra grada.

Trgovine (npr. Edeka, Lidl, Aldi), brojni restorani, liječnici i zubari nalaze se u neposrednoj blizini.

Binz udaljen oko 15 minuta vožnje automobilom. Do Sellina i Göhrena može se doći za 5 minuta

Do ostalih znamenitosti, poput poznatog Königsstuhla, može se brzo doći automobilom

Kredne litice oko 30 minuta


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se plaća na licu mjesta. U visokoj sezoni moguća je samo jedna rezervacija subotom! Paket za pranje rublja po osobi 19.00.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Ova prekrasna nova kuća nudi:



Dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (1 en-suite), podno grijanje, besplatni WiFi. Prekrasan vrt s vrtnom garniturom, terasa. Sauna, perilica i sušilica rublja u kući, lift, podzemna garaža s parkirnim mjestom, natkrivena parkirna mjesta za bicikle.



Lijepa, velika okućnica za privatno korištenje, s djelomičnim pogledom na more



Internet - W-LAN besplatno


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Kirsten und Martin Cooke
K. Cooke

K. Cooke

Radujemo se što ćemo vas poželjeti kao naše prve goste u ovom prekrasnom novom apartmanu.


Dalji smještaji od K. Cooke


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 99358

Posljednje ažuriranje: 02.10.2023

Oglas je online od: 6 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/99358.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina