Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finca Cascina Borchina Violetta

Lago Maggiore Italija Lombardija

maks.  2   Gosta/Gostiju
36m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
36m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
16% 19.04 do 31.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
16% Popust 19.04 do 31.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Ono što je počelo kao projekt srce sad je s ljubavlju „Cascina Borchina” ekskluzivni seosko imanje u slikovit lokaciji s prekrasnim pogledom na jezero Maggiore, prvo otvaranje travnja 2017.
Ambijent je ekskluzivno i blizu prirodi, to uskladiti vrlo poziva za potrebe nekoliko gostiju.
To je neopisiv, gotovo čarobno svojstvo s lijepim kamenim zidovima i vrtovima koji obećavaju apsolutni mir i transformirati boravak u prekrasnom odmoru. Omiljeni ljubitelja prirode u idiličnom mjestu.

Cascina Borchina nudi nekoliko apartmana:

-: cijela kuća (Finca), na dvije etaže
- jedan stan A (slanom vodom)
- studio (Violetta) je ovaj oglas
- studio (Falco) Svi apartmani imaju prekrasan pogled na jezero Maggiore.

Stan „Violetta” je na katu i ima prekrasan pogled na jezero Maggiore. Stan ima vrlo veliku sobu s otvorenom kuhinjom i izlazom na terasu, koja je vrlo prostrana. Vi započeti dan i pustiti da polako nestaju. Veliki ambijent za romantičnu večer je zajamčena.
Kvalitetan kuhinja je opremljena hladnjakom, zamrzivačem, 4 plinske ploče za kuhanje, pećnica, perilica suđa, aparat za kavu, toster dovoljno posuđe, čaše i pribor za jelo i posuđe. Hodnik u kupaonicu. Kupaonica s velikim kamenim tuš za 2 i mramora umivaonika. U cijeloj kući Podovi od kamena, neki prirodni kamen na zidovima daju određenu nostalgiju i čine ovaj stan u ugodnom i romantičnom dragulj.
Privatna terasa ima prekrasan pogled na jezero Maggiore, kamenom podu s fosilima, od zore do sumraka suncu, opremljena vrtnom garniturom, na velikom privatnom terasom s prekrasnim pogledom na jezero Maggiore, kamenom podu s fosilima, opremljenih od zore do sumraka suncu s namještaj za terasu. SAT TV njemačkom jeziku televizijskih programa, posteljinu, struja, voda, plin, te su uključeni u cijenu. Po želji, ručno i ručnike visoke kvalitete, WIFI vezu

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Jezero 3 km

3 km

Skijaška uspinjača 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 70 km Malpensa Meiland

70 km

Kolodvor 3 km Maccagno

3 km

Izlaz s autoceste 35 km Bellinzona Süd

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Više informacija i naš „povijest”.

Prije više od deset godina smo gledali na jezero i sanja otvorenih očiju i iz godine u godinu, kamen po kamen, je od Finca Cascina Borchina stvarnosti i obnovljena prema starim već postojećih Kuće na selu, danas je mala kuća s obitelj, s prvim otvaranjem travnja 2017.

Finca Cascina Borchina je na brežuljku i pruža zadivljujući pogled na jezero Maggiore i riječima, to je zaista teško opisati. Iz tog razloga, imamo brojne fotografije napravljene (sve naše farme, a ne stavova), tako da imate neke ideje o našim pogledima i kopnenih stvorenja, ali to je samo dio onoga što nudimo. Mi uvjeravam vas da je puno ljepše u „prirodi” još!

materijali

Ono što razlikuje struktura je nesumnjivo pozornost na detalje i izbor materijala. Tijekom godina smo se uvijek trudili stvoriti elegantan i sofisticiran okoliš, ali u isto vrijeme seljački, za povezivanje s prirodom. Vanjski zidovi kuće u potpunosti su izrađeni od kamena, gnajs, cigle i granita, a podovi su (i vanjski i unutarnji), isključivo u mramoru, lave, travertina, škriljevac i kamena. Pokušali smo koristiti koliko god je to moguće, održivih materijala, kao što su ekološke cement za izgradnju i recikliranog drveta namještaj u apartmanima, ali i zidova i zidova za održavanje stari prethodno postojeće farmu, iz poštovanja prema drevnoj tradiciji. Pokušali smo ne bi se izbjeglo ekoloških materijala i radije drvo i kamen se koristi stvaranje biljnih kreveta oko kuće kako bi se olakšalo uklapanje u okolni vegetacije. Iako smo u sredini šume, Cascina Borchina je okružen drevnim stijenama i kamenim zidovima, koji se koristi u povijesti uzgoj voća biljaka i vina. Danas imamo limuna stabala, trava kaktusi, divlja trešnja, hrast i lješnjaka, kesten i glog.

okolina

Cascina Borchina doslovno okružen usred prirode i šumskih putova, iako smo lako dostupna automobilom. Za one koji žele provesti opuštajući odmor na odmor bliski kontakt za uživanje s prirodom Cascina Borchina idealan. Iz tog razloga, mi dobrodošli, sportaše i ljubitelje joge, Moutainbikker, planinari, parovi u potrazi za romantiku, ali i obitelji i prijatelje koji žele ljetovati zajedno.

Cascina Borchina je dobrodošao, ali ne i za malu djecu preporučiti svakome jer postoji mnogo zidovi i stepenice u vrt.

Je značajna činjenica da ne postoje druge kuće u blizini Cascina Borchina, čuje i ne vidi automobile samo gosti.

Ukratko?

To je izuzetno teško Cascina Borchina na naljepnici:

Vjerujemo da je seljački, ali orijentalni stil, moderan i miran do sada, ali ne i melankolije. Za nas, to je jednostavno doma i sve što želite uživati ​​u svom Ausszeit. Želja nam je da provedete nezaboravno mjesto svoj poseban odmor


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ekskluzivni ambijent, Finca s DREAM LAKE, kurije, mirno + prirodnom, iako smo lako dostupna automobilom.

Uvjeti poništenja:

  • Annullierung
 Der Mieter und Vermieter kann jederzeit vom Vertrag unter folgden Bedingungen zurücktreten: ab Beginn des verbindlichen Mietverhältnisses bis 60 Tage vor Anreise; 25% des reinen Mietpreises. bis 41 Tage vor Anreise: 45% des reinen Mietpreises. bis 30 Tage vor Anreise: 60 % des reinen Mietpreises. ab 14 Tage vor Anreise: 100 % des reiner Mietpreises Corona Sonderregelung : Buchen Sie unbesorgt ! Sollte zum gebuchten Zeitraum eine Reisewarnung, einer Kennzeichnung als Risikogebiet oder einer Umkreissperre für Ihren Landkreis oder den Landkreis meines Ferienobjektes für Ihren Buchungszeitraum vorliegen, lässt sich Ihr Urlaub unkompliziert und kostenfrei auch bis in das nächste Jahr verschieben. Bitte informieren Sie mich dazu unbedingt unmittelbar, nachdem Sie davon Kenntnis erlangt haben. Alle weiteren Stornierungsbedingungen für unsere Apartments bleiben davon unberührt.

ostale informacije:

Cascina Borchina se može doći autom za oko 10 minuta od Maccagno i plaža (oko 3,5 km od brda). Morate ići gore oko pet minuta na brdu prema Campagnano. Čak i prije nego Campagnano pretvoriti u makadamskoj cesti. Šuma se ne može voziti s niskim jahanje sportskog automobila. U „normalnim” automobila, nema problema.

Maccagno je poznato odredište za odmor od ranog proljeća do kasne jeseni, zbog blizine granice sa Švicarskom (6 km). Maccagno je gradić na jezeru Maggiore, koji nudi puno: slobodnih penjača u svako godišnje doba izravno na stijenama uz jezera, šetnje i biciklizam (cestovni bicikl i mountain bike) i poznatu tržnicu u Luino u srijedu (oko 5 km) .Možete posjetiti muzej suvremene umjetnosti, duge šetnje na jezeru da, plivanje, veslanje, pedaline, odbojka na pijesku, tenis, ići van (direktno u jezero) jesti ili u dobrim restoranima i pizzerijama .. najbliži restoran udaljen je 1,5 entfert km od Finca. U proljeće, ljeto i jesen Maccagno nudi odlasci brodom u Stresa, Cannobbio, Locarno i Borromean otocima i mnogim drugim lijepim mjestima.

Tijekom jeseni sezone Cascina Borchina je idealna kupovina za duge šetnje i šetnje za slobodne penjače, ali iu gradovima i posjeta. Automobilom: Lugano (Švicarska) je samo 35 minuta Locarno (Švicarska) 30 minuta u Milano oko 1:20 u automobilu ili vlakom, jezeru Como, oko 1 sat i 15 minuta.

U blizini Luganu postoji i Outlett s više od 80 trgovina, koji je otvoren tijekom cijele godine.

Maccagno ima pošta, ljekarna, banka i supermarket, praonica rublja i servis auto-sharing, nekoliko dobro razvijene penjanje zidinama za slobodne penjače.


Skijanje: Mali, ali vrlo fino skijališta na Monte Ceneri iznad Lugano se nalazi samo 35 minuta vožnje od Finca. Visoke alpskih skijališta u Valle d'Aosta, kao što su prekrasne područje oko Monte Rosa, Cervinia u podnožju Matterhorn ili Courmayeur na južnoj strani Mont Blanc se može doći vrlo lako dostupna od autoputa oko 2 1/2 sata vremena vožnje. To vrijedi čak i za jednodnevni izlet!

Golf: Naša prekrasna kuće za odmor je idealno odredište za lakom golfers. Časni golf klub Lugano se nalazi samo 25 minuta vožnje u malom gradu Magliaso direktno na jezeru Lugano. Golf klub u blizini jezera Varese je lako doći u oko 45 minuta vožnje automobilom. „Le Golf skakavac” osmislio je Jack Niklaus kao prekrasan zeleni vrt. 18-rupu golf je remek-djelo s amfiteatar, bunkera, terase, bare, dolinama i brdima. Sve se podudaraju međusobno, naravno, je izazov za bilo golfer, prisiljavajući ga toliko vještine i sposobnosti iz. Kompleks uključuje niz vožnje sa 18 pokrivenih Tees, dva putting green, pitching zelena, klupske kuće sa svlačionicama, potpuno opremljen pro shop; Hotelski kompleks sa zatvorenim bazenom i fitness centar, soba za sastanke i dovoljno parking. Mjesto je otvoren tijekom cijele godine (osim 01. siječnja i 15. kolovoza).

Lijepo mjesto za (ne) uzbudljiv odmor.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


14 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2022

Heike K. iz/od Kaiserslautern

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u Violetti

Odakle da počnem: Položaj seoskog imanja neposredno iznad Laga jednostavno je fantastičan. Postoji mnogo lijepih načina da budete vani, doživite prirodu i uživate u pogledu. Arhitektura i upotreba materijala u zgradama tipični su za ovo područje i lijepo su uklopljeni u krajolik. Violetta je vrlo dobro opremljena, posebno pogled na jezero iz dnevnog boravka ili balkona i kupaonice su jedinstveni. Bettina i Andrea su divni i vrlo susretljivi domaćini. Veselim se što ću vas uskoro ponovno vidjeti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce

travanj 2022

Sissi G. iz/od Leingarten

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Rajski san

Imali smo prekrasan odmor na imanju Cascina Borchina Violetta. Pogled iz našeg apartmana bio je fantastičan zbog izvrsne lokacije. Imanje se nalazi usred prirode, okruženo vrtom za začinsko bilje i limunovim stablima. Idealno je mjesto za opuštanje duše. Ipak, vrlo brzo se dođe do Maccania i Luina, gdje možete pronaći vrlo dobru talijansku kuhinju uz dobre savjete domaćina Bettine i Andree. Oni se jako brinu za svoje goste i stvorili su nešto što se mora vidjeti vlastitim očima. S ljubavlju prema detaljima uredili su imanje. Buđenje poljupcem sunca ujutro, pogled na sijajno plavo jezero, završetak dana na balkonu uz domaće vino, što može biti ljepše.

Naš je stan bio vrlo čist. Kuhinja je vrlo dobro opremljena, a sve je ukusno i opremljeno visokokvalitetnim namještajem.

U blizini ima i mnogo znamenitosti, pa možete organizirati raznoliki odmor.

Hvala vam oboje na lijepom boravku i sigurno ćemo se vratiti.

Najbolje preporučujemo apartman i radujemo se ponovnom susretu.

Sissi i Markus

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

kolovoz 2021

Servaas S. iz/od Tuil, Holland

4,5
4 3.5 5 5 5

Mooie vakantie

Prachtige ligging met schitterend uitzicht op het meer. Comfortabele studio die prima geschikt is voor twee personen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

srpanj 2021

Karin M. iz/od Wiehl

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub mit Entspannung

Sehr schöne Wohnung geschmackvoll und gemütlich. Entspannung pur tolle Aussicht. Sehr nette Vermieter. Wir würden jederzeit wieder kommen.
Lieben Dank für die schöne Woche.

Preporučeno za: Odmor za samce, Romantični odmor

rujan 2020

Bettina S. iz/od Straubenhardt

5,0
5 5 5 5 5

Traumziel!

Für Menschen, die sich ein ruhiges, naturnahes und dennoch super ausgestattestes Ferineschmuckkästchen wünschen: genau richtig!
Weit weg von allem Rummel!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor za samce, Romantični odmor

rujan 2020

Winfried T. iz/od Pforzheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična lokacija

Čim smo stigli bili smo zadivljeni idiličnim imanjem. Fantastičan pogled na jezero Maggiore, mjesto daleko od gužve i vreve uz jezero zaokružio je naše dane. S puno ukusa i ljubavi Bettina i Andrea stvorile su mali raj.
Prekrasne šetnje otvaraju viša planinska sela. Čak i ako šetnja do Maccagna zahtijeva malo kondicije, čovjek je sretan što može uživati u balkonu, vrtu i apartmanu.
Naša dva ljubazna domaćina prikupila su mnoge savjete, tako da se vrlo rado vraćamo.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila

kolovoz 2020

Sabine U. iz/od Kalkar

5,0
5 5 5 5 5

Traum Ferienwohnung in top Lage

Es hat uns super gefallen, die Lage mit Seeblick und sehr ruhig und abgelegen
ist ein Traum. Früh morgens stehen die Rehe über dem Haus am Hang.
Die Ausstattung der Ferienwohnung Violetta, komfortabel und hochwertig,
alles sehr sauber. Der Kräuter im Garten dürfen mitgenutzt werden.
Bettina hilft bei Fragen sofort weiter, wir kommen auf jeden Fall wieder
Sabine u. Georg

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Maik B. iz/od Gerstewitz

5,0
5 5 5 5 5

Schöne und stilvoll ausgestattete Unterkunft

Alles in allem eine tolle Ferienwohnung in einer ruhigen Umgebung. Freundliche und aufmerksame Vermieter. Kann man nur empfehlen.

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Anja iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Fantastico! Bellisimo!

Eine stilvoll eingerichtete Wohnung in einer wunderschönen Gesamtanlage, mit traumhaftem Ausblick auf den Lago Maggiore! Vielseitigste Ausflugmöglichkeiten, sowie gemütliche Liegen laden zum Verweilen auf dem Grundstück ein. Die Gastgeber Bettina & Andrea sind bezaubernd und sind immer ansprechbar!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2019

Manuela T. iz/od Emmelshausen

5,0
5 5 5 5

Wow was für ein Urlaub

Wir hatten einen wunderschönen und total entspannenden Urlaub. Ein Traum von einem Anwesen,was Bettina und Andrea da geschaffen haben. Wir haben die Ruhe und den unbeschreiblichen Ausblick auf den Lago Maggiore genossen. Die Wohnung Violetta ist für 2 Personen ein ideales Kuschelnest. Mit allem ausgestattet was man braucht und sollte einem doch mal was fehlen,einfach fragen.
Die Ausstattung ist hochwertig und mit viel liebe ausgesucht. Ich fand das Bad ein Traum und möchte sowas auch zu Hause haben ;:)).
Die Anfahrt ist auf typisch kleinen ital. Strassen sehr sehr schön und der Privatweg zur Finca naturbelassen und etwas abenteuerlich. Wir Danken Bettina und Andrea für diesen Urlaub und hoffen das wir uns Wiedersehen. Lg Manuela und Sascha

Preporučeno za: Romantični odmor

srpanj 2019

Simone W. iz/od Reupzig

5,0
5 5 5 5

Absoluter Traumurlaub !!!!

Wir wurden von den Vermietern Bettina und Andrea sehr herzlich aufgenommen. Die Ferienwohnung Violetta kann man nur weiter empfehlen .sehr gemütlich und es hat an nichts gefehlt. Das absolute war der unglaubliche Ausblick zum Lago Maggiore.!!! Einfach nur ein Traum und wir haben die Ruhe und Entspannung genossen. Danke nochmals an Bettina und Andrea für ihre Gastfreundlichkeit. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Romantični odmor

lipanj 2019

Heike R. iz/od 08236 Ellefeld

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Diese Ferienwohnungen kann ich nur weiterempfehlen, deshalb buchten wir auch schon zum zweiten Mal. Die Unterkunft ist sehr gepflegt und modern. Uns hat es an nichts gefehlt. Sehr erwähnenswert ist die wunderbare Aussicht auf den Lago Maggiore, vom Balkon und Anwesen aus.
In Maccagno und Umgebung ist für Unternehmungen für jeden Geschmack etwas dabei, sei es das Wandern (leichte bis anspruchsvolle Wege), Sightseeing, Shopping und Baden im Lago Maggiore (hier sind Badeschuhe zu empfehlen).
„Last, but not least“ möchte ich die wunderbare Gastfreundschaft der Vermieter Bettina und Andrea erwähnen.
Wir kommen gerne auch ein weiteres Mal.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Heidi und Roger iz/od 73760 Ostfildern

5,0
5 5 5 5

Wunderbare Erholung!

Das Appartement besticht durch Gemütlichkeit, Moderne und Sauberkeit! Der Ausblick auf den Lago ist absolut fantastisch! Die Eheleute Bettina und Andrea sind hervorragende Gastgeber und ganz liebe Menschen!

travanj 2018

Simone K. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor kakav smo željeli

Proveli smo prekrasan odmor u apartmanu Violetta.

Veliki kompleks i impresivan položaj kuće jedinstveni su. Jednostavno se nismo mogli zasititi viđanja. Cascina Borchina nalazi se na privilegiranoj, apsolutno mirnoj lokaciji s jasnim pogledom na jezero. Neprekinuti pogled na pjenušavo jezero oduzima dah i, po našem mišljenju, ne može se nadmašiti. Sunce od jutra do večeri! Stan iznutra je bio vrlo čist i dobro održavan i opremljen svime što vam je potrebno. Bračni krevet je vrlo udoban i sve je lijepo namješteno posvuda. Internet, njemačka TV itd. sve dostupno. Vlasnici i kontakt bili su vrlo ugodni i prijateljski raspoloženi.

Možemo u potpunosti preporučiti smještaj i vratit ćemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa B. Caprioglio

gospođa B. Caprioglio

Prije više od deset godina smo gledali na jezero i sanja otvorenih očiju i iz godine u godinu, kamen po kamen, postao je stvarnost od Finca Cascina Borchina. obnovljena od strane nas i obnovljena prema starim već postojećih Kuće na selu, danas je mala kuća s obitelji, prije otvaranja travnja 2017.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 99453

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/99453.htm


«Finca Cascina Borchina Violetta» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
16% Popust 19.04 do 31.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina